Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: 28.07.2026 09:11

Отговори на тема  [ 301 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 16  Следваща
Реал Мадрид 2013-2014 
Автор Съобщение
(The Grizzlies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: AW: Реал Мадрид 2013-2014   |   04.04.2014 18:41

Prototype_Iblis написа:
Балете, малко извън коментарите за отбора, видно е че като мен твърдо си фен на един отбор и другите тимчета са ти талаш. Интересно ми е от кога си фен Реал Мадрид и кой (играч) или коя (среща) те запали за каузата.

Аз между другото смятах да те питам същото, понеже ми е интересно дали при тебе причината е тривиалната (ДАМ) или друга. Мой много добър приятел примерно стана доживотен фен на Наполи покрай Карека (неописуемо болен фен на Бразилия е).

(The Grizzlies)

Отговори с цитат
Мнение  Re: AW: Реал Мадрид 2013-2014   |   04.04.2014 19:29

SUBXERO написа:
Аз между другото смятах да те питам същото, понеже ми е интересно дали при тебе причината е тривиалната (ДАМ) или друга. Мой много добър приятел примерно стана доживотен фен на Наполи покрай Карека (неописуемо болен фен на Бразилия е).

Тривиалната, тривиалната това е причината :-D, 6-годишен мушмурок съм бил тогава.
Бях писал в дира.ефу, чекай да видя дали мога да го намеря, че там търсачката май беше много шибана.

Намерих го.
====от.дира====
ДОЖИВЯХ бе хора доживях да видя отбора в който инвестирах толкова много време и нерви с купа, че било купата на Италия, не било скудето, не било ШЛ ама грам не ме интересува. Видях Наполи с трофей лайф – като емоция и изживяване няма какво повече да искам от футбола. При предният трофей скудето от 1990 въпреки че нямаше такова животно като нет и достатъчно тв излъчване всичко някак си ми е запечатано като картинка, благодарение вестници и радио и тук таме някой и друг репортаж, си спомням финалният рейд на големият отбор на Марадона-Карека-Чиро Ферара-Алемао-Корадини-Крипа-Дзола-Де Наполи-Карневале-Реника-Джулиани от 5 поредни победи в които Милан направиха 2 грешни стъпки, след като зимата в прекия мач паднахме 3-0 (100% имаше гол на ван Бастен) на Меаца и после вървяха точка за точка.
Ако се върнем година по назад при купата на УЕФА имам и доста тв спомени драмата с Юве на 1/4, полуфинала с Байерн и естествено победата във финалната двойка мачове над Щутгарт. Златният дубъл 1986-1987 съм го следил основно по вестниците все пак това бе сезона в който почнах да следя по принцип Наполи. Всичко почна с гола на Сираков 1986 срещу Италия (първият ми футболен спомен евър, после рейда на Аржентина и Марадона, включително и през нас, до титлата, накарал ме да се поинтересувам в кой клуб по дяволите играе този човек и че досега Наполи та Наполи.
След 1990 последваха години малко над средата в сериа А, но вече със eфир2 и всяка неделя, после и под средата на сериа А, докато се стигна до Май.1997 първи мач на Сан Паоло лайф, първи мач на Наполи като цяло лайф, отново финал (само че тогава бе в 2 срещи) за купа Италия срещу Виченца - победа 1-0 голяма радост неописуемо. Във втория паднахме с 3-ка и това беше загуба на купата и началото на срива – години наред в сериа „В”, че и в "С1". Обаче не ми пукаше аз си бях от Наполи - инфо, мачове от медии, телевизия, пак си ходех да ги гледам, бил съм дори на онзи мач 2006 от сериа С1 срещу Перуджа дето тукашните медии го писаха видите ли в трета лига Наполи събрали 50к души на мач.
И така до 20.05.2012 – Рим, най-накрая. Обстановка, атмосфера преди мача на 6, вражда отново на 6 – не видях някой да се беше осмелил да ходи с клубни атрибути сам без група, за подходите към стадио Олимпико, че дори и към Рим от останалата част на страната имаше специални правила от кмета за да се избегнат всякакви случайни срещи. Съперника - нямаше как съдбата да избере по-подходящ срещу който да вземем купата. Стадион разделен по равно централната трибуна + сектора на Рома за Юве, отсрещната трибуната + сектора на Лацио за нас (Дяволе видех някъде, че си казал, че Наполи се едно си играли у дома това на база на звука ли го каза или на картината щото тя леко лъже, тъй като цялата трибуна с/у камерите бе за Наполи).
За мача няма какво да кажа освен да се повторя видях Наполи с трофей лайф – като емоция и изживяване няма какво повече да искам от футбола, като желание поне едно скудето да видя. Дори и да повторят простотията от края на 90-те и началото на този век се тая.

