Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: 21.09.2026 08:29

Отговори на тема  [ 207 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 11  Следваща
* Шампионска Лига - ПОЛУФИНАЛИ * 
Автор Съобщение
(CDLM Blue Power)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: * Шампионска Лига - ПОЛУФИНАЛИ *   |   24.04.2014 11:01

alessandron написа:
Няма кво да се повтарям много-много - Гуардиола съсипа Байерн и го казах тва, заедно с Мейджа, че така ще стане още като подписа.

Много моля! Аз също го казах тва! :stop:

Maybe I’m a phantom. Then again, maybe not. A phantom can’t hurt you.

(Red or Dead)

Отговори с цитат
Мнение  Re: * Шампионска Лига - ПОЛУФИНАЛИ *   |   24.04.2014 11:10

tonzos_justice написа:
alessandron написа:
Няма кво да се повтарям много-много - Гуардиола съсипа Байерн и го казах тва, заедно с Мейджа, че така ще стане още като подписа. Дано Реал ги отстранят, просто тоя противен стил с 123456789 пасчета на по метър трябва да изчезне от футболната карта.

Рано е още за такива генерални заключения. Нека да изчакаме реванша. И на мен не ми се нрави този стил с толкова подавания, но....чак да е съсипал отбора е силно да се казва. Станаха шампиони, сега ако бият Реал с едно 2:0/3:1 и всичко си отива на мястото. Ако се провалят, то.....не знам, по-добре да поеме Байерн някой треньор с предишния стил на отбора. А кой ще бъде, не съм аз човека да определям.

(Arlito)

Отговори с цитат
Мнение  Re: * Шампионска Лига - ПОЛУФИНАЛИ *   |   24.04.2014 11:38

Абе вие сте много интересни хора - съсипал бил Байерн. Ако не знаех какво се е случило, щях да предположа, че Байерн са паднали с 5:0 на осминафинал примерно. А то всъщност паднаха с 1:0 от Реал, които според всички бяха един от най-големите фаворити за спечелването на ШЛ така или иначе, на ПОЛУФИНАЛ, като само късмета им попречи да изравнят накрая - и не, не беше само на Гьтце положението, онова на Мюлер дето искаше дузпа също си беше много чисто, просто не успя да я отиграе достатъчно добре.

(The Thracian Orphics)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: * Шампионска Лига - ПОЛУФИНАЛИ *   |   24.04.2014 12:24

bai Momchil написа:
Идеално се вижда израстването на Реал М при Анчелоти и когато говорих за това, феновете на Реал. леко облъчени от мъдурщината ми се смееха. Е, сега на какво мнение сте реалисти? Още ли гледате нереално на нещата?

колко мача си гледал на реал тоя сезон?

(Крива Нива)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: * Шампионска Лига - ПОЛУФИНАЛИ *   |   24.04.2014 12:27

redo написа:
bai Momchil написа:
Идеално се вижда израстването на Реал М при Анчелоти и когато говорих за това, феновете на Реал. леко облъчени от мъдурщината ми се смееха. Е, сега на какво мнение сте реалисти? Още ли гледате нереално на нещата?

колко мача си гледал на реал тоя сезон?

Колкото са давали в ЕКТ. Що питаш за Мъдурко ли тъгуваш?

(The Thracian Orphics)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: * Шампионска Лига - ПОЛУФИНАЛИ *   |   24.04.2014 13:04

е значи си гледал с около 30 мача по-малко от мен. не тъгувам за никого, просто изобщо не ми харесват тоя сезон, единственият осезаем плюс, който отбелязвам, е в какво се превърна модрич.

(Arlito)

Отговори с цитат
Мнение  Re: * Шампионска Лига - ПОЛУФИНАЛИ *   |   24.04.2014 13:59

А като ти говорех за Модрич навремето не ми вярваше :)

Не съм гледал много Реал тоя сезон, ама от малкото което съм видял и от това което съм чел, май тоя сезон Модрич ви е вторият най-важен играч след Роналдо. А вчера беше направо извънземен, уникален мач направи.

