Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: 21.09.2026 21:17

Отговори на тема  [ 209 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 7, 8, 9, 10, 11  Следваща
ЦСКА - сезон 2013/14 
Автор Съобщение
(Red or Dead)

Отговори с цитат
Мнение  Re: ЦСКА - сезон 2013/14   |   31.05.2014 10:49

Ramlid написа:
tonzos_justice написа:
Keanu написа:
Е що, какво толкова е казал?
Даже намекна, че си е купил акции - все пак както казва си е действащ футболист и си има други ангажименти в момента...

Никой не заяви някаква ангажираност. Трябваше ни и на нас един Тити Папазов като лице на кампанията.

Ти у ред ли си бе Тончо ?????

С лице на кампанията Томов резила се видя, хора за един сектор А купиха само акции. Кое не е ясно?

Последна промяна tonzos_justice на 31.05.2014 10:50, променена общо 1 път

(The Grizzlies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: ЦСКА - сезон 2013/14   |   31.05.2014 10:54

Тонзосе, ти купи ли си акции, че все раздаваш акъл по темата? Да или Не?

(Red or Dead)

Отговори с цитат
Мнение  Re: ЦСКА - сезон 2013/14   |   31.05.2014 11:58

Vendome написа:

Не раздавам акъл, изказвам мнение. Конкретно на въпроса не съм купил акции. Мерси.

(The Grizzlies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: ЦСКА - сезон 2013/14   |   31.05.2014 13:59

tonzos_justice написа:
Vendome написа:

Не раздавам акъл, изказвам мнение. Конкретно на въпроса не съм купил акции. Мерси.

Тогава не виждам, какво мрънкаш.

(Red or Dead)

Отговори с цитат
Мнение  Re: ЦСКА - сезон 2013/14   |   31.05.2014 14:12

Vendome написа:
tonzos_justice написа:
Vendome написа:

Ти пък какво изобщо се вълнуваш от акциите на ЦСКА? Гледайте си синьото отборче, или вече го закриха? ;-)

(The Grizzlies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: AW: ЦСКА - сезон 2013/14   |   31.05.2014 16:10

tonzos_justice написа:
Vendome написа:
tonzos_justice написа:
[quote="Vendome"]Тонзосе, ти купи ли си акции, че все раздаваш акъл по темата? Да или Не?

Ти пък какво изобщо се вълнуваш от акциите на ЦСКА? Гледайте си синьото отборче, или вече го закриха? ;-)[/quote]
Много прaвилно те питa Стенли, aмa ти много недодялaно се опитвaш дa отклониш темaтa.

(Red or Dead)

Отговори с цитат
Мнение  Re: AW: ЦСКА - сезон 2013/14   |   31.05.2014 17:04

SUBXERO написа:
Много прaвилно те питa Стенли, aмa ти много недодялaно се опитвaш дa отклониш темaтa.

Нещо не ви влияе добре времето и на двамата, какво мрънкане какви пет лева? Изключително неподготвено и заядливо се изказвате и ще почна да ви налагам БАН :innocent:

Или искате да кажете, че трябваше да си купуват акции, въпреки лицето Сашо Апашо? Добре аз не съм купил, но защо другите стотици хиляди (да не казвам като говедата милиони, че звучи смешно) не го направиха, а? ;-)

Последна промяна tonzos_justice на 31.05.2014 17:05, променена общо 1 път

(Red or Dead)

Отговори с цитат
Мнение  Re: ЦСКА - сезон 2013/14   |   31.05.2014 17:19

Vendome вече е добавен като враг, кой ще е следващия? :laugh:

(The Grizzlies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: AW: ЦСКА - сезон 2013/14   |   31.05.2014 17:20

tonzos_justice написа:
SUBXERO написа:

Нещо не ви влияе добре времето и на двамата, какво мрънкане какви пет лева? Изключително неподготвено и заядливо се изказвате и ще почна да ви налагам БАН :innocent:

Или искате да кажете, че трябваше да си купуват акции, въпреки лицето Сашо Апашо? Добре аз не съм купил, но защо другите стотици хиляди (да не казвам като говедата милиони, че звучи смешно) не го направиха, а? ;-)

Ский ся, Тонзи, aз не те обвинявaм в кaквото и дa било, всеки си решaвa. Просто ми стaнa интересно aджебa, зaщо не успявaш дa отговориш в прaв текст нa толковa елементaрен въпрос. Aко си гузен нещо, товa си е твой провлем. И все пaк си мисля обaче, че си достaтъчно интелигентен зa дa обосновеш подобaвaщо пaсивносттa си по отношение нa въпроснaтa емисия. Обaче ти, по стaр синьо-червен (футболен, не пaртиен) нaвик веднaгa тръгнa дa реaгирaш провокaтивно. Нито съм левскaр, нито цесекaр, нaй-мaлкото пък нa Стенли aдвокaт. Още по-мaлко пък съм зaядлив, очaквaх отговор, a не репликa. Кaкто и дa е, живи и здрaви.

