Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: 25.08.2026 14:55

Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 12 мнения ] 
● БАЛКАНСКИ МЕЧОК - DUNE WARRIORS ● (ПМЛ "Б" Лига, ІI кръг) 
Автор Съобщение
(The Mummies)
Аватар

Мнение  ● БАЛКАНСКИ МЕЧОК - DUNE WARRIORS ● (ПМЛ "Б" Лига, ІI кръг)   |   26.10.2012 11:55

БАЛКАНСКИ МЕЧОК - DUNE WARRIORS

Аватар

Мнение  Re: ● БАЛКАНСКИ МЕЧОК - DUNE WARRIORS ● (ПМЛ "Б" Лига, ІI кръг)   |   28.10.2012 01:23

Браво, мечоци, мачкаме първото! :bear:

Съжалявам, че проспахме фаула, но от организаторски дела съвсем ми излезе от главата... :outofspace:

(Dune Warriors)
Аватар

Мнение  Re: ● БАЛКАНСКИ МЕЧОК - DUNE WARRIORS ● (ПМЛ "Б" Лига, ІI кръг)   |   28.10.2012 11:45

Това пак е някакъв глупав казус. Двете неща се изписват на 1 ред и много ясно, че ще ги пропусне заедно. Ако напише едното, ще напише и другото.

Аватар

Мнение  Re: ● БАЛКАНСКИ МЕЧОК - DUNE WARRIORS ● (ПМЛ "Б" Лига, ІI кръг)   |   28.10.2012 15:19

Не съм съгласен, но това е тема на друг разговор. :-)

(The Mummies)
Аватар

Мнение  Re: ● БАЛКАНСКИ МЕЧОК - DUNE WARRIORS ● (ПМЛ "Б" Лига, ІI кръг)   |   28.10.2012 18:57

Гоа написа:
Това пак е някакъв глупав казус. Двете неща се изписват на 1 ред и много ясно, че ще ги пропусне заедно. Ако напише едното, ще напише и другото.

Интересното е, че не е така. В главните теми постовете винаги са въведени, така че на прима виста най-лесно е да се копират 5те мача + номера и толкоз.

Но в повечето случаи, не знам поради какви причини се пише име без пост или пост без име. Двете заедно да ги няма като във вашия случай е доста рядко явление. За да се избегнат подобни проблеми не се дават наказания за пропуснат пост и/или състезателно име когато капитана е дал предварително състав по постове. Може би ако и ти пускаш състав всяка седмица ще си спестите доста ненужни наказания?

(Dune Warriors)
Аватар

Мнение  Re: ● БАЛКАНСКИ МЕЧОК - DUNE WARRIORS ● (ПМЛ "Б" Лига, ІI кръг)   |   28.10.2012 19:31

Състав не мога да пускам, тъй като всеки си избира поста на принципа "който превари, той избира". Не споря, че Сянки си е виновен, но ми се струва, че такова натрупване на предупреждения е малко пресилено. Макар че ПСУ-то не е чак такова голямо наказание. От друга страна, бая боли, ако натежи за резултата. Както и да е, не искам да влизам в спорове :-).

(Arlito)

Мнение  Re: ● БАЛКАНСКИ МЕЧОК - DUNE WARRIORS ● (ПМЛ "Б" Лига, ІI кръг)   |   28.10.2012 20:17

Mandor написа:
За да се избегнат подобни проблеми не се дават наказания за пропуснат пост и/или състезателно име когато капитана е дал предварително състав по постове. Може би ако и ти пускаш състав всяка седмица ще си спестите доста ненужни наказания?

Това наистина ли е така? В мача за купата срещу Нивата на Владето му дадохте жълт картон точно за неизписано име и пост, а аз си бях пуснал състав като слънце, порязали сте ни значи :) Че даже и ни вкараха после ПСУ-то. Ако това което си написал е вярно поне отменете картона като му ги броите после за наказание.

(Primus Maximus)

Мнение  Re: ● БАЛКАНСКИ МЕЧОК - DUNE WARRIORS ● (ПМЛ "Б" Лига, ІI кръг)   |   28.10.2012 20:20

spurs написа:
Mandor написа:
За да се избегнат подобни проблеми не се дават наказания за пропуснат пост и/или състезателно име когато капитана е дал предварително състав по постове. Може би ако и ти пускаш състав всяка седмица ще си спестите доста ненужни наказания?

Това наистина ли е така? В мача за купата срещу Нивата на Владето му дадохте жълт картон точно за неизписано име и пост, а аз си бях пуснал състав като слънце, порязали сте ни значи :) Че даже и ни вкараха после ПСУ-то. Ако това което си написал е вярно поне отменете картона като му ги броите после за наказание.

Има предвид, че ако се пуска предварително състав, хората няма да пропускат при копиране да си взимат точния пост. Иначе няма значение дали капитанът е пуснал предварително разпределение по постове, щом състезателите при игра не си пускат име плюс номер на поста.

(Arlito)

Мнение  Re: ● БАЛКАНСКИ МЕЧОК - DUNE WARRIORS ● (ПМЛ "Б" Лига, ІI кръг)   |   28.10.2012 20:27

Е Мандора друго е написал, аз затова питам. Той казва, че не се дават картони, ако е пуснат състав, а не че с пускането на състав улесняваш съотборниците.

(The Mummies)
Аватар

Мнение  Re: ● БАЛКАНСКИ МЕЧОК - DUNE WARRIORS ● (ПМЛ "Б" Лига, ІI кръг)   |   28.10.2012 21:16

Явно ще трябва да се уточни това, май и преди сме го слагали в графа " в зависимост от решението на съдията (модератора) на кръга"

Аватар

Мнение  Re: ● БАЛКАНСКИ МЕЧОК - DUNE WARRIORS ● (ПМЛ "Б" Лига, ІI кръг)   |   29.10.2012 03:17

Какво има да се уточнява, всичко е кристално ясно:
- неизписване на състезателно име = предупреждение
- неизписване на състезателен пост = предупреждение
- две предупреждения = жълт картон

Който не е съгласен да му се трупат евтини картони и пряк свободни, да си обучи отбора да пуска по правилата. В крайна сметка, един състезател има задължението да пусне изрядно един-единствен постинг от 6 реда, докато един организатор трябва да обработи 100+ постинга в рамките на около час и всяка неизрядност му коства допълнително време.

~

Иначе честито на дюнките. Малко калитарски стигнаха до победата, но и тези неща ги има във виртуалния футбол. Мечоците да не се отчайват. Тепърва ще намираме пътеката на победата! :)

(Dune Warriors)
Аватар

Мнение  Re: ● БАЛКАНСКИ МЕЧОК - DUNE WARRIORS ● (ПМЛ "Б" Лига, ІI кръг)   |   30.10.2012 00:41

Не малко, ами много калитарски. Мерси иначе и успех занапред! А вратарят на Дюнките пак се изложи като кифладжия.

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Темата е заключена, не можете да променяте мнения.   [ 12 мнения ]