Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: 21.09.2026 07:39

Отговори на тема  [ 223 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12  Следваща
ШЛ' 2012/2013 - 1/4 финали 
Автор Съобщение
(CDLM Blue Power)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: ШЛ' 2012/2013 - 1/4 финали   |   10.04.2014 19:30

Diavolo написа:
значи мисля сме съгласни около следната схема:

Атлетико > Байерн
Реал > Атлетико
Байерн > Реал

интересна тройна врътка :)

А къде е Челси? Не знам, лично за мен те са аутсайдер срещу който и от останалите три отбора да играят, но точно това е и предимството им, не вярвам Абрамович на всяка цена да иска ШЛ, защото те са добър отбор, но в никакъв случай фаворит за трофея.
На Челси ще им е много трудно срещу бързия футбол на Атлетико, почти толкова трудно и срещу Реал, но там психологически може да ги излъжат заради ефекта Моуриньо. Може би имат най-голям шанс срещу Байерн, ама пак трудничко.

Да обявиш един от 3те най-силни отбора в света в момента - Челси за аутсайдер е доста несериозно. За мене мечтания жреби би бил:

РЕАЛ - Байерн
ЧЕЛСИ - Атлетико

Ако Челси се размине с Атлетико нека да се падне с Байерн. Там ше е хардкор и без вазелин :dance:

Maybe I’m a phantom. Then again, maybe not. A phantom can’t hurt you.

(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: ШЛ' 2012/2013 - 1/4 финали   |   10.04.2014 19:33

Vendome написа:
Според мен Челси е единственият отбор, който има шансове срещу всеки от останалите.

е, то всеки има шансове срещу всеки ;)
въпросът е процентно да ги класифицираме...

Атлетико са абонати на Реал, а и Реал имат също бърз и директен футбол, не като този на Атлетико, но такъв, който не им е удобен на стила, който практикуват дюшекчиите, а и всички знаем за ХТХ между двата отбора. Този сезон се оправиха нещата що касае първенството, но за купата на Краля, Реал ги наказа жестоко.

Реал пък са абонати на Байерн, според мен стигне ли се до такъв мач, само на ментално ниво ще загубят от Реал, без дори да се спираме на спортно-техническите предимства за единия и другия отбор.

И в същото време Атлетико играят футбол тип Борусия Дортмунд, а точно това е стилът, който е най-неприятен за Байерн. Освен това на чисто психологическа основа най-малко обременени при един сблъсък срещу големия фаворит за лигата ще са именно Диего Симеоне и неговите подопечни.

Последна промяна Diavolo на 10.04.2014 19:34, променена общо 1 път

(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: ШЛ' 2012/2013 - 1/4 финали   |   10.04.2014 19:36

Челси изобщо не са един от трите най-силни отбори в света. А че могат да вземат лигата, да могат. Всеки един от тези отбори може да го направи, но реалността е, че Челси са до полуфинала. Ако се класират на финал ще е огромен успех за Моуриньо, а ако вземат лигата ще е уникално за тях и Моу, но не го виждам просто как ще стане.

(The Grizzlies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: ШЛ' 2012/2013 - 1/4 финали   |   10.04.2014 19:52

Diavolo написа:
Vendome написа:
Според мен Челси е единственият отбор, който има шансове срещу всеки от останалите.

е, то всеки има шансове срещу всеки ;)
въпросът е процентно да ги класифицираме...

Атлетико са абонати на Реал, а и Реал имат също бърз и директен футбол, не като този на Атлетико, но такъв, който не им е удобен на стила, който практикуват дюшекчиите, а и всички знаем за ХТХ между двата отбора. Този сезон се оправиха нещата що касае първенството, но за купата на Краля, Реал ги наказа жестоко.

Реал пък са абонати на Байерн, според мен стигне ли се до такъв мач, само на ментално ниво ще загубят от Реал, без дори да се спираме на спортно-техническите предимства за единия и другия отбор.

И в същото време Атлетико играят футбол тип Борусия Дортмунд, а точно това е стилът, който е най-неприятен за Байерн. Освен това на чисто психологическа основа най-малко обременени при един сблъсък срещу големия фаворит за лигата ще са именно Диего Симеоне и неговите подопечни.

Ясно, но според мен, Челси единствен има реални шансове да елиминира всеки.

(CDLM Blue Power)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: ШЛ' 2012/2013 - 1/4 финали   |   10.04.2014 20:01

Diavolo написа:
Челси изобщо не са един от трите най-силни отбори в света.

