Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: 21.09.2026 07:39

Отговори на тема  [ 373 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 15, 16, 17, 18, 19  Следваща
Лудогорец тая година в ЕКТ добре си постлаха 
Автор Съобщение
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Лудогорец тая година в ЕКТ добре си постлаха   |   27.02.2014 23:01

Няма какво да му благодариш на вратарарчето - онези азиатците с куфарчетата ще му благодарят щедро и прещедро. :-?

(CDLM Blue Power)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Лудогорец тая година в ЕКТ добре си постлаха   |   27.02.2014 23:11

Такива голове и на фифа-та нема. :uuu: :uuu: :uuu:

Maybe I’m a phantom. Then again, maybe not. A phantom can’t hurt you.

Отговори с цитат
Мнение  Re: Лудогорец тая година в ЕКТ добре си постлаха   |   28.02.2014 00:18

Лудогорец але але але! Лудогорец але але але! Лудогорец але але але! Видяхте ли какво чудо направиха наште юнаци?

А на мене все не ми върви да гледам българи, когато ги пусна да ги гледам все губят, така е и с волейболистите. След 2:0 за Лацио превключих да видя Айнтрахт, а наште взеха, че обърнаха. Като разбрах направо взривих къщата, ааа ще има голямо поливане тая нощ.

Изображение

(Red or Dead)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Лудогорец тая година в ЕКТ добре си постлаха   |   28.02.2014 09:51

Мизерните левскарчета много ги боли, нека ви боли! Кур! :ludnica:

(The Grizzlies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Лудогорец тая година в ЕКТ добре си постлаха   |   28.02.2014 10:01

Пак си пил грешните хапчета. :laugh: :laugh:

(Real Green)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Лудогорец тая година в ЕКТ добре си постлаха   |   28.02.2014 10:07

Велик Лудогорец! :moufan: :ludnica:

Скоро левскарите нема да имат поводи за радост - днес у надежда ще им видят сметката :laugh:

Последна промяна Keanu на 28.02.2014 10:08, променена общо 1 път

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Лудогорец тая година в ЕКТ добре си постлаха   |   28.02.2014 10:07

tonzos_justice написа:

Всъщност успехът на Лудогорец само допълва чорбарската мизерия :laugh:

Левски с участие в ШАМПИОНСКАТА ЛИГА и 1/4 финал за Уефа...

Зелените с осминфинал в Уефа...

А чорбата..всеки път последни в Европа :wave: Хайде да не ти пускам и тук култовата ода "Кой сега е номер 5 " :rofl:

(Real Green)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Лудогорец тая година в ЕКТ добре си постлаха   |   28.02.2014 10:11

Ледо написа:
tonzos_justice написа:

А чорбата..всеки път последни в Европа :wave: Хайде да не ти пускам и тук култовата ода "Кой сега е номер 5 " :rofl:

Абе аз усещам некаква друга мизерия клоняща към синьото ;)
Сега левскарите сигурно ще стискат палци лудогорците да не отстранят следващия съперник, че да не им подобрят техния четвъртфинал...

Последна промяна Keanu на 28.02.2014 10:11, променена общо 1 път

(Red or Dead)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Лудогорец тая година в ЕКТ добре си постлаха   |   28.02.2014 10:20

Ледо написа:
tonzos_justice написа:

Защо онези от Тодор Александров се правиха пак на мъже? Хората се смяха като чуваха викове "Левски" :laugh: Не искахте Лудогорец да продължи и тва е. Сигурно е имало нормални левскари да виакт за България, щото утре този коефициент ще носи полза и на Левски.

Няма какво да сравняваме Левски, Лудогорец и ЦСКА. Всеки един през определени години е имал силни моменти. Най-големите успехи няма какво да казваме на кого са.

(Red or Dead)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Лудогорец тая година в ЕКТ добре си постлаха   |   28.02.2014 10:22

Keanu написа:
Велик Лудогорец! :moufan: :ludnica:

Скоро левскарите нема да имат поводи за радост - днес у надежда ще им видят сметката :laugh:

Днес у Надежда ще видим големия европейски колос - Олимпия Беверенска Жилинска от Тампере ;-)

Последна промяна tonzos_justice на 28.02.2014 10:22, променена общо 1 път

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Лудогорец тая година в ЕКТ добре си постлаха   |   28.02.2014 16:00

tonzos_justice написа:

Тонзе ти верно си изперкал братче :outofspace: Аз съм левскар и се кефя на това, което прави Лудо в Европа. Пожелавам им отстраняване и на Валенсия. А това, което правят само ми напомня колко далече е стигнал Левски в оная година. Иначе Лудогорец се скъсаха да бият навън, искрено кефят. Валенсия не са кой знае какво повече от Лацио, не са бившето страшилище от Примера, но определено са тотален фаворит. Дано Лудогорец ги излъже някак...

