Re: Manchester United - Manchester City - 25-03-2014 21:45
| 28.03.2014 22:17
Опитвам се да се поставя на твое място и да те разбера. Ливърпул бие убедително Юнайтед като гост, във възторг си, не искаш никой да ти разваля кефа, но просто аз имам други виждания.
Челси действително не остави шансове на Сити в шампионатния мач в Манчестър и ще завърши сезона с положителен баланс срещу тях. Но за купата на Англия Сити показаха че могат да играят срещу Челси и нямат комплекс от тях. Първия мач за шампионат в Лондон Челси пак спечели, но за мен реалния резултат бе равен. Тактиката на Пелегрини си беше добра, просто индивидуална грешка на футболист на "гражданите" позволи на Торес да вкара победния гол.
Много пъти съм го писал и пак ще го направя- крайно време е да разберете, че това е шампионат и който събере най - много точки накрая той става шампион.
Както и Юнайтед с две загуби от Ливърпул или от друг е ставал, както и Ливърпул през 80-те, когато не може да се похвали с голяма успеваемост в дербитата с Юнайтед пак е ставал. Но се помнят титлите.
Колкото до Ливърпул този сезон за мен нямат класата да станат шампиони и ще завършат на 3-то място в крайното класиране, което си е огромен успех.
Факторите за успешния сезон на Ливърпул са това, че не участва в евротурнирите, рано отпаднаха от купата на лигата, също и за купата на страната изиграха 3 мача, като първите два бяха с нискоразредни съперници - Олдъм и Борнемут, тоест не са се морили много.
Всичко това им дава предимство пред Сити и Челси и Арсенал. Другия сезон ще им е много по - трудно.
Сега и Джерард е в добра форма, но през сезона Ливърпул разчита основно на головете на Суарес и Стъридж.
Само че Суарес срещу Арсенал, Челси, Сити е с актив от 0 гола и вкара на Юнайтед едва в третия си мач срещу тях този сезон, при решен мач и числено предимство за тима си, при все че Юнайтед не са фактор този сезон.
Дали Суарес ще успее да вкара решителни голове в домакинствата на Сити и Челси?
Ливърпул с право разчита на домакинствата си, защото в гостуванията си на най - добрите тимове не успя да извлече добри резултати.
Мърсисайдци играха добре в гостуванията на Сити и Челси, но загубиха и двете. Падна от Арсенал, когато "артилеристите" бяха в много силна форма, но после отпадна от тях за ФА къп. С Евертън баправи 3-3, но хайде това е дерби.