Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: 21.09.2026 06:38

Отговори на тема  [ 38 мнения ]  Отиди на страница 1, 2  Следваща
Офф дискусии 
Автор Съобщение
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Офф дискусии   |   28.04.2014 20:43

Абе отворете си една шибана тема за шибания спорт и си пишете на воля в нея бе... Ей мама му стара, колко пъти трябва да говорим едно и също! :-x

(Valiant Knights)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Световно първенство по снукър '14 - финални кръгове   |   28.04.2014 22:31

Кой е говорил с тебе, бе, мишо? Голям кеф да се правиш на шеф пред 5 човека (няма и толкова), а?

(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Световно първенство по снукър '14 - финални кръгове   |   29.04.2014 01:34

Bjoern Bo написа:
Абе отворете си една шибана тема за шибания спорт и си пишете на воля в нея бе... Ей мама му стара, колко пъти трябва да говорим едно и също! :-x

Ами направи форум снукър ве :helpless:

ти чуваш ли се в една тема, това е игра.
аре, никой никого не кара да чете неща, които не го интересуват.

(The Grizzlies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Световно първенство по снукър '14 - финални кръгове   |   29.04.2014 12:07

Bjoern Bo написа:

Мейдж, снукърът може и да е шибан спорт, ама това да го каже фен точно на кърлинга е, меко казано, нагло. Присмял се хърбел на щърбел, както е казал народът.

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Световно първенство по снукър '14 - финални кръгове   |   29.04.2014 17:15

Henman написа:
Кой е говорил с тебе, бе, мишо? Голям кеф да се правиш на шеф пред 5 човека (няма и толкова), а?

Ало, палячо, да не обърка форума нещо? Дейбиш и нагляра, не стига, че не играе в ПМЛ и само паразитира наоколо, ами и ще държи сметка. Къде се намираш ти бе?! Няколко пъти ви се каза по нормалния начин, ама не отбирате от дума, мама му стара. Колкото и да ненавиждам това гнусно явление сн00кера, прокарващо всички най-долни стойности в спорта, нямам нищо против розовите ви седенки (най-вече от уважение към бат Анфо), но няма да окупирате целия клуб, като се разгащвате в сто теми! Една годишна тема за педалите с пръчките и една за всики видове прилежащи игри и няма да ги отворя дори. Ето ви го и като написано правило:

- Силно препоръчително е да не се отваря нова тема по въпрос, за който вече има отворена тема на заглавната страница на съответния подфорум. Теми, които не отговарят на това условие, ще бъдат сливани по преценка на модераторите/администраторите.

п.п. Хич не ми е кеф даже, ама като няма един човек на място в този форум, който да се опълчи на повсеместната свинщина и анархия, все някой отговорен човек с чувство към реда трябва за пореден път да се набута между шамарите... докато и него не го налазят някакви паразитиращите нахалници :(

(Real Green)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Световно първенство по снукър '14 - финални кръгове   |   29.04.2014 21:39

Мейдж, айде вземи се малко в ръце ,а. Това, че явно не го разбираш този спорт или поради някакви други причини не го гледаш/кефи или квото искаш, не ти дава право да го класифицираш по такъв дебилен начин. И мене не кефи смотаният ти кърлинг, ама не идвам в темите ти да хейта.

п.с. Не знам дали има опция във форума, а ако няма, не е лошо да се направи, така че когато даден субект да се игнорне, така че като пусне мнение, да не го видиш.

п.с. 2 Не си прави труда да отговаряш, няма да ти влезна в тона.

(Valiant Knights)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Световно първенство по снукър '14 - финални кръгове   |   29.04.2014 23:57

Bjoern Bo написа:
Henman написа:

Ало, палячо, да не обърка форума нещо? Дейбиш и нагляра, не стига, че не играе в ПМЛ и само паразитира наоколо, ами и ще държи сметка. Къде се намираш ти бе?! Няколко пъти ви се каза по нормалния начин, ама не отбирате от дума, мама му стара. Колкото и да ненавиждам това гнусно явление сн00кера, прокарващо всички най-долни стойности в спорта, нямам нищо против розовите ви седенки (най-вече от уважение към бат Анфо), но няма да окупирате целия клуб, като се разгащвате в сто теми! Една годишна тема за педалите с пръчките и една за всики видове прилежащи игри и няма да ги отворя дори. Ето ви го и като написано правило:

- Силно препоръчително е да не се отваря нова тема по въпрос, за който вече има отворена тема на заглавната страница на съответния подфорум. Теми, които не отговарят на това условие, ще бъдат сливани по преценка на модераторите/администраторите.

