Правила на форума
-> Само регистрирани потребители на форума могат да пишат в тази секция. -> Моля, пишете на кирилица и спазвайте културен тон в дискусиите. -> Мнения, които не са свързани със СП, в които има обиди, заплахи или провокации, ще бъдат изтривани от администраторите или модераторите на форума -> Теми със сходно съдържание ще бъдат сливани по преценка на администраторите или модераторите на форума -> Организацията на игри се извършва като всяка игра има отделна собствена тема, в която се провеждат всички кръгове
| Автор |
Съобщение |
|
TheExorcist
(New Mersey Razors)
|

Re: Уругвай:Англия | 20.06.2014 00:46
Слаб и еднозначен треньор, страхливо мислене и инструкции. Отделно се и довлоши баланса с Италия и Уругвай в официални. Англия стана на ниво Шотландия вече. От един час не мога да си пусна постингите, бавен ми е нета на телефона и само тва at least one post .... СТИГА СТЕ ПИСАЛИ БЕЕ...
 |
|
Medved
|

Re: Уругвай:Англия | 20.06.2014 01:02
Господин аристократ, да не Ви е стегнала папийонката нещо, че приказвате такива глупости по нощите?! За Ваше сведение гейопоклонничеството е доста по-срамно явление, а след като тази вечер тайфа сиганин бате се изреди публично на кралицата - дваж пъти по-срамно! 
|
|   |
|
 |
|
oasis
(Крива Нива)
|

Re: Уругвай:Англия | 20.06.2014 01:28
 |
|
Medved
|

Re: Уругвай:Англия | 20.06.2014 01:49
Много навътре го приемаш дебелия уругвайски бе, бат Оейзисе. Я му дрънни една бира с топче, че да ти олекне на душицата ;)
Последна промяна Medved на 20.06.2014 01:50, променена общо 1 път
|
|   |
|
 |
|
tonzos_justice
(Red or Dead)
|

Re: Уругвай:Англия | 20.06.2014 08:24
Добре, че не залагам както преди, немаме шансу 
|
|   |
|
 |
|
Бате Петку
(New Mersey Razors)
|

Re: Уругвай:Англия | 20.06.2014 09:28
Изключително много съжалявам за младия и талантлив английски отбор! Още повече съжалявам за тези хиляди фенове, пропътували хиляди километри, за да следват любимия млад и талантлив отбор из бразилските джунгли! Нищо не е загубено! Горе главите - уир гоин ту маракана ту уин дъ кап, ту уин дъ кап, ту уин дъ кап!!!!!!!! 
|
|   |
|
 |
|
Крал Блуфен
(CDLM Blue Power)
Регистриран на: 20.08.2012 20:25 Мнения: 7526 Местоположение: зад ужасно висок зид
|

Re: Уругвай:Англия | 20.06.2014 09:29
3тия мач ше се класират момчетата!!! 
_________________ Maybe I’m a phantom. Then again, maybe not. A phantom can’t hurt you.
|
|   |
|
 |
|
Крал Блуфен
(CDLM Blue Power)
Регистриран на: 20.08.2012 20:25 Мнения: 7526 Местоположение: зад ужасно висок зид
|

Re: Уругвай:Англия | 20.06.2014 09:36
Аз отдавна съм фен на отбора на Англия, но не и на англичаните като нация. По-големи изпадняци, грозници и отрепки трудно ше се намери в Европа. Като добавиме и "нециганите" Уелбек,Стъридж,Стърлинг и още половин отбор мелези и чернилки то темата за циганията наистина е актуална! А Лондон е некво сборище на маймуни,араби,индийци и кви ли не. Относно Уругвай - нищо циганско нема в тех в момента благдоарение на Пиночет, който ги вкара в малко в ред и от некви диваци направи една читава и престижна нация. А уругвайското тговеждо е най-хубавото на света, доказано!!!
_________________ Maybe I’m a phantom. Then again, maybe not. A phantom can’t hurt you.
Последна промяна Крал Блуфен на 20.06.2014 09:37, променена общо 2 пъти
|
|   |
|
 |
|
Бате Петку
(New Mersey Razors)
|

Re: Уругвай:Англия | 20.06.2014 10:15
Аз предлагам да направим европейска класация на изпадняците и отрепките! След като всички сме съгласни кой я оглавява, трябва да се съсредоточим върху сребърните и бронзовите медали. Номинирам за първи подгласник по отрепаност, изпадналост и женска грозотия населението на държавата Гърция!
|
|   |
|
 |
|
Vendome
(The Grizzlies)
|

Re: Уругвай:Англия | 20.06.2014 10:23
Блу, Пиночет е стегнал Чили.
 |
|
Крал Блуфен
(CDLM Blue Power)
|

Re: Уругвай:Англия | 20.06.2014 10:26
Грешка! Малко съм напрегнат тая сутрин след като пипитах Люба Културистката дали да взимам по 4 или 6 клембутерола на ден и тя ми отговори в нейния типичен стил: ТИ ПРЕЦЕНИ!!!
|
|   |
|
 |
|
einstein's cock
|

Re: Уругвай:Англия | 20.06.2014 10:48
Хаха, пълно е с някакви полубожества в този форум, за които Англия, Испания, Португалия, Гърция са изпандяци и отрепки ...тц, тц, тц, чуствам се привилегирован да чета и пиша тук! 
|
|   |
|
 |
|
Medved
|

