Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: 27.07.2026 23:59

Отговори на тема  [ 123 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Следваща
● CDLM BLUE POWER "Б" - RED OR DEAD ● (ПМЛ "Б" Лига, XXII кръг) 
Автор Съобщение
(Primus Maximus)

Отговори с цитат
Мнение  Re: ● CDLM BLUE POWER "Б" - RED OR DEAD ● (ПМЛ "Б" Лига, XXII кръг)   |   27.04.2014 20:27

tonzos_justice написа:
alessandron написа:
tonzos_justice написа:
Ако Лил-Бордо излезе гол за говедата, напускат тази игра още тази вечер, нито баражи ще играя, нито нищо, тва е. Баси подигравката да му еба майката. Не може един път спокойно да си вземе човек мача. :devil:

Е на кого точно се сърдиш бе, Тонзе - даваш два пъти Висша лига, избиваш 1:3 на Сити и оставяш 0:2? Освен това дори да сте наравно, пак можеш да изкараш директна промоция, щото ако Лил е 1:1 ще го вкарат и Дюн, така че Ъндърграунд не могат да ви минат. Аз лично 2:1 за Лил не го виждам, така че седи мирен.

3:1 водят Подземните, това 1:1 какво ще оправи Дюн?

Е къде водят 3:1, аз 2:1 виждам в Лайва, какво още са хванали? Edit: А сега, видях, точно Палас - Сити. Еми тогава почвай да се молиш ...

Последна промяна alessandron на 27.04.2014 20:28, променена общо 1 път

(Red or Dead)

Отговори с цитат
Мнение  Re: ● CDLM BLUE POWER "Б" - RED OR DEAD ● (ПМЛ "Б" Лига, XXII кръг)   |   27.04.2014 20:28

alessandron написа:
tonzos_justice написа:
alessandron написа:

Е къде водят 3:1, аз 2:1 виждам в Лайва, какво още са хванали?

Ако на лайва разчиташ.....Сити 0:2, тази прогноза в двоен удар за нас, онези вкарат и на нас ни вакарат. Тези Дюн са ебати фейрплей отбора мани мани....

(Red or Dead)

Отговори с цитат
Мнение  Re: ● CDLM BLUE POWER "Б" - RED OR DEAD ● (ПМЛ "Б" Лига, XXII кръг)   |   27.04.2014 20:31

Крал Блуфен написа:
alessandron написа:
tonzos_justice написа:
Ако Лил-Бордо излезе гол за говедата, напускат тази игра още тази вечер, нито баражи ще играя, нито нищо, тва е. Баси подигравката да му еба майката. Не може един път спокойно да си вземе човек мача. :devil:

Е на кого точно се сърдиш бе, Тонзе - даваш два пъти Висша лига, избиваш 1:3 на Сити и оставяш 0:2? Освен това дори да сте наравно, пак можеш да изкараш директна промоция, щото ако Лил е 1:1 ще го вкарат и Дюн, така че Ъндърграунд не могат да ви минат. Аз лично 2:1 за Лил не го виждам, така че седи мирен.

е 2-1 си е екстра! :laugh:

Споко няма да ме видиш повече да хабя нерви, щото тази игра е толкова нелогична, че просто не си струва да си хабиш нервите. От промоция и половина да ида на бараж няма да стане, курвенски работи мразя. Този път тва няма да го простя.

(Primus Maximus)

Отговори с цитат
Мнение  Re: ● CDLM BLUE POWER "Б" - RED OR DEAD ● (ПМЛ "Б" Лига, XXII кръг)   |   27.04.2014 20:31

Еми това е, като даваш Висшата лига при един куп сигурни знаци там и дерби като Пул - Челси, дето да ви го дадат и да му се чудиш какво да даваш на точен, накрая можеш само на себе си да се сърдиш. Бтв. Лил имат 6-7 чисти мрежи като домакин и лично за мен мачът им с Бордо е много на кантар да получат гол.

(CDLM Blue Power)
Аватар

Отговори с цитат

alessandron написа:
Тонзето верно ще откачи, ако е 2:1 :laugh:

Абе само се прави Тонзето мани го. След тоя късмет вчера няма как да не се класират, аз го казах още снощи и нищо не се е променило. Изпуснатата дузпа на Реджина в 93тата ги класира тях вместо Ъндърграунд. Тва е.

