Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: 21.09.2026 00:10

Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 39 мнения ]  Отиди на страница 1, 2  Следваща
● PRIMUS MAXIMUS - CRAZY BAND ● (ПМЛ "Б" Лига, ІII кръг) 
Автор Съобщение
(The Mummies)
Аватар

Мнение  ● PRIMUS MAXIMUS - CRAZY BAND ● (ПМЛ "Б" Лига, ІII кръг)   |   31.10.2012 11:21

PRIMUS MAXIMUS
-----------------------------------
[1] Нера
[2] Пожето
[3] Саватаж
[4] Джак Блек
[В] Алесандрон

==========================================================
| [1] 1:0 | [1] 1:1 | [2] 1:0 | [ : ] [] 10107 | Съндърланд - Астън Вила
--------------------------------------------------------------------------------------------------------
| [*] *:* | [1] 2:1 | [3] 1:0 | [ : ] [] 10404 | Малага - Райо Валекано
--------------------------------------------------------------------------------------------------------
| [1] 0:1 | [2] 1:0 | [2] 1:1 | [ : ] [] 10106 | Норич - Сток Сити
| [*] *:* | [2] 1:3 | [4] 1:2 | [ : ] [] 10202 | Хофенхайм - Шалке
| [3] 2:0 | [3] 1:1 | [4] 2:1 | [ : ] [] 10602 | Твенте - Фейенорд
| [*] *:* | [1] 2:0 | [3] 3:0 | [ : ] [] 21001 | Падова - Чезена
| [3] 1:1 | [4] 2:0 | [4] 2:1 | [ : ] [] 20708 | Хъл Сити - Барнзли
| [*] *:* | [2] 3:0 | [4] 2:0 | [ : ] [] 10604 | АЗ Алкмаар - ВВВ-Венло

CRAZY BAND
-----------------------------------
[1] Терминатор
[2] Сайлър
[3] Тиро
[4] Емесерем
[В] Дюшеш

| [1] 1:2 | [2] 2:2 | [3] 2:1 | [ : ] [] 10102 | Фулъм - Евертън
| [*] *:* | [1] 1:2 | [3] 1:1 | [ : ] [] 10402 | Валенсия - Атлетико Мадрид
| [1] 0:2 | [2] 1:2 | [4] 1:2 | [ : ] [] 10105 | Уест Хям - Манчестър Сити
| [*] *:* | [1] 2:0 | [4] 2:1 | [ : ] [] 10207 | Вердер - Майнц
| [1] 2:1 | [3] 1:0 | [4] 1:1 | [ : ] [] 10606 | Грьонинген - НЕК Ниймеген
| [*] *:* | [2] 2:0 | [3] 2:1 | [ : ] [] 21005 | Гросето - Асколи
| [2] 2:1 | [3] 1:0 | [4] 2:0 | [ : ] [] 20703 | Дарби Каунти - Блякпул
| [*] *:* | [2] 1:0 | [4] 1:1 | [ : ] [] 10607 | НАК Бреда - Ваалвийк

Последна промяна PMLeague на 03.11.2012 20:33, променена общо 1 път

(Primus Maximus)

Мнение  Re: ● PRIMUS MAXIMUS - CRAZY BAND ● (ПМЛ "Б" Лига, ІII кръг)   |   03.11.2012 13:54

Тия отигравания на Малага ше ви скъсам ушите :ireful: Диапазонът там е 2:0, 3:1 и т.н, кво е тва 1:0 ?!?!?! В Серия "Б" много па сте смели, да видим ...

(Primus Maximus)

Мнение  Re: ● PRIMUS MAXIMUS - CRAZY BAND ● (ПМЛ "Б" Лига, ІII кръг)   |   03.11.2012 15:25

alessandron написа:
Тия отигравания на Малага ше ви скъсам ушите :ireful: Диапазонът там е 2:0, 3:1 и т.н, кво е тва 1:0 ?!?!?! В Серия "Б" много па сте смели, да видим ...

