Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: 21.09.2026 08:29

Отговори на тема  [ 43 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3  Следваща
БЛУФЕНА ДА СПИРА ВСИЧКИ ДИСКУСИИ ОЩЕ НА ПОЛУВРЕМЕТО!!! 
Автор Съобщение
(The Grizzlies)

Отговори с цитат
Мнение  Re: БЛУФЕНА ДА СПИРА ВСИЧКИ ДИСКУСИИ ОЩЕ НА ПОЛУВРЕМЕТО!!!   |   01.05.2014 00:07

Сега най-мазното ше е, ако на финала стане чудото и Атлетико бие :rofl: ОХОХОХОХОО БЕЗЦЕННОООООО :rock:

(Valiant Knights)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: БЛУФЕНА ДА СПИРА ВСИЧКИ ДИСКУСИИ ОЩЕ НА ПОЛУВРЕМЕТО!!!   |   01.05.2014 00:08

стига с тоя план Б, бе. Кой има план Б? Моуриньо знае ли как да играе атакуващо и разнообразно? Чоло Симеоне знае ли да владее топката и да прави постепенни атаки? Клопо знае ли да играе в защита и да пази резултат? да не продължаваме... на Гуардиола единственият му проблем е,че е упорита каталунска глава и вместо да си стои в Барса се опитва да учи на футбол играчи, които знаят само да тичат и да мачкат физически. това че вярва безрезервно в тики-таката не е грях, просто е сбъркал отбора, където да го прилага. ако отиде в Англия ще е същото. както не можеш да накараш техничарите на Барса да тичат като луди и да се бранят, така не можеш да научиш Швайнщайгер да е Чави, Кроос да е Иниеста и Гьотце да е Меси. камъкът си тежи на мястото, друг е въпросът защо Байерн го взеха, ако искаха игра като миналата година да си бяха държали дедо Юп, все 2-3 сезона още можеше да изкара...

(Valiant Knights)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: БЛУФЕНА ДА СПИРА ВСИЧКИ ДИСКУСИИ ОЩЕ НА ПОЛУВРЕМЕТО!!!   |   01.05.2014 00:12

alessandron написа:
A.Agassi написа:
а някои отбори просто обичат да вадят нож на умрялото куче... (и Барса са в тая категория де) , което е супер тъпо.

Ами аз не съм съвсем съгласен - максимата особено в професионалния спорт е бий да те уважават.

ти така или иначе си биеш, за какво трябва да унижаваш? то се нареждат нещата де и палачинката се обръща. тези, които миналата година подивяха след 7-0, сега си мълчат и се крият. това е животът...

(Primus Maximus)

Отговори с цитат
Мнение  Re: БЛУФЕНА ДА СПИРА ВСИЧКИ ДИСКУСИИ ОЩЕ НА ПОЛУВРЕМЕТО!!!   |   01.05.2014 00:15

A.Agassi написа:
стига с тоя план Б, бе. Кой има план Б? Моуриньо знае ли как да играе атакуващо и разнообразно? Чоло Симеоне знае ли да владее топката и да прави постепенни атаки? Клопо знае ли да играе в защита и да пази резултат? да не продължаваме... на Гуардиола единственият му проблем е,че е упорита каталунска глава и вместо да си стои в Барса се опитва да учи на футбол играчи, които знаят само да тичат и да мачкат физически. това че вярва безрезервно в тики-таката не е грях, просто е сбъркал отбора, където да го прилага. ако отиде в Англия ще е същото. както не можеш да накараш техничарите на Барса да тичат като луди и да се бранят, така не можеш да научиш Швайнщайгер да е Чави, Кроос да е Иниеста и Гьотце да е Меси. камъкът си тежи на мястото, друг е въпросът защо Байерн го взеха, ако искаха игра като миналата година да си бяха държали дедо Юп, все 2-3 сезона още можеше да изкара...

