Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: 27.07.2026 22:41

Отговори на тема  [ 38 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2
● EXTREME ZOMBIES - THE RED WINNERZ ● (ПМЛ "A" Лига, XXI кръг) 
Автор Съобщение
(Extreme Zombies)

Отговори с цитат
Мнение  Re: ● EXTREME ZOMBIES - THE RED WINNERZ ● (ПМЛ "A" Лига, XXI кръг)   |   06.04.2014 23:43

Крал Блуфен написа:

Тука нещо много на гей оргия ми бие... :stop:

И теб те обичам Крал Буфон Пайасо!Ти винаги си вярвал в нас,или поне даваше такова впечатление.
Уффф...това беше!Специални поздрави на Диаволо,както и на цялата отбор дружина!Наздраве!

(Extreme Zombies)

Отговори с цитат
Мнение  Re: ● EXTREME ZOMBIES - THE RED WINNERZ ● (ПМЛ "A" Лига, XXI кръг)   |   06.04.2014 23:43

бота на парма-наполи се размина на косъм и печелим с 3:1 много мъчителна и трудна победа срещу корав съперник, която ни прави на теория шампиони, защото нивите изпуснаха 3:0 и свършиха 3:3 срещу лавините, а мумиите загубиха и им водим 3 и 4 точки преди последния кръг срещу бандата, който е без значение. честито момчета на всички от отбора изстрадахме я тая титла през сезона напълно заслужено, чакаме и водача дяволо да се включи защото той е треньора и без неговите усилия този успех нямаше да е възможен, както и на мен, пепито, фогелфрай и моандър, които заедно късахме мрежите на противника цял сезон. честито и наздраве :cheers: :cheers: :cheers: :devil: :devil: :devil: :first: :first: :first:

(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: ● EXTREME ZOMBIES - THE RED WINNERZ ● (ПМЛ "A" Лига, XXI кръг)   |   06.04.2014 23:47

Пепитко, цял сезон чака ли чака и ето твоя звезден миг, защото дефакто с твоите два гола станахме шампиони. :first: :football:
И преди ти казвах, не е важно кой вкарва, важно е отбора да върви напред, а още есента ти казах, твоите голове са малко, но изключително важни. ФАКТ - неоспорим.
Ха, честито, приятелю, дано някой ден се видим. То е ясно, че аз в Мексико едва ли ще успея да дойда, но ти в София, чакамте те на специалния купон по случай дългоочакваната титла. :cheers: :celebrate:

Последна промяна Diavolo на 06.04.2014 23:47, променена общо 1 път

(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: ● EXTREME ZOMBIES - THE RED WINNERZ ● (ПМЛ "A" Лига, XXI кръг)   |   07.04.2014 00:08

Сега по-спокойно за избора ми, че имаше може би и основателни причини за критики от Ювето и Пепито. Факт е, че бях затруднен с потоците и че можех и по-добре да се справя, но точно такива отбори като Уинърз са ни много трудни. Справка 0-0 с Еър Форс и двете загуби от Арлито през сезона. Това са отбори, които са като нашите момци от 1994 г. в щатите, от басейна в мача и немците не знаеха откъде им дойде. :-D
Трудно се играе и гради тактика в един мач в който и най-малката грешка ще се накаже жестоко (като оставения дубъл 1-2 на ПСВ срещу Арлито например).
Първата ми цел беше да избера сложни мачове за гостите, потенциални оувъри и да не става 1-1. Е, стана в скапаната Франция, дадох го този скапан мач, защото го виждах двойка и оувърче, но добре, че го избих в крайна сметка. Мислех да избия и Парма и Наполи, но откъдето и да го погледнех този мач просто не го виждах 1-1 и го оставих. пффф :outofspace:

конкретно за Киево - Верона и най-вече избора ми в Германия, който гледам е същисал повечето хора.