Челси е водещ отбор в най-силното и конкурентно първенство в Европа и има 2 трофея в ЕКТ в послените 2 години. Имат средствата да вземат всеки еидн играч на планетата и имат най-добрия треньор в историята на съвременния футбол. Имат и соченият за следващия Меси и Роналдо - Еден Азар както и един от най-великите нападатели на нашето време - Фернандо Торес. Интересно ми е ако те не са в топ 3 на най-силните отбори за тебе, кои аджеба са. Може би Милан? :rofl:

Аутсайдери били ахахаххахахахахахаххаха :rofl: :laugh: :rofl: :laugh: :rofl: :laugh:

Последна промяна Крал Блуфен на 10.04.2014 20:05, променена общо 3 пъти

(The Grizzlies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: ШЛ' 2012/2013 - 1/4 финали   |   10.04.2014 20:39

Фернандо Торес - велик нападател? Орлин Старокин е новият Роберто Карлуш!! :rofl: :rofl:

(CDLM Blue Power)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: ШЛ' 2012/2013 - 1/4 финали   |   10.04.2014 20:41

Vendome написа:
Фернандо Торес - велик нападател? Орлин Старокин е новият Роберто Карлуш!! :rofl: :rofl:

Да, той и Старокин на две поредни Европейски взима златната обувка :stop:

(The Grizzlies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: ШЛ' 2012/2013 - 1/4 финали   |   10.04.2014 21:25

Старокин и Карлуш сравнявам, не Торес и Старокин :)

Златната обувка на Торес е една :)

(CDLM Blue Power)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: ШЛ' 2012/2013 - 1/4 финали   |   10.04.2014 21:33

Vendome написа:

Две са.

(New Mersey Razors)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: ШЛ' 2012/2013 - 1/4 финали   |   10.04.2014 21:37

albertz написа:
TheExorcist написа:
Еми край. Това положение ако Рууни го беше засекъл добре и ставаше 1-2 друга щеше да е картината. Тия се разиграха, и нещо друго, така и не схванаха елементарната игра на Робен - тичане, минаване отдясно докато има пространство и шут с левачката. Такива са му повечето голове и по същия начин елиминира Ман Ю през 2010. Юнайтед без нападатели в днешния мач успя да поведе в резултата и да изпусне още 2 чисти положения. Ако това е Байерн, не ми се мисли какво ще бъде натам, смея да твърдя, че ако ние ( Ливърпул ) бяхме тази вечер срещу тях щяхме да ги разпарчетосаме. Но както и да, прогнозирах, че Байерн ще мине точно с 60-40 % и така се получава, Юнайтед се представи на добро ниво в мачовете, а не като някакви гърчави аутсайдери както масово ги обявиха.

Абе Томи :-) , ти след всяка загуба на Юнайтед в ШЛ пишеш, ако бяхме ние, щяхме да ги смажем. Ако бяхте, но не сте. Ливърпул ще участва в следващото издание на ШЛ, тогава ще видим какво ще направят.
Конкретно в Мюнхен и Ливърпул, както и Юнайтед са стигали до два хикса и това е. Иначе победи в Мюнхен имат Норич, Ман.Ситио и Арсенал. Знам че знаеш, но да напомня.
И ще ми излезат мазоли да пиша това, но откакто турнира се казва ШЛ Юнайтед имат повече успехи в него, сравнение с Ливърпул, иначе е ясно че Ливърпул имат общо 5 купи.