Re: Уругвай:Англия | 20.06.2014 10:57
Не си разбрал правилно - Англия са изпадняци и отрепки. Останалите три са просто цигани. 
|
|   |
|
 |
|
spurs
(Arlito)
|

Re: Уругвай:Англия | 20.06.2014 11:45
 |  |  |  | oasis написа:  |  |  |  | spurs написа: Добре де, какъв е тоя потенциал в атака, за който толкова говорите, че нещо така и не го виждам. Дърводелеца Уелбек ли, юношката Стърлинг ли, кой? Само Рууни е наистина класен, но той пък не е във форма. На практика от целия тоя страховит потенциал, единствено Стъридж играе добре, като и той не е някаква световна класа, но наистина е добър футболист, който играе на ниво и се старае. Иначе много ме е яд, че не писах и за Англия да отпадне в групата, мислех си го, и даже го бях писал първоначално така, ама в последния момент го смених, ако бях познал и Испания и Англия щеше да е много добре. |  |  |  |  |
Стъридж и Руни ясно, Стърлинг може да е юноша , но е сред най-добрите крила, на мястото на Уелбек трябваше да е Окслейд-Чембърлейн и не мисля че този потенциал е малък, повечето отбори не могат да се похвалят с нещо по-добро в атака. |  |  |  |  |
Стърлинг е сред най-добрите крила къде? В Англия може, ама на Световното е пълно с доста по-добри от него. Талантлив е наистина, ама още е далеч от класен футболист - ето ако вземем предишния мач, който се игра вчера, и Куадрадо от Колумбия и Жервиньо от Кот д'Ивоар на тоя етап са доста по-напред от него, да не говорим за наистина най-добрите като Роналдо, Неймар, Робен и т.н. Не знам, може и да стане и той голям футболист, ама засега не е. Просто в Англия и нивото и критериите са паднали много - ето тоя Баркли ми го водят някакъв супер талант, а тука в 2 мача за по 30 минути не видях нищо кой знае какво от него. Аз под супер талант разбирам Рууни на онова европейско дето дебютира, или Оуен 98-ма, или пък Газа 90-та.
|
|   |
|
 |
|
oasis
(Крива Нива)
|

Re: Уругвай:Англия | 20.06.2014 12:00
 |  |  |  | spurs написа: Стърлинг е сред най-добрите крила къде? В Англия може, ама на Световното е пълно с доста по-добри от него. Талантлив е наистина, ама още е далеч от класен футболист - ето ако вземем предишния мач, който се игра вчера, и Куадрадо от Колумбия и Жервиньо от Кот д'Ивоар на тоя етап са доста по-напред от него, да не говорим за наистина най-добрите като Роналдо, Неймар, Робен и т.н. Не знам, може и да стане и той голям футболист, ама засега не е. Просто в Англия и нивото и критериите са паднали много - ето тоя Баркли ми го водят някакъв супер талант, а тука в 2 мача за по 30 минути не видях нищо кой знае какво от него. Аз под супер талант разбирам Рууни на онова европейско дето дебютира, или Оуен 98-ма, или пък Газа 90-та.
|  |  |  |  |
Всеки си има право на мнение, за мен Стърлинг е по-добър и от Жервиньо и от Куадрадо, първия го видяхме кво направи в Арсенал, а втория самия факт че играе във Фиорентина е достатъчо доказателство колко е добър  , Неймар не ми се вижда да е крило, другите двама не ги коментирам, но от тях няма да намериш по-добри, най-вече от Роналдо 
 |
|
oasis
(Крива Нива)
|

Re: Уругвай:Англия | 20.06.2014 12:06
Аз също съм фен най-вече на английския футбол и музика, а това че Лондон е пълен с цигани не означава че и англичаните са такива 
 |
|
oasis
(Крива Нива)
|

Re: Уругвай:Англия | 20.06.2014 12:07
Тц, бирата беше Heineken на фона на The Who 
 |
|
Balleta
|

Re: Уругвай:Англия | 20.06.2014 16:30
евала Тонзе, как ги накова само ингилизите 
|
|   |
|
 |
|
Balleta
|

Re: Уругвай:Англия | 20.06.2014 16:57
Ахахахахаааа, супер Марио: “If we beat Costa Rica I want a kiss, obviously on the cheek, from the UK Queen.” No team has ever progressed from a World Cup group after losing their first two matches but England still have a slender chance of being the first country to do so if – and it’s a big if – other results go their way. First, Italy need to beat Costa Rica on Friday evening to leave both Uruguay and Costa Rica level on three points with Cesare Prandelli’s team top of Group D on six points. Then, on Tuesday, Roy Hodgson’s side must defeat Costa Rica by the biggest margin they can and hope that Italy go through as group winners with a 100% record and nine points by beating Uruguay. This would leave England, Costa Rica and Uruguay level on three points with goal difference being the deciding factor. Costa Rica currently have a +2 goal difference with Uruguay on -1 and England on -2. Mario Balotelli believes England should first just be grateful if Italy beat Costa Rica. He tweeted: “If we beat Costa Rica I want a kiss, obviously on the cheek, from the UK Queen.”
|
|   |
|
 |
|
alessandron
(Primus Maximus)
|

Re: Уругвай:Англия | 21.06.2014 09:47
Само минавам да питам Оейзиса още ли мисли, че Англия биха били Коста Рика "ако наистина им трябва"? То ся вече не им трябва, ама аз пак си се съмнявам ... 
|
|   |
|
|