Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: 27.07.2026 22:39

Отговори на тема  [ 83 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5  Следваща
● CDLM BLUE POWER "Б" - CDLM BLUE POWER ● (Контрола) 
Автор Съобщение
(CDLM Blue Power)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: ● CDLM BLUE POWER "Б" - CDLM BLUE POWER ● (Контрола)   |   13.04.2014 17:35

Хохохохо ЗРЕЛИЩЕН гол на Краля от ПСУ и Дубъла вече води с 3-1 :dance:

Maybe I’m a phantom. Then again, maybe not. A phantom can’t hurt you.

(CDLM Blue Power)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: ● CDLM BLUE POWER "Б" - CDLM BLUE POWER ● (Контрола)   |   13.04.2014 17:39

Опааа ма то още едно голче имало с Нант - Гингам за Б отбора.

Каква загрявка за мача с РОД само. 4-1 дотука :dance:

(Red or Dead)

Отговори с цитат
Мнение  Re: ● CDLM BLUE POWER "Б" - CDLM BLUE POWER ● (Контрола)   |   13.04.2014 17:58

Крал Блуфен написа:
Опааа ма то още едно голче имало с Нант - Гингам за Б отбора.

Каква загрявка за мача с РОД само. 4-1 дотука :dance:

Забравяш, че РОД ще имат вратар, а още по-стряскащо е, че аз пазя :laugh:

Последна промяна tonzos_justice на 13.04.2014 17:59, променена общо 1 път

(CDLM Blue Power)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: ● CDLM BLUE POWER "Б" - CDLM BLUE POWER ● (Контрола)   |   13.04.2014 18:19

tonzos_justice написа:

Забравяш, че РОД ще имат вратар, а още по-стряскащо е, че аз пазя :laugh:

Не съм забравил бе. Даже помня,че преди 2 сезона ни спаси два гола...и за тва паднахте САМО с 4:0 :laugh:

Последна промяна Крал Блуфен на 13.04.2014 18:20, променена общо 1 път

(CDLM Blue Power)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: ● CDLM BLUE POWER "Б" - CDLM BLUE POWER ● (Контрола)   |   13.04.2014 19:18

Айде гредите вече са 1-1 след като гол красавец на Дефо в Холандия бяга в 90тата.

4-1, 2 избивки, 2 греди. Лудница :dance:

(CDLM Blue Power)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: ● CDLM BLUE POWER "Б" - CDLM BLUE POWER ● (Контрола)   |   13.04.2014 19:20

ВНИМАНИЕ ВНИМАНИЕ!!

Брут отбелязва гола на сезона с мача ПСВ - Феенорд 0:2 :moufan: :moufan: :moufan:

Резултата става 4-2, а драмата е пълна!

(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: ● CDLM BLUE POWER "Б" - CDLM BLUE POWER ● (Контрола)   |   13.04.2014 19:21

Е, това наистина е уникален гол! :blink:

(Primus Maximus)

Отговори с цитат
Мнение  Re: ● CDLM BLUE POWER "Б" - CDLM BLUE POWER ● (Контрола)   |   13.04.2014 19:25

Крал Блуфен написа:
ВНИМАНИЕ ВНИМАНИЕ!!

Брут отбелязва гола на сезона с мача ПСВ - Феенорд 0:2 :moufan: :moufan: :moufan:

:football: :football: :football:

(Demba Boyz)

Отговори с цитат
Мнение  Re: ● CDLM BLUE POWER "Б" - CDLM BLUE POWER ● (Контрола)   |   13.04.2014 19:32

Крал Блуфен написа:
ВНИМАНИЕ ВНИМАНИЕ!!

Баси мамата , а аз си мислих , че на нас са ни вкарали с невероятен гол вчера , но този е супер .

(The Grizzlies)

Отговори с цитат
Мнение  Re: ● CDLM BLUE POWER "Б" - CDLM BLUE POWER ● (Контрола)   |   13.04.2014 20:39

Фейенорд направиха силна серия, така че бе логично да се наложат и над ПСВ... Благодаря за признанието! :celebrate: Този мач все пак го играхме най-вече за публиката, която не спря да ни подкрепя цял сезон!

(Red or Dead)

Отговори с цитат
Мнение  Re: ● CDLM BLUE POWER "Б" - CDLM BLUE POWER ● (Контрола)   |   13.04.2014 21:15

Крал Блуфен написа:
ВНИМАНИЕ ВНИМАНИЕ!!

Дано не ми се завие свят след някой ден на вратата :outofspace: :outofspace: :outofspace:

(CDLM Blue Power)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: ● CDLM BLUE POWER "Б" - CDLM BLUE POWER ● (Контрола)   |   13.04.2014 21:51

ПЕТИ гол за Б отбора. Розенборг вкара в 93тата и резултата вече е 5:2 за Дубъла.

