Правила на форума
-> Само регистрирани потребители на форума могат да пишат в тази секция. -> Моля, пишете на кирилица и спазвайте културен тон в дискусиите. -> Мнения, които не са свързани със СП, в които има обиди, заплахи или провокации, ще бъдат изтривани от администраторите или модераторите на форума -> Теми със сходно съдържание ще бъдат сливани по преценка на администраторите или модераторите на форума -> Организацията на игри се извършва като всяка игра има отделна собствена тема, в която се провеждат всички кръгове
Любими отбори/Бразилия 2014 г.
| Автор |
Съобщение |
|
oasis
(Крива Нива)
|

Re: Любими отбори/Бразилия 2014 г. | 22.05.2014 18:45
Точно за това говоря, а Шумахер ми беше любимия вратар и на игрището пред блока съм пазил и на вратата единствено заради него.
 |
|
Diavolo
(Extreme Zombies)
Регистриран на: 30.05.2012 16:09 Мнения: 32268 Местоположение: Адът, казват е навсякъде около нас...
|

Re: Любими отбори/Бразилия 2014 г. | 22.05.2014 19:49
ИТАЛИЯ 
|
|   |
|
 |
|
Vendome
(The Grizzlies)
|

Re: Любими отбори/Бразилия 2014 г. | 22.05.2014 21:32
Терми, остаряваш, малко ти се размиват спомените, ама общия сюжет го хващаш.
 |
|
terminator
(Crazy Band)
Регистриран на: 06.06.2012 19:49 Мнения: 5900 Местоположение: София
|

Re: Любими отбори/Бразилия 2014 г. | 22.05.2014 21:45
... Благодаря, усещам лека злоба, но ти пожелавам и ти да остарееш! Абсолютно добронамерено :)
Последна промяна terminator на 22.05.2014 21:53, променена общо 1 път
|
|   |
|
 |
|
SUBXERO
(The Grizzlies)
Регистриран на: 23.08.2012 09:02 Мнения: 13105 Местоположение: Augusta Vindelicorum
|

Re: AW: Любими отбори/Бразилия 2014 г. | 22.05.2014 21:46
Е, в общи линии е вярно всичко. Головете ги вкараха Румениге и легендата на Ш04 Клаус Фишер. Шумахер посече Батистон и не го изгониха. На дузпите първо изпусна Щилике и изпадна в нещо като шок, докато съотборник се опитваше да го свести Дидие Сикс, ако не ме лъже паметта, изпусна и той. Виж, кой изпусна втората дузпа за Франция, не го помня вече, Женгини... Жирес... ба ли го. Хрубеш вкара победната, сигурен съм. Четири години по-късно в Мексико полуфиналът бе повторение и повечето смятаха, че Платини и Ко. ще се реваншират. Бяха Европейски, отстраниха Световния Италия и играеха страхотен футбол. Бреме обаче вкара от фаул в самото начало, танковете затвориха играта и методически зачакаха Французите да се изморят и да се отворят по някое време. Така към края на мача при една контра Фьолер вкара втори гол и отказа бъдещата европерука от активния футбол.
_________________ GREEN AND GOLD UNTIL THE CLUB IS SOLD!
|
|   |
|
 |
|
На Враца
(Thug Slugs)
|

Re: Любими отбори/Бразилия 2014 г. | 22.05.2014 21:55
За какво ми е да гледам стари мачове? Вие си ги разказвате достатъчно подробно.Остана да разкажете нещо по - ново, периода 1990 - 1998 
_________________ Fortuna favet fortibus!
|
|   |
|
 |
|
SUBXERO
(The Grizzlies)
Регистриран на: 23.08.2012 09:02 Мнения: 13105 Местоположение: Augusta Vindelicorum
|

Re: AW: Любими отбори/Бразилия 2014 г. | 22.05.2014 21:59
За 1990 предлагам Дявола да разкаже.
|
|   |
|
 |
|
Vendome
(The Grizzlies)
|

Re: AW: Любими отбори/Бразилия 2014 г. | 22.05.2014 22:02
 |  |  |  | SUBXERO написа: Е, в общи линии е вярно всичко. Головете ги вкараха Румениге и легендата на Ш04 Клаус Фишер. Шумахер посече Батистон и не го изгониха. На дузпите първо изпусна Щилике и изпадна в нещо като шок, докато съотборник се опитваше да го свести Дидие Сикс, ако не ме лъже паметта, изпусна и той. Виж, кой изпусна втората дузпа за Франция, не го помня вече, Женгини... Жирес... ба ли го. Хрубеш вкара победната, сигурен съм. Четири години по-късно в Мексико полуфиналът бе повторение и повечето смятаха, че Платини и Ко. ще се реваншират. Бяха Европейски, отстраниха Световния Италия и играеха страхотен футбол. Бреме обаче вкара от фаул в самото начало, танковете затвориха играта и методически зачакаха Французите да се изморят и да се отворят по някое време. Така към края на мача при една контра Фьолер вкара втори гол и отказа бъдещата европерука от активния футбол. |  |  |  |  |
Гледал съм и двата мача, малко е мит първия относно играта на франсетата, реално повечето чисти положения са за немците дори преди 1:3. А и мисля, че Франция поведе с 3:1 още през първото продължение.
 |
|
Vendome
(The Grizzlies)
|

