| Автор |
Съобщение |
|
Ледо
|

Re: Аннадък | 14.03.2014 11:59
Ще видим.Наистина имаха късмет, но сега вече имат и определена класа. А и късметът помага на силните както казват.
_________________ Hasta La Victoria Siempre
|
|   |
|
 |
|
Anfield
(Real Green)
|

Re: Аннадък | 14.03.2014 12:08
Абсолютно съм съгласен! Като човек който е бил на стадиона, мога да кажа само това че на подобен мач бих си завел децата без грам притеснение. На хората около мен им бе приятно да са на стадиона и само предубеден драскач може да нарече голяма част от присъствалите на този мач с епитетите, които чета и в тази тема. В крайна сметка се случва нещо нормално - добра атмосфера, европейско поведение от президента до последния играч и т.н., ама понеже се случва с неправилния отбор и всичко трябва да се залее с помия. Иначе правим евала на тези или онзи че били задружни.
 |
|
navy
|

Re: Аннадък | 14.03.2014 12:16
ОК, аз приемам чужди мнения, но да подискутираме: Би бил явление, ако: 1. В България се играе добър футбол. 2. Има поне 2-3 други отбора, които разцъкват в ЕКТ до напролет, нещо от сорта на Турция/Гърция. 3. Титлите на този отбор са плод единствено и само на футболни качества. Както съм писал по-горе, и както Блуфена е дал тази прекрасна статия, единствените отбори са Левски и ЦСКА. Ботев Пд колкото и симпатични и верни фенове да има, си остава само и единствено регионален отбор. Нещо като Берое. Всички мачове, ама абсолютно всички досега в ЕКТ, смехогорец (с изключение на реванша със Слован) ги взе с уникален късмет. То не беше гол от центъра, автоголове, дузпи, червени картони, карамболи и рикушети. А т.нар. "реванш" с Лацио бе върха на короната! Пак ще си позволя да цитирам Краля, и на Плейстейшъна няма как да станат такива голове! Също така този отбор е без каквото и да е бъдеще, тука сме 1:1 в мненията. Още миналото лято Домуса аха-аха и да ритне канчето с хранилката, ама взеха, че си биха и отстраниха Слован и те така. Съгласен съм, че развива проекта не лошо. Обаче къде му е бъдещето? В Разград - кура ми Янко. Толкова, колкото и селтакес. Там целта е да се продаде 1 играч на добра цена на година. Даже ако е нужно се закупува смешната титла "футбалер на годината" в Бг... Също и Ледо е прав, че малоумщината на Батков и Ко ни изяде хубавия старт, сега и (не)Глупи в чорбалърспор гледа да поизточи де каквото може. А тези 2 клуба са религия в България и с правилно инвестиране може да се направи печеливш бизнес. Дали хейтвам - може би да, по-скоро злорадствам. Няма как иначе обаче, щом в химна им се пее за говедата...
|
|   |
|
 |
|
navy
|

Re: Аннадък | 14.03.2014 12:19
Всичко започва от едно черпене на играчите на сФинясф в автобуса след отпадането на Левски от ЕКТ. След това и феновете на същата сФинясф навръх Националния НИ празник в агитката на гостуващ отбор. Или да припомня една заря след голове на ... Барцилоната в София. Толкова за българите и патриотизарщината. Прочети статията от Новинар и пак се обади.
|
|   |
|
 |
|
navy
|

Re: Аннадък | 14.03.2014 12:24
Е за това идеше реч, за огромното мнозинство на стадиона, които не са наясно за какво иде реч въобще. ама а де!
|
|   |
|
 |
|
Anfield
(Real Green)
|

Re: Аннадък | 14.03.2014 12:26
Прав си в известна спетен в този си пост, само че за това че двата големи отбора са карикатури, не е виновен Домуса. Той беше и в ЦСКА за известно време.. Знаем защо се махна. Престъпление е отбори като Левски и ЦСКА да са такова положение и да не могат да напълнят и на 1/4 стадиона, който вчера бе препълнен. Не случайно за последно така беше на мач на Левски. Но не на сегашния Левски, а на силния Левски от преди 8 години. Хората нямат нужда някой да им каже да ходят или не на стадиона. Ако им се гледа футбол с добро качество ще отидат и на мач на Левски или ЦСКА с Валенсия. Само дето ние отпадаме от Мури и т.н.
 |
|
Anfield
(Real Green)
|

