Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: 21.09.2026 02:30

Отговори на тема  [ 110 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6  Следваща
● EXTREME ZOMBIES - ARLITO ● (ПМЛ "А" Лига, XIX кръг) 
Автор Съобщение
(Extreme Zombies)

Отговори с цитат
Мнение  Re: ● EXTREME ZOMBIES - ARLITO ● (ПМЛ "А" Лига, XIX кръг)   |   15.03.2014 22:47

terminator написа:
ще играете, ще играете..., и двамата :)))

Не,няма да играят както впрочем и аз.Играйте си ганкиното дето сте си го измислили сами.Тези стъпки са абсолютна измислица...вместо да водим поне 4:0,губим 0:2...За Вас не зная,но аз поне доколкото знам не съм мазохист!

Последна промяна PEPITO на 15.03.2014 22:48, променена общо 1 път

(The Grizzlies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: AW: ● EXTREME ZOMBIES - ARLITO ● (ПМЛ "А" Лига, XIX кръг)   |   15.03.2014 22:53

Diavolo написа:
да ботираш 1-2 този мач, абсолютна сватбарщина, тактика организиран хаос
и взе, че стана по един абсурден начин, с криминален гол на ПСВ от скандална несъществуваща дузпа и след това безумни пропуски особено последните минути.
Аз бях до тук с тази пародия на игра

Чудя се само как така нашето буки още не е почнало да приема залози за това, колко пъти още ще заявиш, че след сезона се отказваш. Както и разбира се за това, ДАЛИ ще се откажеш.

(Arlito)

Отговори с цитат
Мнение  Re: ● EXTREME ZOMBIES - ARLITO ● (ПМЛ "А" Лига, XIX кръг)   |   15.03.2014 23:08

Съвсем резонна прогноза на ПСВ, не разбирам какво недоволствате от това, че напълно заслужено повеждаме :)

(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: ● EXTREME ZOMBIES - ARLITO ● (ПМЛ "А" Лига, XIX кръг)   |   15.03.2014 23:12

Скрий се някъде, че ставаш смешен ве :-x

(Extreme Zombies)

Отговори с цитат
Мнение  Re: ● EXTREME ZOMBIES - ARLITO ● (ПМЛ "А" Лига, XIX кръг)   |   15.03.2014 23:17

Diavolo написа:
Скрий се някъде, че ставаш смешен ве :-x

споко дяволе доиграваме трите мача след паузата за купата и си бием камшика, няма да се бесим :devil:

(Arlito)

Отговори с цитат
Мнение  Re: ● EXTREME ZOMBIES - ARLITO ● (ПМЛ "А" Лига, XIX кръг)   |   15.03.2014 23:25

Хахаха, защо с тая агресия сега, вместо да се възхитите на красивото изпълнение?! :dunno:

Тук е мястото да кажа, че освен че мачът е важен за нас защото се борим за оцеляване, също така ни е обещана и сериозна премия от Крива нива ако ви вземем нещо, така че сме сериозно мотивирани :bluefan:

(New Mersey Razors)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: ● EXTREME ZOMBIES - ARLITO ● (ПМЛ "А" Лига, XIX кръг)   |   15.03.2014 23:29

Лично мисля, че зомбитата заслужават титлата тази година, ама са големи мрънкалници, дявола на първо място и някак си в последния момент ми изглежда, че ще я изпуснат. Дано греша, ама късмета обръща гръб на мрънкалниците. :-?

(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: ● EXTREME ZOMBIES - ARLITO ● (ПМЛ "А" Лига, XIX кръг)   |   15.03.2014 23:33

spurs написа:
Хахаха, защо с тая агресия сега, вместо да се възхитите на красивото изпълнение?! :dunno:

не виждам нищо красиво в този бот, не знам дали има отбор, който да не бележи от този мач. И този гол стана следствие на криминална дузпа.

(Primus Maximus)

Отговори с цитат
Мнение  Re: ● EXTREME ZOMBIES - ARLITO ● (ПМЛ "А" Лига, XIX кръг)   |   15.03.2014 23:37

terminator написа:
juve написа:
Diavolo написа:
Това е абсурдно и пълна подигравка с тази игра

аз другия сезон няма да играя, ако не вземем титлата, не си струва губенето на време и нерви

...:)))
ще играете, ще играете..., и двамата :)))

:laugh:

Познато, познато - миналия кръг ние така инкасирахме още по-криминален дубъл 1:3 в Австрия, като отмениха чист четвърти гол на Залцбург след като вдигнаха засада при метър покритие от защитата.

(Primus Maximus)

Отговори с цитат
Мнение  Re: ● EXTREME ZOMBIES - ARLITO ● (ПМЛ "А" Лига, XIX кръг)   |   15.03.2014 23:38

Нема Значка написа:
Лично мисля, че зомбитата заслужават титлата тази година, ама са големи мрънкалници, дявола на първо място и някак си в последния момент ми изглежда, че ще я изпуснат. Дано греша, ама късмета обръща гръб на мрънкалниците. :-?

