| Автор |
Съобщение |
|
Diavolo
(Extreme Zombies)
Регистриран на: 30.05.2012 16:09 Мнения: 32268 Местоположение: Адът, казват е навсякъде около нас...
|

Re: Ролан Гарос 2014 - тема за коментари | 27.05.2014 01:09
голяма лигня е Вавринка Много ме е яд за Нишикори, но имах някакво гадно предчувствие.  Адски тъпо стартира мъжкия турнир
|
|   |
|
 |
|
Christianssen
Регистриран на: 15.03.2013 16:39 Мнения: 245 Местоположение: Бургас
|

Re: Ролан Гарос 2014 - тема за коментари | 27.05.2014 08:35
По-скоро шансовете за финал значително се увеличават.
|
|   |
|
 |
|
Pocko
(Real Green)
|

Re: Ролан Гарос 2014 - тема за коментари | 27.05.2014 10:27
http://www.vbox7.com/play:a8fd37db5dГолем шоумен е Ноле, не може да му се отрече.
|
|   |
|
 |
|
Medved
|

Re: Ролан Гарос 2014 - тема за коментари | 27.05.2014 12:55
Голям спортист, голям човек! Абсолютен великан!!! Това трябва да е лицето на спорта, не някакви надрусани уроди с изкривени от злоба и кариеризъм лица!!! Хвала ти, шампионе! Все сречно! 
|
|   |
|
 |
|
Pocko
(Real Green)
|

Re: Ролан Гарос 2014 - тема за коментари | 27.05.2014 13:32
Много лошо за Гришо. 0:2...докторът му върви сервиза, а нашият не прави нищо впечатляващо от ретур. Дано се стегне и направи пълен обрат.
|
|   |
|
 |
|
Bacchus
|

Re: Ролан Гарос 2014 - тема за коментари | 27.05.2014 13:57
Oбезпокоителен мач за Гришко дотук. На моменти го удря малко в повече на емоции и оттук губи концентрация във и без това редките възможности за достигане на точки за пробив. Е, имаше и тук-там късметче за Ивко, но при кого го няма!? Да се стяга нашият, че мача отива у ряката! 
_________________ To reach a port we must sail, sometimes with the wind, and sometimes against it. But we must not drift or lie at anchor!
|
|   |
|
 |
|
IchWill
|

Re: Ролан Гарос 2014 - тема за коментари | 27.05.2014 14:10
Ох, дано Григор вземе тайбрека и обърне. А ето нещо куриозно: http://www.youtube.com/watch?v=3c494h5mt_EРепортер поздравява Никола Маю след загубата му от Михаил Кукушкин 
 |
|
Naki
Регистриран на: 11.01.2013 23:28 Мнения: 3677 Местоположение: София област
|

Re: Ролан Гарос 2014 - тема за коментари | 27.05.2014 14:15
Последна промяна Naki на 27.05.2014 14:20, променена общо 2 пъти
|
|   |
|
 |
|
Diavolo
(Extreme Zombies)
Регистриран на: 30.05.2012 16:09 Мнения: 32268 Местоположение: Адът, казват е навсякъде около нас...
|

Re: Ролан Гарос 2014 - тема за коментари | 27.05.2014 14:34
Гришко не е бейби Фед, а бейби Гаске голям провал
|
|   |
|
 |
|
A.Agassi
(Valiant Knights)
|

Re: Ролан Гарос 2014 - тема за коментари | 27.05.2014 15:06
ех Гришо,Гришо...  не игра лошо, но Доктора е във форма и със самочувствие. все пак е на 36 години и на клей би трябвало да може да го пробие нашия за 3 сета... 
 |
|
alessandron
(Primus Maximus)
|

Re: Ролан Гарос 2014 - тема за коментари | 27.05.2014 17:04
Разбира се ние никога не сме се съмнявали, че при по-тежка загуба ти ще се първи да го оцениш.
|
|   |
|
 |
|
alessandron
(Primus Maximus)
|

Re: Ролан Гарос 2014 - тема за коментари | 27.05.2014 17:06
Да, това че не го проби е най-лошото. Затвърждава се тенденцията, че Григор не обича "Ролан Гарос". Такива загуби обаче в първи кръг е имал всеки, даже е в реда на нормалното да се изръсиш в тениса - ненормалното е двама да имат кариерен шлем и трети да е свъсем близо.
|
|   |
|
 |
|
Henman
(Valiant Knights)
|

