Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: 27.07.2026 22:40

Отговори на тема  [ 83 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5  Следваща
● CDLM BLUE POWER "Б" - CDLM BLUE POWER ● (Контрола) 
Автор Съобщение
(The Grizzlies)

Отговори с цитат
Мнение  Re: ● CDLM BLUE POWER "Б" - CDLM BLUE POWER ● (Контрола)   |   13.04.2014 22:32

Те и Байерн паднаха с 0:3 от Борусия, но както всички знаем, това едва ли показва реалното съотношение на силите в момента...

Отговори с цитат
Мнение  Re: ● CDLM BLUE POWER "Б" - CDLM BLUE POWER ● (Контрола)   |   13.04.2014 22:40

Наде,възпитанието изисква когато загубиш да поздравиш противника за успеха, а не да го обиждаш. Особено пък когато те е победил с резултат 5:2 :outofspace:

Нямам нищо притив теб и не знам защо толкова се палиш,но чак пък да ми поставяш условия няма как да стане. В тоя отбор ме е поканил Крал Блуфен,а не ти и ако някой ще ме гони от него това е той,а не ти. Така,че запази си глезотиите за утре в междучасието ако обичаш :devil:

Миналата седмица ти погледнах мачовете,кито беше избрала за А отбора и не се учудвам,че паднахте. Писах ти го и в темата защото не членувам в групата ви във фейсбук понеже просто нямам такъв,а и не възнамерявам никога да имам.

То като се избират мачове се гледат статистики, коефициенти,тенденции и т.н, не се дават просто ей така. Вземи се поинтересувай малко преди да кряскаш като невъзпитано момиченце :cry:

(CDLM Blue Power)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: ● CDLM BLUE POWER "Б" - CDLM BLUE POWER ● (Контрола)   |   13.04.2014 22:49

Алоууууууу съблекалнята!!! Може ли малко по-спокойно да я караме. :outofspace:

Това е само една контрола и беше достатъчно зрелищна и без да се стига до лични нападки. От вчера има някакви драми и екшъни около тоя мач! Ясно е,че конкуренцията при нас е прекалено голяма и всеки иска да се докаже, но все пакще ви замоля да спазвате добрия тон, когато общувате помежду си за да не ставаме за смях. :tomate:

Повечето отбори като имат някакви търкания си се разбират на бележки и лични чатове обаче при нас винаги всичко трябва да е в реалити формат. Така си беше преди 10г, така еи сега.....съдба кво да правиш =((

Maybe I’m a phantom. Then again, maybe not. A phantom can’t hurt you.

(CDLM Blue Power)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: ● CDLM BLUE POWER "Б" - CDLM BLUE POWER ● (Контрола)   |   13.04.2014 22:51

Dobril написа:
Те и Байерн паднаха с 0:3 от Борусия, но както всички знаем, това едва ли показва реалното съотношение на силите в момента...

Всъщност разликата между Клоп и магарешката тиква е поне 3:0 и реално така,че няма нищо странно в тоя резултат от вчера =))

(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: ● CDLM BLUE POWER "Б" - CDLM BLUE POWER ● (Контрола)   |   13.04.2014 22:57

Принципно подобни караници и скандали вътре в отбора са много неприятни и натоварващи, знам какво му е на Краля, защото и при зомбитата винаги всичко е било наяве, на показ. Имало е много скандали в миналото, напускания и т.н. Никак не ми е било приятно, но се оправяхме винаги. :-) Може би причината е, че в зомбитата винаги са играели много силни играчи, с големи успехи, с голямо его и самочувствие и все звезди от клубовете на дира. Много трудно е да се води подобен отбор, циркови умения са необходими понякога или да имаш две дипломи по философия и психология. :-D При вас се наблюдава същото. Но пък от друга страна я си представи всичко да е идилия или пък всякакви проблеми да се решават на бележки, ами че то къде отива зрелището, хората искат сапунки, зрелище, емоции, реалити щуротии :-D сериозно, трябва да има отбори в които играчите да кипят в играта, защото иначе ще има по 1, 2 мнения в тема, а мен това което най-много ми убива желанието за изява е тишината и мъртвилото ако ме разбираш. :yes:

Последна промяна Diavolo на 13.04.2014 22:58, променена общо 1 път

(CDLM Blue Power)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: ● CDLM BLUE POWER "Б" - CDLM BLUE POWER ● (Контрола)   |   13.04.2014 23:01