Киево - Верона го виждах класика ъндър (0-0/1-0/1-1), можеше и на дубъл да се търси дори, бот 1-1. Е, не стана, но не може всичко да влиза ;-)
Ако не бях избрал този мач за нас, отивахме на Лацио - Сампдория или Фиорентина - Удинезе. Между тези три мача се колебаех до последно. Т.е. ако бях избрал някой от другите варианти, на 95% щяхме да вкараме - значи пропуск от моя страна си отчитам в серия А. За гостите първо бях избрал Интер - Болоня, защото виждах голове в този мач, а идеята е да няма 1-1. И в последния момент го махнах и дадох Парма - Наполи. За малко да ми изяде главата това решение, уфф. :-? Но Уинърз далеч не са ботове. Най-големия бот излезна Локо-Пд, който единствен нафраска 1-1 навсякъде. А Интер щяха да го играят 1-1/2-1 сигурно и ме достраша в крайна сметк да не стане второто.

сега за най-обсъжданата Германия. Гонзо е спец в Германия, но нека кажа тук.
Пак изхождаме от това да няма 1-1 и да има оувър. Играех процентова игра според съперника (Юве и Пепитко именно в това трябва да вникнете в случая, още сте сравнително нови и има да учите тук, че тактиката не бива винаги да е една и съща), отделно Борусия е между два мача с Реал и имаме много силен за немските стандарти Волфсбург. Потенциална изненада или мач с доста голове, защо да не им го дам? И тук не стана, не сработи плана, но браво и че го хванаха все пак... Можеха 2-0 или 3-1 да пишат или да ботират 1-1/1-1 както направиха на ПСВ, което ме втрещи...
И още нещо за Юве Фен. Този мач никога не бих го дал за нас. Така че няма за какво да те е яд. Айнтрахт - Майнц е кърваво дерби, но си беше класика 2-1/1-1. За това и го дадох, пак не стана, е голяма работа, важното е да се разчупва шаблона, а точно в това ни беше силата този сезон, вариативността според ситуацията. И за финал ако не бях дал Борусия - Волфсбург щях да им дам Херта - Хофенхайм и познайте сега какво щеше да стане? 3-3 и поредни футболни драми... Където са Хофе там е головото шоу, този отбор под 3-3 на мач не пада :-D Е, не го избрах, защото прекалено много станаха оувърите, а отделно самия мач само като го гледах и ми миришеше на бот 1-1.

(Extreme Zombies)

Отговори с цитат
Мнение  Re: ● EXTREME ZOMBIES - THE RED WINNERZ ● (ПМЛ "A" Лига, XXI кръг)   |   07.04.2014 00:09

Честно казано тъй като не съм съвсем дете,си давам сметка че моята заслуга е най-малката.Благодарен съм само че бях част от този наистина звезден отбор и за адреналина,който все пак завърши на страната на победителите.Няма да благодаря както Федерер на съдиите и на децата дето събират топките,а само на Диаволето,Ювето,Моандъра и Фогелфрайа!Играхме за да спечелим и имахме това щастие...може би и с не малко късмет.Благодаря на многото колеги-противници,които ни пожелаха титлата и по този повод им я желая и на тях аз също.Но може би нр толкова бързо...бъдете търпеливи,защото Диаволето не мисли да изпуска купата от казана поне следващите десет години.И така се роди екипът Шампион...нищо не може да се направи,тъй като Зомбитата са непоправими!

(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: ● EXTREME ZOMBIES - THE RED WINNERZ ● (ПМЛ "A" Лига, XXI кръг)   |   07.04.2014 00:10

Крал Блуфен написа:
Крал Блуфен пожелава победа на Зомбитата в търсене на 1вата им титла в ПМЛ.