Не, шефе, твоят диапазон там е 2:0/3:1, нашият диапазон е тоя, тва е положението, както писах на съотборниците, всеки играе каквото му е на сърце, а аз изцяло поемам отговорността за своеволията :innocent: Като те няма да ни наглеждаш, аз съм ги пуснала на уволнявка момчетата и момичето :-P

(Crazy Band)

Мнение  Re: ● PRIMUS MAXIMUS - CRAZY BAND ● (ПМЛ "Б" Лига, ІII кръг)   |   03.11.2012 15:36

Такааааа, Бандата ще бие тук, това е ясно.
НО, аз не мога да имам тая привилегия, която имаш ти, когато пишеш директно "ще им скъсам ушите". Аз, ако напиша така на моите хора, означава да си направя харакири. Няма как, мноо са ми чувствителнички :handshake: Независимо от това, все пак в този кръг ми правят впечатление 2 неща:
1. Ако Тиро е дал точната прогноза на Фулъм - Евертън, мач който по никакъв начин не виждам 1-ца!
Оказва се обаче, добра прогноза, предвид това, че Сандро я избива и ни остава да бележим с една прогноза повече. В тоя смисъл - хубава и благодарна прогноза. Браво на Тиро!
2. Тотално съм объркал Сандро с потоците. Пример: това във Висшата лига да не си дадеш в тоя кръг, Манчо, Пуул, Челси и Манс Сити като домакин, означава, че яко съм стреснал с тия потоци. Дотам, че да ни даде М. Сити, което го чувствам като заслужен подарък за нас. Дано дабъла там само да не ни изиграе лоша шега. Щото 0:1 си е 0:1, а о нямаме.

Хубав мач ни чака с Примусите, приятна обстановка на стадиона, интелигентна и приятна публика. От темата на Блуфи се уверявам, че голям страх ги тресе Б-групата от Бандата, никой не е дал победа в прогнозите за отбора, браво само на Резо, който е усетил и се е доверил на очевидното, по - класният отбор няма как да загуби тоя мач.

P.S. Каква хубава муза ме е обхванала на две съботни
/обедни/ ракии. Наздраве! :innocent:

Последна промяна terminator на 03.11.2012 15:43, променена общо 1 път

(Primus Maximus)

Мнение  Re: ● PRIMUS MAXIMUS - CRAZY BAND ● (ПМЛ "Б" Лига, ІII кръг)   |   03.11.2012 15:57

Кой кого как и защо е объркал предстои да видим като свършат мачовете ;-)

(Primus Maximus)

Мнение  Re: ● PRIMUS MAXIMUS - CRAZY BAND ● (ПМЛ "Б" Лига, ІII кръг)   |   03.11.2012 16:05

terminator написа:
Такааааа, Бандата ще бие тук, това е ясно.
НО, аз не мога да имам тая привилегия, която имаш ти, когато пишеш директно "ще им скъсам ушите". Аз, ако напиша така на моите хора, означава да си направя харакири. Няма как, мноо са ми чувствителнички :handshake: Независимо от това, все пак в този кръг ми правят впечатление 2 неща:
1. Ако Тиро е дал точната прогноза на Фулъм - Евертън, мач който по никакъв начин не виждам 1-ца!
Оказва се обаче, добра прогноза, предвид това, че Сандро я избива и ни остава да бележим с една прогноза повече. В тоя смисъл - хубава и благодарна прогноза. Браво на Тиро!
2. Тотално съм объркал Сандро с потоците. Пример: това във Висшата лига да не си дадеш в тоя кръг, Манчо, Пуул, Челси и Манс Сити като домакин, означава, че яко съм стреснал с тия потоци. Дотам, че да ни даде М. Сити, което го чувствам като заслужен подарък за нас. Дано дабъла там само да не ни изиграе лоша шега. Щото 0:1 си е 0:1, а о нямаме.

Хубав мач ни чака с Примусите, приятна обстановка на стадиона, интелигентна и приятна публика. От темата на Блуфи се уверявам, че голям страх ги тресе Б-групата от Бандата, никой не е дал победа в прогнозите за отбора, браво само на Резо, който е усетил и се е доверил на очевидното, по - класният отбор няма как да загуби тоя мач.

