Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: 21.09.2026 23:56

Отговори на тема  [ 74 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4
Дискусия - Indian Wells 2014 
Автор Съобщение
(Primus Maximus)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Дискусия - Indian Wells 2014   |   16.03.2014 00:32

Нема Значка написа:
Гледах малко Федерер... нищо особено. Най-накрая го разкриха на дългото... :wave:
Ся Джокович - Иснър си е друга ракия... зрелище, брейкпойнти отвсякъде, слаба игра на ретур, но пък много силна за сервиращите.
Джоката се измъкна от 0-40 и в следващия гейм проби за 6-5. Сега сервира за първия сет.
Много як мач. Надявам се Ноле да вдигне нивото на ретур, защото Джонката не сервира като вчера. Вкарва първи сервиси, ама не ги пласира по линиите и Джоката трябва да го налегне!

П.п.: 7-5 за Ноле!
Айде Нолеееее!!! :ura:

Особеното Фед за утре го пазим - ке ви дерем ли пак? ;-) Иначе аз съм доволен, Роджър съхрани сили, показа класа в решаващите моменти, но и Долгополов си изгорЕ. Нолката сега се измъкна с много класа в първия сет, дано Иснър го докара поне до трети, макар че по-скоро не.

(Extreme Zombies)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Дискусия - Indian Wells 2014   |   16.03.2014 02:10

днес бати каръка и в пмл и тук, джонката направи невъзможното в 2 сет, а аз му сложих 20 лв в 1 сет и щях да имам 100 а опцията излиза втория при положение че джоко два пъти сервира за мача, как да не го е яд човек. дано утре радванска бие, преди 1/8 финалите и сложих 5 лв на 6 коефициент, поне да си избия парите, няма логика, всичко е късмет при тия залагания :tomate:

Последна промяна juve на 16.03.2014 02:11, променена общо 1 път

(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Дискусия - Indian Wells 2014   |   16.03.2014 02:47

Тоя Джонката е неква смес между смело сърце и умирай трудно, големец :yes:
много як мач стана с много драма и обрати, но Изнър не издържа в третия сет. Още в средата на втория сет викна физиото. Ноле как така на два пъти изтърва сервиране за мача сигурно и той не знае.
Ноле със страхотен ретур в мача, Изнър пък на моменти плашещо равностоен от задна линия.
Но добре, че все пак Джоката спечели, за да гледаме утре голям финал, а не неква пародия като 2012 г. финала или днешния първи полуфинал.
Абе стана си дерби. Едва ли е имало друго дерби в манията с коефициент за единия тенисист 1.14. но си струваше експеримента ми се струва. Все пак не всичко е коефициенти, има си и история на двубоите, ранкинг, класа и заряд, като фактор за определяне на дерби мача.

Последна промяна Diavolo на 16.03.2014 02:49, променена общо 1 път

(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Дискусия - Indian Wells 2014   |   17.03.2014 02:12

Странно за Ноле. Трети пореден път не може да отсервира за мач?! :о
два пъти срещу Изнър и сега срещу Федерер.

(Valiant Knights)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Дискусия - Indian Wells 2014   |   17.03.2014 02:30

След като Фед проби Ноле при сервис за мача и поведе с 6-5, смених за малко канала, за да видя края на Уърлд Опън и очаквах като се върна, Маестрото да е запазил моментума и резултатът да е примерно 40-40. Вместо това - 6-6 и 0-2 точки... Омеква си Федерер срещу Надал и Ноле и това е. Мен ме изненада, че в първия сет играта му вървеше като в най-добрите години -солиден сервис, къси разигравания, много уинъри от форхенд и атаки на мрежата, и после съвсем необяснимо пак се вкара в познатите дълги размени, от които няма как да излиза победител срещу стени като Джокович, и грешките заваляха.

Последна промяна Henman на 17.03.2014 02:31, променена общо 1 път

(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Дискусия - Indian Wells 2014   |   17.03.2014 02:30

В крайна сметка първа титла през 2014 г. за Ноле след много здрав финал
99 на 98 точки за Ноле
уинъри/ънфорси
фед 34/34 / ноле 28/28
по два пробива и за двамата. изключително равностойни показатели

В крайна сметка Федерер се пропука точно там, където е цар - тайбрека, което беше неочаквано след като преди това беше в серия от 15-4 точки в негова полза и негов моментум в мача.

Слабички бяха на ретур и двамата, Джокович пък не беше така сигурен от задна линия. Форхенда на Роджър не беше на обичайната висота. И двамата могат да играят много по-добре. Очаквах по-добро качество и повече дълги разигравания, но пък имаше драма и емоции до края.

