Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: 21.09.2026 14:53

Отговори на тема  [ 54 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3
За Дяволо 
Автор Съобщение
(CDLM Blue Power)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: За Дяволо   |   25.04.2014 18:03

tonzos_justice написа:
albertz написа:
Така или иначе ЦСКА има положителен баланс в дербито в последните 15 години на ниво "А" група.

:moufan: :moufan: :moufan:

Благодаря ти Сър ЧЕТВОРЧО ТРОЙЧИН!

Говеда, от яд ще се побъркате сега, ахахахаха :dance: :dance: :dance:

Нека не забравяме,че в последните 15г. ЛЕВСКИ също има най-големи успехи на международната сцена, а панчарево е ЕВРОИДИОТ.

Maybe I’m a phantom. Then again, maybe not. A phantom can’t hurt you.

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: За Дяволо   |   25.04.2014 20:11

Diavolo написа:
navy написа:
Diavolo написа:
Не ми пука кой е по-популярен, важното е че сме по-великия отбор.

Това се вика дискусия... Кой ли е изненадан...

Е то може ли да стане дискусия?
Значи факт, аз не крия, даже и признах, че имате повече фенове, но разликата не е голяма, в това съм 100% убеден. Имате по-сериозен превес в София и това е.
Нормално е все пак да сте по-популярния отбор, създадени сте 34 години по-рано.
А и извинявай, но много по-важно е да си по-успелия отбор, отколкото по-популярния.
Конкретно за популярността, за мен е важно най-вече следното:
да си пълниш стадиона и да създаваш страхотна атмосфера. Това в България никой не го прави, заради полупразните стадиони, жалко но факт. Е, дори и 1 млн. да сте и 2 млн. каква е файдата питам?
По същата логика феновете на Реал, много са ама за нищо не стават. Феновете на Атлетико са много по-луди и правят много по-яка атмосфера.
Ювентус е най-популярния италиански отбор и сред най-популярните в света, но са много назад в Италия по колорит и атмосфера.

:-)

популярността НЯМА НИЩО ОБЩО с агитката на стадиона и атмосферата - това са две мноооооого различни неща. А това, че видиш ли Реал не ставали за нищо беше голяма простотия ... ами нямаме диваци при нас, хората са интелигентни разбират от футбол не дрога и побоища :laugh:

(The Grizzlies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: За Дяволо   |   25.04.2014 22:23

Балет, атмосферата на стадиона не се прави с побоища и дрога. Когато човек гледа мач на Атлетико Мадрид или севилските отбори се впечатлява, на вашите мачове или на каталунците публиката е като на театър.

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: За Дяволо   |   25.04.2014 23:19

Vendome написа:
Балет, атмосферата на стадиона не се прави с побоища и дрога. Когато човек гледа мач на Атлетико Мадрид или севилските отбори се впечатлява, на вашите мачове или на каталунците публиката е като на театър.

атмосфера дрън, дрън, били малко по колоритни, голяма работа, абе тия папагали дори в годината, в която реално имат шанс за титлата процентно пълнят стадиона си по малко от истинския отбор на Мадрид :laugh: какво ми ги хвалите :rofl:

85.7% средно капацитет за Бернабеу
83.5% за Висенте Калдерон
...
Факта, че стадиона им е почти два пъти по малък няма изобщо да го споменавам

клетата Барса тая година е на 73% капацитет от Кампа :-D

Последна промяна Balleta на 25.04.2014 23:20, променена общо 1 път

(The Grizzlies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: За Дяволо   |   26.04.2014 09:23

Говорим за атмосфера, шоут, напрежение, енергия, там са по-яки. Ма не а само те. Гледаш мач на Милан, Рома,Ливърпул, Селтик и е същото. Не кефите останалите.

(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: За Дяволо   |   26.04.2014 10:31

Крал Блуфен написа:
Diavolo написа:

Знаем, знаем.
Както и вие сигурно знаете, че репликата евроидиотите идва от Евроспорт инт. :-D

A то всъщност кой бил евроидиота: http://www.sportal.bg/news.php?news=307975

Това ти или Нейви сте го писали? :-D

(Primus Maximus)

Отговори с цитат
Мнение  Re: За Дяволо   |   26.04.2014 10:45

Ледо написа:
Единственият показател, който е безспорен, са успехите на футболистите от цска в чужбина. Статистически и титлите ви също може да попаднат в тази категория. Друго всичко е въпрос на тълкуване. А допитването го направи Уефа миналата седмица. Там много добре се видя кой е най-популярният отбор на България. Толкоз за величието.

Мен УЕФА не ме е питала. А величие и най-харесван отбор са две различни неща. И в момента най-харесвани на полуфиналите на ШЛ са Атлетико М, ама най-велики са Реал.