Re: Ролан Гарос 2014 - тема за коментари | 27.05.2014 17:09
На Гришо според мен му пречи целия тоя хайп, който типично по български го следва след всяка една победа. Спечели един мач, ако ще да е и в Делрей Бийч, и веднага се почва с патриотичния шит и как е по-велик от Федерер и Джокович взети заедно и това от хора, които хал хабер си нямат от тенис. Същата работа като с волейболистите, когато вземат 1-2 мача...
Сигурен съм, че Рашийд му помага да остане стъпил на земята обаче пак ми се струва, че прекалява с някои демонстрации. Това да се прави на Федерер на корта с тоя небрежарски стил и постоянни опити за хот догове и други такива простотии, да прави циркове с Ноле и с Маша през ден да се закачат публично... Не знам, според мен би било по-добре, ако пробва като Раонич да работи спокойно, без много-много да се шуми около него.
 |
|
IchWill
|

Re: Ролан Гарос 2014 - тема за коментари | 27.05.2014 18:21
Томи Хаас и Николас Алмагро са се отказали. Първият даже е бил на косъм от спечелването на първия сет, а вторият за малко да отнесе геврека. Също така Карото си стегна куфарите.
 |
|
Henman
(Valiant Knights)
|

Re: Ролан Гарос 2014 - тема за коментари | 27.05.2014 18:38
И На Ли също, а Мъри загуби третия сет от Голубьов.  Мисля, че при това положение победата на Доминатора Тийм ще бъде повече от логична. 
 |
|
SUBXERO
(The Grizzlies)
Регистриран на: 23.08.2012 09:02 Мнения: 13105 Местоположение: Augusta Vindelicorum
|

Re: AW: Ролан Гарос 2014 - тема за коментари | 27.05.2014 18:53
Въпросното "Каро" Вожняцки/Уозняки ли е? Тъкмо си мислех да взема да я следя сега след раздялата й с Рори, дали ще се върне в елита или ще се окаже поредния пейпър тайгър.
_________________ GREEN AND GOLD UNTIL THE CLUB IS SOLD!
|
|   |
|
 |
|
fc_bayern
|

Re: Ролан Гарос 2014 - тема за коментари | 27.05.2014 19:01
 |  |  |  | Henman написа: На Гришо според мен му пречи целия тоя хайп, който типично по български го следва след всяка една победа. Спечели един мач, ако ще да е и в Делрей Бийч, и веднага се почва с патриотичния шит и как е по-велик от Федерер и Джокович взети заедно и това от хора, които хал хабер си нямат от тенис. Същата работа като с волейболистите, когато вземат 1-2 мача...
Сигурен съм, че Рашийд му помага да остане стъпил на земята обаче пак ми се струва, че прекалява с някои демонстрации. Това да се прави на Федерер на корта с тоя небрежарски стил и постоянни опити за хот догове и други такива простотии, да прави циркове с Ноле и с Маша през ден да се закачат публично... Не знам, според мен би било по-добре, ако пробва като Раонич да работи спокойно, без много-много да се шуми около него. |  |  |  |  |
Прав си българина като цяло няма психологията да издържи на такива важни и тежки мачове. Дори и да играе срещу най-добрия като Надал например и надмине себе си като му поведе с 2:0 сета, представяш ли си какво става в главата му, какви мисли започват да му нахлуват:''край свърших си работата'', ''беше лесно'', ''победих го''. И оттук следва главоломно падение и обратът е налице. Оня ден волейболистите еп.132424 на сериала български манталитет. А пък да тръгне да обръща ''загубен'' мач или поне да положи някакво минимално усилие за отпор - мисията невъзможна. Нас ни бива в бързите победи някой спортист вдигнал щанга или направил туш за един миг.
_________________ЛУДОГОРЕЦ ШАМПИОН!!! 
|
|   |
|
 |
|
Medved
|

