Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: 28.07.2026 00:44

Отговори на тема  [ 62 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4  Следваща
● EXTREME ZOMBIES - БАЛКАНСКИ МЕЧОК ● (Контрола) 
Автор Съобщение
(CDLM Blue Power)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: ● EXTREME ZOMBIES - БАЛКАНСКИ МЕЧОК ● (Контрола)   |   13.04.2014 19:22

Гонзо написа:
Diavolo написа:
:fatal:

Дяволе , официално ви каним за контрола срещу нашия отбор , по време на баражите . Да ви покажем , че малко сте си навирили нослетата , а и имате за кво да ни връщате на нас ;-)

Еееее отказа ли се от баража бре? Кво е тва пораженческо мислене!

Maybe I’m a phantom. Then again, maybe not. A phantom can’t hurt you.

(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: ● EXTREME ZOMBIES - БАЛКАНСКИ МЕЧОК ● (Контрола)   |   13.04.2014 19:23

Уф, добре, ако не приемем ще излезе, че ни е шубе ;-)
какво избирате, гост или домакин?

(Demba Boyz)

Отговори с цитат
Мнение  Re: ● EXTREME ZOMBIES - БАЛКАНСКИ МЕЧОК ● (Контрола)   |   13.04.2014 19:26

Diavolo написа:
Уф, добре, ако не приемем ще излезе, че ни е шубе ;-)
какво избирате, гост или домакин?

Каквото си изберете , ние не се плашим .

(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: ● EXTREME ZOMBIES - БАЛКАНСКИ МЕЧОК ● (Контрола)   |   13.04.2014 19:27

Обаче Гонзе аз мислех, че тия баражи са на есен, ами значи дължиме реванш на Мечоците, а и Мейджа обеща да избира мачовете :-)
значи ако потвърдят първо техния мач и после ще играем и с вас, като те оставям да избереш гост или домакин. Мисля, че ще има дати/време точно за още две контроли? :-)
п.п. нямам нищо против да играем и два мача за един уикенд, но това не се позволява и няма смисъл да го оспорваме, мисля, че е правилно.

(Demba Boyz)

Отговори с цитат
Мнение  Re: ● EXTREME ZOMBIES - БАЛКАНСКИ МЕЧОК ● (Контрола)   |   13.04.2014 19:28

Крал Блуфен написа:
Еееее отказа ли се от баража бре? Кво е тва пораженческо мислене!

Не , но не зависи нищо от нас .

(Demba Boyz)

Отговори с цитат
Мнение  Re: ● EXTREME ZOMBIES - БАЛКАНСКИ МЕЧОК ● (Контрола)   |   13.04.2014 19:29

Diavolo написа:
Обаче Гонзе аз мислех, че тия баражи са на есен, ами значи дължиме реванш на Мечоците, а и Мейджа обеща да избира мачовете :-)
значи ако потвърдят първо техния мач и после ще играем и с вас, като те оставям да избереш гост или домакин. Мисля, че ще има дати/време точно за още две контроли? :-)
п.п. нямам нищо против да играем и два мача за един уикенд, но това не се позволява и няма смисъл да го оспорваме, мисля, че е правилно.

Ок , ще чакаме мечо да каже , кога ще са с вас .

(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: ● EXTREME ZOMBIES - БАЛКАНСКИ МЕЧОК ● (Контрола)   |   13.04.2014 19:41

Гонзе, тогава нека ние да сме домакини, защото иначе ще трябва да играем три поредни мача като гост (Бандата, Мечоците и вие), малко си е множко откъдето и да го погледнеш :football:

(Demba Boyz)

Отговори с цитат
Мнение  Re: ● EXTREME ZOMBIES - БАЛКАНСКИ МЕЧОК ● (Контрола)   |   13.04.2014 20:00

Diavolo написа:
Гонзе, тогава нека ние да сме домакини, защото иначе ще трябва да играем три поредни мача като гост (Бандата, Мечоците и вие), малко си е множко откъдето и да го погледнеш :football:

Ок , ще ви погостуваме .

(Extreme Zombies)

Отговори с цитат
Мнение  Re: ● EXTREME ZOMBIES - БАЛКАНСКИ МЕЧОК ● (Контрола)   |   13.04.2014 21:52

Diavolo написа:

Дяволче,шапка ти свалям Пич...започна вече да промотираш и извънредни събития.А сега ако започнеш и пари да им взимаш за да играят с Шампионите,цена няма да имаш!Че имам да изплащам колата на жената... :first:

(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: ● EXTREME ZOMBIES - БАЛКАНСКИ МЕЧОК ● (Контрола)   |   13.04.2014 21:57

5-2 :yes:

зомбитата са се развихрили и нямат спиране :ludnica:

Пепиииинььооооо с марков гол в любимото, домашно Мехико :cheers:
добре, че не дадох Крус Асул, някакъв вътрешен глас ми казваше да не го избирам него, а Толука :outofspace: :-D

Браво за отиграването. По принцип на тройна, 1-1 в Мехико е задължително, но този мач миришеше от километри на класика единичка :-)

Последна промяна Diavolo на 13.04.2014 21:59, променена общо 1 път

(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: ● EXTREME ZOMBIES - БАЛКАНСКИ МЕЧОК ● (Контрола)   |   13.04.2014 22:10

PEPITO написа:
Дяволче,шапка ти свалям Пич...започна вече да промотираш и извънредни събития.А сега ако започнеш и пари да им взимаш за да играят с Шампионите

кекеке :laugh:
айде сега, остава и това да направя и ще ме обвинят във всички възможни земни грехове, ще ме анатемосат и отлъчат завинги. И без тва не малко хора смятат, че сме се самозабравили, а аз съм станал още по-нагъл и високомерен.