(Primus Maximus)

Отговори с цитат
Мнение  Re: За Дяволо   |   26.04.2014 10:56

Бтв. евала на Чаво, който е изкарал страшно много статистики и е дал куп разнообразни сравнения. И е нормално да сравнява до 1948 година, просто защото сравнението е между Левски и ЦСКА, а ЦСКА са създадени много по-късно от Левски.
Колкото до атмосферата - факт е, че на мач на Реал аз атмосфера каквато на други испански и европейски отбори има, не съм видял. Балета да не умира от мъка - не може да са първи във всичко ;-) :laugh:

(Red or Dead)

Отговори с цитат
Мнение  Re: За Дяволо   |   26.04.2014 11:22

Vendome написа:

Тук съм съгласен с теб. Голям фен съм на Барселона от малък, но атмосферата на Камп Ноу е като на Овча Купел. Чудя се как е възможно близо 95000 да са толкова досадно тихи. Освен виковете Барса и пеенето на химна как не научиха няколко песни да пеят, пълна срамота за този отбор. Срам ме е от испанските феновете на Барса, пълни неможачи. Едни железни бригади на Локо Сф са по-атрактивни, а кво остава да говорим за публиките в Гърция, Турция, Звезда, Бока и т.н.

Отговори с цитат
Мнение  Re: За Дяволо   |   26.04.2014 11:58

Знаете ли, излизаме от темата, но много често съм си мислел за това,за което спорите в момента. Първо, според мен трябва да си бил на един стадион, за да усетиш истинската му атмосфера.

Факт е, че стадиона на Локо-то, който е не чак толкова близо до нас, примерно на 10 минути пеше спокойно ходене,
създава невероятна акустика.
Лятото си спомням веднъж беше много шумно. И се чудя какво става, щото Локото няма мач. А то Витоша Бистрица домакинстваха есента тука и играли с Ботев Враца. Не знам колко хора е имало на този мач, но предполагам са били максимум 300 човека. Но как се чуваше само.........
Левски като играха с Локото последно тук се чуваше пак много ясно. Пускам телевизора, гледам няма чак толкова много хора на стадиона, даже по тв не се чува толкова.

Много добре си спомням, че "Олд Трафорд" докато беше с капацитет 55,000 някъде се чуваше много по - различно, атмосферата беше много по -яка от тв. После стана различно. И съм си мислел, на "Анфийлд" са 44,000 макс ( вчера четох че ще го правят малко по голям, за 50+ ) , а на "Камп Ноу" 90,000 , а на "Анфийлд" се чува много по -яко. И колкото и слаби викачи да са тия от Барселона, все пак разликата в полза на Барса е над 40,000 души на стадиона, двойно ебаси.
Значи и от стадиона си зависи. Може би на по - малките стадиони, чийто трибуни са и по - близо до терена, се чува по - добре.

Иначе наскоро четох едно много интересно интервю с Жан - Мари Пфаф, бивш вратар на Байерн, който е играл в миналото срещу Реал.

Въпрос: "Атмосферата на Бернабеу като че ли тогава бе по -плашеща отсега?"

Отговор: - "Плашеща е мека дума. Беше си чиста проба омраза. От самото начало започнаха да хвърлят предмети към нас. Още първите минути покрай главата ми мина железен прът, после видях един нож да се забива в тревата. Ракети, камъни, имаше всичко. Пълна лудост. Играчите също не можеха да се контролират. При корнерите Уго Санчес бе винаги пред мен и ме настъпваше. Единият път му креснах : 'какво правиш бе, ходиш ми по краката'. Тогава той се обърна и ме наплю в лицето. После отскачах само сдесния крак до края на мача".

Иначе за другото, да допълня д-р Стафан Божков също е играл в Чехословакия, преди да дойде в ЦСКА. А за футбола преди 48 г. имам някакви материали, мога да ги публикувам във форума.

(Arlito)

Отговори с цитат
Мнение  Re: За Дяволо   |   26.04.2014 14:42

Vendome написа:
Говорим за атмосфера, шоут, напрежение, енергия, там са по-яки. Ма не а само те. Гледаш мач на Милан, Рома,Ливърпул, Селтик и е същото. Не кефите останалите.

Милан? Бях на Сан Сиро на Милан-Тотнъм като играхме в ШЛ и атмосферата беше супер умряла. Не е като да нямаше хора, пълен си беше стадиона, ама бяха много зле като подкрепа.

(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: За Дяволо   |   26.04.2014 23:54

Да, Милан.
Курва суд е легендарна.
Не може във всеки мач да си на ниво, същото като със спортистите.

(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: За Дяволо   |   26.04.2014 23:56

albertz написа:
на "Камп Ноу" 90,000 , а на "Анфийлд" се чува много по -яко. И колкото и слаби викачи да са тия от Барселона, все пак разликата в полза на Барса е над 40,000 души на стадиона, двойно ебаси.
Значи и от стадиона си зависи. Може би на по - малките стадиони, чийто трибуни са и по - близо до терена, се чува по - добре.

1989 г. над 80 000 ултраси на Милан създадоха уникална атмосфера и Камп Ноу ехтеше, та щеше да се пръсне от песните на тифозерията. ;-)

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: За Дяволо   |   29.04.2014 21:58

Diavolo написа:
Е какво очакваш? стихотворения, псувни, компромати?
и за какво? :о

аз предлагам на Нейвича едно единствено нещо, да се допита до обикновения народец тук във форума кой клуб е по-великия и успешния (както искаш го разбирай) от двата, без участието на феновете на Левски и ЦСКА. Ама не да ми прехвърля топката, защото не аз започнах спора кой е по-най, най.

Първо се уточнете какво ще гледаме - "всички времена" или "настоящото", че нещо сами взехте да се оплитате :-D

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Отговори на тема   [ 54 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3