Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: 21.09.2026 23:56

Отговори на тема  [ 209 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11  Следваща
ЦСКА - сезон 2013/14 
Автор Съобщение
(Thug Slugs)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: ЦСКА - сезон 2013/14   |   05.04.2014 22:19

ми честно казано бих си купил.
сигурно няма да дам някво състояние, ама бих вкарал да речем между 50 и 300 лв.
в крайна сметка, най-важното нещо е, че можеш да участваш на акционерните събрания и да взимаш думата

(Primus Maximus)

Отговори с цитат
Мнение  Re: ЦСКА - сезон 2013/14   |   05.04.2014 22:30

falkenbach написа:
в крайна сметка, най-важното нещо е, че можеш да участваш на акционерните събрания и да взимаш думата

В какво можеш да участваш с 50 - 300 лв.? Ама ти сериозно ли? Тая дума като я вземеш и ...

(Thug Slugs)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: ЦСКА - сезон 2013/14   |   05.04.2014 22:34

alessandron написа:
falkenbach написа:

В какво можеш да участваш с 50 - 300 лв.? Ама ти сериозно ли? Тая дума като я вземеш и ...

Ами за теб, малко ли е това? Най-малкото публично можеш да храниш Томов, ако не си доволен. Освен това с мнението си може да привлечеш и други акционери. За теб, ако това не е нищо и не си струва, ок. Но според мен да стоиш и нищо да не правиш в този момент си е анти-фенско отвсякъде. Толкова ли ще те заболят 30 лв?

(Primus Maximus)

Отговори с цитат
Мнение  Re: ЦСКА - сезон 2013/14   |   05.04.2014 22:53

Не давам пари на мошеници. Ти щом искаш, давай. Когато контролният пакет акции е в ръцете на един, ти си приказвай колкото си щеш.

Отговори с цитат
Мнение  Re: ЦСКА - сезон 2013/14   |   06.04.2014 23:15

Разбирам някой да напише просто и ясно нямам желание да купувам акции и готово, но да се дават някакви нелепи оправдания не го разбирам.

Първо, който наистина е от ЦСКА знае, че ЦСКА е над всичко. Над Томов, Божков, "Титан" или "Мултигруп". И аз съм много недоволен от управлението на този или онзи, но това не е причина да изоставя отбора.

И добре, Томов е еди къв си.

А купихте ли си карта "100 сърца за ЦСКА" за да подмогнете волейбола или и Сашо Попов е мошеник и лъжец ?

А пратихте ли SMS-и по време на кампанията или викате и това не си струва?

А дарявате ли пари в касичката на "Офанзива" или на тези "келеши" няма какво да им даваме пари ?

А купихте ли си календар на "Офанзива" за смешната цена от 5 лева, които отиваха за подпомагане на волейболния клуб или и това няма смисъл ?

Опавдания, оправдания, оправдания, айде стига вече, че става досадно. Темата е за ЦСКА, не за това кой какъв начин за оправдание да намери.

(Primus Maximus)

Отговори с цитат
Мнение  Re: ЦСКА - сезон 2013/14   |   07.04.2014 08:04

Значи, Чаво, с теб грам спор нямам намерение да водя, най-малкото защото доста честичко решаваш, че някой все теб гледа накриво. Който управлява, той Е клуба в конкретния случай. Какво съм правил или неправил за подкрепа на ЦСКА си е моя работа.

(Real Green)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: ЦСКА - сезон 2013/14   |   07.04.2014 13:19

Е, всеки си има мнение.
Според мен например в момента финансовото положение в клуба е просто временно закърпено - разсрочени са много плащания, други са отложени, освен това до колкото знам срещу ЦСКА има над 20 дела, като се е стигнало до тях не за друго а с цел да се проточат и плащанията да не се извършат на момента. И всичко това е с цел да се вземе лиценз - след това, рано или късно на всички тези отложени плащани отново ще им дойде ред и ако не сме се оправили финансово вече си фалираме отвсякъде и заминаваме към В групите.
Какво имам предвид - ако спасителната акция с тази емисия не успее, Томов ще има пълното право на по-късен етап ако клуба окончателно затъне да се оправдае, че е направил всичко възможно, и надеждите му били във феновете, които са имали шанса да закупят акции, но емисията е била неуспешна, тъй като само 3-4000 фена са си купили акции... и общо взето няма да може никой нищо да му каже. Но ако се случи обратното и емисията успее то феновете или по-точно акционерите напълно основателно ще може да му търсят сметка!

