Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: 25.08.2026 14:47

Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 38 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2
● DUNE WARRIORS - CDLM BLUE POWER ● (ПМЛ "Б" Лига, ІII кръг) 
Автор Съобщение
(Dune Warriors)
Аватар

Мнение  Re: ● DUNE WARRIORS - CDLM BLUE POWER ● (ПМЛ "Б" Лига, ІII кръг)   |   03.11.2012 13:22

Крал Блуфен написа:
Гоа написа:
Ебавайте се с нашия отбор колкото си искате, но догодина ще играем в А група :)

А мачовете може и действително да съм ги оплескал, след като за 15-тината минути, които имах, поставих рекорд по бързо избиране на мачове. Обикновено ми отнема по няколко часа.

Приемам за лична обида,че си ни избил 2 прогнози в Мексико. Добре,че са грешните!

Нищо чудно :). Аз съм специалист в избиването на 2 прогнози при излязла третата :laugh:

(Thug Slugs)

Мнение  Re: ● DUNE WARRIORS - CDLM BLUE POWER ● (ПМЛ "Б" Лига, ІII кръг)   |   03.11.2012 13:24

Мачът се очертава завързан.

(CDLM Blue Power)
Аватар

Мнение  Re: ● DUNE WARRIORS - CDLM BLUE POWER ● (ПМЛ "Б" Лига, ІII кръг)   |   03.11.2012 14:16

Гонзо написа:
На Враца написа:
Решението да играем мачовете 1:1 беше самосиндикално от наша страна с БАТЕ, така че Блуфката няма пръст в това. :-)

Е как да има , той като е видял 9 пъти 1:1 си ги е отрязал :rofl:
Сега ще ги разгледам , за да видя дали не ме вързваш :yes:

Ти заеби пръстите, дано сърцето да издържи!!! :90:

Черешката на тортата беше прогнозата на Vendome 1-0 на Фулъм... :safin:

Maybe I’m a phantom. Then again, maybe not. A phantom can’t hurt you.

Последна промяна Крал Блуфен на 03.11.2012 14:17, променена общо 1 път

(Red or Dead)

Мнение  Re: ● DUNE WARRIORS - CDLM BLUE POWER ● (ПМЛ "Б" Лига, ІII кръг)   |   03.11.2012 17:24

Гоа написа:

А мачовете може и действително да съм ги оплескал, след като за 15-тината минути, които имах, поставих рекорд по бързо избиране на мачове. Обикновено ми отнема по няколко часа.

Гоа, всичко друго от победа за вас с три гола разлика ще се счита за изненада, този отбор Блу Пауър е пълен с мафиоти, трафиканти и едно Наде, която върти няколко Публични дома във Враца и Монтана :-D

(CDLM Blue Power)
Аватар

Мнение  Re: ● DUNE WARRIORS - CDLM BLUE POWER ● (ПМЛ "Б" Лига, ІII кръг)   |   03.11.2012 17:33

tonzos_justice написа:
Гоа написа:

Гоа, всичко друго от победа за вас с три гола разлика ще се счита за изненада, този отбор Блу Пауър е пълен с мафиоти, трафиканти и едно Наде, която върти няколко Публични дома във Враца и Монтана :-D

Това са долни инсинуации. CDLM днес ще играе с гривни Пауър Баланс в морална подкрепа на почетния ни президент Боби Дебелия, станал жертва на апаши! Преди всичко сме и хуманни!!! :cheers:

Последна промяна Крал Блуфен на 03.11.2012 17:34, променена общо 2 пъти

(CDLM Blue Power)
Аватар

Мнение  Re: ● DUNE WARRIORS - CDLM BLUE POWER ● (ПМЛ "Б" Лига, ІII кръг)   |   04.11.2012 00:18

Goooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
ooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
ooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
oooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
ooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
ooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
ooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
ooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
oooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
oooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
oooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
oooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
ooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
oooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooool

GOL DE MILLONARIOS!!!

