Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: 21.09.2026 06:52

Отговори на тема  [ 42 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3
Everton - Liverpool - 28.10.2012 15:30 
Автор Съобщение
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Everton - Liverpool - 28.10.2012 15:30   |   29.10.2012 11:09

Anfield написа:
Исках да се поотърся от емоциите след последния съдийски сигнал и тогава да понапиша нещо, но пък тогава играчите "под номер" 12, 13 и 14, за които спомена бат Резко по-горе, донесоха нова порция емоции :)

Мисля че се получи дерби, в което равенството изглежда справедливо като резултат с оглед показаното в мача. Разбира се гледах много пъти положението в края и мисля че няма какво да се коментира. Кристално чист гол, който нямаше за кога да се върне от Еве и носеше червена победа в дербито.

БР малко ме изненада в ротациите през втората част. Преди 3 дни подобна смяна реши мача с Анжи, но днес само това не стигна. Малко неубедителен Уиздъм донесе доста голяма част от положенията, които станаха пред нашата врата. Смяната на Шелви по моему трябваше да бъде за сметка на Шахин, а Сусо да заиграе отдясно. Коментира се спестен картон на Рахим и това наистина е така, но пък този, който му бе показан бе доста пресилен. Все пак с оглед на това че "висеше" по този показател, можеше да се направи трампа по лявото крило с Асаиди, който направи много добър мач с Анжи.

Реакцията на Суарес наистина бе заради интервю на Дейвид Мойс, в което той казва малко в стил САФ:
"Last year's one was a dive and a really poor decision by the referee. It ruined the game. I worry for it tomorrow".

Загубихме 2 точки, имайки предвид отмененият гол, но все пак мисля че вървим в правилна посока. Еве са добър и сработен отбор, който показа не лоша игра най вече във втората част на първото полувреме.

На вас поне ви позволиха да вземете точка......

(Arlito)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Everton - Liverpool - 28.10.2012 15:30   |   29.10.2012 11:58

Мейджър написа:
Ако имаше нещо наистина скандално в този мач, това е, че онова миризливо уругвайско лайненце не получи директен червен картон за едно абсолютно преднамерено и грубо влизане отзад в краката на съперников играч на скорост. Ако имаше съдия на място в тази ситуация, нямаше да се стигне до дискусионното положение в 93-ата. Толкоз!

Така си е, а и още първото му спестиха и жълт за един груб фал срещу Миралас, както и на Стърлинг спокойно можеха да покажат втори жълт (тук не съм съгласен с Анфо, че първият жълт бил незаслужен), така че и аз не бих казал категорично, че са им отрязали главата на Ливърпул, по-скоро грешката в тяхна вреда беше по-забелязваща се от грешките в тяхна полза :)

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Отговори на тема   [ 42 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3