Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: 27.07.2026 22:49

Отговори на тема  [ 25 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2
● КРИВА НИВА - EXTREME ZOMBIES ● (ПМЛ "А" Лига, XX кръг) 
Автор Съобщение
(Extreme Zombies)

Отговори с цитат
Мнение  Re: ● КРИВА НИВА - EXTREME ZOMBIES ● (ПМЛ "А" Лига, XX кръг)   |   30.03.2014 19:51

5:0 стана пълен разгром за нивите на техен терен и си върнахме за загубата през есента, мача на сезона за нас не помня да сме вкарали 5 откакто съм в отбора от 2 години, но всичко ще загуби смисъл ако не затвърдим победата следващия кръг, там е мача на истината :ura:

(Extreme Zombies)

Отговори с цитат
Мнение  Re: ● КРИВА НИВА - EXTREME ZOMBIES ● (ПМЛ "А" Лига, XX кръг)   |   30.03.2014 20:40

Искам да поздравя чудесния отбор на Зомбитата,защото съм им най-големият поддържник.Защо ли...еми защото се водя при тях само на заплата и дефакто те само с трима полеви играчи цепят смело напред!Евала момчета и най-вече на дяволския El Capitano.Аз последното денонощие бях в низвестност над Атлантическия океан,пътувайки за Франция и като гледам пак съм минал метър и другите са се отчели и за мен.То аз и в Китай да отида пак надали ще вкарам,но съм радостен за отбора на Зомбитата.Браво Пичове,горд съм с Вас!

Последна промяна PEPITO на 30.03.2014 20:41, променена общо 1 път

(Red or Dead)

Отговори с цитат
Мнение  Re: ● КРИВА НИВА - EXTREME ZOMBIES ● (ПМЛ "А" Лига, XX кръг)   |   30.03.2014 20:49

Велик мач на Зомбитата, сигурно от10 мача в един ще вляза да напиша коментар за друг отбор, но......шампионски мач :first: :first: :first:

Голям Дяволо :cheers:

(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  FT' 0-5   |   31.03.2014 00:01

Браво зомбаренца! :moufan:
Това ни е най-добрия мач в историята като гост и един от най-добрите изобщо в нашата история.
Сякаш целия ни невървеж и неволи през които минахме през този сезон (и не само) се обърна и стовари като тежък бумеранг върху горкия отбор на Нивата. Има го и това в играта. Разбира се, че имахме ден и късмет и че подобен мач се прави веднъж на 3 години, особено с такава важност за титлата.
Но наистина тази загуба срещу Арлито е най-абсурдната такава откакто аз следя тази игра. Тотална липса на логика, просто нищо, нищичко за което да се хванеш. Цяла нощ не можах да мигна от яд как е възможно това и защо ни се случва отново и отново, за това настана и този вой от наша страна. Беше спонтанно, не беше планувано, просто така се получи. Всеки си изля мъката. Грешно, не грешно, никой не може да ни съди за нищо. Но като че ли това помогна, отприщи се бента, паднаха бариерите и само един кръг след това всичко беше като на плейстейшън. Не знам как стават тия неща, сложна психология е това и никой не може да даде реално обяснение.

Имаме много голям потенциал и бъдеще, стига да се запази този устрем и желание.
Писах за това няколко пъти този сезон независимо от класирането ни. Миналата година бе сработваща и опипваща почвата. И ето сега берем плодовете на страхотната сплотеност в отбора. Най-накрая след години лутане намерихме идеалния отбор. Всичките до един майстори на прогнозата, смели хора, обичащи до лудост футбола и най-вече, страхотни ентусиасти. Да водиш такъв отбор е лесно и е чест.

За финал, никакво отпускане и празнуване. Шансовете са 50 на 50!
Следващия кръг ни чака много труден мач срещу Уинърз. Поредния малък финал за нас този дълъг, дълъг сезон.

ВАМОС! :devil:

Последна промяна Diavolo на 31.03.2014 00:02, променена общо 1 път

(Les Mousquetaires)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: ● КРИВА НИВА - EXTREME ZOMBIES ● (ПМЛ "А" Лига, XX кръг)   |   31.03.2014 01:10

Птичето кацна на раменете ви "зомбита" ... имате още две стъпки, за да не го изпуснете :-)

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Отговори на тема   [ 25 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2