Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: 27.07.2026 22:42

Отговори на тема  [ 83 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5  Следваща
● CDLM BLUE POWER "Б" - CDLM BLUE POWER ● (Контрола) 
Автор Съобщение
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: ● CDLM BLUE POWER "Б" - CDLM BLUE POWER ● (Контрола)   |   12.04.2014 15:11

Мисля,че изборът на Краля за нов мениджър на нашия отбор е пагубен. Тоя Савиола е пълен олигофрен, който не може едни мачове да пусне като хората. Като добавим и малоумните му отигравания миналия кръг все повече се притеснявам,че с него няма да прокопсаме.

(CDLM Blue Power)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: ● CDLM BLUE POWER "Б" - CDLM BLUE POWER ● (Контрола)   |   12.04.2014 15:21

AlanKople написа:
Мисля,че изборът на Краля за нов мениджър на нашия отбор е пагубен. Тоя Савиола е пълен олигофрен, който не може едни мачове да пусне като хората. Като добавим и малоумните му отигравания миналия кръг все повече се притеснявам,че с него няма да прокопсаме.

Не знам кой е олигофрен и кой Айнщайн, но ИЗБИВАШ МАЧОВЕ НА СОБСТВЕНИЯ СИ ОТБОР. Нали ти казах,че ше пазиш за А отбора тоя кръг бе Бай Миле!

Тия простотии ако ми ги направите другата седмица ше има метеж =))

Maybe I’m a phantom. Then again, maybe not. A phantom can’t hurt you.

Отговори с цитат
Мнение  Re: ● CDLM BLUE POWER "Б" - CDLM BLUE POWER ● (Контрола)   |   12.04.2014 15:33

AlanKople написа:

Хахаха ето го поредния превъзбуден днеска :helpless: Казах вече,че се извинявам за грешката при пускане на мачовете за първи път го ползвам тоя шибан екселски файл. Ти като мислиш,че е толко лесно разбирачо смешен що не се пробваш? Много е лесно да се обвинява без да си положил никакви усилия. Като ти гледам кретенските избивки в момента и си мисля,че май ше е по-добре да те изхвърля от отбора.
Аре баста палячо :clown: :clown: :clown:

(CDLM Blue Power)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: AW: ● CDLM BLUE POWER   |   12.04.2014 15:44

SUBXERO написа:
Е, големо шоу спретнахте още преди мача, не може да ви се отрече талантът. Очакваме с трепет по-нататъшното развитие на събитията. И молим най-учтиво (и най-най-настоятелно), никакви лични, всичко тук, черно на бяло (взависимост от настройките на форума де)!

Тихо,че нещата стават все по-критични =) Надето напусна 3,4 пъти от сутринта, после някакво дребно спречкване ала Влади Гаджев-Опоку на тренировката се получи...мани мани :outofspace:

Тонзо ни прави магии, но другата седмица ше ги изкормиме :dance:

(CDLM Blue Power)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: ● CDLM BLUE POWER "Б" - CDLM BLUE POWER ● (Контрола)   |   12.04.2014 15:45

Javier Saviola написа:
AlanKople написа:

Хахаха ето го поредния превъзбуден днеска :helpless: Казах вече,че се извинявам за грешката при пускане на мачовете за първи път го ползвам тоя шибан екселски файл. Ти като мислиш,че е толко лесно разбирачо смешен що не се пробваш? Много е лесно да се обвинява без да си положил никакви усилия. Като ти гледам кретенските избивки в момента и си мисля,че май ше е по-добре да те изхвърля от отбора.
Аре баста палячо :clown: :clown: :clown:

Ти кога стана мениджър, кога почна да изхвърляш от отбора - заеби просто! Аре малко по-спокойно ше замоля ВСИЧКИ ви щото от сутринта има некви драми около тоя мач и ше взема накрая аз да се нервирам и те тогава вече ше стане СИТУАЦИЯ!

Последна промяна Крал Блуфен на 12.04.2014 15:46, променена общо 1 път

(CDLM Blue Power)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: ● CDLM BLUE POWER "Б" - CDLM BLUE POWER ● (Контрола)   |   12.04.2014 17:59

Отлично начало на мача! Два точни удара и за двата отбора в Серия Б, но великолепната вратарска проява на Савиола дава предимство за Б отбора.

1:0 :bluefan: :boxing: :cow:

(Red or Dead)

Отговори с цитат
Мнение  Re: ● CDLM BLUE POWER "Б" - CDLM BLUE POWER ● (Контрола)   |   12.04.2014 18:18

Крал Блуфен написа:
Отлично начало на мача! Два точни удара и за двата отбора в Серия Б, но великолепната вратарска проява на Савиола дава предимство за Б отбора.