FORZA NAPOLI
====от.дира====

Последна промяна Prototype_Iblis на 04.04.2014 19:39, променена общо 1 път

(The Grizzlies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: AW: Реал Мадрид 2013-2014   |   04.04.2014 20:09

Prototype_Iblis написа:
SUBXERO написа:

Тривиалната, тривиалната това е причината :-D
Бях писал в дира.ефу, чекай да видя дали мога да го намеря, че там търсачката май беше много шибана.

Мисля, че имам някакви откъслечни спомени от подобен постинг в дира, където разказваше, че си ходил на мачове и на Спартак и на Черно Море, ама закваската нещо не хванала и так дале. За Марадона или си споменал другаде или аз нещо съм забравил.

(The Grizzlies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: AW: Реал Мадрид 2013-2014   |   04.04.2014 20:19

Аха, този за финала го помня, само не знам как ми е убягнало интермецото с осемдесетте и началото на фенството ти. Еми супер, преживял си доста с отбора си, от полюс до полюс, дето се вика, в добри и в лоши времена.

(The Grizzlies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Реал Мадрид 2013-2014   |   04.04.2014 22:00

Прототипе, ти кой набор си? Питам, понеже първият ми спомен от международния футбол също е мачът България - Италия.

(The Grizzlies)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Реал Мадрид 2013-2014   |   04.04.2014 22:27

Vendome написа:
Прототипе, ти кой набор си? Питам, понеже първият ми спомен от международния футбол също е мачът България - Италия.

80

(The Grizzlies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Реал Мадрид 2013-2014   |   04.04.2014 23:30

Prototype_Iblis написа:
Vendome написа:

80

Значи сме набори :)

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Реал Мадрид 2013-2014   |   05.04.2014 22:46

На Сан Себастиан им се случи случка :rock: Така трябваше да се играе и със Севиля ...

(The Grizzlies)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Реал Мадрид 2013-2014   |   05.04.2014 23:50

Просто баските ви се огъзиха този мач. Има обаче отбори, които не само не се гъзят на фекалски анал, но дори и ги мачкат :yes:

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Реал Мадрид 2013-2014   |   06.04.2014 18:02

Dobril написа:
Просто баските ви се огъзиха този мач. Има обаче отбори, които не само не се гъзят на фекалски анал, но дори и ги мачкат :yes:

поредния бисер от твоя страна и нищо съществено. Поне да беше казал за 4- дузпа в полза на Барса в 3 поредни поредни мача :laugh: Голем зор и ха тамън, тамън Бетис да сътворят сензацията и айдееее за по сигурно дузпичка, сега не казвам, че е фалшива или нещо, ама прибрана почти ръка до тялото, силен удар, верно го уцели в нея цигането ... да видим дали и в Европата ще ви дадат дузпичка ей така за "разнообразие" на Калдерон, тая седмица или в края на първенството :whistle:

Агаси, преди да ме реплекираш, виж аз на какво репликирам и пак ми говори :whistle:

(CDLM Blue Power)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Реал Мадрид 2013-2014   |   06.04.2014 18:19

Каталунските мангасари колкото и да ги бутат накрая ше останат с един голем пръст в устата, а може и в друга част :dance:

Maybe I’m a phantom. Then again, maybe not. A phantom can’t hurt you.

(The Grizzlies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Реал Мадрид 2013-2014   |   06.04.2014 18:26

Важното е, че Атлетико пак спечели в труден мач.

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Реал Мадрид 2013-2014   |   06.04.2014 18:40

Крал Блуфен написа:
Каталунските мангасари колкото и да ги бутат накрая ше останат с един голем пръст в устата, а може и в друга част :dance:

Трудно, ако каталунията не се издъни с Виляреал и Атлетико печелят титлата. Програмата на Мадрид оттук нататък изглежда най-лесна, но нищо не се знае. Да не говорим, че Мадрид и Барса имат и мач за Купата + ШЛ, някои от тия мачове могат да повлияят силно на представянето, както Мадрид бъгна със Севиля заради тъпата загуба на Бернабеу ... много фактори ще играят.

Барселона:

Гранада - Барселона
Виляреал - Барселона
Барселона - Хетафе
Барселона - Билбао
Елче - Барселона
Барселона - Атлетико

Реал Мадрид:

Реал - Алмерия
Реал - Осасуна
Реал - Валенсия
Валядолид - Реал
Селта - Реал
Реал - Еспнаьол

Атлетико:

Хетафе - Атлетико
Атлетико - Елче
Валенсия - Атлетико
Леванте - Атлетико
Атлетико - Малага
Барселона - Атлетико

Последна промяна Balleta на 06.04.2014 18:45, променена общо 1 път

(CDLM Blue Power)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Реал Мадрид 2013-2014   |   06.04.2014 18:45

Balleta написа:

Трудно, ако каталунията не се издъни с Виляреал и Атлетико печелят титлата. Програмата на Мадрид оттук нататък изглежда най-лесна, но нищо не се знае. Да не говорим, че Мадрид и Барса мат и мач за Купата + ШЛ, някои от тия мачове могат да повлияят силно на представянето, както Мадрди бъгна със Севиля заради тъпата загуба на Бернабеу ... много фацтори ще играят.