Изравняваме след дежурно попадение в Аржентина. Жалко,че изпуснахме Фулъм - можеше мача да е приключил вече.

(CDLM Blue Power)
Аватар

Мнение  Re: ● DUNE WARRIORS - CDLM BLUE POWER ● (ПМЛ "Б" Лига, ІII кръг)   |   04.11.2012 02:36

Избивка в Бразилия!!! Крал Блуфен парира една от най-опасните атаки на противника на мача
Гремио 1-0 Понте Прета. :first:

(Thug Slugs)

Мнение  Re: ● DUNE WARRIORS - CDLM BLUE POWER ● (ПМЛ "Б" Лига, ІII кръг)   |   04.11.2012 09:53

Оставащи прогнози на двата отбора:
домакини:
10602 | Твенте - Фейенорд 2:2
10602 | Твенте - Фейенорд 1:1
10602 | Твенте - Фейенорд 2:1

гости:
10606 | Грьонинген - НЕК Ниймеген 2:0
10606 | Грьонинген - НЕК Ниймеген 1:1
10606 | Грьонинген - НЕК Ниймеген 2:1

21904 | Толука - Монаркас Морелия 1:1

32403 | Тюн - Цюрих 2:2

21808 | Палмейрас - Ботафого 1:0
21808 | Палмейрас - Ботафого 1:1
21808 | Палмейрас - Ботафого 1:1

(Dune Warriors)
Аватар

Мнение  Re: ● DUNE WARRIORS - CDLM BLUE POWER ● (ПМЛ "Б" Лига, ІII кръг)   |   04.11.2012 10:10

Честито :)
Заради такива мачове обмислям отказване от играта. Не ми е кеф да стрелям по черна котка в тъмна стая.

Последна промяна Гоа на 04.11.2012 10:11, променена общо 1 път

(Thug Slugs)

Мнение  Re: ● DUNE WARRIORS - CDLM BLUE POWER ● (ПМЛ "Б" Лига, ІII кръг)   |   04.11.2012 10:21

Нали знаеш, че ако не са тези мачове ( Мексико, Аржентина, Бразилия) ще са долните дивизии на Англия или пък Серия Б, където пак е тото. Не виждам голямата разлика. А и след гласуването на потоците излезе така, че можем да си ги даваме. Все едно ние да ти забраним да си даваш потоци, на които ти върви. :-)

(CDLM Blue Power)
Аватар

Мнение  Re: ● DUNE WARRIORS - CDLM BLUE POWER ● (ПМЛ "Б" Лига, ІII кръг)   |   04.11.2012 15:01

Гоа написа:
Честито :)
Заради такива мачове обмислям отказване от играта. Не ми е кеф да стрелям по черна котка в тъмна стая.

Това,че не следиш едни от най-колоритните и атрактивни първенства в света, където се играе ИСТИНСКИ футбол си е изцяло твой проблем. На мене пък изобщо не ми беше кеф толкова години да прогнозирам заводски мачове в Англия, долни дивизии на Франция и т.н. Миналата седмица играхме на Поток Гърция където 4 от 5 мача завършиха 0-0.
Специално Гремио го следя одавна...миналия ни противник, който домнакинстваше също си ги даде и не сполучи. Там е една мъка-мъка и накрая 0-0, а в случая мъка-мъка-мъка - още по-голяма мъка и червен картон и накрая случаен гол в продължението. Тоя отбор идната седмица ще бъде УНИЗЕН в Богота от МИЛИОНЕРИТЕ в най-престижния турнир на света - КОПА СУДАМЕРИКАНА!!

