Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: 22.09.2026 07:22

Правила на форума

-> Само регистрирани потребители на форума могат да пишат в тази секция.
-> Моля, пишете на кирилица и спазвайте културен тон в дискусиите.
-> Мнения, които не са свързани със СП, в които има обиди, заплахи или провокации, ще бъдат изтривани от администраторите или модераторите на форума
-> Теми със сходно съдържание ще бъдат сливани по преценка на администраторите или модераторите на форума
-> Организацията на игри се извършва като всяка игра има отделна собствена тема, в която се провеждат всички кръгове

Отговори на тема  [ 134 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Следваща
Уругвай:Англия 
Автор Съобщение
(The Grizzlies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: AW: Уругвай:Англия   |   21.06.2014 09:54

alessandron написа:
Само минавам да питам Оейзиса още ли мисли, че Англия биха били Коста Рика "ако наистина им трябва"? То ся вече не им трябва, ама аз пак си се съмнявам ... :laugh:

Въпросът е доста на място, да не кажа дори, че е излишен.
Такава мъка само при Гр. Тейлър съм виждал. Дори '88 бяха по-добри.

(Крива Нива)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Уругвай:Англия   |   21.06.2014 09:58

Добре де, Суарес вкара 2 от 2. Други положения нямаха. Англия се сцепи от пропуски, греда на Рууни, преди това имаше и още. Основната грешка беше, че не натиснаха за обрат - тук се съгласявам с Оейзиса, за страхливата тактика. С Италия също не играха толкова зле. За мен тази Англия, не е най-слабата Англия и при малко повече шанс, можеше да мине групата.

(New Mersey Razors)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Уругвай:Англия   |   21.06.2014 11:23

bai Momchil написа:
Добре де, Суарес вкара 2 от 2. Други положения нямаха. Англия се сцепи от пропуски, греда на Рууни, преди това имаше и още. Основната грешка беше, че не натиснаха за обрат - тук се съгласявам с Оейзиса, за страхливата тактика. С Италия също не играха толкова зле. За мен тази Англия, не е най-слабата Англия и при малко повече шанс, можеше да мине групата.

Абе тоя Ходжсън си е класическо шубе, то по физиономията и маниерите му си личи. Той не може да се промени и респективно и отборът. Не е за вярване, че ще го оставят. Капацитетът му е да изгради някакъв отбор до що годе компетитивно ниво както беше направил с Швейцария, но не е world class, и определено не за шампионски амбиции.

(Крива Нива)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: AW: Уругвай:Англия   |   21.06.2014 12:32

SUBXERO написа:
alessandron написа:
Само минавам да питам Оейзиса още ли мисли, че Англия биха били Коста Рика "ако наистина им трябва"? То ся вече не им трябва, ама аз пак си се съмнявам ... :laugh:

Той и Момчил ви го е казал ама и аз да кажа, това че Англия били много слаби са пълни глупости, не заслужаваха загубата в нито един от двата мача, колкото до мача с Коста Рика продължавам да твърдя че ако на Англия им трябваше победа щяха да я постигнат ;-). С един по-свестен треньор отбора си излизаше без проблем от групата.

Последна промяна oasis на 21.06.2014 12:34, променена общо 1 път

(Arlito)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Уругвай:Англия   |   21.06.2014 12:42

bai Momchil написа:

Други положения нямаха? Да не си го гледал и тоя мач на летището :) При 1:0 Кавани изпусна сам срещу вратаря, а имаха и други възможности в началото на второто.

(Thug Slugs)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Уругвай:Англия   |   21.06.2014 12:49

spurs написа:
[ При 1:0 Кавани изпусна сам срещу вратаря, а имаха и други възможности в началото на второто.

Всъщност точно заради Кавани урусите са на това дередже в момента. Неузнаваемо слаб е. Ако Суалез беше играл срещу Коста Рика нещата щяха да стоят по съвсем друг начин. :-)

(Крива Нива)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Уругвай:Англия   |   21.06.2014 12:55

spurs написа:
bai Momchil написа:

Други положения нямаха? Да не си го гледал и тоя мач на летището :) При 1:0 Кавани изпусна сам срещу вратаря, а имаха и други възможности в началото на второто.

