Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: 21.09.2026 02:03

Отговори на тема  [ 207 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11  Следваща
* Шампионска Лига - ПОЛУФИНАЛИ * 
Автор Съобщение

Отговори с цитат
Мнение  Re: * Шампионска Лига - ПОЛУФИНАЛИ *   |   30.04.2014 23:33

Balleta написа:
Мадридско дерби на финал в ШЛ :outofspace: :-D :-) Испанците пак избиха рибата - първи класираха два отбора на финал, сега първи класират два отбора от един град

Финал за ЕКТ или ШЛ? Щото си мисля, че не са те първи за финал.

(The Grizzlies)

Отговори с цитат
Мнение  Re: * Шампионска Лига - ПОЛУФИНАЛИ *   |   30.04.2014 23:34

1:3 за футбола. Доволно! Сега остава Чоло и в Лисабон да победи и работата става на 6. Въпреки, че откакто недоразумението шофьор на автобус не е в Реал М, няма как да си изкривя душата - белите играят футбол.
ПС: сега остава Сити или Пуул, който ще да стане шампион и да имаме поредният "специален" сезон.

Отговори с цитат
Мнение  Re: * Шампионска Лига - ПОЛУФИНАЛИ *   |   30.04.2014 23:35

bai Momchil написа:
navy написа:
Азар тотално изневери, а Коул не разбрах за чий бе на терена. Лошото за "сините" бе, че защитата им тотално сдаде багажа. И малко късмет за Атлетико (виртуозно спасяване на удара на Тери от Куртоа, после и гредата на Силва) и кутсуз на Етоо да направи най-баламската дузпа (друг е въпроса, че такава абсурдно да бе отсъдена срещу смехогорец) и те така. Третият гол обаче бе върха на безсилието на Челси в защита.

Е, ако говорим за късмет Атлетико можеше да води с 1:0 още в 3-тата минута.

Е, там бе по-скоро опит за центриране, както и да е. Атлетико си надигра категорично челситата.

(Real Green)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: * Шампионска Лига - ПОЛУФИНАЛИ *   |   30.04.2014 23:38

ОФИЦИАЛНО:

Изображение

(The Grizzlies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: AW: * Шампионска Лига - ПОЛУФИНАЛИ *   |   30.04.2014 23:43

Симеоне издържА зрелостния изпит с отличие. Сега остава само докторската дисертация след три седмици. Този човек ме възхищава вече втора година. Точно от него, да си призная, не го очаквах. Еваларка, независимо какво ще се случи в Лисабон и до края на Примерата!

(Thug Slugs)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: * Шампионска Лига - ПОЛУФИНАЛИ *   |   30.04.2014 23:49

navy написа:
Balleta написа:
Мадридско дерби на финал в ШЛ :outofspace: :-D :-) Испанците пак избиха рибата - първи класираха два отбора на финал, сега първи класират два отбора от един град

Сезон 1999/2000 Реал Мадрид - Валенсия - преди това не са се срещали два отбора от една държава на финал в ШЛ. След това Милан - Ювентус 2002/2003, Манчестър Юнайтед - Челси 2007/2008 и миналата година Байерн - Борусия. И сега пак от Испания :-)
Иначе за УЕФА още първият финал през 1971/72 е Тотнъм - Улвърхемптън, но това е УЕФА - на кого му пука... в него мисля, че има нещо от сорта на 7 финала между италиански отбори.

Последна промяна Shifter на 30.04.2014 23:53, променена общо 1 път

(Primus Maximus)

Отговори с цитат
Мнение  Re: * Шампионска Лига - ПОЛУФИНАЛИ *   |   30.04.2014 23:53

Shifter написа:
navy написа:
Balleta написа:

Сезон 1999/2000 Реал Мадрид - Валенсия - преди това не са се срещали два отбора от една държава на финал в ШЛ. След това Милан - Ювентус 2002/2003, Манчестър Юнайтед - Челси 2007/2008 и миналата година Байерн - Борусия. И сега пак от Испания :-)
Иначе за УЕФА още първият финал през 1971/72 е Тотнъм - Улвърхемптън, но това е УЕФА - на кого му пука... в него мисля, че има нещо от сорта на 7 финала между италиански отбори.

