Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: 28.07.2026 01:12

Правила на форума

-> Само регистрирани потребители на форума могат да пишат в тази секция.
-> Моля, пишете на кирилица и спазвайте културен тон в дискусиите.

Отговори на тема  [ 59 мнения ]  Отиди на страница 1, 2, 3  Следваща
EXTREME ZOMBIES - ШАМПИОН 
Автор Съобщение
(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
 EXTREME ZOMBIES - ШАМПИОН   |   06.04.2014 23:39

:first:

Уфф, една от най-големите дилеми в историята на ПМЛ бе разрешена. Ще станат ли шампиони зомбитата или няма да станат. Един въпрос, който съм сигурен, че няма редовен участник в ПМЛ, който да не си го е задавал през годините. Е, дойде и този паметен ден в нашата история. :-) Неземно съм щастлив и горд, особено след толкова много мъки през годините. Не спряхме да преследваме мечтата и се радвам двойно повече от това, че за пореден път се доказа една вселенска мъдрост, че когато търсиш едно нещо и го преследваш с всички сили, то рано или късно ще успееш. Това доказва и че в крайна сметка има логика, колкото и далечна и сякаш неуловима да е тя. Ако не беше така, то нашите усилия нямаше да бъдат възнаградени, в това съм 100% сигурен. И това е знак и послание от Дявола за всички останали отбори, които все още търсят своята мечта в играта - ако вярвате истински и ако се учите от грешките си, то някой ден неминуемо ще успеете! :yes:
Искам да благодаря на Мейджъра, който ме открехна в тази игра през 2003 г. когато дойдох в дира от форумите на легендарния бгплей и пръв ми разясни правилата. Той е човека, който през годините не престана да вярва, че рано или късно ще успеем и че проблема винаги е бил вътре в нас, а не другаде и най-вече психологически. Няма да забравя думите му, че ние сме сред най-добрите отбори като прогнози и тактика, но нямаме никаква психика и увереност. Играем добре, близко сме и идва момента в който допускаме две поредни загуби, след което се обезверяваме и губим нишката на първенството. Този път след станалия култов и знаков мач с Арлито сякаше отново дойде този момент, но не. Всъщност въпреки негативизма, който аз и съотборниците наляхме, с което без да целим предизвикахме малък скандал за което искрено съжалявам, то не престанахме да вярваме и само кръг след това се върнахме още по-силни. Не случайно написах и това след злощастната загуба от Арлито:
Цитат:
Това е една от най-неприятните загуби откакто играя тази игра. Абсолютно нелогична и нереална, но факт. Поздрави за Арлито и успех.
За нас всичко е ясно - по следващата седмица излизаме за победа над Нивата, друг път към титлата няма.

Горе главите, зомбарета. Каквото съдбата взима го връща друг път!

А, Ювето отговори така:
Цитат:
забравяме го и това е в крайна сметка да гледаме позитивно на нещата, три отбора имаме 23 точки и още сме в играта, сега седмица почивка да се пречистим от каръка и се готвим за дербито с нивите, което решава целия сезон, всичко или нищо, дано там късмета е с нас и ни върне за пропуснатото

Това беше катарзисът, след който този път не останахме в черната дупка, а излезнахме от другата и страна в една друго пречупено времепространство.

Благодаря на всички, които са вярвали в нас през годините, тяхната положителна енергия също ни помогна. :-)
И да поздравя всички недоброжелатели и ''съветници'' с простичкото - шампиони сме! Вие също помогнахте, защото ни накарахте още по-упорито да преследваме целта.
На хейтърите (ако има такива) ще кажа само - :wave:

Какво беше по-различното при нас този сезон в сравнение с другите. Какво толкова се промени?
Не много, но и много. По миксиран избор на мачове от моя страна, по-разнообразен. Преди повече следвах добре познатия стереотип. Подобрих много играта в защита. И най-вече, досега никога не бях отделял толкова време на потоците колкото този сезон. Не че не съм и преди, винаги съм подхождал отговорно и обмислено във всеки един мач през годините, но подценявах този аспект от играта, е този сезон всеки избор беше целенасочен и спрямо мачовете и съответния съперник и неговата тактика, неговите силни и слаби страни. И най-вече, най-накрая намерихме точните хора за мисията. Никога не сме били по-сплотени като отбор и никога не е имало такъв синхрон в нашия отбор и това при всичките ни пропуски през сезона и в атака и в защита, които да си го кажем не бяха никак малко за един шампионски отбор, но това само показва какъв голям потенциал имаме, защото въпреки тези пропуски пак успяхме. Внесе се свежест в отбора, почувства се нов полъх и устрем. Без Пепито, Моандър и Ювето никога нямаше да станем шампиони! Благодаря и на Фогела, тази титла е колкото моя толкова и негова, защото той единствен остана докрай верен на каузата ни и никога не е проявявал и капчица съмнение в мен като капитан и никога дори за хилядна от мига не е имал дори намерение да напуска или спира с играта. Е, Фогеле, празнувай! Вече имаш всичко, което може да се спечели. :thumbs:

И поздрави за всички бивши зомбита, които са толкова много, че не искам да ги изброявам, защото мога да пропусна някого и да го обидя. Надявам се, че и те са щастливи, защото всеки един от тях остави следа през годините в отбора и малко или много допринесе за това да се развиваме и да ставаме по-добри като отбор. :-)

Юве, Моандъре, Пепитко и Фогеле, честито и наздраве, надявам се да се видим на награждаването!
Както писах предния кръг още, лесно е в такъв отбор да си капитан. И голямо удоволствие и чест!

:first: :cheers: :fan: :celebrate:

(Крива Нива)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: EXTREME ZOMBIES - ШАМПИОН   |   07.04.2014 00:04

Честита титла, напълно заслужена.

(New Mersey Razors)

Отговори с цитат
Мнение  Re: EXTREME ZOMBIES - ШАМПИОН   |   07.04.2014 00:17

А на мен като представител на последния шампион в играта, не ми остава нищо друго, освен да ви предам купата и да ви поздравя за този напълно заслужен и напълно изстрадан успех.
Вие сте абсолютно заслужен шампион и в това не може да има и капка съмнение, особено след като сте размазали големия ви конкурент, в неговата крепост !!!
За мен е малка утеха, че в нашия тотално провален сезон, сме може би единствения отбор, който ви би два пъти за първенство.......явно срещу силните сме по-мобилизирани през този сезон.
Но за другия , при нас ще има промени и вервам те ми, ще си искаме титлата обратно ;-)
Но сега не е време за това.
Сега е време да отдъхнете с въздишка на облекчение и ако са ви останали сили да се порадвате на успеха.
И тъй като няма емотикон "предавам купата" , ще ви поздравя с този.......

:cheers:

(Les Mousquetaires)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: EXTREME ZOMBIES - ШАМПИОН   |   07.04.2014 00:26

Честита тила на всички "зомбита" :first: Титлата отива при тези, които наистина най-много я искаха и желаеха! Постоянство, упоритост и вяра - това са качествата, които добавени към безспорните ви умения направиха необходимата амалгама за крайният успех :-) Още един път поздравления :cheers:

Последна промяна Forest_fan на 07.04.2014 00:27, променена общо 1 път

(Extreme Zombies)

Отговори с цитат
Мнение  Re: EXTREME ZOMBIES - ШАМПИОН   |   07.04.2014 00:48

Благодаря на всички!...Много добри противници,силен и интересен шампионат...беше истинско удоволствие!Наздраве! :first:

(Arlito)

Отговори с цитат
Мнение  Re: EXTREME ZOMBIES - ШАМПИОН   |   07.04.2014 00:55

ReZo написа:
За мен е малка утеха, че в нашия тотално провален сезон, сме може би единствения отбор, който ви би два пъти за първенство.......

Абе не сте единствените ;-)

Иначе честито на шампионите и от мен.

(New Mersey Razors)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: EXTREME ZOMBIES - ШАМПИОН   |   07.04.2014 01:01

НАЙ-НАКРАЯ! :first: Отдавна го искам този момент, моят първи отбор и човекът, който ме привлече в играта и добър приятел.
ГОЛЯМ ДЯВОЛО, ГОЛЯМ сезон за него, след като и в Манията мачка!
Честито на Фогелфрай, голям корифей в прогнозите и също приятелче.
Честито и на другите членове на Зомбис, Юве, Пепи, Моандър, които не познавам лично, но съм сигурен, че са пичове и имат голяма заслуга, ако съм забравил някой да се включи!

И не на последно, за Дяволо вече може да се каже, че е спечелил всичко в тези игри, откак следя игрите от 2005-та когато ме привлече, и ако не НАЙ- то поне е един от НАЙ - големите майстори в игрите още от дира а сега и тук!

А сега се радвайте и купонясвайте! :celebrate:

(Primus Maximus)

Отговори с цитат
Мнение  Re: EXTREME ZOMBIES - ШАМПИОН   |   07.04.2014 07:49

Честито на Зомбитата. Най-добрият отбор тази година по всички показатели - сега вече се надявам да не изпуснат тръпката и да продължават да са гладни за успехи.

(Thug Slugs)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: EXTREME ZOMBIES - ШАМПИОН   |   07.04.2014 08:05

Честито и от мен!