Това не променя факта че англичаните имаха повече положения, вижте статистиката от мача пък после говорете кой е бил по-добрия отбор ;-)

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Уругвай:Англия   |   21.06.2014 13:08

oasis написа:
spurs написа:
bai Momchil написа:

Това не променя факта че англичаните имаха повече положения, вижте статистиката от мача пък после говорете кой е бил по-добрия отбор ;-)

Добре бе, те са моралните победители в групата. Сега по-спокоен ли си? :-|

(Крива Нива)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Уругвай:Англия   |   21.06.2014 13:16

Bjoern Bo написа:

Добре бе, те са моралните победители в групата. Сега по-спокоен ли си? :-|

Не е в това въпроса Мейджъре, тука се изсипа каква ли не помия срещу Англия, колко слаби били, едва ли не най-слабият отбор което въобще не е вярно ;-)

(The Grizzlies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Уругвай:Англия   |   21.06.2014 13:21

За мен като качеството на игра в атака (създаване на голови положения) това е най-силното първенство на Англия след Евро 2004г., защитата беше обаче най-трагичната от години насам плюс силното проявление на кекава психика още в груповата фаза и това доведе до отпадането.

(The Grizzlies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: AW: Уругвай:Англия   |   21.06.2014 13:22

oasis написа:
SUBXERO написа:
alessandron написа:

Той и Момчил ви го е казал ама и аз да кажа, това че Англия били много слаби са пълни глупости, не заслужаваха загубата в нито един от двата мача, колкото до мача с Коста Рика продължавам да твърдя че ако на Англия им трябваше победа щяха да я постигнат ;-). С един по-свестен треньор отбора си излизаше без проблем от групата.

Определения от рода на "не чак толкова слаби" не отиват на отбор с претенциите на Англия. ОК, не са слаби, но очевидно не са и достатъчно силни. Аз имах предвид чувството на безпомощност, което ме обхваща, когато ги гледам и то бе сравнимо само с '92. Нека да играят като '82, '86, '90 или '96 (най-вече) пък и да отпаднат нищо лошо няма да кажа.

(Les Mousquetaires)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Уругвай:Англия   |   21.06.2014 15:45

Този отбор на Англия със сигурност не е най-слабият, който съм гледал. Времената на Греъм Тейлър са абсолютен връх в тази класация, при все, че тогава имаше доста качество при играчите. Сега играят атакуващо, създават положения, но няма кой да ги реализира, това е проблема, както и липсата на лидери и личности. Джерард е много далеч от това, което беше и това, което се изисква. Може би, защото гледам по-рядко футбол и не съм се пренаситил, но на мен като цяло ми хареса мача на Англия срещу Италия (естествено, че може и повече да се желае). С Уругвай бе задължително да се търси по-агресивна тактика, но явно това си е стила на Ходжсън и едва ли той ще се промени. Така или иначе англичаните си отиват у дома, а е повече от ясно, че колкото повече чужденци играят във Висшата лига, толкова по-малки ще са им шансовете за изграждането на добър отбор за големи форуми.

(New Mersey Razors)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Уругвай:Англия   |   21.06.2014 21:19

Forest_fan написа:
Този отбор на Англия със сигурност не е най-слабият, който съм гледал. Времената на Греъм Тейлър са абсолютен връх в тази класация, при все, че тогава имаше доста качество при играчите. Сега играят атакуващо, създават положения, но няма кой да ги реализира, това е проблема, както и липсата на лидери и личности. Джерард е много далеч от това, което беше и това, което се изисква. Може би, защото гледам по-рядко футбол и не съм се пренаситил, но на мен като цяло ми хареса мача на Англия срещу Италия (естествено, че може и повече да се желае). С Уругвай бе задължително да се търси по-агресивна тактика, но явно това си е стила на Ходжсън и едва ли той ще се промени. Така или иначе англичаните си отиват у дома, а е повече от ясно, че колкото повече чужденци играят във Висшата лига, толкова по-малки ще са им шансовете за изграждането на добър отбор за големи форуми.

