Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: 21.09.2026 22:32

Отговори на тема  [ 239 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12  Следваща
За сериалите 
Автор Съобщение
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: За сериалите   |   25.02.2014 05:04

Венабили .. трагедия, Чарли свърши :-( :-D

(Dune Warriors)

Отговори с цитат
Мнение  Re: За сериалите   |   25.02.2014 05:09

Balleta написа:

Е, това е Дисни - ще има да го повтарят поне 10 години... ;-)

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: За сериалите   |   25.02.2014 05:18

Venabili написа:
Balleta написа:

Е, това е Дисни - ще има да го повтарят поне 10 години... ;-)

сега ше трябва да търпим Остин и Али и Лив и Мади :dunno: :cheers:

(The Grizzlies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: За сериалите   |   25.02.2014 12:13

Diavolo написа:
Така днес гледах последната 26 серия на Шатовалон и свърших тази мъка

Не мога да разбера как преди години е имало мания по този сериал. Знам, че родителите ми бяха изтрещели, както и почти всички българи.
Сериала ми се видя ужасно скучен, протяжен, абе ужасен направо.
И тая главната героиня, Флоранс (Шантал Нобел) е изключително дразнеща, каква е била тази мания пък по тоя крокодил още повече не мога да проумея.

Както и да е, загубих си времето, но стоически издържах.

:-o :dunno:

Ми нямаше друго тогава. Първа и Втора програма, в големите градове пускаха на честота и руската ТВ - толкова! Оттам нататък чат-пат нещо на VHS, ама не всеки имаше такава джаджа. Други времена бяха.

Съответно още по-голям респект за това, че си изтраял до край. Страшен инат трябва да си, честно!

ПП Аз съм горд от факта, че не гледах НИТО ЕДНА СЕКУНДА от тази боза навремето, макар че бях във Френската Гимназия и сериалът се обсъждаше не само в междучасията, но и в часовете по френски. Абе... ужас просто. Драйф!

Отговори с цитат
Мнение  Re: За сериалите   |   25.02.2014 12:50

Ехе, браво на теб :moufan: Трябва да имаш изключително здрави нерви, за да издържиш на тази мъка, както я описваш ти. Моите са изключително слаби, издържах съответно 10 и 20 минути на пилотните серии на The Office(US) и Coupling(UK), и се отказах. Не са за мен тези сериали. А и нещо се запали по тия вампири, да се неначуди човек.
Балет, познато ми е чувството. Миналата година свърши един от любимите ми сериали, който ме грабна от първия път и реших да си го сваля. Макар последните сезони да не бяха на нивото на предишните, пак ми беше кофти. Сега след месец свършва един друг любим сериал и пак ми е неприятно, въпреки че му е време.

(Dune Warriors)

Отговори с цитат
Мнение  Re: За сериалите   |   25.02.2014 20:07

Шатовалон е ставал за гледане, когато е сниман. Десетилетия по-късно.... ами повечето сериали са скучни.

IchWill,

Coupling си е боза. Американският Офис си има особен хумор - аз харесвам повече английския :-) Ама и той не е за всеки.

Аз съм любопитно човече - кой беше сериала? :)

(Arlito)

Отговори с цитат
Мнение  Re: За сериалите   |   25.02.2014 20:16

Какво му е на Coupling бе, много си е забавен (за английския говоря, американския не съм го гледал много), защо да е боза?

(Dune Warriors)

Отговори с цитат
Мнение  Re: За сериалите   |   25.02.2014 20:34

Аз съм казвала и преди че не съм по комедиите много - просто така и не успя да ме грабне. :-) Та затова...

Отговори с цитат
Мнение  Re: За сериалите   |   25.02.2014 21:08

How I Met Your Mother е сериалът. Свършва в края на другия месец.
Coupling си остава единственият английски сериал, който не можа да ме грабне по никакъв начин. Mr. Bean и Bottom също не ги харесвам много, но пък там имаше моменти, на които се смях. Още не мога да си изградя мнение за английския вариант на The Office, но за разлика от американския успях да издържа цяла серия.
Повечето сериали имаха почивка между отделните серии заради Олимпиадата, но от тази седмица ги подновяват отново. Имам 2 въпроса обаче:
1. Кога ще е финалът на True Detective? Ще има ли почивка между отделните серии или да очакваме финал след 2 седмици?
2. Кога ще стане ясно кога ще подновяват и ще спират сериалите по CBS и конкретно питам за The Big Bang Theory? Доколкото знам още няма официално потвърждение дали ще го подновяват или спират. Само да не стане като с CSI: Miami и Happily Divorced(макар и на друг канал) да го прекратят след като са излъчили последната му серия.

(Dune Warriors)

Отговори с цитат
Мнение  Re: За сериалите   |   25.02.2014 21:20

За True Detective - финалът си е след 2 седмици.

