Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: 28.07.2026 05:36

Отговори на тема  [ 88 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5  Следваща
Диего Коща 
Автор Съобщение
(Primus Maximus)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Диего Коща   |   04.05.2014 19:50

Не знам, батка, да говориш за "загубеняци", когато все още са си в борбата и то като фаворит и при положение, че в преките двубои за първенство тая година ви водят е лееко пресилено. А че е интересно, интересно е - на мен би ми било най-интересно титла за Атлетико по преки двубои и ШЛ за тях след дузпи. ;-)

(New Mersey Razors)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Диего Коща   |   04.05.2014 19:53

Жалко, че се гледа срещите между отборите с равни точки... ако беше голова разлика ... ехххх :laugh:
Не, че Мадрид ще спечелят всичко де... ама аз лигата съм я отписал отдавна. Надявам се само на шампионската :-)

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Диего Коща   |   04.05.2014 19:55

alessandron написа:
Не знам, батка, да говориш за "загубеняци", когато все още са си в борбата и то като фаворит и при положение, че в преките двубои за първенство тая година ви водят е лееко пресилено. А че е интересно, интересно е - на мен би ми било най-интересно титла за Атлетико по преки двубои и ШЛ за тях след дузпи. ;-)

те са "загубеняци" исторически, вие може да им се кефите, аз не ги дишам много :-D Иначе то е ясно, че имат шанс и за двете титли, ама днес си беше мнооого яка излагация, абсолютен ЧОУК по лузърски, ментално схващане пред шанса да си осигурят титлата

(The Grizzlies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Диего Коща   |   04.05.2014 19:57

alessandron написа:

Ти не си ли разбрал, че за Балета всички отбори освен неговия са лузърски и смешни :)

(CDLM Blue Power)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Диего Коща   |   04.05.2014 19:59

Би било истински срам за футбола такъв цигански отбор като Минетико да спечели титлата, но най-хубавото от всичко е,че каталунските ениичари официално гушнаха бронза в тоя НУЛЕВ сезон :laugh:

Maybe I’m a phantom. Then again, maybe not. A phantom can’t hurt you.

(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Диего Коща   |   04.05.2014 20:00

чакай ве балетче :helpless:
Първо Атлетико нямат вашите резерви и дълга скамейка
Второ, видно бяха уморени след лекцията която изнесоха на полуспециалния през седмицата
Трето можехе да вкарат поне 3 гола, но нямаха ден. Тия положения в друг мач влизаха.
така било писано, за да има драма до края. Има го това във футбола
А и вие имате тежко гостуване на Селта, които са в много добра форма. Валядолид се борят да не изпаднат, но са твърде слаби и ще ги отнесете, но във Виго не се знае
Ето и Челси нямаха силици за високо темпо цял мач срещу Норич и се изложиха за 0-0, като публиката дори освирка футболистите на Челси.

Последна промяна Diavolo на 04.05.2014 20:00, променена общо 1 път

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Диего Коща   |   04.05.2014 20:03

Vendome написа:
alessandron написа:

Ти не си ли разбрал, че за Балета всички отбори освен неговия са лузърски и смешни :)

не са всички, Атлетико обаче е един от тях, до преди две-три години всички им викахте лузъри, сега им се кефите, след един, два сезона ще са пак в миманса и пак ще ги забравите. :yes:

Мадридистите никога не са обичали Атлетико и обратно, това си е една от най-големте вражди в Испания. За БГ феновете е малко по различно, както някои фенове на Милан в БГ държат понякога и за Интер, е това при италианските фенове няма как да стане, така е и с двата мадридски отбора, няма нужда да лицемернича, не ги обичам, не ми дреме какъв футбол играят ... ;-)

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Диего Коща   |   04.05.2014 20:08

Diavolo написа:
чакай ве балетче :helpless:
Първо Атлетико нямат вашите резерви и дълга скамейка
Второ, видно бяха уморени след лекцията която изнесоха на полуспециалния през седмицата
Трето можехе да вкарат поне 3 гола, но нямаха ден. Тия положения в друг мач влизаха.
така било писано, за да има драма до края. Има го това във футбола
А и вие имате тежко гостуване на Селта, които са в много добра форма. Валядолид се борят да не изпаднат, но са твърде слаби и ще ги отнесете, но във Виго не се знае
Ето и Челси нямаха силици за високо темпо цял мач срещу Норич и се изложиха за 0-0, като публиката дори освирка футболистите на Челси.

