Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: 22.09.2026 06:35

Правила на форума

-> Само регистрирани потребители на форума могат да пишат в тази секция.
-> Моля, пишете на кирилица и спазвайте културен тон в дискусиите.
-> Мнения, които не са свързани със СП, в които има обиди, заплахи или провокации, ще бъдат изтривани от администраторите или модераторите на форума
-> Теми със сходно съдържание ще бъдат сливани по преценка на администраторите или модераторите на форума
-> Организацията на игри се извършва като всяка игра има отделна собствена тема, в която се провеждат всички кръгове

Отговори на тема  [ 139 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Следваща
Уругвай - Италия 
Автор Съобщение
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Уругвай - Италия   |   25.06.2014 00:02

Diavolo написа:
а Суарес канибала???
що не го коментираш ве?
всичко се променяше, няма да го има и корнера за циганите мръсни

Суарес беше за изгонване - ето казвам ти го в прав текст, писал съм и по горе, какво се ежиш, но червен имаше на 100% ... всичко ти е виновно на тебе само италианците дето не могат да бият Коста Рика и излизат да бранят мижава голова разлика с Уругвай не са .... ами ок

(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Уругвай - Италия   |   25.06.2014 00:06

да и това обръщаше всичко
каквото и да въртите и сучете вината не е само в италия, ами и в съдията (най-вече) и обстоятелствата
Коста Рика сюрпризира още по-лошо и Уругвай, а днес искаше 0-0 с Англия и си го постигнаха с лекота.

(Real Green)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Уругвай - Италия   |   25.06.2014 00:15

http://www.gazzetta.it/Calcio/Mondiali/24-06-2014/mondiali-buffon-italia-fuori-giusto-cosi-campo-bisogna-fare-801032521028.shtml

Част от превода в sportal:

Буфон написа:
Отбор който не е вкарал гол и почти не е създал положение в последните два мача заслужава да напусне турнира. Съдията? Със сигурност не ни помогна, но не е нужно да се хвърля винаги вината на някой друг.

Ей затова иде реч.. пък вече дали и в кой хор е Буфон, който иска да си преценява. : ))
Всъщност Буфон говори и за други неща, които показват и някакво разделение в отбора, така че може да си имат и проблеми по остта стари-млади, което също да е натежало за решението на Прандели.

Отговори с цитат
Мнение  Re: Уругвай - Италия   |   25.06.2014 00:26

Diavolo написа:
не изпълнителите, а съдията
гледайте малко по-обективно на нещата

Изказвам се без да съм гледал мача, но пък съм хванал и двата мача досега днеска.
Италия в този и вид е слаб отбор, да напомня, че дори България ги изтърва 2 пъти?!?!
Нужна е промяна, не може звездите и да са ветерани! Трябва живец и не точно като Балотели! И добър треньор.

Отговори с цитат
Мнение  Re: Уругвай - Италия   |   25.06.2014 00:29

Anfield написа:
http://www.gazzetta.it/Calcio/Mondiali/24-06-2014/mondiali-buffon-italia-fuori-giusto-cosi-campo-bisogna-fare-801032521028.shtml

Буфон написа:
Отбор който не е вкарал гол и почти не е създал положение в последните два мача заслужава да напусне турнира. Съдията? Със сигурност не ни помогна, но не е нужно да се хвърля винаги вината на някой друг.

Ей затова иде реч.. пък вече дали и в кой хор е Буфон, който иска да си преценява. : ))
Всъщност Буфон говори и за други неща, които показват и някакво разделение в отбора, така че може да си имат и проблеми по остта стари-млади, което също да е натежало за решението на Прандели.

именно и аз това имах предвид, без да съм чел Буфон: трябват млади силни играчи!

(Les Mousquetaires)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Уругвай - Италия   |   25.06.2014 00:31

Diavolo написа:
Forest_fan написа:
Ами затова и паднаха италианците, защото забравиха една основна максима във футбола, че най-добрата защита е атаката.