VAMOS MILLONARIOS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

(CDLM Blue Power)
Аватар

Мнение  Re: ● DUNE WARRIORS - CDLM BLUE POWER ● (ПМЛ "Б" Лига, ІII кръг)   |   04.11.2012 16:30

Айде поредната греда в Холандия...3 мача 3 греди. :uuu:

(Dune Warriors)
Аватар

Мнение  Re: ● DUNE WARRIORS - CDLM BLUE POWER ● (ПМЛ "Б" Лига, ІII кръг)   |   04.11.2012 19:16

И първенствата на Марс и Венера не ги следя, а там се играе направо извънземен футбол :laugh:

(CDLM Blue Power)
Аватар

Мнение  Re: ● DUNE WARRIORS - CDLM BLUE POWER ● (ПМЛ "Б" Лига, ІII кръг)   |   04.11.2012 19:19

Гоа написа:
И първенствата на Марс и Венера не ги следя, а там се играе направо извънземен футбол :laugh:

Така или иначе може и да вържете хикса. Нямате повече атаки, на нас ни остават 2, но с 2 ваши избивки и наш излишен дубъл. По-скоро загубихме точка тоя мач отколкото да сме спечелили...отървахте се с Холандия - нямаме мач без греда!

(Red or Dead)

Мнение  Re: ● DUNE WARRIORS - CDLM BLUE POWER ● (ПМЛ "Б" Лига, ІII кръг)   |   04.11.2012 19:23

Крал Блуфен написа:
Гоа написа:

Така или иначе може и да вържете хикса. Нямате повече атаки, на нас ни остават 2, но с 2 ваши избивки и наш излишен дубъл. По-скоро загубихме точка тоя мач отколкото да сме спечелили...отървахте се с Холандия - нямаме мач без греда!

Ако ви бях фен, досега щях да получа високо кръвно, сърцебиене и липса на апетит, баси невървежа ви гони. Ако трябва да бъда честен, в повечето мачове превъзхождате съперниците, понякога ги газите, но ебати малшанса ви гони. Това го казвам, защото следя отблизо нещата :-o

(CDLM Blue Power)
Аватар

Мнение  Re: ● DUNE WARRIORS - CDLM BLUE POWER ● (ПМЛ "Б" Лига, ІII кръг)   |   04.11.2012 19:25

tonzos_justice написа:
Крал Блуфен написа:
Гоа написа:

Ако ви бях фен, досега щях да получа високо кръвно, сърцебиене и липса на апетит, баси невървежа ви гони. Ако трябва да бъда честен, в повечето мачове превъзхождате съперниците, понякога ги газите, но ебати малшанса ви гони. Това го казвам, защото следя отблизо нещата :-o

За съжаление си прав, язък,че даваме толко пари за профилактика,баене и леене на куршуми!

По принцип наште мачове съм спрял да ги следя на лайв,че се пестят много нерви. :moufan:

(CDLM Blue Power)
Аватар

Мнение  Re: ● DUNE WARRIORS - CDLM BLUE POWER ● (ПМЛ "Б" Лига, ІII кръг)   |   04.11.2012 23:34

FT 1-1.

Изпускаме победата, но освен късмета и сами сме си виновни за пропуска с Фулъм и непокриването на Холандския.

Жалко за загубената точка, определено няма как да съм доволен.

(Dune Warriors)
Аватар

Мнение  Re: ● DUNE WARRIORS - CDLM BLUE POWER ● (ПМЛ "Б" Лига, ІII кръг)   |   05.11.2012 01:13

Да, действително се отървахме с холандския :). За Фулъм не знам, 2:2 не беше от лесните за даване резултати поне според мен. От друга страна ние хванахме 2 мача, но единият беше избит. Все пак дадох сравнително добри мачове за рекордно краткото време (въпреки катастрофичната прогноза на Резо) и въпреки издънката в Аржентина аз поне съм доволен от хикса в тоя ултра тегав мач, а ако пък бяхме хванали и Хановер, щеше да е супер, обаче греда :). А ви честитих задето най-после вкарахте гол с 1:1 ;)

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Темата е заключена, не можете да променяте мнения.   [ 38 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2