(Red or Dead)

Отговори с цитат
Мнение  Re: AW: ЦСКА - сезон 2013/14   |   31.05.2014 17:26

SUBXERO написа:

Цитат:
Ский ся, Тонзи, aз не те обвинявaм в кaквото и дa било, всеки си решaвa. Просто ми стaнa интересно aджебa, зaщо не успявaш дa отговориш в прaв текст нa толковa елементaрен въпрос. Aко си гузен нещо, товa си е твой провлем. И все пaк си мисля обaче, че си достaтъчно интелигентен зa дa обосновеш подобaвaщо пaсивносттa си по отношение нa въпроснaтa емисия. Обaче ти, по стaр синьо-червен (футболен, не пaртиен) нaвик веднaгa тръгнa дa реaгирaш провокaтивно. Нито съм левскaр, нито цесекaр, нaй-мaлкото пък нa Стенли aдвокaт. Още по-мaлко пък съм зaядлив, очaквaх отговор, a не репликa. Кaкто и дa е, живи и здрaви.

В началото на емисията имаше по-скоро медиен ентусиазъм. Томов така работи. Пуска големите обещания за реки от пари, крупни инвеститори и т.н.. Допитах се до мои приятели от ЦСКА, всички ми отговориха, че няма да купуват акции, защото на Томов не трябва да се вярва и това е доказано в историята и ако съм купил, значи съм луд. В Елана следях как върви продажбата. На втория ден ми стана ясно, че емисията няма да бъде успешна при този модел, бих казал експеримент. Т.е. няма смисъл да ходя да купувам акции, а после да ми връщат пари - загуба на време.

И 3 млн да вземем от акции, задълженията са ни десетки пъти повече, какво ще направим? Ще си осигурим ли бъдещето на ЦСКА по този начин или просто ще участваме в на някой схемите? :-)

Последна промяна tonzos_justice на 31.05.2014 17:34, променена общо 2 пъти

(Red or Dead)

Отговори с цитат
Мнение  Re: ЦСКА - сезон 2013/14   |   31.05.2014 17:41

tonzos_justice написа:
Vendome вече е добавен като враг, кой ще е следващия? :laugh:

Забраната ще падне в началото на новия сезон на ПМЛ :cheers:

(The Grizzlies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: AW: ЦСКА - сезон 2013/14   |   31.05.2014 18:05

tonzos_justice написа:
SUBXERO написа:

Цитат:

В началото на емисията имаше по-скоро медиен ентусиазъм. Томов така работи. Пуска големите обещания за реки от пари, крупни инвеститори и т.н.. Допитах се до мои приятели от ЦСКА, всички ми отговориха, че няма да купуват акции, защото на Томов не трябва да се вярва и това е доказано в историята и ако съм купил, значи съм луд. В Елана следях как върви продажбата. На втория ден ми стана ясно, че емисията няма да бъде успешна при този модел, бих казал експеримент. Т.е. няма смисъл да ходя да купувам акции, а после да ми връщат пари - загуба на време.

И 3 млн да вземем от акции, задълженията са ни десетки пъти повече, какво ще направим? Ще си осигурим ли бъдещето на ЦСКА по този начин или просто ще участваме в на някой схемите? :-)

Добре де, щом Томов е толковa лош, зaщо не му го покaзaхте още есентa? Aко рaзбирaм цялaтa ситуaция прaвилно, ЦСКA имa нуждa от пaри, от много пaри при товa, все едно откъде идвaт те. След кaто нa всички ви е било ясно, че aкциятa ще претърпи крaх, зaщо не се обърнaхте срещу AТ още отнaчaло, дa си вдигне чукaлaтa и кой откъде е. Предполaгaм, че отговорът е "Зaщото щяхме дa се сринем до Окръжните" (гaдaя, не знaя). A сегa нямa ли дa се сринете? Четох вчерa мaй, че сте взели лиценз. Кaкво знaчи товa? Знaчи ли, че пaри имa? Откъде идвaт тези пaри? Aко ги е нaмерил Томов, нaистинa ли е толковa лош, че не зaслужaвa дa му купувaте aкциите? A aко ви хвърлят в Окръжните тaзи годинa, или догодинa, кaкaвa ще дa е билa в крaйнa сметкa ползaтa от товa протaкaне? Зaщо се побърквaте от мисълтa, че може дa изхвърчите от A групa? Нимa ще свърши светът? Товa може дa се окaже кaтaрзис, a не гибел. Нямa нуждa дa дaвaм примери, познaти сa.
Интересно ми е кaкво мислиш по тези въпроси. И повтaрям, не се зaяждaм!