(Crazy Band)

Отговори с цитат
Мнение  Re: EXTREME ZOMBIES - ШАМПИОН   |   07.04.2014 08:46

Честито и от мен!
Заслужена титла на отбора, който от години е един от тези които буквално "горят" в играта, което от своя страна допринася за авториритета й.
Радвайте се на титлата, изстрадахте я! :cheers:

(Крива Нива)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: EXTREME ZOMBIES - ШАМПИОН   |   07.04.2014 10:11

Честито и от мен! Големи да порастете!

:kn: :kn: :kn:

(Extreme Zombies)

Отговори с цитат
Мнение  Re: EXTREME ZOMBIES - ШАМПИОН   |   07.04.2014 10:51

Тази титла е един чудесен аргумент срещу всички, които говорят, че ПМЛ било ботщина.. Не знам за другите отбори, но знам, че през този сезон нашият успя да избистри стила си и най-вече - да играе именно като отбор. Балансирайки между необходимите дози ботизъм и импровизацията и прогнозирайки в правилните диапазони, без сватбарщини.. А когато това не ставаше, то обичайно губехме точки, но и тогава си личеше, че зад двайсете прогнози стоят хора, а не (ро)боти.

Макар че последните два-три сезона преотстъпих активността по лайвскорите на новото поколение зомбита (и те се справиха доста добре, видно от статистиката за броя мнения : ), то нито за момент не съм си мислил да се отказвам от отбора. Включително и в предишни години, когато имахме какви ли не разправии, даже и публични, както и когато откровено не бях съгласен с някои решения, хора напускаха и какво ли още не. От позицията на триумфа всичко това изглежда като още по-силен акцент върху упоритостта ни, която бе възнаградена.

Не бих си и помислял да играя за друг отбор и заслугата за това е изцяло на Дявола, който най-сетне може да се оттегли във виртуална пенсия, макар че знам, че няма да го направи : ) Вече десет години си чупя клавиатурата за него и заедно видяхме как Федерер чупи рекорда на Сампрас, нищо чудно да видим и как Надал ще го подобри, спорили сме много, конкурирали сме се в десетки игри, така че за мен няма по-голяма радост от това да спечелим заедно най-най-най-майсторската и важна игра. Дяволе, сигурно доста хора са те намразили с тези приказки, че ПМЛ било ботщина, но знам, че ако има един човек, който не вярва, че е така, то това си ти и затова никой не заслужава тази титла повече от теб. Разбира се, това нямаше да стане и без съотборниците ми, които успяха да си нагласят силните спрямо слабите мачове така, че почти винаги някой да спасява отбора. Наздраве на всички вас! : )

(Underground)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: EXTREME ZOMBIES - ШАМПИОН   |   07.04.2014 11:04

Честито Зомбита :cheers:

Изображение

(CDLM Blue Power)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: EXTREME ZOMBIES - ШАМПИОН   |   07.04.2014 11:37

Краля вече изказа поздравленията си в предишната тема, но защо да не го направи и тук.

Честито на на-добрия отбор в ПМЛ за сезон 2013/2014. Зомбiтата заедно с нас имат най-голям принос за развитието на играта поради простатa причина,че и те и ние сме довели най-голям брой нови играчи тук в последните 1-2 години.

Браво на всички - тая титла ви беше фикс идея и е добре,че я взехте да можете да се успокоите!

Единствената ми молба към всички вас и най-вече към Дявола е да продължите да се борите за подобрения в играта и намаляване на ботщината. Надявам се,че сега като спечелихте няма да обърнете плочата и да почнете да обяснявате видите ли какво майсторство е да даваш 1:0/2:0/2:1 и как късмета не бил толкова важен тука, а някакви други неща.
Играта има нужда от сериозни промени за да задържи хората защото вече сме единции тия, които гориме дето се вика. Останалите си карат по инерция, без желание и мотивация и ако нещо не се промени и ние ще се присъединиме към тези отбори фантоми и мъртви души. А след нас и други.

Наздраве още веднъж.

Maybe I’m a phantom. Then again, maybe not. A phantom can’t hurt you.

Последна промяна Крал Блуфен на 07.04.2014 11:38, променена общо 1 път

(New Mersey Razors)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: EXTREME ZOMBIES - ШАМПИОН   |   07.04.2014 15:05

Честита титла на зомбитата!
Специални поздрави на Дявола!
Да си призная, когато за първи път посетих сайта на ПМЛ, ми беше интересно да видя кои отбори имат история в тази игра и като кликнах на "Алея на славата", очаквах зомбитата да имат ПОНЕ 2 титли - а то какво? :-o нямаха нито една. Е, вече имат! Честито!
Пожелавам още успехи и емоции на всички зомбитата!
Наздраве!
:cheers:

(The Mummies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: EXTREME ZOMBIES - ШАМПИОН   |   07.04.2014 15:33

Честита титла и от мен, както и от целия отбор на Мумиите!