Последна промяна Keanu на 07.04.2014 13:25, променена общо 2 пъти

Отговори с цитат
Мнение  Re: ЦСКА - сезон 2013/14   |   07.04.2014 14:03

Много добро мнение на Keanu, браво !

Съгласен съм с написаното, само да допълня, че според мен въпреки че нещата на този етап не изглеждат добре, е възможно емисията да успее.
Ако не успее, едва ли Томов има само този вариант, след като веднъж вече се е провалил и опетнил името си, знае че трети шанс няма да има. Но е ясно на всеки, че така по този начин нещата в клуба не може да продължават. Трябва да има стабилно финансиране.

И едно лирично отклонение. :-) в предстоящия уикенд започва WTCC с участието на Льоб, на интересната писта в Мароко. само напомням.

(Real Green)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: ЦСКА - сезон 2013/14   |   07.04.2014 14:15

albertz написа:
И едно лирично отклонение. :-) в предстоящия уикенд започва WTCC с участието на Льоб, на интересната писта в Мароко. само напомням.

Супер :ura:
Мерси за инфото, ще се гледа задължително :-D

(Red or Dead)

Отговори с цитат
Мнение  Re: ЦСКА - сезон 2013/14   |   27.04.2014 21:26

Както знаем приятели,

следващия мач на ЦСКА е в Разград. Оптимист съм, мисля че бием в Разград. Защо - ами тези Разград са в някакакво странно състояние. Гледах им почти целия мач за купата с Локо Пд - 0 % футбол. Сега ги гледах малко с Ловеч - същата трагедия. Бием ли тези палячовци в Разград, то ЦСКА ШАМПИОН!

Нищо чудно Левски да ни направи шампиони на Герена като бият Лудогорец :cow: :cow: :cow: Лудогорец има мач и е Коматево, там максимума е равен :dance: :dance: :dance:

(Red or Dead)

Отговори с цитат
Мнение  Re: ЦСКА - сезон 2013/14   |   27.04.2014 21:47

Новият хитов рефрен от днес - ГОНЗО КРЕТЕНА ОТИВА НА ГЕРЕНА :dance:

Отговори с цитат
Мнение  Re: ЦСКА - сезон 2013/14   |   29.04.2014 13:34

tonzos_justice написа:
Както знаем приятели,

следващия мач на ЦСКА е в Разград. Оптимист съм, мисля че бием в Разград. Защо - ами тези Разград са в някакакво странно състояние. Гледах им почти целия мач за купата с Локо Пд - 0 % футбол. Сега ги гледах малко с Ловеч - същата трагедия. Бием ли тези палячовци в Разград, то ЦСКА ШАМПИОН!

Нищо чудно Левски да ни направи шампиони на Герена като бият Лудогорец :cow: :cow: :cow: Лудогорец има мач и е Коматево, там максимума е равен :dance: :dance: :dance:

И аз си мислех в тази насока, още преди мача с Черно Море. Жалко, че Литекс не успя да бие Лудогорец. Крайно време е да ги бием тези смешници в Разград. За титла ще е трудно, но нека поне опитаме. Ще кажа така - когато птичето се опитва да ти кацне на рамото , трябва да го подканиш, а не да го гониш. ЦСКА има някаква възможност и трябва да се опита да се възползва от нея.

