Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: 27.07.2026 22:49

Отговори на тема  [ 62 мнения ]  Отиди на страница 1, 2, 3, 4  Следваща
● EXTREME ZOMBIES - БАЛКАНСКИ МЕЧОК ● (Контрола) 
Автор Съобщение
(Valiant Knights)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  ● EXTREME ZOMBIES - БАЛКАНСКИ МЕЧОК ● (Контрола)   |   10.04.2014 00:55

[ТЕМА ЗА ПРОГНОЗИ]

(New Mersey Razors)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: ● EXTREME ZOMBIES - БАЛКАНСКИ МЕЧОК ● (Контрола)   |   10.04.2014 23:04

Иначе Orsa Maggiore се намести от стола в дирекцията директно на терена - играе титуляр, без да е тренирал и без бутонки. :-o Ако скъса някое влакно... ? :unsure:
Сигурно аз ще търкам скамейката... :-(

(Extreme Zombies)

Отговори с цитат
Мнение  Re: ● EXTREME ZOMBIES - БАЛКАНСКИ МЕЧОК ● (Контрола)   |   10.04.2014 23:09

дявола ни е дал сериозни мачове, мислех да пиша някое красиво 2:2 ама няма къде, явно ще е като кръг в А група, ще е полезна проверка, тъй като мечките догодина може и да са сериозен конкурент, ще видим :cheers:

(CDLM Blue Power)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: ● EXTREME ZOMBIES - БАЛКАНСКИ МЕЧОК ● (Контрола)   |   10.04.2014 23:23

juve написа:
дявола ни е дал сериозни мачове, мислех да пиша някое красиво 2:2 ама няма къде, явно ще е като кръг в А група, ще е полезна проверка, тъй като мечките догодина може и да са сериозен конкурент, ще видим :cheers:

Абе вие ако и в контрола не можете да се отпуснете значи сте некво ново поколение ботове :rofl:

Я се стегни малко! Не можело да пише 2:2 :tomate:

Maybe I’m a phantom. Then again, maybe not. A phantom can’t hurt you.

(New Mersey Razors)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: ● EXTREME ZOMBIES - БАЛКАНСКИ МЕЧОК ● (Контрола)   |   10.04.2014 23:26

Мейджа изпраска 3:3 ...ти на 2:2 се чудиш :D

Последна промяна Нема Значка на 10.04.2014 23:26, променена общо 1 път

(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  HT' 1-2   |   13.04.2014 11:14

Много хубави голове на мечоците, браво! Доказват се като еди много опасен и силен гост, а и тази неспицифична серия в която влязоха с две поредни загуби не е плюс за нас чисто математически, но няма значение де :-)
Особено 2-0 на Фрайбург си е техника отвсякъде и е сериозна заявка за гол на кръга. Много малко хора биха писали подобна прогноза на мач между средняци в будеслигата, където гол-гол си е класика или 1-0 примерно. Евиан на 2-1 също не много хора биха го познали. До последно се чудех дали 1-0 или 2-1 да избия и избрах процентното ъндърче и сбърках. Но ако го бяха отиграли ботската като Сошо - Тулуза (защото във Франция си е класика 1-0/1-1) нямаше да го вкарат.
Апропо на Бастия отмениха кристално чист гол заради несъществуваща засада в 88 мин. Така че ако не беше грешката на съдията мача отиваше на 2-2.
Жалко обаче, че мега класиката се провали така да се каже. Мейджа не пусна потоците или Дюнкеркю, а последния и на вратата го няма нещо, без вратар днес ще е истинско чудо ако се спасят от поне 2 гола.
Както и да завърши мача няма никакво значение. Контролата бе полезна за мен, защото направих един мой си експримент, който бих казал, че не се получи много добре, а се затвърди впечатлението от една друга грешка която често правя и пак я направих, вече ужким знам къде е проблема. Дали ще го оправим ще се види в другите контроли :yes:

до мечоците,
Есента задължително ще играем поне две контроли, ама надявам се тогава да сте напълно сериозни и в пълен състав, а е хубаво и с някои експерименти. :-)
може и този сезон ама след последния кръг няма повече дати мисля.

Последна промяна Diavolo на 13.04.2014 11:15, променена общо 1 път

(Red or Dead)

Отговори с цитат
Мнение  Re: ● EXTREME ZOMBIES - БАЛКАНСКИ МЕЧОК ● (Контрола)   |   13.04.2014 12:59

Добра контрола се получава, колкото за "неучастието" на Дюнкеркю и Мейджър, Дявола да не е толкова сигурен защото гледам, че Мейджа бележи, а Дюнкеркюто си е в треньорския щаб за мача. Колкото за вратаря, Значката е машина на вратата и Лил - Валансиен ви го избиваше, но аз го обърках.
За нас като за гост на шампиона в А-лигата два гола и две избивки на Дяволето говори добре за нас (и не говори добре за шампиона да допуска толкова положения на собствения си стадион, дано да се дължи само на експерименти).
Както и да свърши мача се получи една полезна контрола за нас, надявам се и за Зомбитата и да се стягат за следващия сезон, защото подозирам, че ще им е много трудно....

