Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: 22.09.2026 04:44

Отговори на тема  [ 725 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20 ... 37  Следваща
Уимбълдън 2014 - тема за коментари 
Автор Съобщение
(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Уимбълдън 2014 - тема за коментари   |   01.07.2014 22:23

alessandron написа:
Diavolo написа:
И ако обичаш не намесвай Фогела, който нито се е отказвал да пише заради мен нито нищо, Нажата също. че дори и Нолето, пълни глупости са това, най-вече за Фогела. :uuu:

Питай ги, особено Нажата и Ноле. Фогела вероятно не е, но за другите двама изобщо не съм сигурен. Все едно, действително ме ядоса и не ме изобщо грижа колко велик се чувстваш, като дразниш - просто действително спирам да говоря, защото в крайна сметка точно с дразненето, което предизвикаш, ми отравяш дори удоволствието да гледам тенис при цялата помия с която трябва да се занимавам всеки ден.

Нямам намерение да питам никого, а и не е моя работа. Живеем в демокрация и всеки има право да пише или да не пише. Аз ти казвам, че няма такова нещо пък ти може да вярваш в както си искаш.

(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Уимбълдън 2014 - тема за коментари   |   01.07.2014 22:25

alessandron написа:
Между другото за кошмарния жребий на Надал - почва с номер 51 в света, продължава с номер 52, в трети кръг става още по-трудно - с номер 63, а сега падна от номер 144.

не се прави на ударен, много добре знаеш, че това кой под кое място в ранглистата се намира няма никакво значени, особено пък на трева, където разиграванията са най-къси.
Иначе да, баланса на Рафа не е много добър срещу съперници извън Топ 50, но пък да не ти поствам баланса му срещу Топ 10, Топ 5, Топ 3 и Топ 1, че никак няма да ти хареса :-P

(Primus Maximus)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Уимбълдън 2014 - тема за коментари   |   01.07.2014 22:30

Diavolo написа:
alessandron написа:
Между другото за кошмарния жребий на Надал - почва с номер 51 в света, продължава с номер 52, в трети кръг става още по-трудно - с номер 63, а сега падна от номер 144.

не се прави на ударен, много добре знаеш, че това кой под кое място в ранглистата се намира няма никакво значени, особено пък на трева, където разиграванията са най-къси.
Иначе да, баланса на Рафа не е много добър срещу съперници извън Топ 50, но пък да не ти поствам баланса му срещу Топ 10, Топ 5, Топ 3 и Топ 1, че никак няма да ти хареса :-P

През оная работа ми е кво пускаш, казах ти.

(Primus Maximus)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Уимбълдън 2014 - тема за коментари   |   01.07.2014 22:31

Diavolo написа:
alessandron написа:
Diavolo написа:
И ако обичаш не намесвай Фогела, който нито се е отказвал да пише заради мен нито нищо, Нажата също. че дори и Нолето, пълни глупости са това, най-вече за Фогела. :uuu:

Питай ги, особено Нажата и Ноле. Фогела вероятно не е, но за другите двама изобщо не съм сигурен. Все едно, действително ме ядоса и не ме изобщо грижа колко велик се чувстваш, като дразниш - просто действително спирам да говоря, защото в крайна сметка точно с дразненето, което предизвикаш, ми отравяш дори удоволствието да гледам тенис при цялата помия с която трябва да се занимавам всеки ден.

Нямам намерение да питам никого, а и не е моя работа. Живеем в демокрация и всеки има право да пише или да не пише. Аз ти казвам, че няма такова нещо пък ти може да вярваш в както си искаш.

Ми Нажата ти каза друго, давай напред като кон с капаци.

(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Уимбълдън 2014 - тема за коментари   |   01.07.2014 22:32

naja_haje написа:
Diavolo написа:

Няма да ви развалям Рафа-феста дълго, едно 19 годишно австралийче се погрижи вече. Но, защото виждам, че някак си съм се намесил без дори да участвам, ще изясня. Прав е Сандро и последните мнения показват това, което за всички пищеши по-отдавна е очевадно - теникийко брояч до дупка, монтонно радио и отявлен хейтър. Какъвто шефа, такъв стана и форума, уви. Забавлявайте се на воля, като гледам и на Сандро не му остава много и тогва Рафа-феста ще е още по-пълен, оргазъм след оргазъм след всяко мощно 'вамос' ще има. А, като задмине 17те... ах, тогава, тогава.. предвиждам такъв живот....

аз не съм ти намесвал името, друг го стори.
и ти не пишеш в целия нов форум не само тук, така че проблема явно е някъде другаде
ако щеш пиши ако щеш недей
никого не съм засегнал лично

:wave:

(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Уимбълдън 2014 - тема за коментари   |   01.07.2014 22:33

alessandron написа:
Diavolo написа:
alessandron написа:

През оная работа ми е кво пускаш, казах ти.