Maybe I’m a phantom. Then again, maybe not. A phantom can’t hurt you.

(Red or Dead)

Отговори с цитат
Мнение  Re: ● CDLM BLUE POWER "Б" - RED OR DEAD ● (ПМЛ "Б" Лига, XXII кръг)   |   27.04.2014 20:36

Крал Блуфен написа:
alessandron написа:
Тонзето верно ще откачи, ако е 2:1 :laugh:

Абе само се прави Тонзето мани го. След тоя късмет вчера няма как да не се класират, аз го казах още снощи и нищо не се е променило. Изпуснатата дузпа на Реджина в 93тата ги класира тях вместо Ъндърграунд. Тва е.

Ти ли ми говориш за късмет? Миналата година двойни голове в 93 минута кой вкарваше на РОД, че после се класирахте? Айде айде. Ако си ни направил магия, мерси.

(Primus Maximus)

Отговори с цитат
Мнение  Re: ● CDLM BLUE POWER "Б" - RED OR DEAD ● (ПМЛ "Б" Лига, XXII кръг)   |   27.04.2014 20:36

А и да чакаш на Дюн като домакин с оглед показателите им тоя сезон и с оглед на това, че редовно имат мачове в непълен състав - е какво искаш, някой друг да те класира?

(Red or Dead)

Отговори с цитат
Мнение  Re: ● CDLM BLUE POWER "Б" - RED OR DEAD ● (ПМЛ "Б" Лига, XXII кръг)   |   27.04.2014 20:38

alessandron написа:
Еми това е, като даваш Висшата лига при един куп сигурни знаци там и дерби като Пул - Челси, дето да ви го дадат и да му се чудиш какво да даваш на точен, накрая можеш само на себе си да се сърдиш. Бтв. Лил имат 6-7 чисти мрежи като домакин и лично за мен мачът им с Бордо е много на кантар да получат гол.

Цяла полувреме един едничък гол на мача на Сити, независимо от кой от двата отбора ни класираше директно. За кво говорим изобщо? Късмет е всичко на 99 % тук.

(Primus Maximus)

Отговори с цитат
Мнение  Re: ● CDLM BLUE POWER "Б" - RED OR DEAD ● (ПМЛ "Б" Лига, XXII кръг)   |   27.04.2014 20:40

tonzos_justice написа:
alessandron написа:

Цяла полувреме един едничък гол на мача на Сити, независимо от кой от двата отбора ни класираше директно. За кво говорим изобщо? Късмет е всичко на 99 % тук.

Да, късмет е че избиваш много по-трудно излизащото статистически 1:3 от 0:2. И е късмет, че не веднъж, ами два пъти даваш Англия - ВЛ, вместо Холандия, дето беше много по-трудно предвидим кръг.

(CDLM Blue Power)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: ● CDLM BLUE POWER "Б" - RED OR DEAD ● (ПМЛ "Б" Лига, XXII кръг)   |   27.04.2014 20:41

tonzos_justice написа:

Ти ли ми говориш за късмет? Миналата година двойни голове в 93 минута кой вкарваше на РОД, че после се класирахте? Айде айде. Ако си ни направил магия, мерси.

Миналата година те изиграх както си трябва с тоя мач. Никакъв късмет не беше - ти щеше да избиеш 1:0 на 100% и аз за това казах да се дублира и ти се уплаши МИШЧИЦЕ и ти го набудахме =)

Но това са си неща от миналия сезон. За тоя казах - класирахте се вече, останалото са театрали изпълнения от твоя страна! :cow: :witch: :bluefan:

(CDLM Blue Power)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: ● CDLM BLUE POWER "Б" - RED OR DEAD ● (ПМЛ "Б" Лига, XXII кръг)   |   27.04.2014 20:42

tonzos_justice написа:

Цяла полувреме един едничък гол на мача на Сити, независимо от кой от двата отбора ни класираше директно.

Тва е нелепо. Същото важеше и за гола ви в Бундеслигата вчера. Дортмунд и Леверкузен...алоооу, амнезията!