Re: Аннадък | 14.03.2014 12:29
Малко преувеличавате. Ако това се е случило с 1-2 човека, не значи че с всички е така. Наясно съм с организацията на хората от Разград, защото мой приятел пътува и за мача с Лацио и за мача с Валенсия. Далеч не са толкова зле, колкото го описвате цитирайки вестник.
 |
|
Vendome
(The Grizzlies)
|

Re: Аннадък | 14.03.2014 12:35
Всъщност във вестника беше представено като хвалба :)
 |
|
Ледо
|

Re: Аннадък | 14.03.2014 12:37
И така да е, какво ? Както си написал и по-горе , това е мач, на който да си заведеш децата и т.н. Това им е позитивното на мачовете, а и на публиката на Лудогорец. На мачовете ходят обикновени хора. Няма дилъри, качулки, западни и източни фронтове и фенклубове и т.н
|
|   |
|
 |
|
Ледо
|

Re: Аннадък | 14.03.2014 12:43
 |  |  |  | navy написа: ОК, аз приемам чужди мнения, но да подискутираме: Би бил явление, ако: 1. В България се играе добър футбол. 2. Има поне 2-3 други отбора, които разцъкват в ЕКТ до напролет, нещо от сорта на Турция/Гърция. 3. Титлите на този отбор са плод единствено и само на футболни качества. Както съм писал по-горе, и както Блуфена е дал тази прекрасна статия, единствените отбори са Левски и ЦСКА. Ботев Пд колкото и симпатични и верни фенове да има, си остава само и единствено регионален отбор. Нещо като Берое. Всички мачове, ама абсолютно всички досега в ЕКТ, смехогорец (с изключение на реванша със Слован) ги взе с уникален късмет. То не беше гол от центъра, автоголове, дузпи, червени картони, карамболи и рикушети. А т.нар. "реванш" с Лацио бе върха на короната! Пак ще си позволя да цитирам Краля, и на Плейстейшъна няма как да станат такива голове! Също така този отбор е без каквото и да е бъдеще, тука сме 1:1 в мненията. Още миналото лято Домуса аха-аха и да ритне канчето с хранилката, ама взеха, че си биха и отстраниха Слован и те така. Съгласен съм, че развива проекта не лошо. Обаче къде му е бъдещето? В Разград - кура ми Янко. Толкова, колкото и селтакес. Там целта е да се продаде 1 играч на добра цена на година. Даже ако е нужно се закупува смешната титла "футбалер на годината" в Бг... Също и Ледо е прав, че малоумщината на Батков и Ко ни изяде хубавия старт, сега и (не)Глупи в чорбалърспор гледа да поизточи де каквото може. А тези 2 клуба са религия в България и с правилно инвестиране може да се направи печеливш бизнес. Дали хейтвам - може би да, по-скоро злорадствам. Няма как иначе обаче, щом в химна им се пее за говедата... |  |  |  |  |
http://www.ludogorets.com/academy.htmlТоест, Домусчиев вече си е направил общежитието на школата и от това участие в ЕКТ ще си върне вложенията. Лудогорец и рейс си имат, та няма да се налага да купуват.  С две думи ще си прибере една солидна сума, която ще реинвестира. Догодина пак и те така...
Последна промяна Ледо на 14.03.2014 12:45, променена общо 1 път
|
|   |
|
 |
|
falkenbach
(Thug Slugs)
|

Re: Аннадък | 14.03.2014 15:05
_________________В град като София, никой не е невинен!
|
|   |
|
 |
|
Medved
|