Тва и аз им го казах преди две-три седмици, но Пепитко взе да ми обяснява как да пиша книга :whistle: Сега сериозно - Дяволе, ти поне си в тая игра от десет години и знаеш, че негативизмът НИКОГА не е помагал. Така че горе главите, това и за Юве и Пепито се отнася.

(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: ● EXTREME ZOMBIES - ARLITO ● (ПМЛ "А" Лига, XIX кръг)   |   15.03.2014 23:39

Втори пореден кръг няма да успеем да бием отбор когото мачкаме с положения и игра. Според мен трябва задължително да има промени в правилата, защото ако тези правила останат казах го отдавна още ще си играете 5 отбора на кръст.
Не може отбори, които познават по два, три знака от осем мача да водят с 2-0. Некви ботове ми стават шампиони и пр. идиотщини, а има един куп майстори в редица отбори, които не са печелили играта.

:uuu:

(Extreme Zombies)

Отговори с цитат
Мнение  Re: ● EXTREME ZOMBIES - ARLITO ● (ПМЛ "А" Лига, XIX кръг)   |   15.03.2014 23:41

spurs написа:
Съвсем резонна прогноза на ПСВ, не разбирам какво недоволствате от това, че напълно заслужено повеждаме :)

Абе Пич,ти ебаваш ли се,показваш неуспешно чувство за хумор,или си в процес на някакво си там "развитие"?Можеш да се изкажеш,ако си гледал мача на ПСВ.И не става дума за измислената дузпа,за това че я изпуснаха и че вкараха гола от засада...става дума за това че изтропвайки се,че прогнозата е резонна и ако си наблюдавал мача не може да не признаеш,че РЕЗУЛТАТЪТ НЕ Е НИКАК РЕЗОНЕН!!!Та ПСВ не заслужаваха и равен даже.......Та те почти целия мач не играха,а рушаха играта и въпреки това победиха.Та къде е правдата във всичко това???

(CDLM Blue Power)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: ● EXTREME ZOMBIES - ARLITO ● (ПМЛ "А" Лига, XIX кръг)   |   15.03.2014 23:42

Diavolo написа:
Втори пореден кръг няма да успеем да бием отбор когото мачкаме с положения и игра. Според мен трябва задължително да има промени в правилата, защото ако тези правила останат казах го отдавна още ще си играете 5 отбора на кръст.
Не може отбори, които познават по два, три знака от осем мача да водят с 2-0. Некви ботове ми стават шампиони и пр. идиотщини, а има един куп майстори в редица отбори, които не са печелили играта.

:uuu:

Това го говоря от много време. Тази игра е на тема прогнозиране и това трябва да се поощрява. Ако щеш и при равен да се гледа кой е познал повече знаци. Така хем ше се засили домакинския фактор (нещо, което уж било невъзможно да се приложи на практика, а то е елементарно) хем наистина ше печели тоя, който е ПРОГНОЗИРАЛ по-добре.

Иначе тва Арлито и Лузърс не са отбори! :salute:

Maybe I’m a phantom. Then again, maybe not. A phantom can’t hurt you.

(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: ● EXTREME ZOMBIES - ARLITO ● (ПМЛ "А" Лига, XIX кръг)   |   15.03.2014 23:46

А иначе зомбитата да не клюмат, а да се вдигат още по-свирепи, че следващия кръг е мача на истината. А и утре може да обърнем за втора поредна седмица, колкото и да е трудно на пръв поглед :-)

Най-важното е, че мумиите водят на нивата. Така че утре ако не друго то поне ще стискаме палци за тяхна победа. И ако така се развият нещата, то 3 кръга преди края ще имаме 3 отбора с равен актив от точки :ludnica:
Вярно ние ще сме трети заради головата разлика, но бием ли Нивата като гости ставаме фаворит за титлата. Разликата е, че този път вече равния няма да ни устройва, а само победата.
Така че изключително злощастна и нереална загуба се очертава, но нещата продължават да са на кантар.

:devil:

(Primus Maximus)

Отговори с цитат
Мнение  Re: ● EXTREME ZOMBIES - ARLITO ● (ПМЛ "А" Лига, XIX кръг)   |   15.03.2014 23:47

Diavolo написа:
А иначе зомбитата да не клюмат, а да се вдигат още по-свирепи, че следващия кръг е мача на истината. А и утре може да обърнем за втора поредна седмица, колкото и да е трудно на пръв поглед :-)

Най-важното е, че мумиите водят на нивата. Така че утре ако не друго то поне ще стискаме палци за тяхна победа. И ако така се развият нещата, то 3 кръга преди края ще имаме 3 отбора с равен актив от точки :ludnica:
Вярно ние ще сме трети заради головата разлика, но бием ли Нивата като гости ставаме фаворит за титлата. Разликата е, че този път вече равния няма да ни устройва, а само победата.
Така че изключително злощастна и нереална загуба се очертава, но нещата продължават да са на кантар.