Определено усещам огромното нахъсване за мача с РОД идната седмица :ludnica:

(Red or Dead)

Отговори с цитат
Мнение  Re: ● CDLM BLUE POWER "Б" - CDLM BLUE POWER ● (Контрола)   |   13.04.2014 22:03

Крал Блуфен написа:
ПЕТИ гол за Б отбора. Розенборг вкара в 93тата и резултата вече е 5:2 за Дубъла.

Определено усещам огромното нахъсване за мача с РОД идната седмица :ludnica:

:outofspace: :outofspace: :outofspace:

Отговори с цитат
Мнение  Re: ● CDLM BLUE POWER "Б" - CDLM BLUE POWER ● (Контрола)   |   13.04.2014 22:10

Малееее голям бой сме хвърлили на Надето виждам :football:

Трябваше да инструктирам предварително колегите да не се престарават да ме впечатляват и да са по-големи джентълмени ама станалото станало :celebrate:

Мисля,че отбора е напълно готов за отговорния мач срещу Red or Dead. Ето,че като се избират правилните мачове нещата се получават.Ще се постарая и следващата седмица да оправдая доверието на Крал Блуфен и да му покажа,че аз съм правилния човек за треньор на нашия отбор. :first:

Поздрави на всички и специални поздравления на Брут за фамозното изпълнение на ПСВ. Уникален гол просто :moufan:

(CDLM Blue Power)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: ● CDLM BLUE POWER "Б" - CDLM BLUE POWER ● (Контрола)   |   13.04.2014 22:17

Javier Saviola написа:

Трябваше да инструктирам предварително колегите да не се престарават да ме впечатляват и да са по-големи джентълмени ама станалото станало :celebrate:

Мисля,че отбора е напълно готов за отговорния мач срещу Red or Dead. Ето,че като се избират правилните мачове нещата се получават.Ще се постарая и следващата седмица да оправдая доверието на Крал Блуфен и да му покажа,че аз съм правилния човек за треньор на нашия отбор. :first:

Поздрави на всички и специални поздравления на Брут за фамозното изпълнение на ПСВ. Уникален гол просто :moufan:

Браво майсторе. Отличен дебют въпреки,че ако си достатъчно честен с аудиторията ше признаеш,че некои от головете аз ти го подшушнах да ги избереш. Специално за Розенборг и Нант говоря,че с тва ПСЖ дето искаше да си го даваш....не се знае.

Много добри избивки, това при нас винаги е бил проблемен пост и всичко е било на приливи отливи. Дано да не са случайни и да запазиш добро ниво там защото през следващия сезон битката започва от начало.

Що се отнася до Надето, тя е доказан голмайстор и ние много разчитаме на нея за вбъдеще. Нека тая твоя победа не те заблуждава. След края на сезона ше направима още една контрола като тоя път вие ще сте гости, а аз нема да ти давам акъл и ше си играя за А-то =)

Отговори с цитат
Мнение  Re: ● CDLM BLUE POWER "Б" - CDLM BLUE POWER ● (Контрола)   |   13.04.2014 22:23

Да попитам наградата за MVP в тоя мач от кого да си я взема?

(CDLM Blue Power)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: ● CDLM BLUE POWER "Б" - CDLM BLUE POWER ● (Контрола)   |   13.04.2014 22:27

Ramon_Quiroga написа:
Да попитам наградата за MVP в тоя мач от кого да си я взема?

Похвално, похвално представяне! Дано и другата седмица да ги шиеш все така. Двамата със Савиола ше си делите приза, но айде в името на справедливостта ти присъждам тоя приз,че цял сезон си го просиш! :dance:

(Thug Slugs)

Отговори с цитат
Мнение  Re: ● CDLM BLUE POWER "Б" - CDLM BLUE POWER ● (Контрола)   |   13.04.2014 22:28

Javier Saviola написа:

Млъкни, ако искаш да си в този отбор и другия кръг. Ти допринесе за победата, точно толкова колкото аз за построяването на Айфеловата кула. Ако не престанеш да се заяждаш, ще изхвърчиш. В този отбор на мен не ми се говори така - така можеш да говориш на жена си само.

Последна промяна На Враца на 13.04.2014 22:29, променена общо 1 път

(The Grizzlies)

Отговори с цитат
Мнение  Re: ● CDLM BLUE POWER "Б" - CDLM BLUE POWER ● (Контрола)   |   13.04.2014 22:29

Няма що да се вживяваме в тази контрола, играхме за публиката, не за резултата. Иначе нямаше да пробвам да вкарвам красиви задни ножици далече извън наказателното поле и от диагонал, а примерно щях да играя поне за хеттрик.

(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: ● CDLM BLUE POWER "Б" - CDLM BLUE POWER ● (Контрола)   |   13.04.2014 22:30

леле, тук ще се раздават и шамари май, само това липсваше в този галаспектакъл

:pukanki:

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Отговори на тема   [ 83 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5  Следваща