Diavolo написа:
Принципно подобни караници и скандали вътре в отбора са много неприятни и натоварващи, знам какво му е на Краля, защото и при зомбитата винаги всичко е било наяве, на показ. Имало е много скандали в миналото, напускания и т.н. Никак не ми е било приятно, но се оправяхме винаги. :-) Може би причината е, че в зомбитата винаги са играели много силни играчи, с големи успехи, с голямо его и самочувствие и все звезди от клубовете на дира. Много трудно е да се води подобен отбор, циркови умения са необходими понякога или да имаш две дипломи по философия и психология. :-D При вас се наблюдава същото. Но пък от друга страна я си представи всичко да е идилия или пък всякакви проблеми да се решават на бележки, ами че то къде отива зрелището, хората искат сапунки, зрелище, емоции, реалити щуротии :-D сериозно, трябва да има отбори в които играчите да кипят в играта, защото иначе ще има по 1, 2 мнения в тема, а мен това което най-много ми убива желанието за изява е тишината и мъртвилото ако ме разбираш. :yes:

Бе така е ама всяко нещо трябва да е с мярка. При нас всяка година има поне по 1 напуснал и точно това въпросно его е причината. По-миналата година Дефото искаше да напуска щото му казах,че е играл незадоволително пък той бил направил 2 избивки =) Миналата Рогача напусна за 2 седмици пак заради някаква простотия кой на кой пост да пуснел. Сега Надя ми обяви преди малко,че и тя напускала щото видиш ли Савиола я критикувал.
А, да не забравиме и напускането на Danypow по-рано през сезона щото съм го бил сравлил с Кевин Бру след един мач=))

Общо взето Краля се умори да ходи по гъза на всички и да се изявява като класна ръководителка! Не стига всичко ами и тоя сезон ни е някаква пълна трагедия и изпадаме на 95%. В такива моменти човек наистина си задава въпроса дали изобщо си струват усилията да се занимаваш и да хабиш толкова много нерви. :uuu: :uuu: :uuu:

(Red or Dead)

Отговори с цитат
Мнение  Re: ● CDLM BLUE POWER "Б" - CDLM BLUE POWER ● (Контрола)   |   13.04.2014 23:08

Блуфена, ако не защити подобаващо дамата в отбора си в този скандал, то тя направо да си идва на мястото в РОД, запазено титулярно място, мениджърска позиция, никой няма да й се меси. :petku: :petku: :petku:

(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: ● CDLM BLUE POWER "Б" - CDLM BLUE POWER ● (Контрола)   |   13.04.2014 23:10

Виж, никакво отказване. Играта ще загуби много от чара си...
Сега емоциите трябва да отлежат и цел номер 1 е дипломацията и задържането на Надето, която е страхотна голмайсторка и ги нюха много мачовете. След слаб сезон винаги следва силен, поне в повечето случаи, а потенциал имате голям, така че отбора над всичко останало. Сигурен съм, че Надето ще преосмисли в името на отбора и целите. :-)

(CDLM Blue Power)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: ● CDLM BLUE POWER "Б" - CDLM BLUE POWER ● (Контрола)   |   13.04.2014 23:14

tonzos_justice написа:
Блуфена, ако не защити подобаващо дамата в отбора си в този скандал, то тя направо да си идва на мястото в РОД, запазено титулярно място, мениджърска позиция, никой няма да й се меси. :petku: :petku: :petku:

Ххахаххаха ти точно да говориш за защитаване на дами е доста нелепо! Всички помним при какви обстоятелства Надето напусна РОД и какво отношение имаше при вас :rofl:

Краля е говорил със замесените страни и е изказал позицията си по случая. Нямам намерение да взимам страна и с детинщини изобщо не желая да се занимавам. Всеки е свободен да прави каквото си иска.

(Demba Boyz)

Отговори с цитат
Мнение  Re: ● CDLM BLUE POWER "Б" - CDLM BLUE POWER ● (Контрола)   |   13.04.2014 23:19

Крал Блуфен написа:
Краля е говорил със замесените страни и е изказал позицията си по случая. Нямам намерение да взимам страна и с детинщини изобщо не желая да се занимавам. Всеки е свободен да прави каквото си иска.

:pukanki: :dragon:

(Red or Dead)

Отговори с цитат
Мнение  Re: ● CDLM BLUE POWER "Б" - CDLM BLUE POWER ● (Контрола)   |   13.04.2014 23:20

Крал Блуфен написа:

Направо прегоряхте преди един мач с РОД. Знам, че това за вас е мача на годината, за нас също. Доволен съм от тази ваша нестабилност, предвиждам една приятна разходка, безапелационна победа. Още от сега приемам поздравления за предстоящото класиране на РОД!

А на дяволо няма да трябва секретарка да му търси свободна дата за контрола. Ще си имаме мач по програма :petku: :petku: :petku:

(CDLM Blue Power)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: ● CDLM BLUE POWER "Б" - CDLM BLUE POWER ● (Контрола)   |   13.04.2014 23:22

А Надето спокойно може да иде при любимия и Тонзо или другия и любимец Гонзо през следващия сезон защото отбора ни вероятно няма да го има така или иначе!