(The Thracian Orphics)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: * Шампионска Лига - ПОЛУФИНАЛИ *   |   24.04.2014 14:46

факт, каза за модрич, просто анчелоти му намери мястото ;)

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: * Шампионска Лига - ПОЛУФИНАЛИ *   |   24.04.2014 15:09

redo написа:
е значи си гледал с около 30 мача по-малко от мен. не тъгувам за никого, просто изобщо не ми харесват тоя сезон, единственият осезаем плюс, който отбелязвам, е в какво се превърна модрич.

е какво им е на Реал тоя сезон, като изключим неубедителната понякога защита, но това е може би поради липсата на Кедира и невключването на Варан. Иначе, като баланс отбора е израстнал. Най-голямата слабост на Карло е страхливата игра в някои мачове, когато вместо да натисне и затвори мача се дърпат назад и биват наказвани, като с Барса и Борусия. Да видим как ще подходи в Мюнхен.

(The Thracian Orphics)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: * Шампионска Лига - ПОЛУФИНАЛИ *   |   24.04.2014 15:30

Balleta написа:
...страхливата игра в доста мачове...

;)

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: * Шампионска Лига - ПОЛУФИНАЛИ *   |   24.04.2014 15:41

redo написа:
Balleta написа:
...страхливата игра в доста мачове...

;)

грешно се изразих ... не в ДОСТА, а в някои важни за сезона (с Барса се решаваше титлата в Примера, ако не беше тая загуба нямаше да паднем от Севиля), с Борусия ни спаси гредата и Касияс, но пък там Карло не е виновен, че Ди Мария не можа да реши мача в първите минутки и да спим спокойно до края. :laugh: И вчера бяхме ДЛЪЖНИ да си вкараме чистите положения ..

Абе с една дума малко повече увереност в клъч моментите няма да е излишна :-D

(Крива Нива)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: * Шампионска Лига - ПОЛУФИНАЛИ *   |   24.04.2014 16:31

Абе хора вие още боледувате от Мъдурковщина. Щом отбора не се срина, а е във възход, значи нещата са добре.

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: * Шампионска Лига - ПОЛУФИНАЛИ *   |   24.04.2014 16:40

bai Momchil написа:
Абе хора вие още боледувате от Мъдурковщина. Щом отбора не се срина, а е във възход, значи нещата са добре.

баце тебе само тоя Моу ти е в главата :outofspace: Никой за нищо не боледува в РЕАЛ, Моу е история, каквото направи, направи, провали и успехи, имаше и от двете, едва ли има МАДРИДИСТ, който да лее сълзи - респект за работата му в Мадрид и толкова, колкото на него му пука в момента за Реал, толкова и на нас за него ;-)

Ти само с твойто Моу та Моу, та мъдопоклонничество, та не знам си какво, има си хора, които го следват неотлъчно във всеки отбор, моля КЪМ ТЯХ СЕ ОБРЪЩАЙ :yes:

В случая с редо си обсъждахме сегашния тренер и слабостите му, както и позитивните неща. За мен е слабост да се връщаш назад, в момент, в който трябва да смачкаш противника, за малко и за купата да се случи същото, но Неймар не е Бейл и още си оправдава парите :laugh:

Ти как виждаш Реал да се срине след един треньор и само един напуснал играч, при условие, че идва един не по малко успял тренер и не по малко слаб футболист :-)

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: * Шампионска Лига - ПОЛУФИНАЛИ *   |   24.04.2014 16:46

За тия, които побързаха да обявят Атлетико за някакъв едва ли не сигурен финалист, че и носител на ШЛ :outofspace: тука говорим за АТЛЕТИКО, чакай пак АТЛЕТИКО :rofl: Каква класа, какви 5 лева, вечно втория отбор на Мадрид с рекорд от 10 години без победа в дербито :rofl: Единствения им шанс в момента срещу Челси е, че сините ще са с повече от половин отбор по малко ... но Девола едва ли съжалява за контузиите там, така както за някои други произволно избрани контузии :-D ;-)

(New Mersey Razors)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: * Шампионска Лига - ПОЛУФИНАЛИ *   |   24.04.2014 16:49

И ДиМария и Роналдо с много важни пропуски. Аз лично много пъти съм бил недоволен от Карим, но си мисля, че в тяхното положение нямаше да я прати над вратата, ами поне да я нацели, па дали щеше да е гол или не, никога няма да разберем :dunno:
До последния момент се надявах да вкарат още един гол за 2:0, защото само един гол предимство на АА е много малко. Байерн ще вкарат 2 гола със сигурност. Въпроса е дали Реал ще вкарат голче и дали каските ще направят 3 или повече :question:
Аре да ни свирят една дузпичка както в мача срещу Борусия :laugh: и да я бие Роналдо и да я вкара, че тоя ДиМария е на приливи и отливи.