Re: Аннадък | 14.03.2014 15:21
Хехехехехе. Никой не отрича, че на мача е имало около 10-15% фенове на футбола, които просто са отишли да гледат един именит западен отбор в един качествен мач на фаза "пролет в евротурнирите", какъвто рядко имат възможност да наблюдават на живо. Аз също бях тръгнал по тази линия на мача с Базел, преди абсолютната простащина на тази пасмина амфетаминово зависими идиоти, начело с оная мургава жрица Петричев, да ме спре с безграничната си наглост и простотия насами касите на стадиона. Както и да е... Също никой не отрича наличието на 10-15% фенове от Разград, докарани с автобусите и незнаещи къде е стадиона. Считам го за напълно нормално - както да не знаят къде е стадиона, така и да бъдат докарани безплатно с автобусите - елементарен ангажимент на ръководството, след като въпреки всичките демонстрирани високопарни претенции не е осигурило качествен стадион за провеждане на такъв мач в града на хората. Останалят огромен процент от модните зрители напълно си заслужават описанието във въпросната статия и който отрича това, явно го е засмукала паралелната реалност. Ся, сигурен съм, че ще наизкачат математиците с бакалските сметки, видите ли, тези 10% "приятели на футбола", тръгнали на стадиона с жени, приятелки, братовчедки и поне една дузина зажаднели за истински футбол невръстни дечица, всъщност са наброявали поне 90% от зрителите на мача. Ами, спестете си умножението и си направете един сравнителен анализ с някой сроден мач (на националния примерно - сигурно и там има дилъри и фронтове) и си задайте въпроса къде са се изпарили тези истински ценители на футбола...
|
|   |
|
 |
|
Prototype_Iblis
(The Grizzlies)
|

Re: Аннадък | 14.03.2014 17:07
С последните развития шанса за това клони към НУЛА за следващите минимум 4 години, и не говоря за перото от фармацията му, там незнам, а за новата капка която ще почва да капе.
|
|   |
|
 |
|
Keanu
(Real Green)
|

Re: Аннадък | 14.03.2014 17:44
Темите тук уж трябва да са за футбол, но като гледам повече се коментират един куп други неща... За мен момчетата от Лудогорец въпреки резултата може да бъдат похвалени за играта си. Според мен при 1:1 (след дузпата) можеше да има и друго развитие на мача... ноо тоя вратар явно е машина при дузпите (отразил е повече от 45% от отсъдените срещу отборите му наказателни удари). Като цяло футбола в този мач си беше на ниво и съжалявам, че не можах да отида на стадиона. Не разбирам за какво са тия дразги - Лудогорец като футболен отбор с какво толкова дразни, но явно всеки си намира някаква причина (например повечето левскари).
|
|   |
|
 |
|
Ramlid
|

да обобщим ! | 14.03.2014 17:47
КЗЛ, КЗЛ, КЗЛ и КЗЛ! Който се познае се познае! Само ЦСКА евробоецът на България ! 
|
|   |
|
 |
|
Ледо
|

Re: Аннадък | 14.03.2014 18:14
 |  |  |  | Bjoern Bo написа: Хехехехехе. Никой не отрича, че на мача е имало около 10-15% фенове на футбола, които просто са отишли да гледат един именит западен отбор в един качествен мач на фаза "пролет в евротурнирите", какъвто рядко имат възможност да наблюдават на живо. Аз също бях тръгнал по тази линия на мача с Базел, преди абсолютната простащина на тази пасмина амфетаминово зависими идиоти, начело с оная мургава жрица Петричев, да ме спре с безграничната си наглост и простотия насами касите на стадиона. Както и да е... Също никой не отрича наличието на 10-15% фенове от Разград, докарани с автобусите и незнаещи къде е стадиона. Считам го за напълно нормално - както да не знаят къде е стадиона, така и да бъдат докарани безплатно с автобусите - елементарен ангажимент на ръководството, след като въпреки всичките демонстрирани високопарни претенции не е осигурило качествен стадион за провеждане на такъв мач в града на хората. Останалят огромен процент от модните зрители напълно си заслужават описанието във въпросната статия и който отрича това, явно го е засмукала паралелната реалност. Ся, сигурен съм, че ще наизкачат математиците с бакалските сметки, видите ли, тези 10% "приятели на футбола", тръгнали на стадиона с жени, приятелки, братовчедки и поне една дузина зажаднели за истински футбол невръстни дечица, всъщност са наброявали поне 90% от зрителите на мача. Ами, спестете си умножението и си направете един сравнителен анализ с някой сроден мач (на националния примерно - сигурно и там има дилъри и фронтове) и си задайте въпроса къде са се изпарили тези истински ценители на футбола... |  |  |  |  |
Вместо пак да бучиш и да вадиш проценти вземи си кажи тезата просто и ясно. Защото сега (а и четейки и други твои мнения) излиза, че се дразниш на "модните" фенове. Обаче хайде да вземе нациноалния да играе с Испания пък да видим дали няма да отиде куцо, кьораво и сакато дето не е стъпвало на мач никога. Същата работа като снощи ще стане. От друга страна, така като те чета излиза, че не се кефиш и на другия вариант -на стадиона да са предимно качулки, ултраси и т.н. Тоест искаш културни, истински футболни фенове, запалени по играта, които да пълнят стадионите. Нещо, което в Бг е немислимо защото народа е яко прост. И в крайна сметка пак говориш за химери, или..?
|
|   |
|
 |
|
navy
|