Ми сори, ама не мога да се съглася, че когато ЗНАЕШ, че срещу теб ще играят повече в защита и ще е трудно да минеш с топка в крака, да не стреляш от дистанция. На Барселона за толкова години с Гуардиола един важен гол им помня от дистанция и той беше на Иниеста срещу Челси в 92-рата минута, като там пак стана от немай къде. Колкото до Симеоне или Клоп - те предпочитат определен стил, но твърдя, че могат да са адаптивни според материала, който имат. Гуардиола досега поне не го е показал, а има претенции, нали - и повечко трофеи от тия двамата.

(Primus Maximus)

Отговори с цитат
Мнение  Re: БЛУФЕНА ДА СПИРА ВСИЧКИ ДИСКУСИИ ОЩЕ НА ПОЛУВРЕМЕТО!!!   |   01.05.2014 00:16

A.Agassi написа:
alessandron написа:
A.Agassi написа:
а някои отбори просто обичат да вадят нож на умрялото куче... (и Барса са в тая категория де) , което е супер тъпо.

Ами аз не съм съвсем съгласен - максимата особено в професионалния спорт е бий да те уважават.

ти така или иначе си биеш, за какво трябва да унижаваш? то се нареждат нещата де и палачинката се обръща. тези, които миналата година подивяха след 7-0, сега си мълчат и се крият. това е животът...

Ми щото като водехме 3:0 и се излигавихме да не стане 4 и кво стана :outofspace: сещаш се :laugh:

(Valiant Knights)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: БЛУФЕНА ДА СПИРА ВСИЧКИ ДИСКУСИИ ОЩЕ НА ПОЛУВРЕМЕТО!!!   |   01.05.2014 00:18

Ами аз не съм съвсем съгласен - максимата особено в професионалния спорт е бий да те уважават.[/quote]

ти така или иначе си биеш, за какво трябва да унижаваш? то се нареждат нещата де и палачинката се обръща. тези, които миналата година подивяха след 7-0, сега си мълчат и се крият. това е животът...[/quote]

Ми щото като водехме 3:0 и се излигавихме да не стане 4 и кво стана :outofspace: сещаш се :laugh:[/quote]

ами това е то да си аристократ :-) :-)

(Primus Maximus)

Отговори с цитат
Мнение  Re: БЛУФЕНА ДА СПИРА ВСИЧКИ ДИСКУСИИ ОЩЕ НА ПОЛУВРЕМЕТО!!!   |   01.05.2014 00:20

A.Agassi написа:
ами това е то да си аристократ :-) :-)

:laugh: ;-)

(Valiant Knights)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: БЛУФЕНА ДА СПИРА ВСИЧКИ ДИСКУСИИ ОЩЕ НА ПОЛУВРЕМЕТО!!!   |   01.05.2014 00:22

alessandron написа:
A.Agassi написа:

Ми сори, ама не мога да се съглася, че когато ЗНАЕШ, че срещу теб ще играят повече в защита и ще е трудно да минеш с топка в крака, да не стреляш от дистанция. На Барселона за толкова години с Гуардиола един важен гол им помня от дистанция и той беше на Иниеста срещу Челси в 92-рата минута, като там пак стана от немай къде. Колкото до Симеоне или Клоп - те предпочитат определен стил, но твърдя, че могат да са адаптивни според материала, който имат. Гуардиола досега поне не го е показал, а има претенции, нали - и повечко трофеи от тия двамата.

стреляш от дистанция ако имаш силен шутьор. в Барса няма такъв (определяли сме го като слабост), центрираш ако имаш високи хора (в Барса няма такива), правиш висока преса ако имаш здрави и физически силни играчи (пак са дефицит) и до какъв извод стигаме пак? играеш спрямо това, което имаш. на Гуардиола грешката е, че не използва най-силните страни на наличните си в момента играчи, но при нас го правеше, което донесе всичките успехи. все пак обаче да паднеш от Реал Мадрид на 1/2 финал в ШЛ (макар и с 0-5), поне на мен не ми дава доводи да погреба кариерата на един досега супер-успешен 43 годишен треньор, but that's just me, дето се вика.

