Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: 21.09.2026 10:56

Отговори на тема  [ 16 мнения ] 
Британиада 2013/2014 - обзор 
Автор Съобщение
(Underground)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Британиада 2013/2014 - обзор   |   12.05.2014 00:52

Здравейте приятели на английския футбол :)
Ето че завърши поредният сезон в Британиадата. На първо място искам да честитя на Дявола за спечелването на първото място. Заслужи си го, въпреки временните спадове във формата на края на сезона. Адаша беше най-постоянния играч и напълно закономерно спечели титлата. Честито адашче, когато решиш ми пиши на лична да се разберем за уискито, кога и как :-)
На всички останали участници казвам голямо БЛАГОДАРЯ !!! Успяхме заедно да запазим една прилична бройка до последно и си направихме играта интересна и оспорвана.
Специални поздрави и за NuFc, който направи невероятен спринт през заключителната фаза на сезона и до последно беше в борбата за първото място. За мен лично тази борба беше приключила още по средата на сезона но той не мислеше така.
Поздрави и за Роско, който сякаш останал в сянката на битката за първото място, успя с една много постоянна игра да си осигури третата позиция, още далеч преди последния кръг.
Поздравления и за Изгрева, играчът с железната тактика, осигурила му четвъртата позиция. Наистина начин на прогнозиране, който се оказа печеливш. Само искам да си каже, защо няколко кръга дисциплината бе нарушена и беиграно по друг начин ;-)
Не мога да пропусна и Анфо, един от най-редовните играчи, откакто водя играта и играч, с който винаги сме били на близки места в класирането. Този път загубих битката с него за по-предно класиране и напълно заслужено останах с една позиция назад.
Ураааа този сезон Venabili игра всички кръгове, което да си призная аз лично очаквах, заради една лекинка забележка направена от мен през миналия сезон. Благодаря за сериозното отношение към играта :-)
Благодарности за Момчи, който въпреки че пропусна два кръга се стегна и успя да направи един приличен сезон.
Поздравления за Фалка Фалки, искам да ти се извиня, че не успях да пусна по-рано миналия кръг и така не успя да играеш. Яд ме е също, че ти беше на прага да направиш един абсолютен рекорд, като познаеш, като знак всички мачове от кръга и то заради любимия ти Уест Хям. Но просто нямаяше късмет тогава.
Поздрави и за Subxero, който този сезон беше по-колеблив в прогнозите си, но пък успя да учавства във всички кръгове. А и да не забравяме, че сезонът беше тежък и неуспешен за един наш любим отбор, така че оправдание има ;-)
Благодарности за Фореста Миналогодишният победител беше в основата на това да включим мачовете от долните дивизии и да направим играта по-интересна. А и както са казали спецовете...след удар се почива :-)
Стигнахме до Гонзо :-) Ами Гонзе, ако беше по-сериозен в началото съм сигурен, че щяхме да направим епичен сблъсък за по-предно класиране :-) Но съм сигурен, че другата година ще те изпробвам за видим докъде си стигнал с познанията за футбола на острова ;-)
Vallantine's започна ударно в началото, но постепенно изгуби инерцията, която беше набрал и след няколко пропуснати кръгове отиде назад в класирането. Знам Валка, че насочи всички сили в БГ футбол играта и там успя да направиш перфектното класиране. Ще се радвам другия сезон да се засечем отново тук и да премерим сили :-)
Благодарности и за Гоа, който направи няколко етапни победи, но пропуснати три кръга го лишиха от по-предно класиране.
Sven Goran отново беше един от най-нестандартните играчи по моему. Перфектни прогнози го направиха победител в последния кръг. Жалко и тук за пропуснати кръгове, които му попречиха да е по-напред в класирането.
Поздрави и за Резо, който въпреки че се отказа беше от най-постоянните играчи и с който вървяхме на близки места във временното класиране.
Благодарности за Шопченко, който също е нестандартен играч с брилянтни отигравания. Ако беше започнал от самото начало, щеше да е далеч напред в класирането. Но нищо, другата година ще наваксва :-)
Поздравления и за Ванката, който се включи заедно с Шопченко, но не успя да завърши до края. Следващата година се надявам да успее и да направим един хубав сезон.
Anfieldiron започна много постоянно, но по една, или друга причина се отказа. Надявам се причината не е била свързана с организацията на играта, или нещо от този сорт. Благодаря все пак за участието в тези 11 кръга :-)
Ледо игра прекалено малко, за да бъде оценяван :laugh: Така едно време във вестник Спорт казваха за резервите, когато не можеха да ги оценят. Знам, че играеш на много игри още, но ще се радвам следващия сезон Underground да е с двама представителя в Британиадата, в мое и в твое лице. Но нищо де, ние играхме заедно този сезон в една друга игра и свършихме перфектно работата, за която се бяхме разбрали. Поздрави :-)