Колкото до Юнайтед снощи за мен те изиграха доста добър мач и по някакъв начин напомниха за времето на Фергюсън с представянето си. Лошото е, че нама да играят в ШЛ в следващото издание, но аз държа да се класират за ЛЕ.
Причината за загубата е, че нямаше кой да стреля към вратата. Руни явно не беше в добра кондиция и не отправи един свестен удар. Не мога да му се сърдя, той много пъти е бил сърцето и душата на отбора. Уелбек е бърз, но само толкова. Завършващия му удар липсва, техниката му е слаба. Имаше едно положение, малко след като Руни не можа да нанесе хубав удар по топката. Уелбек получи дълъг пас, но така отигра топката с глава, че тя му избяга много. А един по - добър играч превръщаше това в чиста голова опасност. Превключих за малко да видя как вървят Атлетико и Барса и в края на мача Коке имаше идентично положение с това на Уелбек. Само че той си спря хубаво топката с глава и нанесе опасен удар в последствие. Аднан Янузай не получава много шансове напоследък, не знам защо, но той има хубав, силен удар, трябваше да е на терена по - рано.
И въобще в Юнайтед съвсем забравиха какво е това да стреляш отдалеч. В ранните си години в Юнайтед Руни го правеше често.
Друго, заради което Юнайтед загуби е, че след изравнителния гол рухнаха психически. Не знам защо, след като при този резултат мачът отиваше в продължение. Може би и физически бяха отпаднали, но трябваше да се постарят, следващия им мач е чак на 20 Април.
Иначе за мен футболистите на Юнайтед не са чак толкова лоши, отбора може да се оправи бързо, но това съвсем не значи, че ще стане така. Другия сезон може и да е по - зле. Може и да не съм прав, но в двата мача с Байерн се видя малко от наследството, оставено от Фергюсън. Тимът не показа и малка част от това през по голямата част от сезона, което показа в тези два мача. Има два варианта- или Юнайтед да се вдигне отново или наследството от Фергюсън съвсем да изчезне.
Имам и обяснение за Дарън Флечър. Според мен в Юнайтед му дават още един шанс, след дълго отсъствие, защото знаят качествата му и се надяват той да си възвърне предишната форма. И не на последно място, защото новите играчи, които могат да играят на неговия пост, не са по - добри от него.
А и Флечър излезе в Мюнхен защото го нямаше Фелайни. Замалко да се разсмея, като прочетох преди мача, че пак ще отсъства заради контузия. И то не контузия ами имал световъртеж. Следващия път може да има разстройство или пък много пърхот в косата, който да пада докато тича и да му пречи на зрението. Аз ако бях работодател на този веднага бих го уволнил дисциплинарно. Колкото по - бързо Юнайтед го разкарат, толкова по - добре.

Вчера, въпреки загубата си легнах доволен. Днес чета Юнайтед били жалък отбор. И това го пише човек, чийто тим куца здраво в Сериа А. Но аз не съм тръгнал да ги квалифицирам, няма и да го правя. Не държа сметка, просто го отбелязвам това.

Брато, само след първия ти абзац веднага пиша, другите ти фермани след малко ще ги чета - Ливърпул - Байерн 2-1 по отстранявания, Манчестър Юнайтед - Байерн 1-3 по отстранявания! Тука губиш яко! ;-) И никаква злоба, само факти. Сега почвам да чета и другата част от постинга ти! Mwah! ;-)

(The Grizzlies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: ШЛ' 2012/2013 - 1/4 финали   |   10.04.2014 23:14

Крал Блуфен написа:
Vendome написа:

Две са.

През 2008г. е Вия, а през 2004г. Барош. Торес не е играл на други европейски шампионати.

(CDLM Blue Power)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: ШЛ' 2012/2013 - 1/4 финали   |   10.04.2014 23:21

Vendome написа:

През 2008г. е Вия, а през 2004г. Барош. Торес не е играл на други европейски шампионати.

Явно се бъркам значи. Имаше 2 златни обувки, но едната май беше за конфедерациите. Така или иначе спри да му завиждаш!!!

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: ШЛ' 2012/2013 - 1/4 финали   |   10.04.2014 23:22

TheExorcist написа:
Брато, само след първия ти абзац веднага пиша, другите ти фермани след малко ще ги чета - Ливърпул - Байерн 2-1 по отстранявания, Манчестър Юнайтед - Байерн 1-3 по отстранявания! Тука губиш яко! ;-) И никаква злоба, само факти. Сега почвам да чета и другата част от постинга ти! Mwah! ;-)

В този аспект на мисли и с великото преекспониране колко зле бил Мадрид с Байерн и какъв немесис бил той за Реал да посочим фактите в ШЛ:

2000:

Реал - Байерн 2:0
Байерн - Реал 2:1

Продължава Реал Мадрид

2001:
Реал - Байерн 0:1

Продължава Байерн

2002:

Реал - Байерн - 2:0

Продължава Реал Мадрид

2004:

Реал - Байерн -1:0
Байерн - Реал 1:1

Продължава Реал Мадрид

2007:

Реал - Байерн 3:2

Продължава Байерн заради повече голове на чужд терен

2012

Реал - Байерн 2:1

Продължава Байерн след .. дузпи

3 на 3 отсранявания, кто две от тези на Байерн са едното заради повече голове на чужд терен и другото с дузпи :whistle: толкова за черната котка Байерн

(CDLM Blue Power)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: ШЛ' 2012/2013 - 1/4 финали   |   10.04.2014 23:24

Balleta написа:
3 на 3 отсранявания, кто две от тези на Байерн са едното заради повече голове на чужд терен и другото с дузпи :whistle: толкова за черната котка Байерн

