Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: 28.07.2026 09:26

Правила на форума

-> Само регистрирани потребители на форума могат да пишат в тази секция.
-> Моля, пишете на кирилица и спазвайте културен тон в дискусиите.
-> Мнения, които не са свързани със СП, в които има обиди, заплахи или провокации, ще бъдат изтривани от администраторите или модераторите на форума
-> Теми със сходно съдържание ще бъдат сливани по преценка на администраторите или модераторите на форума
-> Организацията на игри се извършва като всяка игра има отделна собствена тема, в която се провеждат всички кръгове

Отговори на тема  [ 141 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8  Следваща
Кой какво е играл за днес... Тема за залози 
Автор Съобщение
(CDLM Blue Power)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Кой какво е играл за днес... Тема за залози   |   18.06.2014 12:22

абе какви са тия АРБИТРАЖИ?

Maybe I’m a phantom. Then again, maybe not. A phantom can’t hurt you.

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Кой какво е играл за днес... Тема за залози   |   18.06.2014 13:13

Абе има ли още арбитражи в днешния унифициран бетинг свят? :unsure:

(The Grizzlies)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Кой какво е играл за днес... Тема за залози   |   18.06.2014 13:29

Bjoern Bo написа:

Има, ама мноооооого трябва да ровиш, в много букита едновременно, че и да сравняваш не само коефициентите ами и дали няма някоя скрита такса която да изяде ценното процентче.
И на всичкото отгоре ако хванеш нещо 100% после си блокиран, щото букитата са безмилостни за арбитражи и сменят информация не само за акаунти ами и за банкови сметки, така че айде акаунти ще си правиш ама сметки постоянно ли ще регистрираш.

Последна промяна Prototype_Iblis на 18.06.2014 13:31, променена общо 1 път

(The Grizzlies)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Кой какво е играл за днес... Тема за залози   |   18.06.2014 13:38

Крал Блуфен написа:
абе какви са тия АРБИТРАЖИ?

==quote==
Арбитражът се получава тогава, когато коефициентите на два или повече букмейкъра се разминават до толкова, че при залози на всички възможни изходи на събитието да остане определена печалба.Например: тенис мач между два равностойни противника А и В: букмейкър 1 дава коефициенти А:2.10 и В:1.90; друг букмейкър пък оценява събитието като А:1.90 и В:2.10; ако при букмейкър 1 заложим 100 лв на тенисист А, а при букмейкър 2 заложим 100 лв на тенисист В - то както и да свърши мача печелим сигурни 10 лв. (печалбата е 210 лв, а сме заложили 200). Примерът е изцяло ориентировъчен.
Като цяло арбитражните залози са свързани с залагането на големи суми: което се дължи на факта, че печалбите са в рамките на до 2-5%. При това положение, за да спечелят например 300 лв. играчите трябва да заложат сума от порядъка на 10 000 лв. Важно е да се има на предвид, че понякога букмейкърите допускат технически грешки при обявяването на коефициентите в следствие на което възникват нереални арбитражи с възвращаемост от сорта на 20-30%. Те са изключително опасни за играчите, тъй като в последствие залозите биват отменени.

==unquote==

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Кой какво е играл за днес... Тема за залози   |   18.06.2014 14:07

Prototype_Iblis написа:
Bjoern Bo написа:

Има, ама мноооооого трябва да ровиш, в много букита едновременно, че и да сравняваш не само коефициентите ами и дали няма някоя скрита такса която да изяде ценното процентче.
И на всичкото отгоре ако хванеш нещо 100% после си блокиран, щото букитата са безмилостни за арбитражи и сменят информация не само за акаунти ами и за банкови сметки, така че айде акаунти ще си правиш ама сметки постоянно ли ще регистрираш.

Арбитражът по принцип е уникална глупост само за изпаднали покемони - прекалено голям риск за пренебрежително малка печалба. Ако искаш да ковеш букитата по втория начин, дебнеш ги на изиграни мачове - там вече е мноооогото ровене и голямата парса. Едно време беше златна мина, после с развитието на технологиите малко позамря, но още се намират чат-пат :)

(CDLM Blue Power)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Кой какво е играл за днес... Тема за залози   |   18.06.2014 14:14

пак да питам кво е тва арбитраж,че ше ошамара некой вече! :boxing:

(The Grizzlies)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Кой какво е играл за днес... Тема за залози   |   18.06.2014 14:52

Крал Блуфен написа:

Нали ти написах бе

(CDLM Blue Power)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Кой какво е играл за днес... Тема за залози   |   18.06.2014 15:03

Prototype_Iblis написа:

Нали ти написах бе

Благодаря Ви за отговора, random потребителю!