За останалите - ами... втората или третата седмица на май е времето, когато повечето сериали или се подновяват или се спират (говорим за 5-те големи канала). За някои се чува по-рано; за някои - не. Така че никой не може да каже какво ще стане.

За The Big Bang Theory специално, шефът на CBS каза, че ще има 8-ми сезон - с различна вечер на излъчване в първите няколко епизода: http://www.deadline.com/2014/02/cbs-wil ... thursdays/

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: За сериалите   |   27.02.2014 02:52

Венабили, днес щяло да има двучасов епизод - SVU & Chicago PD, един от тия смесените, както правиха микс със SVU и Criminal Intend. Абе интересни са тия миксираните и Дисни бая ги правят тия експерименти.
Аз SVU не изпускам, така, че днес ще има бонус :-D

(Dune Warriors)

Отговори с цитат
Мнение  Re: За сериалите   |   27.02.2014 03:38

Знам :-)
То беше ясно, че ще направят двоен епизод рано или късно... трябваше да си посрещнат двата чикагски сериала в света на L&O официално най-накрая.

(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: За сериалите   |   11.03.2014 00:14

Истински детектив свърши, мнения?

Това за мен е един от най-добрите сериали, които съм гледал. Мисля, че е върхът в криминологията, а последната серия беше нещо върхово като изживяване.
Това беше по-скоро един дълъг, дълъг филм, отколкото сериал.
Изключителна актьорска игра, разтърсващо реалистичен сериал, без абсолютно никакви клишета. Ама никакви.
Страшно много бе вдигната летвата, дано втория сезон си струва, а и ще е с други главни герои, което също се прави за първи път мисля.

(Dune Warriors)

Отговори с цитат
Мнение  Re: За сериалите   |   11.03.2014 00:43

Не е за първи път - това си е стандартен сериал-антология. Не се прави често, ама се случва :-)

Аз изчаквам да говоря за финала, че да има време хората да го изгледат... :whistle:
Големият въпрос сега е дали HBO ще изпрати сериала за номинации за Еми (и за Глобусите после) като драма или като мини-сериал... Реално може да влезе и в двете категории, но трябва да се избере само една.

(Dune Warriors)

Отговори с цитат
Мнение  Re: За сериалите   |   11.03.2014 00:43

Venabili написа:
Знам :-)
То беше ясно, че ще направят двоен епизод рано или късно... трябваше да си посрещнат двата чикагски сериала в света на L&O официално най-накрая.

Балет,

Те поне да го бяха направили двоен епизод - явно ще си почакаме за това още малко... :laugh:

Отговори с цитат
Мнение  Re: За сериалите   |   12.03.2014 20:19

http://www.cbs.com/shows/big_bang_theory/news/1002098/

Слуховете се потвърдиха - Теория за големия взрив е подновен за още 3 сезона.

(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: За сериалите   |   13.03.2014 15:13

започнах още един сериал :outofspace: :music: :whistle:

Прословутия Рим на HBO, двата сезона.
Обаче нещо първата серия никак ама никак не ме грабна. Издиша отвсякъде сравнено с уникалния Спартак.

(The Grizzlies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: За сериалите   |   13.03.2014 16:33

При толкова исторически сериали напоследък, няма ли някой да направи такъв за епохата на Краля Слънце? Би бил интересен.

(Real Green)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: За сериалите   |   13.03.2014 18:00

Diavolo написа:
започнах още един сериал :outofspace: :music: :whistle:

Прословутия Рим на HBO, двата сезона.
Обаче нещо първата серия никак ама никак не ме грабна. Издиша отвсякъде сравнено с уникалния Спартак.

Сериала Спартак наистина е уникален и не знам дали някой някога ще успее да го стигне (в този жанр). Ако "Рим" нататък стане интересен казвай, че ми се гледа нещо такова...

Отговори с цитат
Мнение  Re: За сериалите   |   15.03.2014 21:07

Така:
1. Не съм се изказала за финала на "Истински детектив". Изключителен завършек на сериала и много съжалявам, че всеки сезон ще е с различен актьорски състав. Вторият може и да не го гледам ако не подберат подходяща двойка, които да застанат на мястото на Уди Харелсън и Матю Макконахи. Първия съм го гледала много пъти и не се съмнявах в силната му роля, но вторият не си спомням да съм го гледала и съм изненадана много приятно. Ако спечели и Еми, ще бъде напълно заслужено. Финалната сцена на последния сезон беше изключително силна.
2. Има ли смисъл да почвам "Елементарно"? Прочетох описанието на сериала, свалих си сериите(почти всички), но още не съм сигурна дали да го почвам. Има неща, които са ми изключително странни и това е една от причините да се двоумя все още.

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Отговори на тема   [ 239 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12  Следваща