айдеее рухна поредния мит за великите каски :laugh:

(The Grizzlies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: ШЛ' 2012/2013 - 1/4 финали   |   10.04.2014 23:47

КЕШ някак "случайно" си го пропуснал :)

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: ШЛ' 2012/2013 - 1/4 финали   |   11.04.2014 00:11

Vendome написа:

нямам време да се ровя и в КЕШ, ако имаш резултатите пусни ги, все пак тук си говорим за ШЛ и каква черна котка ни били Бейерн и как сме нямали никакъв шанс заради традициите и бла, бла, бла - абсолютен мит. :rofl: Това, че не можем да ги бием там няма голямо значение в елиминациите, като гледам за последните 25 години и те са ни били вкъщи само веднъж. Толкова за Бейерн и големите им класирания с 4:4 и след дузпи :laugh:

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: ШЛ' 2012/2013 - 1/4 финали   |   11.04.2014 00:21

Balleta написа:
Vendome написа:

нямам време да се ровя и в КЕШ, ако имаш резултатите пусни ги, все пак тук си говорим за ШЛ и каква черна котка ни били Бейерн и как сме нямали никакъв шанс заради традициите и бла, бла, бла - абсолютен мит. :rofl: Това, че не можем да ги бием там няма голямо значение в елиминациите, като гледам за последните 25 години и те са ни били вкъщи само веднъж. Толкова за Бейерн и големите им класирания с 4:4 и след дузпи :laugh:

КЕШ - 2:1 елиминирания за Байерн

1988:

Реал - Байерн 2:0
Байерн - Реал 3:2

Продължава Реал Мадрид

1987:

Реал - Байерн 1:0
Байерн - Реал 4:1

Продължава Байерн

1976:

Байерн - Реал 2:0
Реал - Байер 1:1

Продължава Байерн

От цялата дандания резултата от елиминациите е 3:3 в ШЛ и 2:1 за Байерн в КЕШ или общо 5:4 , бреййй голяма черна котка ни били :rofl:

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: ШЛ' 2012/2013 - 1/4 финали   |   11.04.2014 00:27

Крал Блуфен написа:
Balleta написа:

айдеее рухна поредния мит за великите каски :laugh:

сега чакам Девола да ми обясни как точно сме им абонати на Бейерн :rofl: Толкова ще ми отговори колкото дали Роналдо е контузен

Деволе, абонат е като да си пукал Атлетико 10 години поред, не да имаш едно отстраняване повече за близо 40 години

(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: ШЛ' 2012/2013 - 1/4 финали   |   11.04.2014 01:35

Не гледай само елиминациите, ами всички мачове общо, имат и повече победи. Дано да се срещнете на полуфинала и пак ще си говорим...
за Роналдо какво точно те интересува, че питаш под път и над път?
Гледам ми задаваш един и същи въпрос 10 пъти, като объркана, влюбена ученичка ме следваш, каква е тази фобия?

Последна промяна Diavolo на 11.04.2014 01:42, променена общо 1 път

(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: ШЛ' 2012/2013 - 1/4 финали   |   11.04.2014 01:41

Крал Блуфен написа:
Diavolo написа:
Челси изобщо не са един от трите най-силни отбори в света.

Челси е водещ отбор в най-силното и конкурентно първенство в Европа и има 2 трофея в ЕКТ в послените 2 години. Имат средствата да вземат всеки еидн играч на планетата и имат най-добрия треньор в историята на съвременния футбол. Имат и соченият за следващия Меси и Роналдо - Еден Азар както и един от най-великите нападатели на нашето време - Фернандо Торес. Интересно ми е ако те не са в топ 3 на най-силните отбори за тебе, кои аджеба са. Може би Милан? :rofl:

Аутсайдери били ахахаххахахахахахаххаха :rofl: :laugh: :rofl: :laugh: :rofl: :laugh:

Най-силното първенство е испанското, а не английското.
Челси имат много добра и опитна единайсеторка, но няма дълбочина в състава, имат слабости във всички звена с изключение на Чех, някои играчи отдавна прехвърлиха зенита си. Няма я тази свежест и мощ от миналото, просто имаха шанс до тук, но този шанс ще е до полуфинала. А и до тук Моуриньо изпълнява плана си, да класира Челси на полуфинал, но да не може да направи още ена крачка напред, да видим дали и сега ще стане така де.
Този Торес не знам какво толкова ти харесва, но цялостния му престой в Челси е един огромен провал. А от следващия сезон може и да не е вече в отбора, ще видим...

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Отговори на тема   [ 223 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12  Следваща