А ето какво тоя глупак Шиърър е казал и дали си вярва -

http://worldcup2014.dir.bg/news.php?id=16912227

(Крива Нива)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Уругвай:Англия   |   21.06.2014 21:23

TheExorcist написа:
Forest_fan написа:

А ето какво тоя глупак Шиърър е казал и дали си вярва -

http://worldcup2014.dir.bg/news.php?id=16912227

И какво толкова странно има в това което е казал, вие тия Коста Рика ги направихте някакви непобедими титани :dunno:

(CDLM Blue Power)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Уругвай:Англия   |   21.06.2014 21:44

oasis написа:

И какво толкова странно има в това което е казал, вие тия Коста Рика ги направихте някакви непобедими титани :dunno:

Като се изтегли жребия за групите и като гледахме програмата изглеждаше много вероятно преди тоя мач единия отбор да е отпаднал предсрочно. Само дето ролите малко се поразмениха. =))

Нема да се учудя Англия да бие с 3-4 на 0. В безсмислените мачове всичко им е ок.

Maybe I’m a phantom. Then again, maybe not. A phantom can’t hurt you.

(Крива Нива)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Уругвай:Англия   |   21.06.2014 23:25

Крал Блуфен написа:
oasis написа:

Като се изтегли жребия за групите и като гледахме програмата изглеждаше много вероятно преди тоя мач единия отбор да е отпаднал предсрочно. Само дето ролите малко се поразмениха. =))

Нема да се учудя Англия да бие с 3-4 на 0. В безсмислените мачове всичко им е ок.

Абе и на мен ми минават такива мисли през главата ама.....

(Крива Нива)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Уругвай:Англия   |   22.06.2014 18:17

spurs написа:
bai Momchil написа:

Може и в кенефа да съм го гледал. :) Ето какво казва сухата статистика и определено нещата са в полза на Англия:

http://www.fifa.com/worldcup/matches/round=255931/match=300186486/statistics.html#nosticky

(Arlito)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Уругвай:Англия   |   22.06.2014 23:54

Е добре де, не виждам тая суха статистика да казва, че Уругвай не са имали други положения освен двата гола :) Ако беше казал, че Англия са владяли топката два пъти повече или че са имали 2-3 удара повече нямаше да те репликирам, ама ти каза нещо, което просто не е вярно, та затова :)

(Крива Нива)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Уругвай:Англия   |   23.06.2014 00:04

spurs написа:
Е добре де, не виждам тая суха статистика да казва, че Уругвай не са имали други положения освен двата гола :) Ако беше казал, че Англия са владяли топката два пъти повече или че са имали 2-3 удара повече нямаше да те репликирам, ама ти каза нещо, което просто не е вярно, та затова :)

:handshake:

Мисълта ми беше съвсем друга - някой хора тук изкараха тая генерация на Англия като най-слабата такава, а и в двата мача до тук Англичаните имаха предимство. Ето и сухата статистика от мача с Италия:

http://www.fifa.com/worldcup/matches/round=255931/match=300186513/statistics.html#nosticky

От тия два мача излиза, че Англия не е толкова зле и при малко повече шанс и късмет си минаваше групата.

Отговори с цитат
Мнение  Re: Уругвай:Англия   |   23.06.2014 05:23

Vendome написа:
За мен като качеството на игра в атака (създаване на голови положения) това е най-силното първенство на Англия след Евро 2004г., защитата беше обаче най-трагичната от години насам плюс силното проявление на кекава психика още в груповата фаза и това доведе до отпадането.

От коя година броиш, че аз съм гледал Линекер какви чудесии правеше, пък и отбора с Гаскойн също.
Играта в защита започва от нападателите, само да напомня.

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Отговори на тема   [ 134 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Следваща