Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: 27.07.2026 22:34

Отговори на тема  [ 35 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2
● UNDERGROUND - RED OR DEAD ● (ПМЛ "Б" Лига, XVI кръг) 
Автор Съобщение
(Demba Boyz)

Отговори с цитат
Мнение  Re: ● UNDERGROUND - RED OR DEAD ● (ПМЛ "Б" Лига, XVI кръг)   |   24.02.2014 15:29

Ледо написа:
Имам по-добра идея. Да вземем да бием наред и да минем в класирането Тонзо и компания. Това разбира се включва и изразителна победа в следващият кръг :ludnica:

Нищо добро не виждам в тази идея 8-) Ех , видяло се е , че няма да ме послушате ;-)

(The Grizzlies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: ● UNDERGROUND - RED OR DEAD ● (ПМЛ "Б" Лига, XVI кръг)   |   24.02.2014 15:41

Гонзо написа:
Ледо написа:
Имам по-добра идея. Да вземем да бием наред и да минем в класирането Тонзо и компания. Това разбира се включва и изразителна победа в следващият кръг :ludnica:

Нищо добро не виждам в тази идея 8-) Ех , видяло се е , че няма да ме послушате ;-)

Вие па, нали сте гоУемите пичОве. Що не си биете както си му е реда, а се ослушвате за вересийки.

(Demba Boyz)

Отговори с цитат
Мнение  Re: ● UNDERGROUND - RED OR DEAD ● (ПМЛ "Б" Лига, XVI кръг)   |   24.02.2014 15:44

SUBXERO написа:
Гонзо написа:
Ледо написа:

Вие па, нали сте гоУемите пичОве. Що не си биете както си му е реда, а се ослушвате за вересийки.

Теб кво те засяга това ? Вас ще ви бием със сигурност .

(Red or Dead)

Отговори с цитат
Мнение  Re: ● UNDERGROUND - RED OR DEAD ● (ПМЛ "Б" Лига, XVI кръг)   |   24.02.2014 15:47

goro_levskara написа:
Тонзи,

С оглед на късния час, в който си пуснал това се предполага, че си прекалил с напитките. Така е нали, защото в противен случай ще разбирам, че това е откровено заяждане с нашия отбор и използване на нецензурни думи, където не им е мястото. Ударихме ви напълно резонно и трябва да приемеш, че загубата е част от играта. Мисля си, че ако беше пуснал някакви цивилизовани потоци можеше да направим перфектния двубой, ама ти се наби в тъмна Индия и съответно капанът щракна върху теб самия.
А за напитките недей така, казвал съм ти и друг път, драсни един, два реда и ще отидем някъде да употребим айранче, или натурален сок и ще видиш колко по-добре ще се почувстваш :-)
Хайде със здраве и мисли следващия път, когато пишеш нещо за средняците, които ходят у лево :-)

Жоре,

Ледо започна. Не може така да се говори за РОД какви сме били, кога сме били фактор някога и т.н., така че не съжалявам за думите си. Напълно трезвен бях ;-) Вие няколко сезона бяхте в А група, но ние в Б група сме винаги в зона топ 3-4, всяка година играем бараж, спечелихме купа и суперкупа и т.н. Тази година отново сме в тройката, но този път ще влезем или директно или с бараж, няма значение.

Гонзо да не говори много, щото той точно ми яде попарата на баража миналия сезон :-D

Определено не сте ми много приятен съперник, заради многото левскари при вас. Поне съм обективен ;-)

Все пак в духа на феърплея ви пожелавам добро класиране :-)

Със здраве ;-)

(Red or Dead)

Отговори с цитат
Мнение  Re: ● UNDERGROUND - RED OR DEAD ● (ПМЛ "Б" Лига, XVI кръг)   |   24.02.2014 15:50

Гонзо написа:
goro_levskara написа:
Тонзи,

С оглед на късния час, в който си пуснал това се предполага, че си прекалил с напитките. Така е нали, защото в противен случай ще разбирам, че това е откровено заяждане с нашия отбор и използване на нецензурни думи, където не им е мястото. Ударихме ви напълно резонно и трябва да приемеш, че загубата е част от играта. Мисля си, че ако беше пуснал някакви цивилизовани потоци можеше да направим перфектния двубой, ама ти се наби в тъмна Индия и съответно капанът щракна върху теб самия.
А за напитките недей така, казвал съм ти и друг път, драсни един, два реда и ще отидем някъде да употребим айранче, или натурален сок и ще видиш колко по-добре ще се почувстваш :-)
Хайде със здраве и мисли следващия път, когато пишеш нещо за средняците, които ходят у лево :-)

Всъщност Жоре , това си е заяждане и не бива да остава без последствие . В знак на протест срещу изказването на Точзо , ти предлагам да бойкотирате следващия мач :helpless:

Разликата между мен и теб е, че аз се кефя на ДЕМБА, когато бие, а ти не се кефиш на РОД ;-)

Последна промяна tonzos_justice на 24.02.2014 15:50, променена общо 1 път

(Demba Boyz)

Отговори с цитат
Мнение  Re: ● UNDERGROUND - RED OR DEAD ● (ПМЛ "Б" Лига, XVI кръг)   |   24.02.2014 15:58

tonzos_justice написа:

Разликата между мен и теб е, че аз се кефя на ДЕМБА, когато бие, а ти не се кефиш на РОД ;-)

Това за мен ли беше бе Тонзе ??? Ти ако кажеш , че не ви симпатизирам , пепел ти на устата (клавиатурата) .

