Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: 21.09.2026 21:16

Отговори на тема  [ 24 мнения ]  Отиди на страница 1, 2  Следваща
За татко Карло и други жаборещини 
Автор Съобщение
(The Grizzlies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Реал Мадрид 2013-2014   |   27.05.2014 13:09

Diavolo написа:
татко Карло е миланист по сърце
Жалко, че го изпуснахме навремето. Голям психолог. Това, че той ви донесе десетата е още по-голяма мъка за мен. Дадохме Пирло на Юве, а сега доживях да видя Анчелоти да ви направи шампиони за десети път. Накъде отива света и Милан :censored: :uuu:

Берлускони и Галиани да се гръмнат!

Ех, Дяволе, като ти е криво нямаш спирка и пишеш каквото ти падне. Да ти вадим ли от архивите на дира колко хиляди пъти си ги ръсил от сорта "Карлето е изчерпан като треньор", "Карлето няма какво повече да даде на Милан", "Анчелоти ВЪН!" и т.н.т.н.т.н.

Хайде вземи се в ръце. Ясно, че те е яд как твори история в Реал, но това са реалностите.

(The Grizzlies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Реал Мадрид 2013-2014   |   27.05.2014 13:28

Ако не бъркам, специално по отношение на Анчелоти, Дяволът никога не е бил против оставането му в Милан.

(The Grizzlies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Реал Мадрид 2013-2014   |   27.05.2014 13:51

Vendome написа:
Ако не бъркам, специално по отношение на Анчелоти, Дяволът никога не е бил против оставането му в Милан.

Аз пък много добре помня какви тиради бяха 1-2 години поред. Сандро и той недоволстваше, но Дявола беше доста по-краен.

(The Grizzlies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Реал Мадрид 2013-2014   |   27.05.2014 13:57

SUBXERO написа:
Vendome написа:

Аз пък много добре помня какви тиради бяха 1-2 години поред. Сандро и той недоволстваше, но Дявола беше доста по-краен.

Според мен бъркаш Дявола с шевченко.

(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Реал Мадрид 2013-2014   |   27.05.2014 13:57

SUBXERO написа:
Diavolo написа:
татко Карло е миланист по сърце
Жалко, че го изпуснахме навремето. Голям психолог. Това, че той ви донесе десетата е още по-голяма мъка за мен. Дадохме Пирло на Юве, а сега доживях да видя Анчелоти да ви направи шампиони за десети път. Накъде отива света и Милан :censored: :uuu:

Берлускони и Галиани да се гръмнат!

Ех, Дяволе, като ти е криво нямаш спирка и пишеш каквото ти падне. Да ти вадим ли от архивите на дира колко хиляди пъти си ги ръсил от сорта "Карлето е изчерпан като треньор", "Карлето няма какво повече да даде на Милан", "Анчелоти ВЪН!" и т.н.т.н.т.н.

Хайде вземи се в ръце. Ясно, че те е яд как твори история в Реал, но това са реалностите.

Айде дай ми линк, къде съм викал вън на Анчелоти. Нещо ме бъркаш с други хора.

(The Grizzlies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  За татко Карло и други жаборещини   |   27.05.2014 16:25

Дяволе, сори, явно съм запомнил грешно кой от двама ви какво говореше за Татко Карло. Дори намерих една тема, в която Сандето признава че не бил прав с критиките и (цитирам) "си посипва главата с пепел". За Шевата също не помня. То при него така или иначе всичко се върти около Муриньо. :laugh:

:handshake:

(Primus Maximus)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Реал Мадрид 2013-2014   |   27.05.2014 17:40

За Анчелоти ВИНАГИ съм бил с позитивно мнение, отколкото негативно, макар да не съм го считал за треньор-еталон. Колкото до тюхканията на Дявола - Пирло в Милан БЕШЕ МЕГА СЛАБ три години поред и беше ясно, че има нужда от промяна. А Анчелоти изкара осем години, най-нормалното нещо беше да си тръгне в един момент - Фъргюсън е един.

