Anfield написа: Исках да се поотърся от емоциите след последния съдийски сигнал и тогава да понапиша нещо, но пък тогава играчите "под номер" 12, 13 и 14, за които спомена бат Резко по-горе, донесоха нова порция емоции :)
Мисля че се получи дерби, в което равенството изглежда справедливо като резултат с оглед показаното в мача. Разбира се гледах много пъти положението в края и мисля че няма какво да се коментира. Кристално чист гол, който нямаше за кога да се върне от Еве и носеше червена победа в дербито.
БР малко ме изненада в ротациите през втората част. Преди 3 дни подобна смяна реши мача с Анжи, но днес само това не стигна. Малко неубедителен Уиздъм донесе доста голяма част от положенията, които станаха пред нашата врата. Смяната на Шелви по моему трябваше да бъде за сметка на Шахин, а Сусо да заиграе отдясно. Коментира се спестен картон на Рахим и това наистина е така, но пък този, който му бе показан бе доста пресилен. Все пак с оглед на това че "висеше" по този показател, можеше да се направи трампа по лявото крило с Асаиди, който направи много добър мач с Анжи.
Реакцията на Суарес наистина бе заради интервю на Дейвид Мойс, в което той казва малко в стил САФ: "Last year's one was a dive and a really poor decision by the referee. It ruined the game. I worry for it tomorrow".
Загубихме 2 точки, имайки предвид отмененият гол, но все пак мисля че вървим в правилна посока. Еве са добър и сработен отбор, който показа не лоша игра най вече във втората част на първото полувреме. |