да и едно от най-големите клишета
при тази Италия с потенциала в момента, във формата в която се намират, атмосферните условия, 0-0 си беше перфектен замисъл и всичко си вървеше по план, но ето намеси се накъв канибал, някакъв случаен гръб и сега видиш ли Прандели и Италия са грешници
айде моля ти се
90% от хората по света за затънали в ужасни клишета във всички сфери
футбола не е толкова простоа игра колкото изглежда

Прав си, 100%-во клише е, замисли се и защо е такова. Коста Рика си свъшиха тежката работа в първите два мача и тяхното 0-0 е нещо съвсем различно от това, което трябваше на Италия. На италианците не им е за пръв път да се мъчат така в групите и да се опитват да минат леко между капките, е този път не им се получи.

(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Уругвай - Италия   |   25.06.2014 00:37

Anfield написа:

Буфон написа:

да, да, да, все едно не ги знам всичките тези неща
всичко е точно така, но факт е, че за този мач вина има и съдията и то решаваща

(Dune Warriors)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Уругвай - Италия   |   25.06.2014 00:40

Хубаво де. Съдията, та съдията.
Но фактът, че Италия не се опита да атакува си беше тяхна грешка. Да се разчита на равен си е лоша идея - винаги е било - една контра праща всичко по дяволите. После съдиите, влагата, ранния час и всичко друго е виновно, ама не и малоумното решение да не се пробват да бият.

(The Grizzlies)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Уругвай - Италия   |   25.06.2014 00:40

alessandron написа:
Италия с тая нагласа 100% щяха да паднат лошо от Колумбия, та сега поне имат оправдание да пореват от съдиите.

Брех Оейзиса голям късмет извади от басовете с мен. Загуби една бутилка уиски (Баса от негова страна - Чили не можели да минат групата с Испания и Холандия, това даже той ми го предложи и все едно каза "искаш ли да ти подаря една бутилка"), обаче втората на косъм е спаси, щото Колумбия щеше да омете Италия от 1/8 финала. (Баса от негова страна - Колумбия отпадала ако "срещнела първият по сериозен отбор" и това представяте ли си били Англия или Италия :dunno: )

Иначе и Екзорсиста гори с бутилка (Баса от негова страна - Англия минавали групата си ?!?!? WTF :unsure: - Томи, Томии батка как бе човече - те завалиите някога друг път били ли са само с една точка в групите)

Още неща, които написах:
- ЮА отборите ще рулират на това световно и очаква всички да минат групите си. - засега 5/6 минават, само Еквадор е под напрежение, обаче вярвам, че праснат 1:0 Франция и ще минат като втори в групата.
- Колумбия мин. 1/2 финал. - нататък са се запътили, жалко, че точно с Уругвай се паднаха (беше ясно, че Урусите минават и Италия и Англия, ама кой да предполага приятната изненада Коста Рика)
- ако схемата позволи смятам че 3 от 4 полуфин. ще са от ЮА - не съм я гледал подробно схемата ама Колумбия дали се разминава с Бра и Арж до 1/2 финала, то е ясно че Бра и Арж, пибаният Блатер ги е разминал.

(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Уругвай - Италия   |   25.06.2014 00:43

Venabili написа:
Хубаво де. Съдията, та съдията.
Но фактът, че Италия не се опита да атакува си беше тяхна грешка. Да се разчита на равен си е лоша идея - винаги е било - една контра праща всичко по дяволите. После съдиите, влагата, ранния час и всичко друго е виновно, ама не и малоумното решение да не се пробват да бият.

те щото Уругвай много атакуваха :laugh:
Италия стоеше по-добре на терена
професорите в тактиката според обстоятелствата излезнаха за 0-0, е понякога има и засечки

(Les Mousquetaires)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Уругвай - Италия   |   25.06.2014 00:45

Бразилия и Колумбия се срещат на евентуален 1/4 финал. Бразилия/Чили - Колумбия/Уругвай

(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Уругвай - Италия   |   25.06.2014 00:46

една мини копа америка се очертава и сигурен 1/2 финалист от този поток, а в другия Аржентина сами могат да се преебат нещо да не отидат на 1/2 финал
тест ще е евентуален 1/4 финал с Белгия

(New Mersey Razors)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Уругвай - Италия   |   25.06.2014 00:49

Prototype_Iblis написа:
alessandron написа:
Италия с тая нагласа 100% щяха да паднат лошо от Колумбия, та сега поне имат оправдание да пореват от съдиите.