(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Кой какво е играл за днес... Тема за залози   |   18.06.2014 18:28

Крал Блуфен написа:

прототипа хубаво ти е отговорил
с една дума, каквото и да заложил да си на печалба, ама печалбата е малка, макс до 5% и трябва да се залага с много пари. вероятността да те хванат обаче е над 90% и ще ти дръпнат веднага шалтера

Последна промяна Diavolo на 18.06.2014 18:29, променена общо 1 път

(CDLM Blue Power)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Кой какво е играл за днес... Тема за залози   |   18.06.2014 18:57

Diavolo написа:
вероятността да те хванат обаче е над 90% и ще ти дръпнат веднага шалтера

Ама какво значи да те хванат? Ако имам сметка в 2 отделни букита и на всеки съм праснал сингъл бет какво ги ебе? Грешката си е техна, какво ше ми дърпат?!

(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Кой какво е играл за днес... Тема за залози   |   18.06.2014 19:12

не става така. обменя се постоянна информация за подобни юзъри. Просто ще ти закрият сметката и няма да можеш да залагаш при тях. заложиш ли голяма сума на един и същ мач при близки коефициенти на двете противоположни опции при две отделни букита вече си под наблюдение така да се каже :)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Кой какво е играл за днес... Тема за залози   |   19.06.2014 00:51

Цитат:
Иначе Попа си мисли, че е хванал Бога за шлифера с тези борси. Не е важно къде играеш, а как играеш и как успяваш да оползотвориш недостатъците на мястото, в което играеш. Борсите си имат своите предимства, но по мои дългогодишни наблюдения класическите букита имат много по-голямо поле за разцъкване и много по-дълбоки пробойни за наказване. А има и един тънък психологически и донякъде етичен момент - в класическото буки играеш срещу деребея с мръсната пачка, в борсата си срещу брат си (макар че е обществена тайна, че основният паричен поток, който се върти в тези борси, е на букитата) ;)

Предимството на борсата пред бет365 е огромно. Тази вечер имаше следният вариянт за разиграване на печалба. След 80-та минута на мача Испания - Чили коеф. за двойка стигна до 1,01. Аз заложих 1 евро срещу победа на Чили с възможност за печалба от 100 евро при пълен обрат 2:2. Ако обаче испанците бяха вкарали само 1 гол можех да затворя пазара и да взема 20-30 евро, зависи разбира се и в коя минута щеше да вкарат. Както всички знаем не ми се получи, заради калпавите ибериици, но риска си струваше напълно. Къде в бет365 ще получиш подобна възможност за игра?

Изображение

(The Cursed)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Кой какво е играл за днес... Тема за залози   |   19.06.2014 00:59

fc_bayern написа:
Цитат:
Иначе Попа си мисли, че е хванал Бога за шлифера с тези борси. Не е важно къде играеш, а как играеш и как успяваш да оползотвориш недостатъците на мястото, в което играеш. Борсите си имат своите предимства, но по мои дългогодишни наблюдения класическите букита имат много по-голямо поле за разцъкване и много по-дълбоки пробойни за наказване. А има и един тънък психологически и донякъде етичен момент - в класическото буки играеш срещу деребея с мръсната пачка, в борсата си срещу брат си (макар че е обществена тайна, че основният паричен поток, който се върти в тези борси, е на букитата) ;)

Предимството на борсата пред бет365 е огромно. Тази вечер имаше следният вариянт за разиграване на печалба. След 80-та минута на мача Испания - Чили коеф. за двойка стигна до 1,01. Аз заложих 1 евро срещу победа на Чили с възможност за печалба от 100 евро при пълен обрат 2:2. Ако обаче испанците бяха вкарали само 1 гол можех да затворя пазара и да взема 20-30 евро, зависи разбира се и в коя минута щеше да вкарат. Както всички знаем не ми се получи, заради калпавите ибериици, но риска си струваше напълно. Къде в бет365 ще получиш подобна възможност за игра?

В бет365, пък и в други букита вече, също я въведоха тая опция. Слагаш левче на Испания на 101, те вкарват едно голче и затваряш на 20-30 евро. Изостанал си от събитията, попе.

Отговори с цитат
Мнение  Re: Кой какво е играл за днес... Тема за залози   |   19.06.2014 01:03

Как ще затвориш в бет365, там нали имаше само прави залози? Опция 'кеш аут' я няма, или сигурно съм изостанал?