Чакай, тук говорим за два отбора от един град, не държава.

(The Grizzlies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: * Шампионска Лига - ПОЛУФИНАЛИ *   |   30.04.2014 23:57

Shifter написа:
Интересно дали след мача ще има шахматни карикатурки на Моуриньо и Симеоне? :-P Май това ще е първият сезон на португалеца от доста време, в който той не взима никакъв трофей.

Какъв трофей взе през миналия сезон Мауриньо?

(Valiant Knights)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: * Шампионска Лига - ПОЛУФИНАЛИ *   |   30.04.2014 23:59

Vendome написа:
Shifter написа:
Интересно дали след мача ще има шахматни карикатурки на Моуриньо и Симеоне? :-P Май това ще е първият сезон на португалеца от доста време, в който той не взима никакъв трофей.

Какъв трофей взе през миналия сезон Мауриньо?

суперкупата на Испания.

(CDLM Blue Power)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: * Шампионска Лига - ПОЛУФИНАЛИ *   |   01.05.2014 00:00

Изключително натъжен съм като чета коментарите в тази тема. Как е възможно да се изсипва такава злоба по адрес на най-големия доайен на треньорската професия на нашето време - Жозе Моуриньо. Ясно е,че успехите дразнят, но все си мисля,че трябва преди всичко да се гледат фактите, а чак след това да се сипе помия.

Жалко наистина. Кой би си помисли,че това можеше да се случи тази вечер? Футбола за това е интересна игра. Не искам да коментирам мача, нито глупавата грешка на Ето, нито изключителното представяне за кой ли път на Фернандо Торес, но само искам да кажа,че тоя Коща е едно голямо зло за футбола. Това е много противен, нелицеприятен и прехвален играч, който още в първия мач демонстрира ЦИГАНСКИЯ....извинете ме, мисля,че не се вижда достатъчно добре и ще ползвам ефекти:

ЦИГАНСКИЯ си манталитет.

Какъв жалък симулант, какъв тарикат на дребно, какво жалко нищо жество?! Ако Абрамович се откаже от бижу като Торес за сметка на тоя мангал...отново ще се наложи да използвам ефектите за да съм сигурен,че ще се прочете

МАНГАЛ

то това би било престъпление за футбола. Бях чувал хубави отзиви за него, но нали не следя испанското освен мачовете на Реал и нямах кой знае какви наблюдения. Един Лукаку ще бъде в пъти по-полезен!

Успех на КРАЛСКИ РЕАЛ на финала.

Maybe I’m a phantom. Then again, maybe not. A phantom can’t hurt you.

(The Cursed)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: * Шампионска Лига - ПОЛУФИНАЛИ *   |   01.05.2014 00:01

ЧОЛО ВЕЛИКИ окончателно премаза жалкия антифутбол на манго! Има бъдеще тази игра, има!

(Thug Slugs)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: * Шампионска Лига - ПОЛУФИНАЛИ *   |   01.05.2014 00:02

alessandron написа:

Говорим и за двете:
Balleta написа:

navy написа:

Както писах първият финал, в който двата отбора са от една държава, е за УЕФА през 1972. А за един град не ми се занимава - сигурно поне един от няколкото италиански финала в този смешен второразреден турнир е бил между градски съперници.
Към Вендом - миналата година не взе нищо, но аз и затова написах СЕЗОН - сезон 2012/2013 взе суперкупата в началото.

(Arlito)

Отговори с цитат
Мнение  Re: * Шампионска Лига - ПОЛУФИНАЛИ *   |   01.05.2014 00:14

Крал Блуфен написа:
искам да кажа,че тоя Коща е едно голямо зло за футбола. Това е много противен, нелицеприятен и прехвален играч

Абе аз отдавна се каня да питам защо всички тук му се възхищават на тоя боклук. Супер дразнещ и нагъл дразнител, а на всичкото отгоре и мръсен еничар - какъв човек трябва да си родината ти Бразилия да те кани в националния, а ти да играеш за друга държава, с която нямаш нищо общо?