(The Grizzlies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: AW: ● UNDERGROUND - RED OR DEAD ● (ПМЛ "Б" Лига, XVI кръг)   |   24.02.2014 19:34

Гонзо написа:
SUBXERO написа:
Гонзо написа:
[quote="Ледо"]

Теб кво те засяга това ? Вас ще ви бием със сигурност .[/quote]
Мдам, за едно си прав, не ме засяга. Борбата за плейофите е доста под нас. За останалото ще си поговорим пак след няколко седмици.

(Air Force)

Отговори с цитат
Мнение  Re: ● UNDERGROUND - RED OR DEAD ● (ПМЛ "Б" Лига, XVI кръг)   |   24.02.2014 22:12

хахахахаха, ебати дискусията се е заформила тука :ura:
а всъщност в цялата тема г-н Тонзос е казал една-единствена смислена реплика: Курдов за Лефски! всичко останало са неуспешни бъзици, неуместни подмятания и леко тъпоумни наброски... :-P :whistle:
предполагам, че в качеството му на ЦСКА-р е искал да направи точно такива! :)
а пък кой-кого - ще видим накрая :laugh:

(Red or Dead)

Отговори с цитат
Мнение  Re: ● UNDERGROUND - RED OR DEAD ● (ПМЛ "Б" Лига, XVI кръг)   |   24.02.2014 22:14

Гонзо написа:
tonzos_justice написа:

Това за мен ли беше бе Тонзе ??? Ти ако кажеш , че не ви симпатизирам , пепел ти на устата (клавиатурата) .

:cheers:

(Red or Dead)

Отговори с цитат
Мнение  Re: ● UNDERGROUND - RED OR DEAD ● (ПМЛ "Б" Лига, XVI кръг)   |   24.02.2014 22:18

t-rex48 написа:
хахахахаха, ебати дискусията се е заформила тука :ura:
а всъщност в цялата тема г-н Тонзос е казал една-единствена смислена реплика: Курдов за Лефски! всичко останало са неуспешни бъзици, неуместни подмятания и леко тъпоумни наброски... :-P :whistle:
предполагам, че в качеството му на ЦСКА-р е искал да направи точно такива! :)
а пък кой-кого - ще видим накрая :laugh:

Тонзос си свърши работата на вратата, но не я свърших с потоците. Дойчланд взеха да стават като Холандия. Нейви разваля дисциплината срещу мен. Помниш как му изкарах червен картон на предния мач :laugh: С кеф и аз да си изкарам, но сега не е подходящия момент за щуротии.

Успех на чорбата в подземния свят :petku:

(Air Force)

Отговори с цитат
Мнение  Re: ● UNDERGROUND - RED OR DEAD ● (ПМЛ "Б" Лига, XVI кръг)   |   24.02.2014 22:23

еми, не върви някакси отборът от фенове на ЦСКА да седи нон-стоп в Б-група... почти като лична обида го възприемам... :unsure:

(Red or Dead)

Отговори с цитат
Мнение  Re: ● UNDERGROUND - RED OR DEAD ● (ПМЛ "Б" Лига, XVI кръг)   |   24.02.2014 22:31

t-rex48 написа:
еми, не върви някакси отборът от фенове на ЦСКА да седи нон-стоп в Б-група... почти като лична обида го възприемам... :unsure:

Култовите Олимпия и Бате Петку заслужават групата на майсторите ;-) Но квото стане. Признавам, че ни смачкахте и този шамар дойде в подходящ момент. Сега се стягаме за няколко поредни победи до финала :yes:

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: ● UNDERGROUND - RED OR DEAD ● (ПМЛ "Б" Лига, XVI кръг)   |   24.02.2014 23:18

t-rex48 написа:

Прав си. За тях трябва да се направи В група :laugh:

(Red or Dead)

Отговори с цитат
Мнение  Re: ● UNDERGROUND - RED OR DEAD ● (ПМЛ "Б" Лига, XVI кръг)   |   24.02.2014 23:23

Ледо написа:
t-rex48 написа:

11 години ти трябваха да ме победиш :laugh:

(Air Force)

Отговори с цитат
Мнение  Re: ● UNDERGROUND - RED OR DEAD ● (ПМЛ "Б" Лига, XVI кръг)   |   25.02.2014 00:00

Ледо написа:
t-rex48 написа:

Сакън! Ако има отбор от слависти - ще си останат непобедени!!! :laugh: :rock:

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Отговори на тема   [ 35 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2