Re: AW: Любими отбори/Бразилия 2014 г. | 22.05.2014 22:03
Италия 1990 ми е любимият Мондиал, първият с ясни спомени през цялото време. Басирам се, че никой тук не знае повече от мен за него.
 |
|
terminator
(Crazy Band)
|

Re: AW: Любими отбори/Бразилия 2014 г. | 22.05.2014 22:10
... 1990, световното в Италия. Много слаба Италия, в същото време натоварена с огромни очаквания. Само й вижте лидера - Скилачи!!! На това световно Марадона си изпя лебедовата песен, като само от страха му, Аржентина ги отстрани в полуфинала. Вярно, мача беше в Неапол, където Марадона беше бог, защото същата година донесе титлата на Наполи, който изоставаше на 5 точки от Милан три кръга преди края. С много грозна игра, Италия се добра до третото място, мисля че биха Англия в протоколния мач за третото място, а Гермония се реваншира на Аржентина за загубения финал на предното световно. С гол от абсолютно несъществуваща дузпа за нарушение срещу Фьолер. Бреме не сгреши, иначе финала отиваше в неизвестното...
|
|   |
|
 |
|
terminator
(Crazy Band)
|

Re: AW: Любими отбори/Бразилия 2014 г. | 22.05.2014 22:13
 |  |  |  | Vendome написа:  |  |  |  | SUBXERO написа: Е, в общи линии е вярно всичко. Головете ги вкараха Румениге и легендата на Ш04 Клаус Фишер. Шумахер посече Батистон и не го изгониха. На дузпите първо изпусна Щилике и изпадна в нещо като шок, докато съотборник се опитваше да го свести Дидие Сикс, ако не ме лъже паметта, изпусна и той. Виж, кой изпусна втората дузпа за Франция, не го помня вече, Женгини... Жирес... ба ли го. Хрубеш вкара победната, сигурен съм. Четири години по-късно в Мексико полуфиналът бе повторение и повечето смятаха, че Платини и Ко. ще се реваншират. Бяха Европейски, отстраниха Световния Италия и играеха страхотен футбол. Бреме обаче вкара от фаул в самото начало, танковете затвориха играта и методически зачакаха Французите да се изморят и да се отворят по някое време. Така към края на мача при една контра Фьолер вкара втори гол и отказа бъдещата европерука от активния футбол. |  |  |  |  |
Гледал съм и двата мача, малко е мит първия относно играта на франсетата, реално повечето чисти положения са за немците дори преди 1:3. А и мисля, че Франция поведе с 3:1 още през първото продължение. |  |  |  |  |
... Говориш глупости, Тигана, Жирес и Платини играеха прекрасен футбол, неслучайно Франция след 2хгодини взе напълно заслужено европейската титла.
|
|   |
|
 |
|
tonzos_justice
(Red or Dead)
|

Re: Любими отбори/Бразилия 2014 г. | 22.05.2014 22:18
Виж сега, не мога да говоря много за Марадона, през 86 година бях на 7 години. В съзнанието ми почти няма записани мачове на Дон Диего. Че е легенда, легенда, но мое мнение - медийна легенда! Никой не ангажирам с това мнение. Гола му срещу Англия от центъра го направи велик. Има спечелена световна купа, Меси няма. Марадона е вкарвал средно по 15-20 гола на сезон, Меси ги вкарва за 2 месеца Ако беше играч на Реал друго щеше да говориш за него 
|
|   |
|
 |
|
terminator
(Crazy Band)
|

Re: Любими отбори/Бразилия 2014 г. | 22.05.2014 22:27
... Ти изобщо виждал ли си отбора /който и да е/ с Марадона и без Марадона. Той само с присъствието си вдигаше класата на отбора тройно. Аз такова присъствие не съм виждал никъде. Виж му гола 1990 на световното с който Аржентина отстрани Бразилилия на четвъртфинала. Той там само асистира, но виж го наистина. Отбора на Бразилия беше с класи над Аржентина, но марадона ги разби... Най-великия!
|
|   |
|
 |
|
Vendome
(The Grizzlies)
|