(Red or Dead)

Отговори с цитат
Мнение  Re: ● CDLM BLUE POWER "Б" - RED OR DEAD ● (ПМЛ "Б" Лига, XXII кръг)   |   27.04.2014 20:46

Крал Блуфен написа:
tonzos_justice написа:

Но това са си неща от миналия сезон. За тоя казах - класирахте се вече, останалото са театрали изпълнения от твоя страна! :cow: :witch: :bluefan:

Отивам тогава до магазина да купувам пиене и мезе. Принципно не пия, но ще се пие след 21 часа, или от радост или от баражост ;-)

(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: ● CDLM BLUE POWER "Б" - RED OR DEAD ● (ПМЛ "Б" Лига, XXII кръг)   |   27.04.2014 23:52

Леле, каква драма
Тонзе, Тонзе...... :-(

*УР за Калу!

(CDLM Blue Power)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: ● CDLM BLUE POWER "Б" - RED OR DEAD ● (ПМЛ "Б" Лига, XXII кръг)   |   27.04.2014 23:54

Еми тва е. Реджина изпуснаха дузпа в 93тата, а след това и Лил.

Честито на Ъндърграунд!!!!! Те се оказват големия печеливш в случая.

А ние изпадаме след като Коринтианс вкараха късен 2ри гол ама като не върви не върви!

(Underground)

Отговори с цитат
Мнение  Re: ● CDLM BLUE POWER "Б" - RED OR DEAD ● (ПМЛ "Б" Лига, XXII кръг)   |   27.04.2014 23:55

ХАхахахахахахаха, който последен се смее се смее най-добре:-)))))

ТОЧКА :-)

(CDLM Blue Power)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: ● CDLM BLUE POWER "Б" - RED OR DEAD ● (ПМЛ "Б" Лига, XXII кръг)   |   27.04.2014 23:56

TCP/IP написа:
ХАхахахахахахаха, който последен се смее се смее най-добре:-)))))

ТОЧКА :-)

Въпреки твоите "усилия", Подземните все пак се класираха!!!! Феноменално =)))

(Red or Dead)

Отговори с цитат
Мнение  Re: ● CDLM BLUE POWER "Б" - RED OR DEAD ● (ПМЛ "Б" Лига, XXII кръг)   |   27.04.2014 23:56

След този мач напускам играта окончателно. Не мога да понеса тази болка. Това не е кеф, това е болка. Чао! Олимпия да пуска потоци в този лайнян бараж който предстои, но аз няма да участвам изобщо занапред.

Тази игра не ме иска, а аз дадох всичко от себе си!

Нечовешка гавра!

:besnyo: :besnyo: :besnyo:

(The Grizzlies)

Отговори с цитат
Мнение  Re: ● CDLM BLUE POWER "Б" - RED OR DEAD ● (ПМЛ "Б" Лига, XXII кръг)   |   27.04.2014 23:58

Нашият принцип е: може да сме зле, ама е по-важно врагът да е по-зле! Затова и ключов голмайстор като Брут (т.е. аз) беше пуснат за Б отбора! :-D

(CDLM Blue Power)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: ● CDLM BLUE POWER "Б" - RED OR DEAD ● (ПМЛ "Б" Лига, XXII кръг)   |   27.04.2014 23:59

Dobril написа:
Нашият принцип е: може да сме зле, ама е по-важно врагът да е по-зле! Затова и ключов голмайстор като Брут (т.е. аз) беше пуснат за Б отбора! :-D

Еми аз с тая цел те командировах бе. Изпълни успешно мисията =))

(Underground)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: ● CDLM BLUE POWER "Б" - RED OR DEAD ● (ПМЛ "Б" Лига, XXII кръг)   |   28.04.2014 00:00

Дюн вкарват 100 % гол на ЦСКА-Черно море, все още един трябва да вкарат и подземните да си знаят мястото. Все си мисля, че ще мушнем гол на Ливърпул днес. НАПРЕД ЛИВЪРПУЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛ :rock:[/quote]

Подземните наистина си знаят мястото Тонзе. А то е в А група :ludnica:

Изображение

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Отговори на тема   [ 123 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Следваща