Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: 27.07.2026 22:38

Отговори на тема  [ 30 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2
● PRIMUS MAXIMUS - THE THRACIAN ORPHICS ● (ПМЛ "Б" Лига, XXI кръг) 
Автор Съобщение
(Primus Maximus)

Отговори с цитат
Мнение  Re: ● PRIMUS MAXIMUS - THE THRACIAN ORPHICS ● (ПМЛ "Б" Лига, XXI кръг)   |   07.04.2014 09:40

Крал Блуфен написа:
Като се сетя само какви изтънчени комплименти ми правеше Кметицата и носталгия ме наляга.

Кметицата с удоволствие би Ви направила серия от изтънчени комплименти, Кралю, но откакто влязохте в А група, не се чувства достойна да диша един и същи въздух с Вас :moufan:

redo написа:
Evil.McAndrews написа:
Ама тя Норвегия ни е на нас в задния джоб / двор! Скандинаво-Тракийската дружба е сериозна!

е за кво мислиш избирам твоите региони, нищо, че марто бележи ;)

Значи, искам да ти кажа, Редондо такъв, че няма да си играя вече с теб и съм ти сърдита, че така ни отупахте като брашнен чувал! Па дръж се по-приятелски,бе, то бива да ни биете с 1:0, айде ще преглътна и 2:1, ама какво е това 5:2?! :blink:

(CDLM Blue Power)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: ● PRIMUS MAXIMUS - THE THRACIAN ORPHICS ● (ПМЛ "Б" Лига, XXI кръг)   |   07.04.2014 09:41

nerra написа:
Кметицата с удоволствие би Ви направила серия от изтънчени комплименти, Кралю, но откакто влязохте в А група, не се чувства достойна да диша един и същи въздух с Вас :moufan:

Аааа спокойно! Те мойте съотборници направиха и невъзможното да сме отново заедно!!! :ura:

Maybe I’m a phantom. Then again, maybe not. A phantom can’t hurt you.

(Primus Maximus)

Отговори с цитат
Мнение  Re: ● PRIMUS MAXIMUS - THE THRACIAN ORPHICS ● (ПМЛ "Б" Лига, XXI кръг)   |   07.04.2014 09:55

Крал Блуфен написа:
nerra написа:

Аааа спокойно! Те мойте съотборници направиха и невъзможното да сме отново заедно!!! :ura:

Така и трябва! Сигурна съм, че вече дори Ваше Кралско сияние е отегчен от А група и с нетърпение очаква да се завърне в по-веселата група ;-)

(The Thracian Orphics)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: ● PRIMUS MAXIMUS - THE THRACIAN ORPHICS ● (ПМЛ "Б" Лига, XXI кръг)   |   07.04.2014 09:58

Ами освен да кажа отново: БРАВО РЕДО, БРАВО ПРЕЗИДЕНТЕ!!!

И да допълня - за съжаление изцепките на ПЛЮ МАВЪР БЕ и САЛАМСКИ КЮЧЕК ни лишават от шансове за 4-то място...
(Да не забравя и несериозното отношение на Спайс Гърлс - ама те са жени, не можем да ги виним... А пък и аз съм най-виновния: че толкова време се мъчех да капитанствам при наличието на такъв гений...)

Последна промяна alexbg на 07.04.2014 09:59, променена общо 1 път

(CDLM Blue Power)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: ● PRIMUS MAXIMUS - THE THRACIAN ORPHICS ● (ПМЛ "Б" Лига, XXI кръг)   |   07.04.2014 11:24

alexbg написа:
Ами освен да кажа отново: БРАВО РЕДО, БРАВО ПРЕЗИДЕНТЕ!!!

И да допълня - за съжаление изцепките на ПЛЮ МАВЪР БЕ и САЛАМСКИ КЮЧЕК ни лишават от шансове за 4-то място...
(Да не забравя и несериозното отношение на Спайс Гърлс - ама те са жени, не можем да ги виним... А пък и аз съм най-виновния: че толкова време се мъчех да капитанствам при наличието на такъв гений...)

e то излезнА,че целата Б група ти е виновна,че нема да се класираш =))

Maybe I’m a phantom. Then again, maybe not. A phantom can’t hurt you.

(The Thracian Orphics)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: ● PRIMUS MAXIMUS - THE THRACIAN ORPHICS ● (ПМЛ "Б" Лига, XXI кръг)   |   07.04.2014 12:07

Важното е да има виновен бре... :laugh: :ura:

А иначе - то отдавна беше ясно, че няма да се класираме и пак ще повторя - основния виновник за това съм аз...

(The Grizzlies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: ● PRIMUS MAXIMUS - THE THRACIAN ORPHICS ● (ПМЛ "Б" Лига, XXI кръг)   |   07.04.2014 12:35

nerra написа:
Значи, искам да ти кажа, Редондо такъв, ...:

Ама чакай сега... Този Редо и онзи Редондо от преди стоикусур години един и същи човек ли е веее??? :-? :-? :-?

(Primus Maximus)

Отговори с цитат
Мнение  Re: ● PRIMUS MAXIMUS - THE THRACIAN ORPHICS ● (ПМЛ "Б" Лига, XXI кръг)   |   07.04.2014 12:37

SUBXERO написа:
nerra написа:

Ама чакай сега... Този Редо и онзи Редондо от преди стоикусур години един и същи човек ли е веее??? :-? :-? :-?

Същият зъл човек, дето не го обичам вече! :stop: :laugh:

(The Grizzlies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: ● PRIMUS MAXIMUS - THE THRACIAN ORPHICS ● (ПМЛ "Б" Лига, XXI кръг)   |   07.04.2014 12:52

nerra написа:
SUBXERO написа:
nerra написа:

Същият зъл човек, дето не го обичам вече! :stop: :laugh:

Ееее, така кажете бе!

Здрасти, Жоре, покрай този ник допусках, че е вероятно да си всъщност ти, но нищо конкретно не ми даде повод да си го помисля сериозно (освен Реал Мадрид и Левски, ама той и Балета е от тях, нищо уникално).
Сигурно ме помниш от срещата 2002 на Барса-Реал. XmaXbgX

(The Thracian Orphics)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: ● PRIMUS MAXIMUS - THE THRACIAN ORPHICS ● (ПМЛ "Б" Лига, XXI кръг)   |   07.04.2014 22:55

е помня много ясно, но не помнех, че сме гледали реал - барселона :)

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Отговори на тема   [ 30 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2