(The Grizzlies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Реал Мадрид 2013-2014   |   27.05.2014 17:58

Аз не казвам, че си го изкарвал лош треньор нещо. Помня обаче, че беше често критичен към него и когато зацикли след ШЛ 2007 неведнъж му се ядосваше и искаше да се маха.

Това, че двамата плешунгери на върха не му купуваха свестни играчи е отделна тема, няма смисъл да се впускаме в нея, че дереджето все още не е добре. Абсолютно ви разбирам вас миланистите, разочароващо е, дори подтискащо.

А бтв един светъл лъч, макар и още нищо да не е сигурно. За Пипо сигурно чухте. Какво мислите по въпроса?

(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Реал Мадрид 2013-2014   |   27.05.2014 19:45

alessandron написа:
За Анчелоти ВИНАГИ съм бил с позитивно мнение, отколкото негативно, макар да не съм го считал за треньор-еталон. Колкото до тюхканията на Дявола - Пирло в Милан БЕШЕ МЕГА СЛАБ три години поред и беше ясно, че има нужда от промяна. А Анчелоти изкара осем години, най-нормалното нещо беше да си тръгне в един момент - Фъргюсън е един.

Всеки има слаби сезони, гледа се потенциала на един играч
И отделно от това не трябваше да се допуска да отива в исторически съперник

(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Реал Мадрид 2013-2014   |   27.05.2014 19:45

SUBXERO написа:
Аз не казвам, че си го изкарвал лош треньор нещо. Помня обаче, че беше често критичен към него и когато зацикли след ШЛ 2007 неведнъж му се ядосваше и искаше да се маха.

Това, че двамата плешунгери на върха не му купуваха свестни играчи е отделна тема, няма смисъл да се впускаме в нея, че дереджето все още не е добре. Абсолютно ви разбирам вас миланистите, разочароващо е, дори подтискащо.

А бтв един светъл лъч, макар и още нищо да не е сигурно. За Пипо сигурно чухте. Какво мислите по въпроса?

Твърдо за Пипо!
Не желая Зеедорф да остава, но и с Пипо и със Зеедорф, трябват нови и класни играчи, това е.

(Primus Maximus)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Реал Мадрид 2013-2014   |   27.05.2014 21:28

Diavolo написа:
alessandron написа:

Всеки има слаби сезони, гледа се потенциала на един играч
И отделно от това не трябваше да се допуска да отива в исторически съперник

Всеки има слаби сезони, като са три поред вече не е ок - има нужда от промяна. А тия с "исторически съперник" ми звучиш като "работниците все трябва да гласуват за БСП, щото са леви от XIX век насам", както каза една моя бивша преподавателка, изявяваща се като ментор по телевизиите, щото щерка й е номер 5 в листата на социалистчетата и го издуха за ЕП.

(Primus Maximus)

Отговори с цитат
Мнение  Re: За татко Карло и други жаборещини   |   27.05.2014 21:30

И аз на Пипо бих му дал шанс - най-малкото гори в нещата и никога не би допуснал апатия. А и той беше страшно хитър нападател, така че ако вкара това си умение и в треньорската работа, цена няма да има. С Примаверата нелоши резултати имаше. Със сигурност мисля, че няма да е по-лош от Зеедорф.

(The Grizzlies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: За татко Карло и други жаборещини   |   27.05.2014 21:36

Проблемът на Милан е в липсата на пари за класни играчи, не в треньора. Всъщност това е проблемът на целия италиански клубен футбол в последните осем години.

(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Реал Мадрид 2013-2014   |   27.05.2014 22:09

alessandron написа:
Всеки има слаби сезони, като са три поред вече не е ок - има нужда от промяна. А тия с "исторически съперник" ми звучиш като "работниците все трябва да гласуват за БСП, щото са леви от XIX век насам", както каза една моя бивша преподавателка, изявяваща се като ментор по телевизиите, щото щерка й е номер 5 в листата на социалистчетата и го издуха за ЕП.