Барселона:

Гранада - Барселона
Виляреал - Барселона
Барселона - Хетафе
Барселона - Билбао
Елче - Барселона
Барселона - Атлетико

Реал Мадрид:

Реал - Алмерия
Реал - Осасуна
Реал - Валенсия
Валядолид - Реал
Селта - Реал
Реал - Еспнаьол

Атлетико:

Хетафе - Атлетико
Атлетико - Елче
Валенсия - Атлетико
Леванте - Атлетико
Атлетико - Малага
Барселона - Атлетико

The way I see it...Реал бие всички мачове до края, а Атлетико анали Дузпалона последния кръг въпреки 2те подарени дузпи с 3:2.
Крайния резултат ще бъде титлана КРАЛСКИ Мадрид.

Maybe I’m a phantom. Then again, maybe not. A phantom can’t hurt you.

(The Grizzlies)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Реал Мадрид 2013-2014   |   06.04.2014 18:53

Balleta написа:
Dobril написа:

поредния бисер от твоя страна и нищо съществено. Поне да беше казал за 4- дузпа в полза на Барса в 3 поредни поредни мача :laugh: Голем зор и ха тамън, тамън Бетис да сътворят сензацията и айдееее за по сигурно дузпичка, сега не казвам, че е фалшива или нещо, ама прибрана почти ръка до тялото, силен удар, верно го уцели в нея цигането ... да видим дали и в Европата ще ви дадат дузпичка ей така за "разнообразие" на Калдерон, тая седмица или в края на първенството :whistle:

Агаси, преди да ме реплекираш, виж аз на какво репликирам и пак ми говори :whistle:

Отново изцяло коректни отсъдени дузпи за Барса. :-) Вие сте болни хейтърчета, според вас за Барса никога не трябва да се отсъждат дузпи.

Що се отнася до "теория на конспирацията", съществуват подозрения, че мръсникът боклук и лайно перес е замесен и последната санкция на потъналата в корупция ФИФА спрямо Барса. Пак същото лайно - изключително мръсно долно боклучаво лайно - стоеше и зад атаките срещу Меси, пак то - говното перес миризливо - беше пуснало и слуха преди няколко години, че футболистите на Барса вземали допинг.

Въобще перес е гнусно долно жалко лайно... местото му е в гроба. А фекалски анал е гнусен тим, особено докато това изпражнение го управлява.

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Реал Мадрид 2013-2014   |   06.04.2014 18:57

какво значи замесен, Барса сключва незаконни сделки с млади играчи въпреки законите на Фифа, Меси не обича да си плаща данъците .... ами дай да си правят каквото искат дузпалонците :-?

(The Grizzlies)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Реал Мадрид 2013-2014   |   06.04.2014 18:59

Това са атаки извън терена, понеже акито се чувства безсилно да сломи Барса с футболни средства.

Ако вярваме в теорията на конспирацията - възможно е лайното перес да е далеч по-гнусно в задкулисните си действия, в сравнения с провиненията на Барса и "влиянието" им върху съдиите примерно :)))

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Реал Мадрид 2013-2014   |   15.04.2014 18:33

Всичко е ясно за финала утре.. Роналдо отпада от състава и няма да играе .
11-ката също е ясна, с изключение на това дали Иско или Илара ще почне :-? Що за въпрос, естествено, че трябва да е Иско :-o Анчелоти още не е решил и дали Ди Мария да играе на позицията на Роналдо или плеймейкър.

(New Mersey Razors)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Реал Мадрид 2013-2014   |   15.04.2014 20:31

Аз все си мисля, че без Роналдо играят по-сплутено, като отбор. Няма толко индивидуалности. Ама ся и тоя Бейл си е голям саможивник, та и Димарията и не знам какво да очаквам.
Да играе Иско, че само в него ми е надеждата.
:90:

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Реал Мадрид 2013-2014   |   15.04.2014 21:04

Нема Значка написа:
Аз все си мисля, че без Роналдо играят по-сплутено, като отбор. Няма толко индивидуалности. Ама ся и тоя Бейл си е голям саможивник, та и Димарията и не знам какво да очаквам.
Да играе Иско, че само в него ми е надеждата.
:90:

остави го ти това сплотено, без Роналдо е съвсем различно, а и Роналдо редовно бележи на Барса, мисля има 13 срещу тях, нещо, като Меси на нас :laugh:

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Отговори на тема   [ 301 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 16  Следваща