(The Grizzlies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: * Шампионска Лига - ПОЛУФИНАЛИ *   |   01.05.2014 00:15

Суперкупата се води за предходния сезон, нищо че се играе в началото на следващия.

(CDLM Blue Power)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: * Шампионска Лига - ПОЛУФИНАЛИ *   |   01.05.2014 00:16

spurs написа:
Крал Блуфен написа:
искам да кажа,че тоя Коща е едно голямо зло за футбола. Това е много противен, нелицеприятен и прехвален играч

Абе аз отдавна се каня да питам защо всички тук му се възхищават на тоя боклук. Супер дразнещ и нагъл дразнител, а на всичкото отгоре и мръсен еничар - какъв човек трябва да си родината ти Бразилия да те кани в националния, а ти да играеш за друга държава, с която нямаш нищо общо?

Точно. Тоя ше надмине Неймар по цигания. Колосален боклук. И на вид е ужасно неприятен идва ти да му счупиш носа е така без причина!

Maybe I’m a phantom. Then again, maybe not. A phantom can’t hurt you.

(Arlito)

Отговори с цитат
Мнение  Re: * Шампионска Лига - ПОЛУФИНАЛИ *   |   01.05.2014 00:17

Shifter написа:
Както писах първият финал, в който двата отбора са от една държава, е за УЕФА през 1972. А за един град не ми се занимава - сигурно поне един от няколкото италиански финала в този смешен второразреден турнир е бил между градски съперници.

Понеже няколко пъти го пишеш това, само да ти кажа, че до 90-те и трите турнира си бяха доста престижни, чак след огромното комерисализиране на ШЛ (т.е. може би към края на 90-те чак) другите два позагубиха авторитет.

(Primus Maximus)

Отговори с цитат
Мнение  Re: * Шампионска Лига - ПОЛУФИНАЛИ *   |   01.05.2014 00:17

Крал Блуфен написа:
spurs написа:
Крал Блуфен написа:

Точно. Тоя ше надмине Неймар по цигания. Колосален боклук. И на вид е ужасно неприятен идва ти да му счупиш носа е така без причина!

А ся даже имаш причина - накара КРАЛ Моу да брои пак полуфиналите ;-) :whistle:

(Primus Maximus)

Отговори с цитат
Мнение  Re: * Шампионска Лига - ПОЛУФИНАЛИ *   |   01.05.2014 00:18

Shifter написа:
alessandron написа:

Говорим и за двете:
Balleta написа:

navy написа:

Към Вендом - миналата година не взе нищо, но аз и затова написах СЕЗОН - сезон 2012/2013 взе суперкупата в началото.

От италианските финали съм убеден, че няма два отбора от един град. Това е първият случай в ШЛ, Спърса вече е казал за УЕФА.

Отговори с цитат
Мнение  Re: * Шампионска Лига - ПОЛУФИНАЛИ *   |   01.05.2014 00:20

Anfield написа:
ОФИЦИАЛНО:

Изображение

Ха-Ха, и ти ли си от феновете на Ливърпул, които се сърдят на Моуриньо задето не си е вкарал сам голове във вратата и че е пуснал втория вместо третия отбор ? :)

(Real Green)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: * Шампионска Лига - ПОЛУФИНАЛИ *   |   01.05.2014 00:28

Nole написа:
Ха-Ха, и ти ли си от феновете на Ливърпул, които се сърдят на Моуриньо задето не си е вкарал сам голове във вратата и че е пуснал втория вместо третия отбор ? :)

Аз моето мнение съм го писал на друго място. Ма понеже в неделя гледам че бе модерно да се пускат снимки, викам да сложим и днес някоя :)

Днес с кой състав игра Жозе?

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Отговори на тема   [ 207 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11  Следваща