п.п. Хич не ми е кеф даже, ама като няма един човек на място в този форум, който да се опълчи на повсеместната свинщина и анархия, все някой отговорен човек с чувство към реда трябва за пореден път да се набута между шамарите... докато и него не го налазят някакви паразитиращите нахалници :(

Много жалък виртуален комплексар си, копеле, МНОГО! Следващия път ела като играем тенис на маса с Дяволето, да пием една бира и да ти кажа 2-3 приказки.

(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Световно първенство по снукър '14 - финални кръгове   |   30.04.2014 00:43

Уф, хайде стига скандали :question:

идеята за тенис на маса е добра. не съм играл от близо година и половина :tennis:

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Световно първенство по снукър '14 - финални кръгове   |   04.05.2014 12:27

Pocko написа:
Мейдж, айде вземи се малко в ръце ,а. Това, че явно не го разбираш този спорт или поради някакви други причини не го гледаш/кефи или квото искаш, не ти дава право да го класифицираш по такъв дебилен начин. И мене не кефи смотаният ти кърлинг, ама не идвам в темите ти да хейта.

п.с. Не знам дали има опция във форума, а ако няма, не е лошо да се направи, така че когато даден субект да се игнорне, така че като пусне мнение, да не го видиш.

п.с. 2 Не си прави труда да отговаряш, няма да ти влезна в тона.

Батка, първо, спорт може да наричаш нещо, в което барем се извършва някаква двигателна дейност (ако, разбира се, не приемем компромисно за такава ръгането с пръчки на розовогъзести чичковци с папионки в поза "оноди ме пак"), или най-малкото т.нар. спортисти носят някаква спортна екипировка :о
Второ, снокерчето съм го гледал и осмислил отдавна и точно това ми дава не само правото, но и моралното задължение да го коментирам и класифицирам точно в този стил, даже съм твърде мек! Всъщност, както неведнъж съм отбелязвал в предишни спорове, като обикновена кръчмарска игра за свободното време си е даже приятно (да не говорим, че има много общо с кърлинга на плоскост "геометрия" и става за отлична поддържащо-тренировъчна игра), но като обществено явление, придобиващо притеснително голяма популярност с подкрепата на гей лобитата и буки мафията, и за кеф на гейопоклонниците и безкритичните пуканкоядящи сеирджии, бива изключително опасно за здравата спортна култура на нацията и по тази причина трябва да бъде разобличавано непрекъснато!!! В този ред на мисли няма да толерирам допълнителното му агресивно пропагандиране през страниците на този форум, който по мои (изглежда доста наивни) разбирания трябва да е символ на точно обратното - въздигане на изконните спортни и фенски ценности и поощряване на истински стойностното и красивото в спорта и света! Както и да е, не очаквам да ме разберете, надявам се да се реванширам на някой друг фронт! :)

п.п. Относно игнора -> влизаш в профила на лекето, което те угнетява виртуално, и под съответния ник намираш опцията "Добави враг", натискаш смело и си свиркаш ;)

Последна промяна Medved на 04.05.2014 12:30, променена общо 1 път

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Световно първенство по снукър '14 - финални кръгове   |   04.05.2014 12:30

Henman написа:
Следващия път ела като играем тенис на маса с Дяволето, да пием една бира и да ти кажа 2-3 приказки.

Вчера те чаках с бирата на тенис масите, ама нещо те отнема... Иначе имаше една критична ситуация, в която топчето пропадна в един дълбок храст, и баш ти ни трябваше да се намесиш с отиграна стойка, че на Дяволето нещо му куца типичното снокер навеждане :D :D :D

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Световно първенство по снукър '14 - финални кръгове   |   04.05.2014 12:34

SUBXERO написа:
Мейдж, снукърът може и да е шибан спорт, ама това да го каже фен точно на кърлинга е, меко казано, нагло. Присмял се хърбел на щърбел, както е казал народът.