А ти от много залитане, гледай да не паднеш :laugh:

Последна промяна Balleta на 28.02.2014 16:00, променена общо 1 път

(The Grizzlies)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Лудогорец тая година в ЕКТ добре си постлаха   |   28.02.2014 17:42

Те Валенсия скоро Барса на Кампа биха, ама те пък Барса в момента не са критерий :laugh: :laugh: :laugh: , тъй че...

(The Grizzlies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: AW: Лудогорец тая година в ЕКТ добре си постлаха   |   28.02.2014 17:47

Тези Лудо така ми пълнят душата, забележителен сезон правят. Едно от малкото неща в момента, които определено ме карат да се радвам като българин. Не мога да разбера как може да има толкова дребни душици, които само злобеят на успехите им вместо да погледнат обективно на постиженията им и да им отдадат подобаващия респект.

(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Лудогорец тая година в ЕКТ добре си постлаха   |   28.02.2014 19:23

Лудогорец пренаписва футболната ни история :-)

Това е най-сериозния европейски поход като резултати в най-новата ни футболна история.
Все още са без загуба като гости в ЛЕ и със само една за целия сезон, от Базел.
Начина по който играят, начина по който реагират на различни ситуации, които възникват на терена показва, че в това няма нищо случайно, а е плод на страхотна работа в клуба, от президента до масажиста. Имат облик, стил и самочувствие и играят като отбор.

Респект! :-)

Последна промяна Diavolo на 28.02.2014 19:24, променена общо 1 път

(CDLM Blue Power)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Лудогорец тая година в ЕКТ добре си постлаха   |   28.02.2014 19:25

Diavolo написа:

Това е най-сериозния европейски поход като резултати в най-новата ни футболна история.

А аз пък все си мислех,че 1/8 финала е едно стъпало под 1/4 финала ама явно има някаква нова схема... :laugh:

(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Лудогорец тая година в ЕКТ добре си постлаха   |   28.02.2014 19:28

най-малкото Лудогорец играят по-добър футбол от вас по онова време ;)
а и вие разчитахте главно на домакинските си мачове. Освен това да сравняваш Левски с Лудогорец във всяко едно отношение.....
публика и пр. и пр.

(CDLM Blue Power)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Лудогорец тая година в ЕКТ добре си постлаха   |   28.02.2014 19:30

Diavolo написа:
най-малкото Лудогорец играят по-добър футбол от вас по онова време ;)
а и вие разчитахте главно на домакинските си мачове. Освен това да сравняваш Левски с Лудогорец във всяко едно отношение.....
публика и пр. и пр.

Те може и с 8:0 да бият всеки мач, но въпроса е къде финишират. Не достигнат ли до 1/4 финал просто няма как да пренапишат историята, нито да направят най-сериозния поход. Освен това доколкото все още ми е известно към днешна дата ЛЕВСКИ остава номер 1 по събран коефициент за 1 сезон в ЕКТ през 21 век.

Извини ни за което! :rofl:

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: AW: Лудогорец тая година в ЕКТ добре си постлаха   |   28.02.2014 19:47

SUBXERO написа:
Тези Лудо така ми пълнят душата, забележителен сезон правят. Едно от малкото неща в момента, които определено ме карат да се радвам като българин. Не мога да разбера как може да има толкова дребни душици, които само злобеят на успехите им вместо да погледнат обективно на постиженията им и да им отдадат подобаващия респект.