Последна промяна Diavolo на 17.03.2014 02:35, променена общо 1 път

(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Дискусия - Indian Wells 2014   |   17.03.2014 02:33

Henman написа:
След като Фед проби Ноле при сервис за мача и поведе с 6-5, смених за малко канала, за да видя края на Уърлд Опън и очаквах като се върна, Маестрото да е запазил моментума и резултатът да е примерно 40-40. Вместо това - 6-6 и 0-2 точки... Омеква си Федерер срещу Надал и Ноле и това е. Мен ме изненада, че в първия сет играта му вървеше като в най-добрите години -солиден сервис, къси разигравания, много уинъри от форхенд и атаки на мрежата, и после съвсем необяснимо пак се вкара в познатите дълги размени, от които няма как да излиза победител срещу стени като Джокович, и грешките заваляха.

Минаха годините в които Федерер може да играе така като на плейстейшън както в първия сет. Падна му нивото и Ноле веднага се възползва и захапа.
Едвам му се говори сега на Фед, личи се, че много го боли от една такава загуба въпреки безбройните си титли и рекорди.

(Valiant Knights)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Дискусия - Indian Wells 2014   |   17.03.2014 02:45

Само да те репликирам, че за ретура малко си подценил Ноле - беше си на познатото много високо ниво и върна страшно много наглед невъзможни бомби и кикове почти в краката и на Фед, и на Иснър. По-скоро проблемът беше след това, че трудно правеше винери и търсеше главно лифт и остри ъгли без обичайната сила, което особено срещу добре движещия се Роджър създаде усложнения.

(Extreme Zombies)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Дискусия - Indian Wells 2014   |   17.03.2014 02:48

хубав мач стана, но ми се струва че играха на 70-80% от собствените си възможности, как ще е хубаво да върнат 3 от 5 финалите на мастърса както преди 10 години е тогава щеше да стане екшън в пълния смисъл на думата, все пак заслужена победа на джокович, роджър проспа тайбрека и това реши мача, а нямаше логика след като върна пробива и моментиума бе на негова страна, в края на втория и началото на третия сет джоко показа най- добрата си игра от времето на 2011, а федерер направи това 1 сет и към края на мача без злополучния тайбрек, чакаме маями дано там е още по-интересно преди тежкия сезон на клей. :ura:

Последна промяна juve на 17.03.2014 02:48, променена общо 2 пъти

(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Дискусия - Indian Wells 2014   |   17.03.2014 02:49

срещу Изнър му похвалих ретура, виж там :)
но днес не ме впечатли кой знае колко, а Фед беше определено слабичък в този компонент. Всичко това го казвам без да съм гледал статовете на ретур, просто като впечатление от видяното.

(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Дискусия - Indian Wells 2014   |   17.03.2014 02:52

juve написа:
чакаме маями дано там е още по-интересно преди тежкия сезон на клей. :ura:

Според думите на Франсиско Рой, Маями е на ракетата на Надал :devil:
Доста смело изказване, но сега е момента Рафа да напомни за себе си и че е номер 1 и да спечели тази пуста изплъзваща му се титла. Направо да ти кажа страшно много я искам Маями. Ако беше спечелил Рафа на АО, дори бих жертвал някой ГШ за в бъдеще само и само да спечели на турнира в който е правил някои от най-великите си мачове.

Последна промяна Diavolo на 17.03.2014 02:54, променена общо 1 път

(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Дискусия - Indian Wells 2014   |   17.03.2014 02:53

впрочем Вайда се върна, Бекер го няма и хоп, Ноле спечели турнир :laugh:

(Valiant Knights)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Дискусия - Indian Wells 2014   |   17.03.2014 03:02

Diavolo написа:
juve написа:
чакаме маями дано там е още по-интересно преди тежкия сезон на клей. :ura:

Според думите на Франсиско Рой, Маями е на ракетата на Надал :devil:
Доста смело изказване, но сега е момента Рафа да напомни за себе си и че е номер 1 и да спечели тази пуста изплъзваща му се титла. Направо да ти кажа страшно много я искам Маями. Ако беше спечелил Рафа на АО, дори бих жертвал някой ГШ за в бъдеще само и само да спечели на турнира в който е правил някои от най-великите си мачове.

2005 му беше на ракетата финалът, но няколко съдийски отсъждания може би оказаха влияние в третия сет и оттам Фед включи на пета, а Надал свърши бензина. В Маями очаквам да има и нови герои - Гришо и Бердих са ми интересни най-вече. Абе, а с Вава какво е положението? Нещо си контузи гърба срещу Андерсън...

(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Дискусия - Indian Wells 2014   |   17.03.2014 03:34

Бердих не ми се вярва, твърде много тенис му се насъбра и ми се вижда малко изчерпан на този етап. Очаквам от него да направи много силен Уимбълдън, а защо не и Ролан Гарос. Има играта да мачка и на червено, въпросът е дали като Вавринка ще съумее да победи душманите си...

Вавринка се оплака, че е уморен, за гърба няма някакви сериозни лоши индикации. Но точно Вавринка не е човека на който да се залага константно ;) Това което направи в Мелбърн беше по-скоро - ''един път в живота'' както обичат да казват американците. Иначе Вава има играта да мачка на клей и по-специално Ролан Гарос.

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Отговори на тема   [ 74 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4