1:0 :bluefan: :boxing: :cow:

Този мач започччччччна лиииииии :laugh: :laugh: :laugh:

(Red or Dead)

Отговори с цитат
Мнение  Re: AW: ● CDLM BLUE POWER   |   12.04.2014 18:19

Крал Блуфен написа:
Тонзо ни прави магии, но другата седмица ше ги изкормиме :dance:

Тонзо не иска да стигате до бой ;-)

(CDLM Blue Power)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: ● CDLM BLUE POWER "Б" - CDLM BLUE POWER ● (Контрола)   |   12.04.2014 19:06

Дъжда от голове продължава. 2 заводски гола на А отбора обръщат резултата в полза на CDLM BP. Савиола пък прави втора зрелищна избивка в мача. Надето трябва да почерпи Мандора,че не зачете променените прогнози на Брут защото ако ги беше направил Савиола избиваше точно нейния гол.

1:2 за сега. Отлична успеваемост до момента. Питам се само защо я има само в контролите?! :dunno:

(CDLM Blue Power)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: ● CDLM BLUE POWER "Б" - CDLM BLUE POWER ● (Контрола)   |   12.04.2014 19:08

Ха! Не изневерихме на себе си и гола с Милоул се превръща в ЗРЕЛИЩНА греда в 95тата минута.

Така,че резултата остава 1:1 :bluefan: :bluefan: :bluefan:

Отговори с цитат
Мнение  Re: ● CDLM BLUE POWER "Б" - CDLM BLUE POWER ● (Контрола)   |   12.04.2014 19:39

Лил сега ще шибнат втори. Обещали са ми.

(CDLM Blue Power)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: ● CDLM BLUE POWER "Б" - CDLM BLUE POWER ● (Контрола)   |   12.04.2014 19:53

Ramon_Quiroga написа:

Ше вкарат грънци! На тоя мач 1:0 беше задължителна прогноза :stop:

(Red or Dead)

Отговори с цитат
Мнение  Re: ● CDLM BLUE POWER "Б" - CDLM BLUE POWER ● (Контрола)   |   12.04.2014 19:58

Крал Блуфен написа:
Ramon_Quiroga написа:

Ше вкарат грънци! На тоя мач 1:0 беше задължителна прогноза :stop:

Имам чувството, че на Лил трябва три пъти да се пише прогноза 1:0. И това не е само този сезон. Вашия мач следя само, време е да видя какво става с така наречения финал за купата, който не ме вълнува, колкото тази историческа контрола!

(CDLM Blue Power)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: ● CDLM BLUE POWER "Б" - CDLM BLUE POWER ● (Контрола)   |   12.04.2014 20:02

tonzos_justice написа:
[ Вашия мач следя само, време е да видя какво става с така наречения финал за купата, който не ме вълнува, колкото тази историческа контрола!

Е кво да става, едно голче още не са си вкарали завалиите :laugh:

(The Mummies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: ● CDLM BLUE POWER "Б" - CDLM BLUE POWER ● (Контрола)   |   12.04.2014 20:03

Точно Лил 1:0 вкарваме, трай сега :)

(CDLM Blue Power)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: ● CDLM BLUE POWER "Б" - CDLM BLUE POWER ● (Контрола)   |   12.04.2014 21:07

Mandor написа:
Точно Лил 1:0 вкарваме, трай сега :)

Странно как не е било избито това 1:0 :helpless:

Иначе мене малко ме е яд за пропуска ми с Дарби, но там второто е изгонен 2ри човек от Хъдърсфийлд и са пуснали 3ти гол иначе си ставаше резонното 2:1.

(CDLM Blue Power)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: ● CDLM BLUE POWER "Б" - CDLM BLUE POWER ● (Контрола)   |   12.04.2014 23:35

Отличен гол на Хайзенберг в Холандия с Твенте и Дубъла повежда отново!
:bluefan: :bluefan: :bluefan:

(Thug Slugs)

Отговори с цитат
Мнение  Re: ● CDLM BLUE POWER "Б" - CDLM BLUE POWER ● (Контрола)   |   13.04.2014 00:30

Играем без вратар, благодарение на това, че пусна за Б отбора, така че не се пали толкова.

(CDLM Blue Power)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: ● CDLM BLUE POWER "Б" - CDLM BLUE POWER ● (Контрола)   |   13.04.2014 00:32

Тва,че сте без вратар не е никакво оправдание за левашки пропуски като тоя на Монако примерно. :stop:

(Red or Dead)

Отговори с цитат
Мнение  Re: ● CDLM BLUE POWER "Б" - CDLM BLUE POWER ● (Контрола)   |   13.04.2014 11:06

Крал Блуфен написа:
Тва,че сте без вратар не е никакво оправдание за левашки пропуски като тоя на Монако примерно. :stop:

Точно така, загрявай за пасарелските боцове на Олимпия и Бате Петку. Разликата ще се види скоро :ura:

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Отговори на тема   [ 83 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5  Следваща