Re: Аннадък | 14.03.2014 22:36
Анфо, Левски като игра в ШЛ също стадиона пращеше по шевовете, ама бързо се забрави... също имаше много дошли да видят "другия" отбор при почти космически цени на билетите. Но Левски има и наистина фенове (което идва от фанатик), така че това с децата... особено с нашата полиция ни пази - е няма как да стане. Проблема идва, че не искат да ги махнат от стадиона, трябват им. Просто прочети първо името на темата. Е сега трябва да стане ясно какво съм имал предвид. Сега, надявам се, всички са разбрали, че смехогорец е тигър (не колос) с книжни (не глинени) крака. Нищо и половина, и неколкократно бе разкриван дори в нашата слаба А-група. С най-скъпата селекция, да не го прескачаме това, нали?! Колко зрители имаше на техния стадион последния им мач в А-група? Лудогорец няма потенциал да стане голям отбор, понеже е от Разград. Каквото и да правят там. И не са и в момента. И този проблясък има цена само в очите на малките. А аз, и Блуфи, и Ледо, и Фалка, и Жоро и други тук сме от най-големия - ЛЕВСКИ! Ние знаем какво значат успехи. Не си заравяме главите в пясъка, знаем какъв кирпич калпав сме в момента, но и това ще мине. Не ни е проблем смехогорец, но сме длъжни да ви казваме, че са нищо и половина. Факт! Има ли 1/4 финал - не, няма и да има. Само факти! И понеже всички мразят само и единствено най-големия, сме и най-велики. Така в Германия са с Байерн, в Италия - с Юве, а в Испания - с Реал М. Туй то. Оправяйте се и вие, че ми писна от селтаци-анонимници, които на голо дупе поставят чифте пищови.
|
|   |
|
 |
|
Vendome
(The Grizzlies)
|

Re: Аннадък | 14.03.2014 23:20
Не знам за новата капка, но от две години обикаля банките за кредит, ама всички го режат заради лошото състояние на бизнеса му.
 |
|
bai Momchil
(Крива Нива)
|

Re: Аннадък | 14.03.2014 23:49
Добре де, кво ще стане ако Лудогорец наесен вземе, че влезе в ШЛ и спечели някоя и друга точка? Ся вярно няма да има 1/4 финал, ама ще има спечелени точки в ШЛ 
 |
|
navy
|

Re: Аннадък | 14.03.2014 23:55
"К'во ще стане лельо Пено, живо пиле да умре, после пак да се събуди и да стане да кълве"... Пред фактите и Боговете мълчат Момчи, така че първо тях, ако може. Аз не мисля, че смехогорец ще станат шампиони. Само това ще ти кажа. Нищо, че Домуса се точи за хет-трик, няма да се случи. Най-малкото жужето не изглежда съгласен. Оставяме всички други.
|
|   |
|
|