А повярвайте другари и другарки, няма такова нещо и никога не е имало

аз, невинно дяволче :unsure: :oops:

Последна промяна Diavolo на 13.04.2014 22:11, променена общо 2 пъти

(Red or Dead)

Отговори с цитат
Мнение  Re: ● EXTREME ZOMBIES - БАЛКАНСКИ МЕЧОК ● (Контрола)   |   13.04.2014 22:14

Каня Зомбитата да усетят пасарелските шутове на Олимпия и Бате Петку, няма значение кога ще се играе, просто да усетите една друга игра с нас :-D

(Extreme Zombies)

Отговори с цитат
Мнение  Re: ● EXTREME ZOMBIES - БАЛКАНСКИ МЕЧОК ● (Контрола)   |   13.04.2014 22:16

Diavolo написа:
И без тва не малко хора смятат, че сме се самозабравили, а аз съм станал още по-нагъл и високомерен.
А повярвайте другари и другарки, няма такова нещо и никога не е имало аз, невинно дяволче :unsure: :oops:

Не си виновен ти...че си толкова скромен!Няма от какво да те е срам,нека те се срамуват...че те познават,ха-ха-ха...Голяма работа си все пак! :innocent:

(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: ● EXTREME ZOMBIES - БАЛКАНСКИ МЕЧОК ● (Контрола)   |   13.04.2014 22:21

tonzos_justice написа:
Каня Зомбитата да усетят пасарелските шутове на Олимпия и Бате Петку, няма значение кога ще се играе, просто да усетите една друга игра с нас :-D

ами не знам, ще се опитам да ви вместя в наситената програма, ама трудно работа, Тонзе, ще трябва да си наема секретарка... :-D

(CDLM Blue Power)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: ● EXTREME ZOMBIES - БАЛКАНСКИ МЕЧОК ● (Контрола)   |   13.04.2014 22:22

Diavolo написа:
tonzos_justice написа:

ами не знам, ще се опитам да ви вместя в наситената програма, ама трудно работа, Тонзе, ще трябва да си наема секретарка... :-D

Е, тамън да видиш кво е. На Краля поне 3ма човека му предлагат контрола ВСЕКИ път като има пауза. Ние обачи си играеме само между нас си да не ни правят магии! :laugh:

Maybe I’m a phantom. Then again, maybe not. A phantom can’t hurt you.

(Red or Dead)

Отговори с цитат
Мнение  Re: ● EXTREME ZOMBIES - БАЛКАНСКИ МЕЧОК ● (Контрола)   |   13.04.2014 22:28

Крал Блуфен написа:
Diavolo написа:
tonzos_justice написа:

Е, тамън да видиш кво е. На Краля поне 3ма човека му предлагат контрола ВСЕКИ път като има пауза. Ние обачи си играеме само между нас си да не ни правят магии! :laugh:

:laugh: :laugh: :laugh: :moufan: :moufan: :moufan: :thumbs: :thumbs: :thumbs:

(Extreme Zombies)

Отговори с цитат
Мнение  Re: ● EXTREME ZOMBIES - БАЛКАНСКИ МЕЧОК ● (Контрола)   |   13.04.2014 22:32

другата седмица няма ли кръг? ако няма ще е добре още една контрола да цъкаме, а кандидати има доста, аз бих си избрал РОД с тях не помня да сме играли, откакто съм в отбора от 2 години и ще ми е интерсно, но дявола да решава, той движи нещата :devil:

(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: ● EXTREME ZOMBIES - БАЛКАНСКИ МЕЧОК ● (Контрола)   |   13.04.2014 22:36

няма, другия уикенд е пълна почивка заради Великден :-)

и после има само 3 дати ако не се лъжа:
последния кръг с Бандата и после още две дати (баражите), като чакаме официално потвърждение от Мечоците с капитан стария мечок и зелен гуру, Мейджа и после с Дембите на Гонзето. Ако едната контрола пропадане ще играем с Тонзо, което също ще е спектакъл, защото със сигурност ще има много голове в мача. :-)
Т.е. Тонзо е първа резерва, в краен случай ще играем с тях чак наесен, живот и здраве.

(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: ● EXTREME ZOMBIES - БАЛКАНСКИ МЕЧОК ● (Контрола)   |   13.04.2014 23:43

завърши и последния мач. само 1-0 за Милан срещу последния Катания. Истинска червено-черна мъка и импотентност. Най-слабия Милан в историята :censored: :-(
Зеедорф е пълен некадърник, какви безумни смени направи само. Почти всички в този отбор са за гонене. :devil:

Последна промяна Diavolo на 13.04.2014 23:48, променена общо 1 път

(Red or Dead)

Отговори с цитат
Мнение  Re: ● EXTREME ZOMBIES - БАЛКАНСКИ МЕЧОК ● (Контрола)   |   13.04.2014 23:45

Diavolo написа:
няма, другия уикенд е пълна почивка заради Великден :-)

и после има само 3 дати ако не се лъжа:
последния кръг с Бандата и после още две дати (баражите), като чакаме официално потвърждение от Мечоците с капитан стария мечок и зелен гуру, Мейджа и после с Дембите на Гонзето. Ако едната контрола пропадане ще играем с Тонзо, което също ще е спектакъл, защото със сигурност ще има много голове в мача. :-)
Т.е. Тонзо е първа резерва, в краен случай ще играем с тях чак наесен, живот и здраве.

:cheers:

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Отговори на тема   [ 62 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4  Следваща