Re: Любими отбори/Бразилия 2014 г. | 22.05.2014 22:37
Терми, пак ти изневерява паметта. Не беше 1/4 финал, а 1/8 финал.
Толкова и за мача ФРГ-Франция през 1982г. Да, франсетата играят красиво, но не надиграват немците, даже повечето чисти положения са за отбора на Юп Дервал.
Последна промяна Vendome на 22.05.2014 22:38, променена общо 1 път
|
|   |
|
 |
|
terminator
(Crazy Band)
|

Re: Любими отбори/Бразилия 2014 г. | 22.05.2014 22:53
[quote="Vendome"]Терми, пак ти изневерява паметта. Не беше 1/4 финал, а 1/8 финал. ... След груповата фаза всеки мач е финал, много на дребно го даваш. Аз дори не се старая да си спомня в детайли, вижда ми се ненужен щрих. Гола срещу Бразилия за 1:0 помниш ли го? Марадона взе топката от горе долу същото място, от където я взе и за знаменития гол срещу Англия, но не вкара, а асистира безпогрешно.
p.s. нямам претенции да си спомням всичко, не се хващай за такова дребнотемие.
|
|   |
|
 |
|
tonzos_justice
(Red or Dead)
|

Re: Любими отбори/Бразилия 2014 г. | 22.05.2014 22:55
За мен най-великия е МЕСИ за всички времена. Нека всеки да си има мнение 
|
|   |
|
 |
|
terminator
(Crazy Band)
|

Re: Любими отбори/Бразилия 2014 г. | 22.05.2014 23:01
... Да, споделям напълно. Всеки си прави изводи на база инфото, с което разполага :) Меси - Меси!
|
|   |
|
 |
|
Vendome
(The Grizzlies)
|

Re: Любими отбори/Бразилия 2014 г. | 22.05.2014 23:05
Терми, не се заяждам на дребно, ама в тази тема вече няколко пъти ти изневерява паметта, та така и за ФРГ-Франция. Франсетата наистина играят красиво, но цялостно в мача немците са по-добри. Футболът не е само бродиране.
 |
|
SUBXERO
(The Grizzlies)
|

Re: AW: Любими отбори/Бразилия 2014 г. | 22.05.2014 23:11
 |  |  |  | Vendome написа:  |  |  |  | SUBXERO написа: Е, в общи линии е вярно всичко. Головете ги вкараха Румениге и легендата на Ш04 Клаус Фишер. Шумахер посече Батистон и не го изгониха. На дузпите първо изпусна Щилике и изпадна в нещо като шок, докато съотборник се опитваше да го свести Дидие Сикс, ако не ме лъже паметта, изпусна и той. Виж, кой изпусна втората дузпа за Франция, не го помня вече, Женгини... Жирес... ба ли го. Хрубеш вкара победната, сигурен съм. Четири години по-късно в Мексико полуфиналът бе повторение и повечето смятаха, че Платини и Ко. ще се реваншират. Бяха Европейски, отстраниха Световния Италия и играеха страхотен футбол. Бреме обаче вкара от фаул в самото начало, танковете затвориха играта и методически зачакаха Французите да се изморят и да се отворят по някое време. Така към края на мача при една контра Фьолер вкара втори гол и отказа бъдещата европерука от активния футбол. |  |  |  |  |
Гледал съм и двата мача, малко е мит първия относно играта на франсетата, реално повечето чисти положения са за немците дори преди 1:3. А и мисля, че Франция поведе с 3:1 още през първото продължение. |  |  |  |  |
Не знам за какви митове говориш. Едно е да четеш за мачовете и да гледаш записи, друго е да ги гледаш на живо и да ги преживяваш. Всеки, който е гледал мача 1982 ще ти каже, че французите владееха мача до инцидента с Батистон. Това ги посече, гледаха невярващо и не знаеха дали другарят им ще го бъде. Това им подряза крилата.
|
|   |
|
 |
|
terminator
(Crazy Band)
|

Re: Любими отбори/Бразилия 2014 г. | 22.05.2014 23:13
... Този спор е вечен запалянковски спор, кой е бил по-добър. Знам го много добре и слава богу, че не винаги побеждава по-добрия. Аз само казах, че тогава Франция изгуби спечелен мач. Аз също виках за немците, но за мен бяха надиграни в чисто футболен аспект тогава. Стенли, изместихме темата, задал съм конкретен въпрос, нека не го засипваме още с мнения, не по темата. Ако искаш си отвори друга тема
Последна промяна terminator на 22.05.2014 23:19, променена общо 1 път
|
|   |
|
|