Re: Ролан Гарос 2014 - тема за коментари | 27.05.2014 19:40
 |  |  |  | Henman написа: На Гришо според мен му пречи целия тоя хайп, който типично по български го следва след всяка една победа. Спечели един мач, ако ще да е и в Делрей Бийч, и веднага се почва с патриотичния шит и как е по-велик от Федерер и Джокович взети заедно и това от хора, които хал хабер си нямат от тенис. Същата работа като с волейболистите, когато вземат 1-2 мача...
Сигурен съм, че Рашийд му помага да остане стъпил на земята обаче пак ми се струва, че прекалява с някои демонстрации. Това да се прави на Федерер на корта с тоя небрежарски стил и постоянни опити за хот догове и други такива простотии, да прави циркове с Ноле и с Маша през ден да се закачат публично... Не знам, според мен би било по-добре, ако пробва като Раонич да работи спокойно, без много-много да се шуми около него. |  |  |  |  |
Абсолютно! Гледах му няколко интервюта на Гришона и първата асоциация, която ми изплува в съзнанието беше "Валери Божинов". Явно около него има хора на място, които да го стягат, защото още не се е разпасал...
|
|   |
|
 |
|
Diavolo
(Extreme Zombies)
|

Re: Ролан Гарос 2014 - тема за коментари | 27.05.2014 19:58
Хенмане, той Григор от много години само по паспорт е българин. И да не мислиш, че чете коментарите по форумите или като цяло следи бг медиите, които са 90% слугинаж на силните на деня. Силно се съмнявам. Григор никак не го харесват в мтф и го обиждат по какви ли не начини, общо взето никъде не се харесват такива небрежари както си писал и никой не ги взима на сериозно по-точно казано. Да оставим, че му липсва манталитет на голям шампион и че си пада малко позьорче, ами най-напред да вземе да си подобри ретура за който пишем вече 4 години. Не е нормално да има толкова слаб ретур. И от бекхенд продължава да е твърде неубедителен. Иначе, че е надарен с много тенис качества се вижда от всеки, независимо дали е лаик или спец. Ако има ден може да бие почти всеки, но е твърде непостоянен и тръгнат ли на зле нещата, не е такъв боец да обърне хода на мача. Няма я тази специфична спортна злоба каквато я има в други големи шампиони. Този шум около него със сигурност му пречи, но пък може и това да му харесва това положение, няма как да знаем. По-скоро болшинството от хората искат да е номер 1 в света и да печели ГШ титли и да чупи рекорди и за това подобни загуби са шокиращи и се драматизират твърде много, а трябва да се гледа много по-реално. Григор е много далеч от най-добрите в света. И като манталитет и като психика, а и има определени слабости в играта, които ''ботчета'' като Нишикори ще използват винаги и така.
Последна промяна Diavolo на 27.05.2014 20:00, променена общо 1 път
|
|   |
|
 |
|
alessandron
(Primus Maximus)
|

Re: Ролан Гарос 2014 - тема за коментари | 27.05.2014 21:21
Бах мааму, значи номер 12 в света е "много далеч от най-добрите" - от Джокович, Надал и Федерер ли, Дяволе? Не си спомням писал ли съм го тук, но имах възможност посредством една колежка индиректно да се запозная с баща му на Григор и се оказа, че той винаги е поддържал следната теза - плавно развитие и пик в кариерата към 23-24-25 години. Дет се вика не всеки иска да почва от 17 :) Да поговорим и за характера - нека се върнем няколко години назад, като играеше повече Чаланджъри и се бореше за място под слънцето и да си спомним колко поредни финала в тая категория спечели, единият от които след като във финален сет му водеха с 0:3 и два пробива - вече не помня кой беше, но беше клейкортър, а турнирът беше на клей, и то стабилните испанци. Така че изобщо не съм съгласен с тая сентенция за липсата на характер, че и на "много далеч" - много далеч с победи над Мъри и Джокович, айде стига. Колко са такива от неговата генерация, дето могат да се похвалят с такива победи? И да, яко се драматизира от някоя неочаквана загуба, тук си много прав - всички знаем що за спорт е тенисът, да не припомням как беше по времената на Сампрас и Агаси и как тогава по Шлемовете си имаше ранни отпадания доста по-често от страна на големите звезди. Дойдоха после Федерер и Надал, присъедини се и Джокович и се вдигнаха до некви нереални висоти очакванията - абсурдно. Колкото до разните маймуни в тоя прословут Менс тенис форум, дето само го цитираш като манна небесна някаква, могат да си ебат майката. Некви нещастни духачи, седящи по цял ден в даден форум, за да търсят кусура на тоя или оня, могат само да лапат.
|
|   |
|
|