P.S. Каква хубава муза ме е обхванала на две съботни
/обедни/ ракии. Наздраве! :innocent:

Нещо много си си повярвал - дваж крой, веднъж режи. А капитан в тая среща е Нера, Сандро само е давал акъл. Бандата ако могат да вкарат повече, да пробват - да не стане наобратно. По-класен отбор ... :whistle:

(Crazy Band)

Мнение  Re: ● PRIMUS MAXIMUS - CRAZY BAND ● (ПМЛ "Б" Лига, ІII кръг)   |   03.11.2012 16:09

:-D
Ииииии, две думи да кажа, баси ефекта..., споко, може ли да подхождаме към мач, без такива лакърдии. И то при толкова добри думи и за Вас. Аре, гот е..., ще гледаме. И още нещо, тук е доста уютно в Б-групата, така че дали ще отидем в А или ще продължим тук, гору - долу е все тая.
Ние играем мач за мач, както казват 99% от тренерите :dance:

Последна промяна terminator на 03.11.2012 16:12, променена общо 1 път

(Primus Maximus)

Мнение  Re: ● PRIMUS MAXIMUS - CRAZY BAND ● (ПМЛ "Б" Лига, ІII кръг)   |   03.11.2012 16:17

Може, може, няма лошо да се подразним преди мача, да загреем :-D
Иначе за Висшата лига, пък и за всяко друго първенство - най-мразя да играем разни набедени фаворити ;-)

(Crazy Band)

Мнение  Re: ● PRIMUS MAXIMUS - CRAZY BAND ● (ПМЛ "Б" Лига, ІII кръг)   |   03.11.2012 16:53

Така де, не знам дали съм казвал, че отдавна ти следя интелигентонто поведение и чувство за хумор :-P Не се среща често по тия неща и прави впечатление ;-)

(Primus Maximus)

Мнение  Re: ● PRIMUS MAXIMUS - CRAZY BAND ● (ПМЛ "Б" Лига, ІII кръг)   |   03.11.2012 17:03

terminator написа:
:-D
Ииииии, две думи да кажа, баси ефекта..., споко, може ли да подхождаме към мач, без такива лакърдии. И то при толкова добри думи и за Вас. Аре, гот е..., ще гледаме. И още нещо, тук е доста уютно в Б-групата, така че дали ще отидем в А или ще продължим тук, гору - долу е все тая.
Ние играем мач за мач, както казват 99% от тренерите :dance:

Требе да има сол и пипер ;-) Успех и на вас, но не тоя уикенд. Иначе аз сериозно мисля, че е време Сити да сбъркат, а Еве много мачове без загуба нещо, та и аз към едно клоня там. И в Серия "Б" много смела игра за Гросето имате, според мен е към Х мача там.

(Primus Maximus)

Мнение  Re: ● PRIMUS MAXIMUS - CRAZY BAND ● (ПМЛ "Б" Лига, ІII кръг)   |   03.11.2012 18:55

Браво за прогнозата на Гросето, ние в Серия Б се поизложихме, но мачът тепърва ще се решава.

(Primus Maximus)

Мнение  Re: ● PRIMUS MAXIMUS - CRAZY BAND ● (ПМЛ "Б" Лига, ІII кръг)   |   03.11.2012 20:02

ей сега шефа ни скъсА ушите за съндърланд - вила... :helpless:

(Primus Maximus)

Мнение  Re: ● PRIMUS MAXIMUS - CRAZY BAND ● (ПМЛ "Б" Лига, ІII кръг)   |   03.11.2012 20:07

pollo написа:
ей сега шефа ни скъсА ушите за съндърланд - вила... :helpless:

Нера самичка си знае като е поела риска за дубъл там. В интерес на истината казах й да си прецени и да реши тя дали да дублира или да остави както аз предложих. За съжаление е сбъркала, но кво да се прави - ще падаме явно, след като и в ЧШ изпускаме удобно положение. Една Холандия ни остана, но трудна работа, шибано първенство е там.

п.п. Тотнъм, кметице, а? :whistle:

(Primus Maximus)

Мнение  Re: ● PRIMUS MAXIMUS - CRAZY BAND ● (ПМЛ "Б" Лига, ІII кръг)   |   03.11.2012 21:04

И последно, това за всички се отнася - за пореден път пренебрегвате 1:0 като резултат, Хъл така си замина, на Твенте също не играно, не знам докога ще я караме така. Аз съм също много слаб на вратата, а като има толкоз грешки, логично падаме. Ех, тая Вила, чуден гол щеше да е, особено след тактическото обсъждане - Нера, правим, струваме, но ще си пак във форма, как ме е яд, че нямам хубав комп, ми се мъча с тоя таблет и без флаш плеър ...