Интервю с Роската за ТВ7
http://tv7.bg/%D0%A4%D1%80%D0%BE%D0%BD%D1%82%D0%BE%D0%B2%D0%B0-%D0%BB%D0%B8%D0%BD%D0%B8%D1%8F/%D0%92%D0%B8%D0%B4%D0%B5%D0%BE/%D0%91%D0%BE%D0%B9-%D0%B7%D0%B0-%D1%87%D0%B5%D1%81%D1%82%D1%82%D0%B0-%D0%BD%D0%B0-%D0%BE%D1%82%D0%B1%D0%BE%D1%80%D0%B0_l.42_i.10138053.html#.U1-AIqLJHlf

Последна промяна albertz на 29.04.2014 13:35, променена общо 1 път

(Red or Dead)

Отговори с цитат
Мнение  Re: ЦСКА - сезон 2013/14   |   29.04.2014 14:14

albertz написа:
Крайно време е да ги бием тези смешници в Разград.

Аз съм оптимист за този мач, в предните не бях. Който е гледал последните мачове на тези смехотворци от Делиормана ще знае за какво говоря. Абсолютно никакъв футбол. Още на Армията си пролича, че след отпадането им от ЛЕ влизат в някаква мини криза. Отделно свръх самочувствие, което мен почна сериозно да ме дразни след поебдата им над Лацио. До този момент не ми бяха противни, но прекалено много литнаха в облаците, най-вече президента им.

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: ЦСКА - сезон 2013/14   |   30.04.2014 17:53

Тонзо, вие били ли сте Лудогорец изобщо :unsure: Съвсем сериозно пичтам, че не помня, може да съм изтървал нещо :-D

(The Grizzlies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: ЦСКА - сезон 2013/14   |   30.04.2014 17:57

Balleta написа:
Тонзо, вие били ли сте Лудогорец изобщо :unsure: Съвсем сериозно пичтам, че не помня, може да съм изтървал нещо :-D

Не претендирам за компетентност, но мисля, че за Купата имат една победа.

(Thug Slugs)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: ЦСКА - сезон 2013/14   |   30.04.2014 19:28

SUBXERO написа:
Balleta написа:

Не претендирам за компетентност, но мисля, че за Купата имат една победа.

2012 бихме с 2:1 като гости за купата.

(CDLM Blue Power)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: ЦСКА - сезон 2013/14   |   30.04.2014 19:36

Ма панчарево днеска ли ше го аналят бе? Аз що си мислех,че е утре. Я да пусна модерния си и луксозен телевизор!

Maybe I’m a phantom. Then again, maybe not. A phantom can’t hurt you.

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: ЦСКА - сезон 2013/14   |   30.04.2014 21:21

tonzos_justice написа:
albertz написа:
Крайно време е да ги бием тези смешници в Разград.

Аз съм оптимист за този мач, в предните не бях. Който е гледал последните мачове на тези смехотворци от Делиормана ще знае за какво говоря. Абсолютно никакъв футбол. Още на Армията си пролича, че след отпадането им от ЛЕ влизат в някаква мини криза. Отделно свръх самочувствие, което мен почна сериозно да ме дразни след поебдата им над Лацио. До този момент не ми бяха противни, но прекалено много литнаха в облаците, най-вече президента им.

Тонзо претръпна ли вече, сега готов ли си за Челси ;-)

Отговори с цитат
Мнение  Re: ЦСКА - сезон 2013/14   |   30.04.2014 22:13

Гледах интервютата на Стойчо Младенов и Валентин Илиев след мача. И двамата бяха много ядосани,но ЦСКА трябва да се сърди само на себе си. Съдията в случая за мен свири много добре.