(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: ● EXTREME ZOMBIES - БАЛКАНСКИ МЕЧОК ● (Контрола)   |   13.04.2014 14:24

Я пък тоз наперен новак :-D
Аз ги хваля, той съвети ми дава и ме поучава... :о
Прекалено голямо самочвуствие без покритие. Ако ще и 8 положения да имате това е мач без значение, освен това в играта е важно да вкараш повече от противника, още не е завършила мача.
Дали го е избивал или не няма как да се каже. Най-обичам някой да казва при свършен факт какво би избил. Като не сте пуснали вратар аз приемам, че абсолютно нищо нямаше да избиете.
Несериозното не е че имате положения за гол, а несериозното е как първенеца в Б групата (не сте шампиони, има само един шампион и винаги е било така в тази игра) да не може да събере състав за една контрола с шампиона на ПМЛ.
Един мач, който явно не трябваше да се играе и без това до последно мислех дали да пускам мачове или да откажа контролата. Малко повече скромност не би ви навредила.
А за следващия сезон не знам дали ще ни е трудно, знам само, че и на вас няма да е така лесно както този сезон в Б групата. :clown:

Последна промяна Diavolo на 13.04.2014 14:25, променена общо 1 път

(CDLM Blue Power)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: ● EXTREME ZOMBIES - БАЛКАНСКИ МЕЧОК ● (Контрола)   |   13.04.2014 14:33

Diavolo написа:
Прекалено голямо самочвуствие без покритие. Ако ще и 8 положения да имате това е мач без значение, освен това в играта е важно да вкараш повече от противника, още не е завършила мача.
Дали го е избивал или не няма как да се каже. Най-обичам някой да казва при свършен факт какво би избил. Като не сте пуснали вратар аз приемам, че абсолютно нищо нямаше да избиете.
Несериозното не е че имате положения за гол, а несериозното е как първенеца в Б групата (не сте шампиони, има само един шампион и винаги е било така в тази игра) да не може да събере състав за една контрола с шампиона на ПМЛ.
Един мач, който явно не трябваше да се играе и без това до последно мислех дали да пускам мачове или да откажа контролата. Малко повече скромност не би ви навредила.
А за следващия сезон не знам дали ще ни е трудно, знам само, че и на вас няма да е така лесно както този сезон в Б групата. :clown:

Е те и нас ни поучаваха миналия сезон в една контрола след първенството при положение,че ги бяхме били 2 пъти за първенство и един път за купата преди тва =)

Иначе, Мечките заслужават поздравления за отличния сезон и безапелационното спечелване на Б групата. Лично за мене 1вото място и в двете групи има почти еднаква стойност. Такива са правилата и реално шансовете са 50-50 ако ще да играят шампиона на ПМЛ срещу последния в Б група. За това трябва промяна.

(The Grizzlies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: AW: ● EXTREME ZOMBIES - БАЛКАНСКИ МЕЧОК ● (Контрола)   |   13.04.2014 14:53

Diavolo написа:

Дяволе, аз ли халюцинирам нещо или ние наистина сме в пълен състав? На няколко пъти вече те чета да го споменаваш това и не те разбирам какво искаш да кажеш. Какво си представяш под "пускам вратар" и "събирам състав"? Щото аз на нашата формация кусури, честно казано, не намирам.Това разпределение беше пуснато още на тренировката и така си изиграхме мача. Може и да съм тъп нещо, та да ме светнеш, викам аз, а?

(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: ● EXTREME ZOMBIES - БАЛКАНСКИ МЕЧОК ● (Контрола)   |   13.04.2014 15:04

леле ама вие верно сте пуснали вратар :rofl:
сметай щом чак сега го виждам в какво състояние на духа съм изобщо за този мач :-D
мсилех, че играете без вратар, а вие просто сте избързали и сте пуснали по-рано такъв.

(The Grizzlies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: AW: ● EXTREME ZOMBIES - БАЛКАНСКИ МЕЧОК ● (Контрола)   |   13.04.2014 15:18

Diavolo написа:
сметай щом чак сега го виждам в какво състояние на духа съм изобщо за този мач :-D
мсилех, че играете без вратар, а вие просто сте избързали и сте пуснали по-рано такъв.

Мдам, това ясно показва какво ти е отношението към този мач и в частност към нас. Най-забавното обаче е, как набързо ни обвини НАС в несериозно отношение, хахаха. Крадецът вика "Дръжте крадеца!". Нищо де, здраве да е, ние обаче тези неща добре ще ги запимним за догодина, в това най-малко трябва да се съмняваш.

(Primus Maximus)

Отговори с цитат
Мнение  Re: AW: ● EXTREME ZOMBIES - БАЛКАНСКИ МЕЧОК ● (Контрола)   |   13.04.2014 15:50

SUBXERO написа:
Diavolo написа:

Мдам, това ясно показва какво ти е отношението към този мач и в частност към нас. Най-забавното обаче е, как набързо ни обвини НАС в несериозно отношение, хахаха. Крадецът вика "Дръжте крадеца!". Нищо де, здраве да е, ние обаче тези неща добре ще ги запимним за догодина, в това най-малко трябва да се съмняваш.