(Arlito)

Отговори с цитат
Мнение  Re: БЛУФЕНА ДА СПИРА ВСИЧКИ ДИСКУСИИ ОЩЕ НА ПОЛУВРЕМЕТО!!!   |   01.05.2014 00:26

A.Agassi написа:
alessandron написа:
A.Agassi написа:

И аз не съм съгласен тук, както и по същия начин не съм съгласен като обвиняват Меси и Роналдо, че вкарвали по 5 гола на слаби отбори. И преди съм писал защо - всеки казва, че футболът е за публиката, а за хората определено има разлика дали ще гледат победа с 1-2:0 или такава със 7:0. Като се замислиш, ако караме по твоята логика, сега нямаше да си имаме 7:1 и 7:2 нали :)

(The Grizzlies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: БЛУФЕНА ДА СПИРА ВСИЧКИ ДИСКУСИИ ОЩЕ НА ПОЛУВРЕМЕТО!!!   |   01.05.2014 00:52

Агаси, като сте нямали играчи за План Б да бяхте взели. Гуардиола да беше реагирал.

(Valiant Knights)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: БЛУФЕНА ДА СПИРА ВСИЧКИ ДИСКУСИИ ОЩЕ НА ПОЛУВРЕМЕТО!!!   |   01.05.2014 01:03

Vendome написа:
Агаси, като сте нямали играчи за План Б да бяхте взели. Гуардиола да беше реагирал.

и кой да излезе като вземем, Вандом?

(The Grizzlies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: БЛУФЕНА ДА СПИРА ВСИЧКИ ДИСКУСИИ ОЩЕ НА ПОЛУВРЕМЕТО!!!   |   01.05.2014 01:11

A.Agassi написа:
Vendome написа:

Нямах предвид играчи, които да са титуляри, а такива, които да играят ролята на жокери.

(Primus Maximus)

Отговори с цитат
Мнение  Re: БЛУФЕНА ДА СПИРА ВСИЧКИ ДИСКУСИИ ОЩЕ НА ПОЛУВРЕМЕТО!!!   |   01.05.2014 01:16

A.Agassi написа:
Vendome написа:

Ми вие бяхте взели всъщност - Яя Туре. Защо го пуснахте така лесно в Сити? Ето ви играч, който можеше да е фактор с удар отдалеч и играч, който дори в играта с глава можеше да е в помощ. Ибрахимович също можеше повече да ви даде и пак в тия два аспекта. Обаче факторът Меси май не позволи?

(Valiant Knights)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: БЛУФЕНА ДА СПИРА ВСИЧКИ ДИСКУСИИ ОЩЕ НА ПОЛУВРЕМЕТО!!!   |   01.05.2014 01:26

alessandron написа:
A.Agassi написа:
Vendome написа:

Ми вие бяхте взели всъщност - Яя Туре. Защо го пуснахте така лесно в Сити? Ето ви играч, който можеше да е фактор с удар отдалеч и играч, който дори в играта с глава можеше да е в помощ. Ибрахимович също можеше повече да ви даде и пак в тия два аспекта. Обаче факторът Меси май не позволи?

е да,неслучайно с Туре ни беше най-силният сезон. после желанието да се наложи Бускетс беше решаващо. не сме го пуснали, агентът му се разбуча,че не е твърд титуляр, а Сити дадоха 30 млн и заплата, която при нас нямаше как да взима. като цяло с Абидал, Туре и Кейта до джуджетата бяхме много по-балансирани, но по една или друга причина никой от тях не остана вече. иначе тики-таката е най-успешна при много стабилна защита, която не допуска лесни голове (както правим в последните 2 години) справка- титлите на Испания са с минимален брой допуснати голове, а ние също като бяхме с по-млад Пуйол и без толкова контузии си бяхме добре отзад. само че това е тема на много дълги анализи, които нямам желание да правя точно сега. :-)

(Primus Maximus)

Отговори с цитат
Мнение  Re: БЛУФЕНА ДА СПИРА ВСИЧКИ ДИСКУСИИ ОЩЕ НА ПОЛУВРЕМЕТО!!!   |   01.05.2014 01:31

Тики-таката по отношение на защитата е успешна заради много изнесената напред преса при загуба на топката - това го признавам и съм го дискутирал в много разговори безусловно. Защитата на Барса в най-силните им години беше наистина сила заради невероятната помощ на халфовете и затварянето на пространствата още при централната линия - просто не даваха пиле (топка) да прехвръкне.