Колко тъжно... Истинските постижения на народа ни през вековете бяха отречени с дебелашки смях и етикет "байганьовщина", докато успехите на частния проект на една затънала в лайна егоцентрична родна МУТРА вече е, едва ли не, единствен повод за национална гордост... Ей това, фенската патриотарщина винаги ме е вбесявала до дъното на душата. Няма да види стойностното и красивото около себе си, истински достойното, ами ще се пъчи там с някакви чужди спортни успехи... Ех, ех... :(((((((

Иначе не разбирам какъв е този небивал овчи възторг заради един съмнителен успех, който освен другото има доста натрапчив мирис на букмейкърски долари. Нали оня ненормален зализан урод си поверва и тепърва ще му сърбате дерибейщините в родния футбол. На първо време Амфетаминец се абонира за титлата в следващите 3-4 сезона, като част от плана на мафиоза за изпълнение на шизофреничната си мечта - влизане в групите на ШЛ. Иначе същият този урод, дето сега си играе на СМ в реално време и пръска милиони за ритнитопка (в т.ч. платена журналястика и гнусен пиар), ако си спомняте, беше оставил едни обикновени хорица без заплати за Коледа. Ама къде ти - да мрият от глад тия роби - на нас самочувствието ни го дигат победите на ритнитопките в Европа, а не пълните паници на Пешо от Меден рудник. Та радвайте се и си го дигайте със скъпоплатените хобита на доказаните мизантропи. Морални боклуци сте, пък нека аз да съм дребна душичка!!!!!!

(The Grizzlies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: AW: Лудогорец тая година в ЕКТ добре си постлаха   |   28.02.2014 20:18

Bjoern Bo написа:
SUBXERO написа:

Колко тъжно... Истинските постижения на народа ни през вековете бяха отречени с дебелашки смях и етикет "байганьовщина", докато успехите на частния проект на една затънала в лайна егоцентрична родна МУТРА вече е, едва ли не, единствен повод за национална гордост... Ей това, фенската патриотарщина винаги ме е вбесявала до дъното на душата. Няма да види стойностното и красивото около себе си, истински достойното, ами ще се пъчи там с някакви чужди спортни успехи... Ех, ех... :(((((((

Иначе не разбирам какъв е този небивал овчи възторг заради един съмнителен успех, който освен другото има доста натрапчив мирис на букмейкърски долари. Нали оня ненормален зализан урод си поверва и тепърва ще му сърбате дерибейщините в родния футбол. На първо време Амфетаминец се абонира за титлата в следващите 3-4 сезона, като част от плана на мафиоза за изпълнение на шизофреничната си мечта - влизане в групите на ШЛ. Иначе същият този урод, дето сега си играе на СМ в реално време и пръска милиони за ритнитопка (в т.ч. платена журналястика и гнусен пиар), ако си спомняте, беше оставил едни обикновени хорица без заплати за Коледа. Ама къде ти - да мрият от глад тия роби - на нас самочувствието ни го дигат победите на ритнитопките в Европа, а не пълните паници на Пешо от Меден рудник. Та радвайте се и си го дигайте със скъпоплатените хобита на доказаните мизантропи. Морални боклуци сте, пък нека аз да съм дребна душичка!!!!!!

Неслучайно подчертах в момента, мрънкало! Хайде кажи ми ти, понеже много ги вдяваш, кое друго родно е цъфнало и вързало в момента освен някой и друг спортен успех? Освен това такова нещо като национална гордост не признавам, но това е друга тема. Не ми казвай как да живея, ако обичаш. Твоята ценностна система я запази за себе си. Смешен си... и жалък.

(Real Green)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Лудогорец тая година в ЕКТ добре си постлаха   |   28.02.2014 20:22

Diavolo написа:

Все още са без загуба като гости в ЛЕ и със само една за целия сезон, от Базел.
Начина по който играят, начина по който реагират на различни ситуации, които възникват на терена показва, че в това няма нищо случайно, а е плод на страхотна работа в клуба, от президента до масажиста. Имат облик, стил и самочувствие и играят като отбор.

Респект! :-)

Абсолютно!

Между другото точно преди първият им мач а "А" група (мача с Левски 2011г.) една седмица бях в един хотел с момчетата от Лудогорец в Трявна - тогава никой не предполагаше какъв отбор ще излезне... но още тогава видях каква е дисциплината в отбора (напр. след вечеря си ходеха по стаите а не да хайманосват) т.е. в куба се работи от години и това дава резултат.

А дали отбора е на мутри няма никакво значение, защото повечето "класни" отбори в БГ са такива а в някои европейски грандове перачницата за пари е с още по-колосални размери.

Последна промяна Keanu на 28.02.2014 20:27, променена общо 1 път

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Отговори на тема   [ 373 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 15, 16, 17, 18, 19  Следваща