Айде ако обичаш да на намесваш шибаната политика под път и над път, че ми се повръща от нея и всичките и фенове.
Пирло не беше изчерпан, видя се какво направи за Ювентус и какво направи с Италия. И какви промени имаше? Нулеви, никакви. Монтоливо не може на малкия пръст да стъпи на Пирло. Уникална грешка беше да се разделим с Пирло, двойно по-уникална и малоумна такава грешка беше, че го дадохме на боклуците от Ювентус, които са исторически съперник, които и благодарение на Пирло ни дръпнаха с още 3 скудета.

(Primus Maximus)

Отговори с цитат
Мнение  Re: За татко Карло и други жаборещини   |   27.05.2014 22:15

Не обичам и ще намесвам каквото си искам, най-малкото ти можеш да ми кажеш какво да правя - тоя тон можеш да го държиш на някой друг. Ако малко повече хора барем се позаинтересуват от "шибаната политика", може и по-добра държава да станем.
Пирло беше изчерпан за Милан, не за футбола. Както куп други играчи от куп други отбори и първенства, смяната на обстановката му помогна да си намери пак вдъхновението. Нормално е и нито ще е първият, нито последният. Лично аз се радвам за него, защото ни е дал много и заслужава да се чувства добре. А отделно не ми пука и с 1000 скудето да водят Ювентус, Милан са ми на сърце не заради титлите.

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Реал Мадрид 2013-2014   |   27.05.2014 22:19

Diavolo написа:
Айде ако обичаш да на намесваш шибаната политика под път и над път, че ми се повръща от нея и всичките и фенове.

Подкрепям! Санде, засрами се! :-|

(Primus Maximus)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Реал Мадрид 2013-2014   |   27.05.2014 22:20

Bjoern Bo написа:
Diavolo написа:

Подкрепям! Санде, засрами се! :-|

Глей си работата.

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: За татко Карло и други жаборещини   |   27.05.2014 22:30

Я пък го как се фръцнА... :unsure:
Мисля, че ти е необходима незабавна шокова терапия - тенис на маса + бира, иначе те изпускаме за човешкия род! :)

(Primus Maximus)

Отговори с цитат
Мнение  Re: За татко Карло и други жаборещини   |   27.05.2014 22:36

Bjoern Bo написа:
Я пък го как се фръцнА... :unsure:
Мисля, че ти е необходима незабавна шокова терапия - тенис на маса + бира, иначе те изпускаме за човешкия род! :)

Дал съм пример за онагледяване и веднага взе да се обяснява за повръщане, след като изобщо не съм го обърнал на политика. Ама по-лесно е да се омаловажи елементарно дадена теза. Колкото до тениса на маса, в следващите две седмици (тая плюс другата) имам само два почивни дни, така че по-скоро ще се съсредоточа върху Ролан Гарос в тях :)

(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: За татко Карло и други жаборещини   |   27.05.2014 23:16

alessandron написа:
Не обичам и ще намесвам каквото си искам, най-малкото ти можеш да ми кажеш какво да правя - тоя тон можеш да го държиш на някой друг. Ако малко повече хора барем се позаинтересуват от "шибаната политика", може и по-добра държава да станем.
Пирло беше изчерпан за Милан, не за футбола. Както куп други играчи от куп други отбори и първенства, смяната на обстановката му помогна да си намери пак вдъхновението. Нормално е и нито ще е първият, нито последният. Лично аз се радвам за него, защото ни е дал много и заслужава да се чувства добре. А отделно не ми пука и с 1000 скудето да водят Ювентус, Милан са ми на сърце не заради титлите.

Това си е твое мнение. Изобщо не е бил изчерпан за Милан. Другаде беше проблема. Целия отбор беше изчерпан. И не трябваше да се дава на Ювентус. Това е една от най-големите грешки на Галиан, факт.
А колкото до политиката, отговори ми как може българския народ да е толкова прост и да гласува за едни и същи лъжливи боклуци? Как може Герб да печели избори след всичко, което стана. Каквито са ни политиците, такъв е и народа, всяка държава си заслужава управниците, които има...
Надеждата ми е в новата партия на Бареков да променят нещо.

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Отговори на тема   [ 24 мнения ]  Отиди на страница 1, 2  Следваща