Бацек, айде глупави изказвания по никое време... Все едно да сравняваш една опърпана папионка в цветовете на дъгата с един ултра манекенски спортен анцуг (в комплект с четка с конски косъм). Несериозно е някакси :)))))

(The Grizzlies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: AW: Офф дискусии   |   04.05.2014 13:06

Bjoern Bo написа:
SUBXERO написа:

Бацек, айде глупави изказвания по никое време... Все едно да сравняваш една опърпана папионка в цветовете на дъгата с един ултра манекенски спортен анцуг (в комплект с четка с конски косъм). Несериозно е някакси :)))))

И при двете определението "спорт" е доста условно.

(CDLM Blue Power)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Световно първенство по снукър '14 - финални кръгове   |   04.05.2014 13:10

Henman написа:

Много жалък виртуален комплексар си, копеле, МНОГО! Следващия път ела като играем тенис на маса с Дяволето, да пием една бира и да ти кажа 2-3 приказки.

Не му се сърдете на Мейджъра! Той си има такива периодични избухвания. :thumbs:

Иначе под игра на тенис на маса вероятно визирате уцелване на топчето. Той и Кени беше горе долу на такова ниво, но ако го пита човек е Пийт Сампраса на тениса!

Maybe I’m a phantom. Then again, maybe not. A phantom can’t hurt you.

(Red or Dead)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Офф дискусии   |   04.05.2014 13:14

Bjoern Bo написа:

Ти си виртуалния Ицо Стоичков :-D

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: AW: Офф дискусии   |   04.05.2014 13:30

SUBXERO написа:
И при двете определението "спорт" е доста условно.

Само ми задай опорните точки на понятието "спорт" и да започвам да ти оборвам лаишкото изказване :)

(Valiant Knights)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Световно първенство по снукър '14 - финални кръгове   |   04.05.2014 15:50

Bjoern Bo написа:
Henman написа:
Следващия път ела като играем тенис на маса с Дяволето, да пием една бира и да ти кажа 2-3 приказки.

Вчера те чаках с бирата на тенис масите, ама нещо те отнема... Иначе имаше една критична ситуация, в която топчето пропадна в един дълбок храст, и баш ти ни трябваше да се намесиш с отиграна стойка, че на Дяволето нещо му куца типичното снокер навеждане :D :D :D

Е, ти не си ли носеше четката с конски косъм - да потъркаш малко с нея и да го изровиш. :laugh: Аре без еФтини провокации. От другиден нататъка съм на линия (че утре остарявам с още една година и няма да се спортува :D), когато кажете, ще ви преподам два-три урока. На тебе специално и със стойка за шахмат мога да ти играя. :laugh: Кой е шампионът от тази събота?

(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Офф дискусии   |   04.05.2014 15:57

Некъв чичка от спортна софия, там работи, не знам точно какво, може и да е нещо като управител на масите. Не знам точно. :outofspace:

Последна промяна Diavolo на 04.05.2014 15:57, променена общо 1 път

(Valiant Knights)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Офф дискусии   |   04.05.2014 16:01

Тоя плешивия ли, бре? Малее, голема излагация, ако от него сте паднали. :laugh:

(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Офф дискусии   |   04.05.2014 16:04

Да, Васил се казва.
чш, аз не бях играл от близо 2 години. Откакто за последно играх с теб или Мейджъра не помня вече.
Бие некви невъзможни сервиси :helpless:
Но аз да си набарам предната форма, знаеш за какво иде реч ще видим. От бекхенда също е доста опасен.

(CDLM Blue Power)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Офф дискусии   |   04.05.2014 16:07

Diavolo написа:
Да, Васил се казва.
чш, аз не бях играл от близо 2 години. Откакто за последно играх с теб или Мейджъра не помня вече.
Бие некви невъзможни сервиси :helpless:
Но аз да си набарам предната форма, знаеш за какво иде реч ще видим. От бекхенда също е доста опасен.

Излъчете си шампион и го пратете на Краля за показно.

Maybe I’m a phantom. Then again, maybe not. A phantom can’t hurt you.

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Отговори на тема   [ 38 мнения ]  Отиди на страница 1, 2  Следваща