:devil:

А, сети се - ей тва е държание, което подобава на хора, вярващи в силите си.

(Arlito)

Отговори с цитат
Мнение  Re: ● EXTREME ZOMBIES - ARLITO ● (ПМЛ "А" Лига, XIX кръг)   |   15.03.2014 23:51

PEPITO написа:
spurs написа:

Абе Пич,ти ебаваш ли се,показваш неуспешно чувство за хумор,или си в процес на някакво си там "развитие"?Можеш да се изкажеш,ако си гледал мача на ПСВ.И не става дума за измислената дузпа,за това че я изпуснаха и че вкараха гола от засада...става дума за това че изтропвайки се,че прогнозата е резонна и ако си наблюдавал мача не може да не признаеш,че РЕЗУЛТАТЪТ НЕ Е НИКАК РЕЗОНЕН!!!Та ПСВ не заслужаваха и равен даже.......Та те почти целия мач не играха,а рушаха играта и въпреки това победиха.Та къде е правдата във всичко това???

Както и дявола каза, абсолютно всички отбори са го хванали това 1:2 на ПСВ (само ние сме го отиграли достатъчно смело за да го имаме на дубъл, но това е отделен въпрос), така че очевидно прогнозата е била напълно резонна, не виждам какво невярно съм казал. Сега как точно се е стигнало до тоя резултат е друг въпрос, но то в почти всеки мач може да се намерят ситуации, при които и най-резонната прогноза би избягала.

(Extreme Zombies)

Отговори с цитат
Мнение  Re: ● EXTREME ZOMBIES - ARLITO ● (ПМЛ "А" Лига, XIX кръг)   |   15.03.2014 23:59

spurs написа:

Както и дявола каза, абсолютно всички отбори са го хванали това 1:2 на ПСВ (само ние сме го отиграли достатъчно смело за да го имаме на дубъл, но това е отделен въпрос), така че очевидно прогнозата е била напълно резонна, не виждам какво невярно съм казал. Сега как точно се е стигнало до тоя резултат е друг въпрос, но то в почти всеки мач може да се намерят ситуации, при които и най-резонната прогноза би избягала.

Извинявай,не искам да те засягам,но казвайки че прогнозата е резонна направо полудявам!!!Пич,погледни моля те...та преди този мач Витесс беше с 5 точки преди ПСВ!!!,а и с много по-добра голова разлика.Та къде е резонът да победят след като мачът се играе в Амхем и Витес не се бори за изпадане А за ШАМПИОНСКАТА ЛИГА!КЪДЕ Е ЛОГИКАТА ЧЕ ПСВ ТРЯБВА ДА ПОБЕДИ???Това ме вбесява,защото в Холандия,където живях две години първенството е корумпирано и са само два отбора-АЯКС и ПСВ.Е това ме подлудява!

(Thug Slugs)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: ● EXTREME ZOMBIES - ARLITO ● (ПМЛ "А" Лига, XIX кръг)   |   16.03.2014 00:04

PEPITO написа:
...Това ме вбесява,защото в Холандия,където живях две години първенството е корумпирано и са само два отбора-АЯКС и ПСВ.Е това ме подлудява!

Тоест най-резонното нещо е да се очакват победи за тези отбори, когато играят срещу останалите?

(Primus Maximus)

Отговори с цитат
Мнение  Re: ● EXTREME ZOMBIES - ARLITO ● (ПМЛ "А" Лига, XIX кръг)   |   16.03.2014 00:33

Shifter написа:
PEPITO написа:
...Това ме вбесява,защото в Холандия,където живях две години първенството е корумпирано и са само два отбора-АЯКС и ПСВ.Е това ме подлудява!

Тоест най-резонното нещо е да се очакват победи за тези отбори, когато играят срещу останалите?

Нищо не разбираш - трябваше да е 3:3 мачът, Краля го каза !!!

(CDLM Blue Power)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: ● EXTREME ZOMBIES - ARLITO ● (ПМЛ "А" Лига, XIX кръг)   |   16.03.2014 00:43

alessandron написа:

Нищо не разбираш - трябваше да е 3:3 мачът, Краля го каза !!!

Копеле, тоя мач го бях приготвил за избивка на 1:2 за първия отбор обаче после верно реших,че ше е голов трилър. Зомбитата не са прави в случая да недоволстват точно от тоя мач защото ПСВ се очакваше да бият и наистина бая отбори го вкарват вкл. и нашия Дубъл. Тъпото е като стане 1-2 за 30 мин и след тва мача умре. Супер криво е ама кво да правиш.

Maybe I’m a phantom. Then again, maybe not. A phantom can’t hurt you.

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Отговори на тема   [ 110 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6  Следваща