Всички са свободни, но другата седмица искам да биеме РОД. Е така за финал :dance:

(Demba Boyz)

Отговори с цитат
Мнение  Re: ● CDLM BLUE POWER "Б" - CDLM BLUE POWER ● (Контрола)   |   13.04.2014 23:24

Крал Блуфен написа:
Всички са свободни, но другата седмица искам да биеме РОД. Е така за финал :dance:

Ако може и с две - три голчета да е , няма да се сърдим ;-)

(Red or Dead)

Отговори с цитат
Мнение  Re: ● CDLM BLUE POWER "Б" - CDLM BLUE POWER ● (Контрола)   |   13.04.2014 23:27

Крал Блуфен написа:
А Надето спокойно може да иде при любимия и Тонзо или другия и любимец Гонзо през следващия сезон защото отбора ни вероятно няма да го има така или иначе!

Мога да ти предложа договор за консултант относно потоците в Южна Америка. Крадецът на лицензи ще одобри този немалък разход :bluefan:

(CDLM Blue Power)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: ● CDLM BLUE POWER "Б" - CDLM BLUE POWER ● (Контрола)   |   13.04.2014 23:29

tonzos_justice написа:
Крал Блуфен написа:

Мога да ти предложа договор за консултант относно потоците в Южна Америка. Крадецът на лицензи ще одобри този немалък разход :bluefan:

Крадецът на лицензи ше трябва още бая неща да открадне,че да събере средства за хонорара ми =)

(Thug Slugs)

Отговори с цитат
Мнение  Re: ● CDLM BLUE POWER "Б" - CDLM BLUE POWER ● (Контрола)   |   13.04.2014 23:36

Javier Saviola написа:
Наде,възпитанието изисква когато загубиш да поздравиш противника за успеха, а не да го обиждаш. Особено пък когато те е победил с резултат 5:2 :outofspace:

Нямам нищо притив теб и не знам защо толкова се палиш,но чак пък да ми поставяш условия няма как да стане. В тоя отбор ме е поканил Крал Блуфен,а не ти и ако някой ще ме гони от него това е той,а не ти. Така,че запази си глезотиите за утре в междучасието ако обичаш :devil:

Миналата седмица ти погледнах мачовете,кито беше избрала за А отбора и не се учудвам,че паднахте. Писах ти го и в темата защото не членувам в групата ви във фейсбук понеже просто нямам такъв,а и не възнамерявам никога да имам.

То като се избират мачове се гледат статистики, коефициенти,тенденции и т.н, не се дават просто ей така. Вземи се поинтересувай малко преди да кряскаш като невъзпитано момиченце :cry:

А ти преди да ми обясняваш колко съм некадърна, се поинтересувай малко коя съм аз! :football:

Отговори с цитат
Мнение  Re: ● CDLM BLUE POWER "Б" - CDLM BLUE POWER ● (Контрола)   |   13.04.2014 23:39

На Враца написа:
А ти преди да ми обясняваш колко съм некадърна, се поинтересувай малко коя съм аз! :football:

Аааа ти какво си мислиш,че не съм те проучил ли? Много добре знам,че си звездата на отбора и любимка на Крал Блуфен. Да знаеш само какво конско ми изчете по телефона одеве :outofspace: :outofspace: :outofspace:

От тука натам ше намаля публичните си изяви и ше се средоточа върху тренировките защото ни чака тежък мач :give5:

(Red or Dead)

Отговори с цитат
Мнение  Re: ● CDLM BLUE POWER "Б" - CDLM BLUE POWER ● (Контрола)   |   13.04.2014 23:42

Javier Saviola написа:
На Враца написа:

Аааа ти какво си мислиш,че не съм те проучил ли? Много добре знам,че си звездата на отбора и любимка на Крал Блуфен. Да знаеш само какво конско ми изчете по телефона одеве :outofspace: :outofspace: :outofspace:

От тука натам ше намаля публичните си изяви и ше се средоточа върху тренировките защото ни чака тежък мач :give5:

Не си го слагай изобщо. Мача ще е лек, не се заблуждавай :cheers:

(CDLM Blue Power)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: ● CDLM BLUE POWER "Б" - CDLM BLUE POWER ● (Контрола)   |   13.04.2014 23:48

tonzos_justice написа:

Не си го слагай изобщо. Мача ще е лек, не се заблуждавай :cheers:

Аз също съм на такова мнение,че ше е протоколен. :dance:

(CDLM Blue Power)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: ● CDLM BLUE POWER "Б" - CDLM BLUE POWER ● (Контрола)   |   13.04.2014 23:52

Javier Saviola написа:
На Враца написа:

Моуриньо, виде ли сега защо ти казах да не си избираш Лион-ПСЖ за вас? За "сигурната" двойка...

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Отговори на тема   [ 83 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5  Следваща