През целия мач ЦСКА не направи нищо, за да спечели срещата. Дори и не можеха да разчитат на случайността, защото нито достигаха, нито стреляха към вратата на Лудогорец. Далеч съм от мисълта, че трябваше да тръгнат да се надиграват в Разград, но последните 15 минути трябваше да тръгнат ва банк, нямаше какво да губят. Иначе Лудогорец можеше да вкарат победния гол много по - рано, но късмета покри ЦСКА в някои ситуации. А беше ясно, че един гол решава нещата в полза на отбора, който го е вкарал. Мисля че Стойчо Младенов закъсня със смените. Освен че някои играчи бяха уморени, като нищо можеше да има изгонен играч на ЦСКА, преди това да се случи на Попов.
Стойчо Младенов от всичките мачове , в които е водил ЦСКА срещу Лудогорец, всичко на всичко отборът му е вкарал гол/голове само в един от тези мачове. При победата с 2-1 за купата в Разград. В другите срещи под негово ръководство ЦСКА не е успял да отбележи гол на Лудогорец. Това не е нормално. Младенов трябва да преосмисли сериозно подхода си в тези мачове, защото с това поведение на терена ЦСКА колкото и пъти да играе с Лудогорец все няма да спечели.
Иначе Литекс предния кръг не успя да бие Лудогорец, сега и ЦСКА не успя, нормално е като в преките двубои противниците на Лудогорец не могат да надделеят, то разградчани да са първи.
Пред ЦСКА въпреки "Титан" , въпреки съдийските грешки и въпреки собствените му слабости се откри възможност в края на шампионата да атакува първото място. Те не се възползваха, а кога ще е следващия шанс за това никой не може да каже.

Гледам напред към мача с Литекс. Вече всичко е ясно, ЦСКА трябва да играе за публиката и да се опита да влезе в празника си, 5-ти Май, в позитивно настроение.

В по - далечно бъдеще дано всичко да е наред, идват евротурнири, после нов шампионат, хубаво би било в очакване на тези неща настроението да бъде по - голямо, да има повод за оптимизъм.

Отговори с цитат
Мнение  Re: ЦСКА - сезон 2013/14   |   30.04.2014 22:17

albertz написа:
Гледах интервютата на Стойчо Младенов и Валентин Илиев след мача. И двамата бяха много ядосани,но ЦСКА трябва да се сърди само на себе си. Съдията в случая за мен свири много добре.

През целия мач ЦСКА не направи нищо, за да спечели срещата. Дори и не можеха да разчитат на случайността, защото нито достигаха, нито стреляха към вратата на Лудогорец. Далеч съм от мисълта, че трябваше да тръгнат да се надиграват в Разград, но последните 15 минути трябваше да тръгнат ва банк, нямаше какво да губят. Иначе Лудогорец можеше да вкарат победния гол много по - рано, но късмета покри ЦСКА в някои ситуации. А беше ясно, че един гол решава нещата в полза на отбора, който го е вкарал. Мисля че Стойчо Младенов закъсня със смените. Освен че някои играчи бяха уморени, като нищо можеше да има изгонен играч на ЦСКА, преди това да се случи на Попов.
Стойчо Младенов от всичките мачове , в които е водил ЦСКА срещу Лудогорец, всичко на всичко отборът му е вкарал гол/голове само в един от тези мачове. При победата с 2-1 за купата в Разград. В другите срещи под негово ръководство ЦСКА не е успял да отбележи гол на Лудогорец. Това не е нормално. Младенов трябва да преосмисли сериозно подхода си в тези мачове, защото с това поведение на терена ЦСКА колкото и пъти да играе с Лудогорец все няма да спечели.
Иначе Литекс предния кръг не успя да бие Лудогорец, сега и ЦСКА не успя, нормално е като в преките двубои противниците на Лудогорец не могат да надделеят, то разградчани да са първи.
Пред ЦСКА въпреки "Титан" , въпреки съдийските грешки и въпреки собствените му слабости се откри възможност в края на шампионата да атакува първото място. Те не се възползваха, а кога ще е следващия шанс за това никой не може да каже.

Гледам напред към мача с Литекс. Вече всичко е ясно, ЦСКА трябва да играе за публиката и да се опита да влезе в празника си, 5-ти Май, в позитивно настроение.

В по - далечно бъдеще дано всичко да е наред, идват евротурнири, после нов шампионат, хубаво би било в очакване на тези неща настроението да бъде по - голямо, да има повод за оптимизъм.

Стойчо гледа да "изклати" мача, като гледам какво си писал, защото аз гледах последните десетина минути, и то на пресекулки. Всъщност, ЦСКА си имаха шанса, но Иванович (май) шутира много слабо, а гола на смехогорец бе много красив.

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Отговори на тема   [ 209 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11  Следваща