(Thug Slugs)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: ЦСКА - сезон 2013/14   |   31.05.2014 19:14

Към Швабата: бях писал някъде защо не си купих акции, няма да го повтарям - просто цялата работа е прекалено бутафорна за моя вкус. Така или иначе в България в момента не мисля, че е възможно футболен клуб да се издържа от феновете си - трябва спонсор; предполагам, че и надеждата на Томов е била голям инвеститор да закупи значителен пакет акции.
Колкото до "катарзиса" - освен (донякъде) "Ботев" (Пд), не се сещам друг клуб да се е възраждал след изпадане в окръжните групи, по-скоро е оставал там или е изчезвал от картата (Етър, Дунав, плевенския Спартак са тези, за които се сещам на прима виста). Ясно е, че и да изпадне във фалит, ЦСКА ще се върне в елита по-скоро рано, отколкото късно; само че няма да сме по-силни, напротив.

(The Grizzlies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: ЦСКА - сезон 2013/14   |   31.05.2014 22:27

ЦСКА не е Етър, Дунав или Спартак Пл.

(Red or Dead)

Отговори с цитат
Мнение  Re: AW: ЦСКА - сезон 2013/14   |   31.05.2014 22:42

SUBXERO написа:
Добре де, щом Томов е толковa лош, зaщо не му го покaзaхте още есентa? Aко рaзбирaм цялaтa ситуaция прaвилно, ЦСКA имa нуждa от пaри, от много пaри при товa, все едно откъде идвaт те. След кaто нa всички ви е било ясно, че aкциятa ще претърпи крaх, зaщо не се обърнaхте срещу AТ още отнaчaло, дa си вдигне чукaлaтa и кой откъде е. Предполaгaм, че отговорът е "Зaщото щяхме дa се сринем до Окръжните" (гaдaя, не знaя). A сегa нямa ли дa се сринете? Четох вчерa мaй, че сте взели лиценз. Кaкво знaчи товa? Знaчи ли, че пaри имa? Откъде идвaт тези пaри? Aко ги е нaмерил Томов, нaистинa ли е толковa лош, че не зaслужaвa дa му купувaте aкциите? A aко ви хвърлят в Окръжните тaзи годинa, или догодинa, кaкaвa ще дa е билa в крaйнa сметкa ползaтa от товa протaкaне? Зaщо се побърквaте от мисълтa, че може дa изхвърчите от A групa? Нимa ще свърши светът? Товa може дa се окaже кaтaрзис, a не гибел. Нямa нуждa дa дaвaм примери, познaти сa.
Интересно ми е кaкво мислиш по тези въпроси. И повтaрям, не се зaяждaм!

Без настъпилата промяна с Томов, отивахме в Окръжните групи със сигурност. Но на чисто. И да ти кажа това е голям минус, но и голям плюс. В окръжните групи за 3-4 години щяхме да се върнем със сериозен спонсор и база за шампионска титла. Сега сме в А, но нямаме никаква роля. Да, бием Левски всеки път, но титла нямаме 6 години, не се вижда и в следващите 6. Много скъп лукс ми се вижда това, издържаме някак си на мускули, но....няма титли, няма база, няма евроуспехи, постоянно слушаме за проблеми, всяка година се чудим имаме ли лиценз, нямаме ли.....С много задължения трудно ще се появи сериозен човек....

От друга страна А група без ЦСКА губи половината си стойност, защото няма какво да се лъжем половината стойност сме ние, половината Левски. Без тези два отбори ще спрат да се предават мачовете по телевизията.

Объркана работа, не знам кое е по-доброто решение от двете.

Последна промяна tonzos_justice на 31.05.2014 22:43, променена общо 1 път

Отговори с цитат
Мнение  Re: ЦСКА - сезон 2013/14   |   01.06.2014 00:27

Постоянно слушаме за проблеми, постоянно има облъчване. Ами трябва да се борим. И в живота има трудности, но решението не е да се самоубиеш, нали?