(Primus Maximus)

Мнение  Re: ● PRIMUS MAXIMUS - CRAZY BAND ● (ПМЛ "Б" Лига, ІII кръг)   |   03.11.2012 23:31

Ми сори, шефе, явно не съм във форма, ама тоя мач просто ми изглеждаше невероятно да излезе двойка. Виж в Италия можехме малко по-прецизно да го направим, ама нищо, следващият път :)
Но пък е добре, че разкарахме Аякс, гледай какво стана. За Хофенфайм-Шалке трябва да ти кажа, че го мислих два часа сигурно дали да не го махнем, ужасно ме е яд, че го оставихме. За Тотнъм си посипвам главата с пепел и ги слагам в черния списък :rofl:

(Primus Maximus)

Мнение  Re: ● PRIMUS MAXIMUS - CRAZY BAND ● (ПМЛ "Б" Лига, ІII кръг)   |   04.11.2012 01:59

nerra написа:
Ми сори, шефе, явно не съм във форма, ама тоя мач просто ми изглеждаше невероятно да излезе двойка. Виж в Италия можехме малко по-прецизно да го направим, ама нищо, следващият път :)
Но пък е добре, че разкарахме Аякс, гледай какво стана. За Хофенфайм-Шалке трябва да ти кажа, че го мислих два часа сигурно дали да не го махнем, ужасно ме е яд, че го оставихме. За Тотнъм си посипвам главата с пепел и ги слагам в черния списък :rofl:

Ама това ти е грешката, тук търсим диапазон, не знак. Беше ясно, че повече от два гола нема да влязат и при три прогнози покриваме 75 процента с голяма доза шанс да хванем. Ама аз съм виновен де, трябваше да настоя докрай. Остава да се молим за Холандия, тва е, но едва ли.

(Primus Maximus)

Мнение  Re: ● PRIMUS MAXIMUS - CRAZY BAND ● (ПМЛ "Б" Лига, ІII кръг)   |   04.11.2012 18:31

Честита победа на Бандата, по-добри бяхте, а ние пак трябва да си взимаме бележка, но то все взимаме ...

(Crazy Band)

Мнение  Re: ● PRIMUS MAXIMUS - CRAZY BAND ● (ПМЛ "Б" Лига, ІII кръг)   |   04.11.2012 18:35

Ами това е положението. Благодаря за пожеланията и на Вас Ви желая успех тоя сезон.
Винаги ми се е струвало, че не си достигате потенциала. :-D Това се получава обикновено, когато се губи мярата с анализирането и се прекалява. Само казвам. :-D Иначе днес едната Холандия си я издънихте яко, а другата към края на мача, но все пак 15 минути преди края, а не както нашия мач в 89 м. В този смисъл преценката ти, че наистина бяхме по - добри този мач я приемам за обективна.

Хубава вечер!

(Primus Maximus)

Мнение  Re: ● PRIMUS MAXIMUS - CRAZY BAND ● (ПМЛ "Б" Лига, ІII кръг)   |   04.11.2012 18:39

terminator написа:
Ами това е положението. Благодаря за пожеланията и на Вас Ви желая успех тоя сезон.
Винаги ми се е струвало, че не си достигате потенциала. :-D Това се получава обикновено, когато се губи мярата с анализирането и се прекалява. Само казвам. :-D Иначе днес едната Холандия си я издънихте яко, а другата към края на мача, но все пак 15 минути преди края, а не както нашия мач в 89 м. В този смисъл преценката ти, че наистина бяхме по - добри този мач я приемам за обективна.

Хубава вечер!

Абе аз на Холандия не съм се надявал, яд ме е за Вила, щото там зорлем се лишихме от гол, яд ме е иза ЧШ, щото и там си е уловимо, но пропускаме пак и пак. Вие два шанса дотук си имате и си ги вкарвате, ние сме един от три - заслужено биете.

(Crazy Band)

Мнение  Re: ● PRIMUS MAXIMUS - CRAZY BAND ● (ПМЛ "Б" Лига, ІII кръг)   |   04.11.2012 18:45

Ок, така го четеш..., За мен вила не Ви е пропуск. Сега като свърши мача лесно може да се каже как е било хващаемо 0:1. Верно ъндър, но двойката тук е доста изненадваща и не отива на домакински избор да гони такъв развой. Както и да е. Успех! :cheers:

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Темата е заключена, не можете да променяте мнения.   [ 39 мнения ]  Отиди на страница 1, 2  Следваща