Така, ако някой иска да пише и ще му пратя работните таблици, с които правех класиранията. Принципно мисля да направя класиране за точен резултат, но не знам, кога ще смогна, затова и не обещавам. Нека ако някой има някакви предложения за следващия сезон да ги напише тук, да ги обсъдим. Имам намерение и другата година да водя играта и ще се радвам на всякакви отзиви и препоръки, които биха могли да направят съревнованието по-интересно. Май обаче много късно е станало, а и съм се отплеснал. Така че още едно голямо БЛАГОДАРЯ за всички участници без изключения и да се насочвам към хоризонтално положение ;-)
Здраве и късмет за всички !!!
Жоро

Изображение

(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Британиада 2013/2014 - обзор   |   12.05.2014 01:05

Благодаря на адаша за перфектата организация. :-)
Аз лично нямам никакви забележки, препоръки също нямам, поне на този етап.
Ще те помоля само да пуснеш класирането по етапни победи и на точни резултати и нищо повече. ;-)
Когато-тогава. За никъде не бързаме.

Иначе в личен план съм много доволен, защото в исторически план винаги съм бил много силен в британиадата. Навремето спчелих в стария и култов фенклуб Британия по различни правила, а сега и тук по други правила, така че няма какво повече да желая.
Ето да се върнем назад в доброто, старо време. Еххххххх, златни години бяха... :-(

http://clubs.dir.bg/showflat.php?Board=worldcup&Number=1941672596&page=70&view=collapsed&sb=5&part=all&vc=1

и малка рекламка:
Тези, които участваха в британиадата да не забегнат, защото за световното първенство в Бразилия ще организирам за забавление на плебеите цели 3 игри :-D

Последна промяна Diavolo на 12.05.2014 01:07, променена общо 2 пъти

(Les Mousquetaires)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Британиада 2013/2014 - обзор   |   12.05.2014 02:50

Благодарности към Жоро за перфектната за поредна година организация на играта :cheers:

Поздравления и за призьорите - Дяволо :first: NuFc и Роско :cheers:

(Real Green)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Британиада 2013/2014 - обзор   |   12.05.2014 08:21

Цитат:
Поздравления и за Изгрева, играчът с железната тактика, осигурила му четвъртата позиция. Наистина начин на прогнозиране, който се оказа печеливш. Само искам да си каже, защо няколко кръга дисциплината бе нарушена и беиграно по друг начин

Липса на каквото и да е време... :)

(The Grizzlies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Британиада 2013/2014 - обзор   |   12.05.2014 16:58

Жоре, брат, най-напред еваларката, че се обърна към всеки един поотделно!

Второ, благодарности, че още една година успя да отделяш време за играта.

Трето, с което същевременно се обръщам и към всички останали. Според мене е начин на изказване на уважение към организатора да се участва докрай, независимо кой какви шансове за какво има. Да пропуснеш по една или друга причина кръг(ове) е приемливо, но да се откажеш, понеже едикой си се е откъснал, е нелепо. В личен аспект държах да не пропусна кръг и поради още една причина. Миналата година един пропуснат кръг в крайна сметка ми коства евентуално крайната победа (не помня вече на колко точки останах след Фореста, може и да са били непосилни за един кръг, няма значение).

Ако си жив и здрав и имаш възможност да продължиш играта пак ще участвам редовно и с удоволствие.

П.С. А за любимия отбор няма да се притесняваш. Всичко ще си дойде на мястото, по-скоро рано отколкото късно, вярвай ми!