(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: * Шампионска Лига - ПОЛУФИНАЛИ *   |   25.04.2014 01:12

Крал Блуфен написа:
alessandron написа:
Няма кво да се повтарям много-много - Гуардиола съсипа Байерн и го казах тва, заедно с Мейджа, че така ще стане още като подписа.

Много моля! Аз също го казах тва! :stop:

Че аз го казах още по време на мача за суперкупата :laugh:
Това не значи, че няма да елиминират Реал, но пак да се повторя, това не е Байерн. Ако бият Реал това ще е въпреки Пеп. Прекалено много силни футболисти има Байерн. Всеки един от тях представлява опасност. :dunno:

(Primus Maximus)

Отговори с цитат
Мнение  Re: * Шампионска Лига - ПОЛУФИНАЛИ *   |   26.04.2014 11:18

Нема Значка написа:
И ДиМария и Роналдо с много важни пропуски. Аз лично много пъти съм бил недоволен от Карим, но си мисля, че в тяхното положение нямаше да я прати над вратата, ами поне да я нацели, па дали щеше да е гол или не, никога няма да разберем :dunno:
До последния момент се надявах да вкарат още един гол за 2:0, защото само един гол предимство на АА е много малко. Байерн ще вкарат 2 гола със сигурност. Въпроса е дали Реал ще вкарат голче и дали каските ще направят 3 или повече :question:
Аре да ни свирят една дузпичка както в мача срещу Борусия :laugh: и да я бие Роналдо и да я вкара, че тоя ДиМария е на приливи и отливи.

Аз пък мисля, че каските трудно, много трудно ще вкарат 2 гола. И според мен ви е време да ги биете в Германия, още повече че Анчелоти знае как - с Милан ги би 0:2 чисто и то в момент, когато всички залагаха как Байерн най-после ще ни отстрани в ЕКТ след 2:2 в Милано.

Отговори с цитат
Мнение  Re: * Шампионска Лига - ПОЛУФИНАЛИ *   |   28.04.2014 03:23

Аз пък смятам, че мача на Алиaнца ще е много по-отворен, защото Байерн ще се хвърлят да заличат пасива. Два гола със сигурност могат да вкарат, даже смятам че ще успеят да вкарат повече. Ре ал също могат да вкарат толкова. 3-2 или 4-2 ми е прогнозата. Няма да ми е тъжно ако Пеп го издуха и после падне за купата. :rofl:

На Стамфорд Бридж също ще е много отворен мача. Вместо Лампард и Микел ще играят Азар и Шурле - гаранция че Моу няма как да излезе с мисълта за автобус. Готов съм да се обзаложa, че 0-0 е невъзможен резултат в този двубой. По-скоро 1-0, 1-1 или с някаква драма 2-1. Атлетико могат да си изпатят ако се опитат да пресират агресивно Азар. Както Галатасарай в 4-тата минута на Бриджа. :-D

(CDLM Blue Power)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: * Шампионска Лига - ПОЛУФИНАЛИ *   |   29.04.2014 22:05

ЧУПЕНЕТО НА КАСКИ ПРОДЪЛЖАВА!!!

:laugh: :laugh: :laugh:

РАМООООООООООООООООООООООООООООООООС!!!!!!!!!!!!!!

(CDLM Blue Power)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: * Шампионска Лига - ПОЛУФИНАЛИ *   |   29.04.2014 22:08

АААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААА!!!!

РААААААААААААААААААААААААААМОООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООС!!!!

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Отговори на тема   [ 207 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 11  Следваща