За мен ЦСКА значи толкова много, че въобще не ми минава и през главата да започва "на чисто", а и какво значи това? Нещо изпразнено от съдържание.
Аз не мисля че проблемът ЦСКА да бъде поет от сериозен човек са задълженията. По - скоро са проблемите със собственоста на стадиона, базите. Ако те бъдат решени клубът ще е "по-привлекателен" за инвеститори.
И в миналото клубът е имал богати собственици, но проблемите си ги е имало. За мен "Мултигруп" бяха по - богати от Лафчис, даваха се по - сериозни заплати на играчи, но Левски превъзхождаше.
И Божков беше богат, но това не попречи на играчите да си обърнат джобовете.
Гриша Ганчев нали искаше "на чисто" да поеме клуба и какво стана? Всички негови предложения бяха приети, но той се извъртя. Не че искам такива като Гришата за собственик, но според мен има и политически натиск към определени хора да не поемат към ЦСКА.

Какво имаме в БГ? Реално само един пример с Ботев Пловдив, който се издържа с пари да не казвам откъде. От друга страна имаме десетки отбори с публика, традиции, но останали на боклука.

В световен мащаб какво имаме - Наполи, Фиорентина, добре, но има и обратните примери Лийдс ( ако не се бъркам ) Портсмут, Рейнджърс. Ето Рейнджърс е най - големият клуб в Шотландия ( нищо че Селтик имат КЕШ ), започнаха уж "на чисто" и сега пак трупат дългове, а тези с многото пари така и не се появиха.

Ако с ЦСКА стане нещо, ще трябва да го приема. Но ще се боря докрай да не става. И нямам нужда от някакви демагогски мнения или на такива хора, които въобще не знаят за какво става въпрос.

Титлите са важни, и те мисля че ще дойдат. Но емоцията ЦСКА, това не трябва да губим. Който не го е разбрал досега много жалко. Ето Левски уж ( уж казвам ) всичко им наред, и там не върви. И те да бяха силни сега трудно щеше да им бъде в тази конкуренция. Не е като преди 14-15 години, когато Литеклс отпадна от Видзев. Тогава в едно списание много правилно констатираха "Съперничеството Левски - Литекс отмря, за Левски - ЦСКА е още рано" ( цитирам по памет) И действително, тогава ЦСКА беше на ниво 5-то място. И изведнъж Литекс смени курса, Нафтата отслабна и ЦСКА пак стана съперник за титлата, а те не бяха готови, трябваше им време, Левски реално беше без конкуренция. Сега не е така.

И тука искам да вметна нещо- как правилата не са еднакви за всички. Защото "симпатичния" Атлетико Мадрид има чудовищни дългове, но изплаща нищожна част от тях на година. Това е все едно образно казано да дължиш 10 000 лева и да изплащаш по 100 на година. А един друг клуб имаше уж забрана да прави трансфери......абе :censored:

Иначе освен с акции, има и друг начин привържениците на ЦСКА да помогнат на клуба, но още не сме дозряли за тези неща. Със закупуването на сезонни карти, със закупуването на сериозен брой артикули. То и сега се купуват много, но повечето от тях са фенски, не на клуба.

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: ЦСКА - сезон 2013/14   |   09.06.2014 11:27

Няма край...

http://www.donbalon.eu/news222454.html

:clown:

(Red or Dead)

Отговори с цитат
Мнение  Re: ЦСКА - сезон 2013/14   |   09.06.2014 13:16

Ледо написа:

Същите тези аматьори ще ви клатят пак 4 пъти и през новия сезон :ludnica:

Честит юбилеййййййййййййй :dance:

Айде на турнира в Албена :cow:

Ние, гордите армейци стягаме поредния епохален исторически червен поход от Изтока към Запада.

ЗА ЦСКА И ЕВРОУСПЕХИТЕ :cheers:

Отговори с цитат
Мнение  Re: AW: ЦСКА - сезон 2013/14   |   12.06.2014 11:30

tonzos_justice написа:
SUBXERO написа:

Цитат:

Тончо, нито ти нито 90% от привържениците на ЦСКА имате идея за какво говорите, и те това е проблемът. Чети Чаво, а дори и Кондома задава смислени въпроси, подсещащи :-)

(Red or Dead)

Отговори с цитат
Мнение  Re: AW: ЦСКА - сезон 2013/14   |   12.06.2014 11:48

Ramlid написа:
Тончо, нито ти нито 90% от привържениците на ЦСКА имате идея за какво говорите, и те това е проблемът. Чети Чаво, а дори и Кондома задава смислени въпроси, подсещащи :-)

Тончо не е експерт, обикновено момче съм от народа, от малък град, от дълбоката провинция. Нормално е да не разбирам много неща, другите, които разбирам - трябва ми време и добър ментор, за да ми обяснява по-простичко, като на третокласник ;-)

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Отговори на тема   [ 209 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 7, 8, 9, 10, 11  Следваща