Малко неочаквано за нас се оказахме замесени накрая в борбата за титлата, но поради една или друга причина не успяхме да задържим интригата до последния кръг. Ще се видим отново догодина, надявам се по-успешно за нас :cheers:

(New Mersey Razors)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Айде и един поздрав от мене за Зомбис!   |   07.04.2014 18:58

:music: :rock:

https://www.youtube.com/watch?v=6Ejga4kJUts

(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: EXTREME ZOMBIES - ШАМПИОН   |   07.04.2014 23:06

Фогелето,
да изпуснах си нервите след този мач с Арлито. Просто трупащото се с години излезна от бутилката за една вечер и се казаха много неща плод на емоции. Знаеш най-добре, а и всички останали колко много обичам ПМЛ и че по-велика игра от нея няма, така че последното нещо, което съм целял е било да обиждам играта. Сега всички са свидетели, че съм си лош губещ, свикнал съм да печеля и съм максималист и мразя загубите, а в ПМЛ се насъбраха много такива през годините, че какво да ти/ви кажа... Никой не е свършен за съжаление. :/

Краля,
Да трябва да има някои промени, но не тук му е мястото за това. Има време и ще се обсъждат тези неща, макар че ето пуснах тема за гласуване от мениджърския съвет и никакъв интерес?! :helpless:
Трябва да се поощри малко нападателния футбол, да се ограничат потоците от един регион/държава, да се пипне и дублирането, прекалено много се дублира, а също така и вратаря е доста низвергнат пост и там има какво да се измисли. Ама тия неща не ги решавам аз.

Последна промяна Diavolo на 07.04.2014 23:06, променена общо 1 път

(Extreme Zombies)

Отговори с цитат
Мнение  Re: EXTREME ZOMBIES - ШАМПИОН   |   08.04.2014 00:16

Мислили ли сте евентуално да се давта за победа три точки...Това няма ли да направи по интересна играта,както и да стимулира нападателните-неботски прогнози?
Еми нов съм и опитвам...както например по време на мача всички да са обути с две леви джапанки... :dunno:

(CDLM Blue Power)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: EXTREME ZOMBIES - ШАМПИОН   |   08.04.2014 10:04

Diavolo написа:
Краля,
Да трябва да има някои промени, но не тук му е мястото за това. Има време и ще се обсъждат тези неща, макар че ето пуснах тема за гласуване от мениджърския съвет и никакъв интерес?! :helpless:
Трябва да се поощри малко нападателния футбол, да се ограничат потоците от един регион/държава, да се пипне и дублирането, прекалено много се дублира, а също така и вратаря е доста низвергнат пост и там има какво да се измисли. Ама тия неща не ги решавам аз.

Aми аз до мениджърския съвет достъп нямам откакто минах в УС и не мога да ти оговоря, но специално по въпроса с вратарските избивки имаше една дискусия в Скайп групата, в която предложих вратаря да може да избива всеки мач за сметка на увеличаване на нападателните избивки. Защото за мене е много противоречиво като почне да се разисква някаква допълнителна нападателна прогноза (примерно контраатака) да ми се дава аргумент,че вратаря трябвало да може да избива всяка нападателна прогноза, но в същото време той може да избие максимум 4 атаки на противника, а останалите 4 са голи.
Аз лично съм си патил многократно от това,че съм махал избивки на даден мач за сметка на друг. Вие например първия мач срещу нас никога нямаше да го вземете ако не си бях променил избивките защото и двата ви гола ги избивах. Идеята е,че за мене е редно всяка атака да може да се избива ако следваме някаква логика и паралел с реалния футбол.

Относно органичаването на потоците от една държава - това го дъвчеме сума ти години и единственото, което остава е да се въведе правило при избор на потоци. Аргументи сме давали бол и няма смисъл да дъвчеме едно и също.

Аз дори имах предложенеи да се забрани цялостното избиване на двоен мач защото така напрактика не се дава никакъв шанс на единия отбор да вкара с даден мач. Па ти кел файда,че си го мислил 3 часа!

Като добавиме почти нагодената схема на далечните удари, които обаче Мейджъра като магаре на мост държи да са на мачове на над 3.5 гола, а не на над 4.5, което е по-логични и като добавиме и контраатаката с вратар, която съм я предложил преди 3 г имаме много неща, които може да въведеме ама не правиме нищо щото видиш ли некви прайдохи като Гоата щели да са против щото много щала да им се усложни играта. Ми като ти се усложнява не играй бе! По-добре са сме 10 отбора, но сериозни и интересуващи се от играта отколкото 22 отбора, 15 от които фигуранти и фантоми!

и т.н

Maybe I’m a phantom. Then again, maybe not. A phantom can’t hurt you.

Последна промяна Крал Блуфен на 08.04.2014 10:07, променена общо 1 път

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Отговори на тема   [ 59 мнения ]  Отиди на страница 1, 2, 3  Следваща