Брех Оейзиса голям късмет извади от басовете с мен. Загуби една бутилка уиски (Баса от негова страна - Чили не можели да минат групата с Испания и Холандия, това даже той ми го предложи и все едно каза "искаш ли да ти подаря една бутилка"), обаче втората на косъм е спаси, щото Колумбия щеше да омете Италия от 1/8 финала. (Баса от негова страна - Колумбия отпадала ако "срещнела първият по сериозен отбор" и това представяте ли си били Англия или Италия :dunno: )

Иначе и Екзорсиста гори с бутилка (Баса от негова страна - Англия минавали групата си ?!?!? WTF :unsure: - Томи, Томии батка как бе човече - те завалиите някога друг път били ли са само с една точка в групите)

Още неща, които написах:
- ЮА отборите ще рулират на това световно и очаква всички да минат групите си. - засега 5/6 минават, само Еквадор е под напрежение, обаче вярвам, че праснат 1:0 Франция и ще минат като втори в групата.
- Колумбия мин. 1/2 финал. - нататък са се запътили, жалко, че точно с Уругвай се паднаха (беше ясно, че Урусите минават и Италия и Англия, ама кой да предполага приятната изненада Коста Рика)
- ако схемата позволи смятам че 3 от 4 полуфин. ще са от ЮА - не съм я гледал подробно схемата ама Колумбия дали се разминава с Бра и Арж до 1/2 финала, то е ясно че Бра и Арж, пибаният Блатер ги е разминал.

Имаш я естествено, но след световното, нещо против... Пиши на лична да се разбереме, аз имам и страшно много работа до към 15 ти Юли, но след това може да се видиме и да се натряскаме някъде и да ти дам и бутилката. БТВ, това е първия бас, който губя от клубари, а имам 3-4 спечелени. :-)

Последна промяна TheExorcist на 25.06.2014 00:57, променена общо 1 път

(The Grizzlies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Уругвай - Италия   |   25.06.2014 00:53

Аржентина с кого се очертава на 1/8 финал?

(Dune Warriors)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Уругвай - Италия   |   25.06.2014 00:53

Diavolo написа:
професорите в тактиката според обстоятелствата излезнаха за 0-0, е понякога има и засечки

Ами те си вкараха гола ;-)

Кой стоял по-добре на терена се забравя - резултатът остава. Знаем, че ти е болно, но няма как да отречеш, че точно тактиката им изяде главата - цял мач за равен е сложно да се играе. И се опариха. Та така. Засечки стават - и една от тях стана тук. Другото са извинения и оправдания.

(The Thracian Orphics)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Уругвай - Италия   |   25.06.2014 00:54

Vendome написа:

швейцария

(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Уругвай - Италия   |   25.06.2014 00:57

redo написа:
Vendome написа:

швейцария

тц :)
швайците много зле
съмнявам се да бият Хондурас, даже може и да паднат

(The Thracian Orphics)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Уругвай - Италия   |   25.06.2014 00:59

Diavolo написа:
тц :)
швайците много зле
съмнявам се да бият Хондурас, даже може и да паднат

не си ти, когато си афектиран :Р

(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Уругвай - Италия   |   25.06.2014 00:59

TheExorcist написа:
Имаш я естествено, но след световното, нещо против... Пиши на лична да се разбереме, аз имам и страшно много работа до към 15 ти Юли, но след това може да се видиме и да се натряскаме някъде и да ти дам и бутилката. БТВ, това е първия бас, който губя от клубари, а имам 3-4 спечелени. :-)

Най-голямата легенда на басовете е Дявола.
само 1 загубен от 12 баса в бгплей и дира
да се знае!

:devil:

(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Уругвай - Италия   |   25.06.2014 01:01

Venabili написа:
Diavolo написа:

Ами те си вкараха гола ;-)

Кой стоял по-добре на терена се забравя - резултатът остава. Знаем, че ти е болно, но няма как да отречеш, че точно тактиката им изяде главата - цял мач за равен е сложно да се играе. И се опариха. Та така. Засечки стават - и една от тях стана тук. Другото са извинения и оправдания.

абе станалото-станало (за мен незаслужено отпадане)
Италия обаче никога няма да отпадне нормално, винаги ще има адските драми, скандали и казуси :outofspace: :dunno:

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Отговори на тема   [ 139 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Следваща