Мачкай ботизма...ако може с разлика! :dance:

:devil:

Повече да няма съмения когато Краля пророкува нещо!
Справка казаното от него, кратко и ясно още преди три седмици. :first:

(Extreme Zombies)

Отговори с цитат
Мнение  Re: ● EXTREME ZOMBIES - THE RED WINNERZ ● (ПМЛ "A" Лига, XXI кръг)   |   07.04.2014 00:17

Diavolo написа:
Пепитко, цял сезон чака ли чака и ето твоя звезден миг, защото дефакто с твоите два гола станахме шампиони. :first: :football:
И преди ти казвах, не е важно кой вкарва, важно е отбора да върви напред, а още есента ти казах, твоите голове са малко, но изключително важни. ФАКТ - неоспорим.
Ха, честито, приятелю, дано някой ден се видим. То е ясно, че аз в Мексико едва ли ще успея да дойда, но ти в София, чакамте те на специалния купон по случай дългоочакваната титла. :cheers: :celebrate:

Приятел,поканих те както ще поканя и другите съотборници...Ти се похвали че си плувец по рождение,но не знам как ще се представиш като напълня басейна с...текила.Е...все пак е по-добре от сярна киселина. :laugh:

(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: ● EXTREME ZOMBIES - THE RED WINNERZ ● (ПМЛ "A" Лига, XXI кръг)   |   07.04.2014 00:17

Юве, специално за Германия

не гледаме мачовете като гости, защото там нещата зависят от избора на капитана домакин.

та значи през целия сезон в ПМЛ сме вкарали два гола от бундеслигата и сме допуснали два гола. 50 на 50, т.е. не е чак толкова зле ;-)

ето и головете:

Пептио вкара 3-0 на Байерн срещу Аугсбург
а Фогелето познайте на кой мач вкара??????? хаха :-P Майнц - Айнтрахт 1-0

а головете които получихме:

Рунекс (Щутгарт - Вердер 1:1) и сега в този кръг чак от Нажата (Борусия Дортмунд - Волфсбург 2:1)

(Extreme Zombies)

Отговори с цитат
Мнение  Re: ● EXTREME ZOMBIES - THE RED WINNERZ ● (ПМЛ "A" Лига, XXI кръг)   |   07.04.2014 00:19

дявола както винаги изчерпателен сигурно от суеверие не писа по време на мача, че се бях притеснил да не ни е изоставил в този тежък момент, но благодаря за подробния анализ относно неговите решения за мачовете, защото се чудих, но си свърши работата щом печелим, имаме още за развитие особено вкъщи, като гости бяхме феноменални тоя сезон и победата 5:0 над нивата го доказа, догодина мисля че с още малки корекции ще сме още по-силни и може да защитим титлата, но ще мислим затова когато му дойде времето, сега ще празнуваме, наздраве на всички още веднъж :cheers:

(Extreme Zombies)

Отговори с цитат
Мнение  Re: ● EXTREME ZOMBIES - THE RED WINNERZ ● (ПМЛ "A" Лига, XXI кръг)   |   07.04.2014 00:24

Не знам как точно ще празнуваме?Тя жената скри...третата бутилка :dunno: А вода не пия...
Ти Юве,май ме подлъга че догодина ще се отказваш,но сега явно като Шампион след като ти повишат заплатата при Зомбаретата може и да останеш.А аз имам семейство да храня...и крава.

(Extreme Zombies)

Отговори с цитат
Мнение  Re: ● EXTREME ZOMBIES - THE RED WINNERZ ● (ПМЛ "A" Лига, XXI кръг)   |   07.04.2014 00:28

PEPITO написа:
Не знам как точно ще празнуваме?Тя жената скри...третата бутилка :dunno: А вода не пия...
Ти Юве,май ме подлъга че догодина ще се отказваш,но сега явно като Шампион след като ти повишат заплатата при Зомбаретата може и да останеш.А аз имам семейство да храня...и крава.

с дявола се разбрахме след това, иначе да но то след тоя мач с арлито на всеки от отбора предполагам му беше тежко, важното е че преодоляхме тежкия момент и си взехме заслуженото. споко оставам и другия, каквото и да стане след като сме шампиони най-накрая ще го преживея, падна ми тежест от главата :ludnica: :celebrate:

(Extreme Zombies)

Отговори с цитат
Мнение  Re: ● EXTREME ZOMBIES - THE RED WINNERZ ● (ПМЛ "A" Лига, XXI кръг)   |   07.04.2014 00:42

juve написа:
с дявола се разбрахме след това, иначе да но то след тоя мач с арлито на всеки от отбора предполагам му беше тежко, важното е че преодоляхме тежкия момент и си взехме заслуженото. споко оставам и другия, каквото и да стане след като сме шампиони най-накрая ще го преживея, падна ми тежест от главата :ludnica: :celebrate:

Браво Юве,беше просто блестящ!!!Diavolo никога няма да те пусне да си тръгнеш...единственият начин е ако те утепа. :stop:

(Les Mousquetaires)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: ● EXTREME ZOMBIES - THE RED WINNERZ ● (ПМЛ "A" Лига, XXI кръг)   |   07.04.2014 08:38

Честита титла "зомбита". Още при мачовете срещу нас Ви казах ,че заслужавате титлата и се радвам ,че успяхте да я вземете. Още един път - Честито :wave:

(Red or Dead)

Отговори с цитат
Мнение  Re: ● EXTREME ZOMBIES - THE RED WINNERZ ● (ПМЛ "A" Лига, XXI кръг)   |   07.04.2014 09:18

Diavolo написа:
офффф, абе хора знайни и незнайни, направо плачехте за казана :ireful:
много рано ни честитихте, че даже и някои наши хора се заблудиха.
Ами ако Парма и Наполи бяха завършили 1-1, а Монако бяха останало на 1-0, то кръг преди края щяхме да водим само с 2 точки и +3 гола пред Мумиите. Т.е. една тяхна победа с 2 гола разлика и наша загуба с 1 гол разлика (или обратното) и всичко отиваше по дяволите. Нещо трудно, но в никакъв случай невъзможно, на къде по-големи чудеса сме ставали свидетели през годините. Никога повече не предизвиквайте така съдбата, че Дявола не прощава. :devil:
уфф

е сега вече всичко свърши

пуснах специална тема тук:
http://clubs.pmleague.com/phpBB3/viewtopic.php?f=30&t=3805

едно такова събитие заслужава подобна тема.

:cheers: :cheers: :cheers:

шампионииииииииииииииииииииииииииииииииииииииии

аааааааааааааааааааа8578275327532847239823874267&№№№№№№%663244

:ludnica:

:cheers: :cheers: :cheers:

(Crazy Band)

Отговори с цитат
Мнение  Re: ● EXTREME ZOMBIES - THE RED WINNERZ ● (ПМЛ "A" Лига, XXI кръг)   |   07.04.2014 09:22

[quote="Diavolo"]офффф, абе хора знайни и незнайни, направо плачехте за казана :ireful:
много рано ни честитихте, че даже и някои наши хора се заблудиха.
Ами ако Парма и Наполи бяха завършили 1-1, а Монако бяха останало на 1-0, то кръг преди края щяхме да водим само с 2 точки и +3 гола пред Мумиите. Т.е. една тяхна победа с 2 гола разлика и наша загуба с 1 гол разлика (или обратното) и всичко отиваше по дяволите. Нещо трудно, но в никакъв случай невъзможно, на къде по-големи чудеса сме ставали свидетели през годините. Никога повече не предизвиквайте така съдбата, че Дявола не прощава. :devil:
уфф

е сега вече всичко свърши
===
Да, така е..., но Бандата си би Мумиите с бая зор и открита и красива игра. Една каса бира и за нас искаме :)

(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: ● EXTREME ZOMBIES - THE RED WINNERZ ● (ПМЛ "A" Лига, XXI кръг)   |   07.04.2014 22:52

Хаха, няма проблеми, ще ви напием и вас :cheers:

(New Mersey Razors)

Отговори с цитат
Мнение  Re: ● EXTREME ZOMBIES - THE RED WINNERZ ● (ПМЛ "A" Лига, XXI кръг)   |   08.04.2014 09:13

Честита титла и от бай ви Петку! :cheers: :petku: :petku: :petku:

(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: ● EXTREME ZOMBIES - THE RED WINNERZ ● (ПМЛ "A" Лига, XXI кръг)   |   09.04.2014 13:54

До зомбитата:
играем приятелски мач с Мечките, така че да сте на линия уикенда :-)

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Отговори на тема   [ 38 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2