(Valiant Knights)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: БЛУФЕНА ДА СПИРА ВСИЧКИ ДИСКУСИИ ОЩЕ НА ПОЛУВРЕМЕТО!!!   |   01.05.2014 01:41

alessandron написа:
Тики-таката по отношение на защитата е успешна заради много изнесената напред преса при загуба на топката - това го признавам и съм го дискутирал в много разговори безусловно. Защитата на Барса в най-силните им години беше наистина сила заради невероятната помощ на халфовете и затварянето на пространствата още при централната линия - просто не даваха пиле (топка) да прехвръкне.

така е,но да не забравяме,че естествената защита на тики-таката е владеенето на топката. както Кройф е казал: Не могат да ти вкарат, ако не ти взимат топката. проблемът е,че при сгъстена защита се налага активното участие на бековете и изтегляне на стоперите близо до центъра, което при загуба на топката и бърза контраатака е пагубно.

(The Grizzlies)

Отговори с цитат
Мнение  Re: БЛУФЕНА ДА СПИРА ВСИЧКИ ДИСКУСИИ ОЩЕ НА ПОЛУВРЕМЕТО!!!   |   01.05.2014 01:44

A.Agassi написа:
е да,неслучайно с Туре ни беше най-силният сезон. после желанието да се наложи Бускетс беше решаващо. не сме го пуснали, агентът му се разбуча,че не е твърд титуляр, а Сити дадоха 30 млн и заплата, която при нас нямаше как да взима. като цяло с Абидал, Туре и Кейта до джуджетата бяхме много по-балансирани, но по една или друга причина никой от тях не остана вече. иначе тики-таката е най-успешна при много стабилна защита, която не допуска лесни голове (както правим в последните 2 години) справка- титлите на Испания са с минимален брой допуснати голове, а ние също като бяхме с по-млад Пуйол и без толкова контузии си бяхме добре отзад. само че това е тема на много дълги анализи, които нямам желание да правя точно сега. :-)

Така е, Барса наистина допусна твърде много трансферни грешки, за последните няколко години. Играчи като Туре, Кейта, а и Ето`о и други си тръгнаха твърде преждевременно. Всичко това, съчетано с видимо калпав мениджмънт, почти съсипа отбора последните години.

(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: БЛУФЕНА ДА СПИРА ВСИЧКИ ДИСКУСИИ ОЩЕ НА ПОЛУВРЕМЕТО!!!   |   01.05.2014 02:48

Барса в най-силните си години имаше невероятна средна линия и за това и се създаваше илюзията за силна защита. Никога не сте имали силна защита в истинския смисъл на тази дума. Имахте много силен отбор/колектив и фантастична средна линия.
Така и обаче не успяхте да я докарате до два поредни финала в ШЛ при цялата ви мощ и Шави, Иниеста и Меси в пиковите си години.
Защото никога не сте били възможно най-балансирания отбор. Заради невероятния ви футбол световните медии ви изкараха извънземни, но специално в ШЛ никога не сте направили нищо извънземно с изключение на едни 20 минути в началото на второто полувреме срещу дърводелците от Манчестър Юнайтед.

Последна промяна Diavolo на 01.05.2014 02:49, променена общо 1 път

(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: БЛУФЕНА ДА СПИРА ВСИЧКИ ДИСКУСИИ ОЩЕ НА ПОЛУВРЕМЕТО!!!   |   01.05.2014 02:57

чухте ли новия лаф?

ПОЛУСПЕЦИАЛНИЯ :-D

Отговори с цитат
Мнение  Re: БЛУФЕНА ДА СПИРА ВСИЧКИ ДИСКУСИИ ОЩЕ НА ПОЛУВРЕМЕТО!!!   |   01.05.2014 03:18

Diavolo написа:
чухте ли новия лаф?

ПОЛУСПЕЦИАЛНИЯ :-D

Ха-ха, лафчето е свежо и на место... :) Обаче знаеш, че нещата се обръщат, а Моу тази година макар и без трофеи затвърди че още си е специален, от догодина тежко и горко на хейтърите му. ;)

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Отговори на тема   [ 43 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3  Следваща