Изображение

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Кой какво е играл за днес... Тема за залози   |   19.06.2014 01:15

fc_bayern написа:
Цитат:

Има. 'Cash back' се нарича.
Иначе аз бях пред следния вариант в 365 - 80-а минута на мача, два корнера до момента, коефициент за 5+ корнера до края - 19.00. Слагам 1 лев и след 8 минути взимам 19 лева. В борсата такива опции за залог съществуват ли? И още нещо - ако реша да го направя този твой номер не с Испания-Чили, ами с някой мач като Викингур-Тофтир от фарьорска първа дивизия, ще има ли добър пазар, че да ми приемат 100 евро залог на 1.01? Въобще ще го има ли на лайвбетинг такъв мач и колко опции за залог ще предложи? Толкова за оргомните предимства на борсите ;)

(The Cursed)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Кой какво е играл за днес... Тема за залози   |   19.06.2014 01:15

fc_bayern написа:
Как ще затвориш в бет365, там нали имаше само прави залози? Опция 'кеш аут' я няма, или сигурно съм изостанал?

Има я, от няколко месеца поне.

Отговори с цитат
Мнение  Re: Кой какво е играл за днес... Тема за залози   |   19.06.2014 01:18

Q кажи къде е, че никъде не я намирам. Виждам само възможност да си върнеш залога при продължения в директните елиминации.

Изображение

(The Grizzlies)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Кой какво е играл за днес... Тема за залози   |   19.06.2014 01:30

fc_bayern написа:
Q кажи къде е, че никъде не я намирам. Виждам само възможност да си върнеш залога при продължения в директните елиминации.

http://www.365sport365.com/extra/bg/site-features/cash-out/

(Extreme Zombies)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Кой какво е играл за днес... Тема за залози   |   19.06.2014 02:02

Prototype_Iblis написа:
fc_bayern написа:

http://www.365sport365.com/extra/bg/site-features/cash-out/

благодаря много пичове. играя от 2 години в бета и не съм видял тази опция, но явно са я въвели отскоро. трябва да я усъвършенствам и може би ще имам повече успех,като видиш че не ти върви залога и го чакаш дълго и само хабиш нерви, като знаеш че ще загубиш, да си върнеш част от заложеното е далавера, но и тука трябва да се внимава много, че да не се изядеш от яд, тъкмо си го върнал и то вземе че излезе после хехех навсякъде лотария 8-)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Кой какво е играл за днес... Тема за залози   |   19.06.2014 02:28

Цитат:
Има. 'Cash back' се нарича.
Иначе аз бях пред следния вариант в 365 - 80-а минута на мача, два корнера до момента, коефициент за 5+ корнера до края - 19.00. Слагам 1 лев и след 8 минути взимам 19 лева. В борсата такива опции за залог съществуват ли? И още нещо - ако реша да го направя този твой номер не с Испания-Чили, ами с някой мач като Викингур-Тофтир от фарьорска първа дивизия, ще има ли добър пазар, че да ми приемат 100 евро залог на 1.01? Въобще ще го има ли на лайвбетинг такъв мач и колко опции за залог ще предложи? Толкова за оргомните предимства на борсите ;)

Да, намерих я опцията и тъкмо се зачетох в един форум по тоя повод. Та не бързай много да ми хвалиш букито, защото масово хората се оплакват от забавяне на 'излизането' и изобщо липсата и при някои азиатски пазари, както и други възможности. В бетфеър също има липсата на кеш аута за някои пазари, но пък можеш да залагаш едновременно ЗА и СРЕЩУ, ако мача не върви, което си е почти едно и също. Има ли го това при тебе за някой по специални възможности, съмнявам се? Колкото до корнерите, за световното го има кеш аута. А във втора Фарьорска дивизия се съмнявам, че и при тебе ще има изобщо залози за корнери. Като цяло обобщено в бет365 има много повече възможности за залагане от бетфеър, но не и за излизане.
Лайфбетинга за Викингур-Тофтир го имаше, понякога даже ме изумяват с някакви групи до 18-годишни на лайф, но като масовост отстъпват. При тениса обаче има голяма пропаст в тая сфера. Ако искаш да играеш някои челънджъри при мене няма изобщо да ги намериш.

Изображение

Последна промяна fc_bayern на 19.06.2014 02:35, променена общо 1 път

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Отговори на тема   [ 141 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8  Следваща