Освен всичко друго, Дявола показва за пореден път неуважение към Б група, която с нищо не е по-слаба от А. И докато това му поведение беше просто екстравагантно при липсата на какъвто и да е трофей в ПМЛ, сега от шампионския пиедестал трябва да си мери малко приказките, защото както е шампион сега, лесно пак може да дойде долу - което му се е случвало.

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: ● EXTREME ZOMBIES - БАЛКАНСКИ МЕЧОК ● (Контрола)   |   13.04.2014 16:09

Аз не мога да разбера едно. След като титулярното ни вратарче се превърна в провала на сезона с перманентно пълната му кошница (специално през пролетта), защо сега трябва да проваля и усилията на младите таланти с порочни съвети?! :(

Назначавайте още контроли в седмиците за баражите. Дяволето като толкова напира да яде пердах от своя гуру във виртуалния футбол, да заповяда "Под дъба" на едната дата, но предупреждавам, че отдавна вече не съм онзи динозавър на домакинския избор, който сигурно търси, за да си свери часовника :)

И мача със слуговете другия уикенд го взимаме с класа или ще ви скъсам!!!!!

(Extreme Zombies)

Отговори с цитат
Мнение  Re: ● EXTREME ZOMBIES - БАЛКАНСКИ МЕЧОК ● (Контрола)   |   13.04.2014 17:06

Мечките...можете да приберете цигулките в калъфките,че с тази влага започнаха да скърцат. :besnyo:

(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: AW: ● EXTREME ZOMBIES - БАЛКАНСКИ МЕЧОК ● (Контрола)   |   13.04.2014 17:09

SUBXERO написа:
Diavolo написа:

Шваба, нещо си се превъзбудил
Чисто и просто бях си записал всичките ви атаки от петък на компа, както винаги правя и просто рифрешвах от време на време и гледах дали има ново мнение най-отдолу в темата за мача ни, просто не видях вратарските ви избивки и ей богу допреди два часа си мислех, че играете без вратар. :innocent: Което разбира се ме вбеси, защото нали се сещаш, че няма как да го очаквам от сериозен отбор като вашия, а и така една наща евентуална победа би се обезсмислила повече или по-малко. Това е цялата работа. Няма друго, вкарваш се в някакви ненаписани сценарии и незаснети филми. А заядливото мнение на капитана ви ме вбеси още повече, някой да му обясни за историята между зомбитата и грийн, за дългогодишното виртуално и реално приятелство между култовите дявол и мейджър, както и култовите мега дербита между зомбитата и грингос и между мен и мейджа в частност.

:yes:

(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: ● EXTREME ZOMBIES - БАЛКАНСКИ МЕЧОК ● (Контрола)   |   13.04.2014 17:10

Дюнкеркю, предполагам щеше да избиеш и Нант 1-0 :laugh: :wave:

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: ● EXTREME ZOMBIES - БАЛКАНСКИ МЕЧОК ● (Контрола)   |   13.04.2014 17:33

Абе и аз нещо не мога да го разбера Дюнкеркюто, след като цял сезон няма един убедителен домакински мач и като цяло късметът и класата на нападението го измъкват в редица мачове, как пък намери да коментира точно чуждите домакинства... Ама донякъде разбираемо - човекът е изнервен, след като е на прага да напише история като първият уволнен капитан след убедителна промоция :-D

(CDLM Blue Power)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: ● EXTREME ZOMBIES - БАЛКАНСКИ МЕЧОК ● (Контрола)   |   13.04.2014 17:44

Diavolo написа:
Дюнкеркю, предполагам щеше да избиеш и Нант 1-0 :laugh: :wave:

Нант - Гингам беше сигурна единица и като гледам вратарчето на Мечките е много заблудено. Ние също го вкарваме тоя гол в нашия мач.

(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: ● EXTREME ZOMBIES - БАЛКАНСКИ МЕЧОК ● (Контрола)   |   13.04.2014 17:52

Уф, страхотен гол на Черно море - Лудогорец :-)
Вярно с голяма доза късмет, в последната минута от продължението, такива попадения не ги обичам, защото са плод на късмет до голяма степен, но самото отиграване на мача ми хареса много. Класика диапазон 0-0/0-1/1-1, със сигурност всеки вратар би се затруднил, а и от тоя мач лъхаше на гол.
сега за гостите остава само Пирин - Славия, а ние имаме активно 2-1 за Байер + още две атаки, една в Мехико и една в Серия А, ама там само едно мижаво 3-0 за Милан е оцеляло, което всъщност защо да не стане след като най-накрая се поразиграхме и сме в серия и настроение.

п.п. голяма грешка е да нямаме 3-1 за Невърхузен!! :stop: тук излишно 1-1, но адмирирам да има и импровизации от време на време, по-добре така отколкото да сме като роботи. ;-)

Последна промяна Diavolo на 13.04.2014 18:04, променена общо 2 пъти

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Отговори на тема   [ 62 мнения ]  Отиди на страница 1, 2, 3, 4  Следваща