(Крива Нива)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Британиада 2013/2014 - обзор   |   13.05.2014 11:13

Жоре, благодаря и аз, че организира играта!

:cheers:

(Dune Warriors)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Британиада 2013/2014 - обзор   |   14.05.2014 01:12

SUBXERO написа:
Трето, с което същевременно се обръщам и към всички останали. Според мене е начин на изказване на уважение към организатора да се участва докрай, независимо кой какви шансове за какво има. Да пропуснеш по една или друга причина кръг(ове) е приемливо, но да се откажеш, понеже едикой си се е откъснал, е нелепо.

Той Дявола ги върши такива обикновено. ;-)

Сега малко по-сериозно. Браво на Дявола. :-) Той ако не се откаже в някоя игра, няма спиране тази година.

Специални благодарности на Жоро за организацията (отново). Аз миналата година обещах, че ще пробвам да съм по-сериозна и виж че се получи - никога не е било нежелание или несериозно отношение - просто петък вечер/събота сутрин е малко сложна - макар че напоследък съм много добра с пускането от летища :-) . Цел за следващата година - прогнози както ги мисля, а не както искам да се получат - аз че на Пул ми е сложно да прогнозирам загуби винаги ще е ясно, ама и на други отбори се случва често да правя така. И специални благодарности за няколкото напомняния, когато пак бях затънала в пътувания и се бях разсеяла някъде из ранните кръгове. :-)

Догодина пак :-)

(Demba Boyz)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Британиада 2013/2014 - обзор   |   14.05.2014 13:45

goro_levskara написа:
Стигнахме до Гонзо :-) Ами Гонзе, ако беше по-сериозен в началото съм сигурен, че щяхме да направим епичен сблъсък за по-предно класиране :-) Но съм сигурен, че другата година ще те изпробвам за видим докъде си стигнал с познанията за футбола на острова ;-)

Викаш , тоя абориген не разбира от аглийски футбол ;-) Все път като си пийвам от уйскинцето , ще си го чета това :laugh:
Всъщност , няма ли да направиш и гласуване за най красив гол , че имам няколко невероятни попадения :first:

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Британиада 2013/2014 - обзор   |   15.05.2014 13:23

Много добър обзор на сезона от организатора на играта. За пример! Браво! :-)

(Thug Slugs)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Британиада 2013/2014 - обзор   |   16.05.2014 09:12

Браво, Жоре! Супер си! :thumbs:

(Valiant Knights)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Британиада 2013/2014 - обзор   |   18.05.2014 14:21

Много добра организация! Евала.

Радвам се, че участвах. Супер игричка. :)
Още веднъж адмирации за организатора.

(Real Green)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Британиада 2013/2014 - обзор   |   19.05.2014 10:33

Жорка, благодарност и от мен!
Догодина мисля да се концентрирам основно в клуб Английски футбол и ти обещавам още едно оспорвано съперничество малко над средата на класирането :) Разбира се ако ти не тръгнеш да атакуваш челните места :)

Поздрави!

(Dune Warriors)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Британиада 2013/2014 - обзор   |   19.05.2014 14:13

Поздрави и от мен, само че тия долни дивизии ми идваха в повечко и нямах време да ги мисля.

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Британиада 2013/2014 - обзор   |   07.08.2014 12:42

goro тая година ще я бъде ли Британиадата? Ще запазваш ли формата на играта от мин. сезон?
Шотландия, Чемпиъншип и лигите почват този уикенд ;-)

(Thug Slugs)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Британиада 2013/2014 - обзор   |   08.08.2014 00:37

очакваме включване от организатора скоро! :)

(Underground)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Британиада 2013/2014 - обзор   |   08.08.2014 12:17

sven_goran написа:
goro тая година ще я бъде ли Британиадата? Ще запазваш ли формата на играта от мин. сезон?
Шотландия, Чемпиъншип и лигите почват този уикенд ;-)

Ще я бъде :-) Първият кърг ще е първия на Висшата лига, както беше миналата година. Форматът ще бъде същият, като ще гледам възможно най-скоро да пусна мачовете от първи кръг.

Изображение

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Отговори на тема   [ 16 мнения ]