аз да съм писал че със сигурност бием до края ??? А Атлетико нямаха ли късмет, че Валенсия имаше полуфинал през седмицата и не им пукаше за първенството и си им подариха мача ? А нямат ли късмет лузърите, че точно последния мач за първенството им е с Барса на Кампа, а ? Тогава когато Барса са загубили всичко. Защо гледаш само негативите и удобно пропускаш позитивите. Това са 6 точки на може би най-трудните стадиона в Испания извън Бернабеу - Местая и Кампа. Това малък бонус ли е? Каква дълбочина, колко контузени имахме последните 2-3 месеца, знаеш ги няма какво да ти ги изброявам.

(Primus Maximus)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Диего Коща   |   04.05.2014 20:13

Balleta написа:
alessandron написа:

те са "загубеняци" исторически, вие може да им се кефите, аз не ги дишам много :-D Иначе то е ясно, че имат шанс и за двете титли, ама днес си беше мнооого яка излагация, абсолютен ЧОУК по лузърски, ментално схващане пред шанса да си осигурят титлата

Е, исторически да, ама точно затова и толкова трудно е да се надскочат и да си вземат своето. А играят точно в момента, в който вие и Барселона налагате такава доминация в Испания, каквато отдавна не бяхте правили двата отбора, да не кажа хич.

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Диего Коща   |   04.05.2014 20:23

:unsure: :helpless:

(CDLM Blue Power)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Диего Коща   |   04.05.2014 20:27

Balleta написа:
:unsure: :helpless:

Хооохохохохо евала на Сисоко. Точно така трябва да се действа срещу подобни мангали!

Maybe I’m a phantom. Then again, maybe not. A phantom can’t hurt you.

(Thug Slugs)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Диего Коща   |   04.05.2014 20:41

Противно цигане - като Неймар. Срам за футбола. :stop:

(Primus Maximus)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Диего Коща   |   04.05.2014 20:42

Хаха, тоя Коща ме кефи все повече - як дразнител, кур за феърплея :laugh:

(The Grizzlies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Диего Коща   |   04.05.2014 22:48

Много ме кефи, как разни нови подръжници на феърплея реват. Единият обожава Мауриньо, който е доказан провокатор и насърчител на нечестната игра, а другият има в отбора си симуланти или грубияни/провокатори като Пепе, Роналдо, Рамос, Алонсо и т.н., ама Коща им е проблем.

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Диего Коща   |   04.05.2014 23:03

Vendome написа:
Много ме кефи, как разни нови подръжници на феърплея реват. Единият обожава Мауриньо, който е доказан провокатор и насърчител на нечестната игра, а другият има в отбора си симуланти или грубияни/провокатори като Пепе, Роналдо, Рамос, Алонсо и т.н., ама Коща им е проблем.

споко той е вече в Челси, като взема да си прави номерцата срещу Пуул аз ще се смея последен :rofl: А, че е противно цигане спор няма, никой от изброените не е такъв провокатор, иначе не ми пречи, ама новите Атлетико фенове как му се кефят не е истина :rofl:

(The Grizzlies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Диего Коща   |   04.05.2014 23:06

Пепе е същият провокатор, освен това е толкова тъп и груб, че е способен да контузи дори свой съотборник. Роналдо симулира редовно, Рамос също е дразнещ елемент, а Алонсо още от времето в Пуул е резачка. Не защитавам Коща, просто ви казвам да видите хората във вашата градинка, нарушаващи феърплея преди да плюете редовно Коща.

(Primus Maximus)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Диего Коща   |   04.05.2014 23:08

Не знам, аз гледам тука некъв Матьо в лайвскора - той провокатор ли е?

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Диего Коща   |   04.05.2014 23:09

Vendome написа:
Пепе е същият провокатор, освен това е толкова тъп и груб, че е способен да контузи дори свой съотборник. Роналдо симулира редовно, Рамос също е дразнещ елемент, а Алонсо още от времето в Пуул е резачка. Не защитавам Коща, просто ви казвам да видите хората във вашата градинка, нарушаващи феърплея преди да плюете редовно Коща.

има огромна разлика между изброените и Коща. Това на Коща му е във всеки мач по няколко пъти, той си такъв мръсен играч, днес и с вратаря за малко да се сбие, същите номера ги правеше и с Челси изобщо това е всеки мач, и пак казвам не ми пука за него, просто днес беше за изгонване, яко го толерират.

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Диего Коща   |   04.05.2014 23:11

alessandron написа:

мача на Реал какво общо има с Коща :-?

По добре гледай стана интересно и отворено на Бернабеу

(Primus Maximus)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Диего Коща   |   04.05.2014 23:12

Balleta написа:
alessandron написа:

мача на Реал какво общо има с Коща :-?

По добре гледай стана интересно и отворено на Бернабеу

Ба, сигурно ще обърнете, кво да ви гледам. Аз нали съм увреден, още си гледам миланското дерби :dunno:

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Отговори на тема   [ 88 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5  Следваща