Съмнявам се... :laugh:

но както и да е,
честито още веднъж, голям ден за Рафа хейтърите

(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Уимбълдън 2014 - тема за коментари   |   01.07.2014 22:41

alessandron написа:
Diavolo написа:
наредиха кошмарен жребий за Надал :uuu:

Спри се малко, излагаш се отново и отново. А на Надал на УСО 2013 като "му наредиха" чуден жребий, тогава що не каза нищо?

Факт е, че е имал доста късмет с жребиовките, но при всеки го е имало това
Но Рафа на хард корт не е толкова важно дали ще има такива бигхитъри след 2007 г.
Но си прав, че не сме 2007-2011 г. и дори в една чудесна форма като момента Рафа си е победим в първите кръгове на турнира (този 4 кръг също не може да се каже, че е късен, нещо по средата), докато тогава компенсираше с много тичане, докато сега се спестява и закъснява и като закъснява и ето тук ударче в мрежата, там ударче в аут.
Все си мисля, че щеше да пребори в 5 сета Киргьос при цялото му феноменалено сервиране ако не бяхме 2014 г.
От догодина най-накрая ще има по-голяма пауза между клея и тревата и това ще е голям шанс за Надал. Нищо, че ще е на 29 г.
Е не знам де, така си мисля

Последна промяна Diavolo на 01.07.2014 22:46, променена общо 1 път

(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Уимбълдън 2014 - тема за коментари   |   01.07.2014 22:45

Нема Значка написа:
Diavolo написа:
Трябваше да форсира повече на ретур, повече риск, а той игра подсигурен процентен тенис надявайки се, че непознатия младок ще чоукне, особено в решаващия тайбрек на третия сет игра форсирайки ънфорси от ракетата на Ник, но той не направи такива.

Е за тва става въпрос! :wave:
:tomate:

Е да лесно е отстрани, ама мисля, че точно това поведение на Надал реши мача и от това съм меко казано бесен :besnyo:
просто не го очаквах. ужасна загуба, а и е и срамна, защото говорим за топ 150 съперник на 19 г. :oops:

а след Дъстин Браун, Надал вече има още един отрицателен баланс, още един негатив
заеби тая пуста трева му нанесе много щети
първа загуба в 1 кръг на шлема
загуби от съперници извън топ 100
негативен ХТХ

знаеш, че за мен статистиката значи много и за всяко едно нещо си водя подробни статове :outofspace: :-(

(Primus Maximus)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Уимбълдън 2014 - тема за коментари   |   01.07.2014 22:54

Diavolo написа:
Все си мисля, че щеше да пребори в 5 сета Киргьос при цялото му феноменалено сервиране ако не бяхме 2014 г.

Че то това го написах още след третия сет, естествено беше. И ти казвам, че в Мания при мач Федерер - Надал щях да дам точно 3:1 за Роджър с надеждата за такова развитие като мача днес - два тайбрека за Фед, където той е по-класен и винаги е бил по-класен от Надал, после някой сет за Рафа с пробив и леко паднало ниво на сервис на Роджър и накрая четвърти сет с нечовешко сервиране пак. Да, трудно би било, но именно заради липсата на голямото тичане от едно време вече Федерер и Надал влизат в зоната на процентния тенис. А на бърза настилка Федерер винаги ще си има шансове срещу Надал, който вече се приближава към 30-те и е нормално да намалява търчането. Ще видим догодина, както и за Олимпиадата в Рио - на мен ми е интересно дали спадът при Надал ще е постепенен или ще се случи рязко.

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Уимбълдън 2014 - тема за коментари   |   01.07.2014 22:57

Diavolo написа:
Balleta написа:
SUBXERO написа:
Оттук нататък съм за Бум Бум Бине. Искам реванш за миналата година!

Абсолютно Лисики до края, ама не ми се вярва, тая надувка Халеп най-накрая има чист път към титлата, ако не чокне пак ментално, но Маша я няма вече, така, че ще диша по леко ... все пак успех на Кума Лиса, дано има шанс и късмет

надувка? надувка е Шарапова, но не и Халеп, която е изключително земно, слънчево и естествено момиче. И не знам защо реши, че Халеп зависела от това дали Шарапова я има или няма. Халеп е много по-талантлива тенисистика от Мария и в скоро време ще почне да я побеждава често по турнирите.
И тук пред Халеп има далеч по-опасни съпернички отколкото Шарапова - на дневен ред е Лизики, а после Кербер или Бушар все адски неприятни съпернички.

баце изнервил си се нещо от Рафата, споко, Маша си ги пердаши Халеп и Бушар къде ги хване, намерил си с кого да плашиш, да беше казал Серенка :laugh: Иначе Марчето бе на косъм да обърне намиращата се в '' невероятна форма на живота си Кербер'', въпреки, че днес се личеше, че като на Рафа не и е ден.

Иначе напоследък не знам дали си забелязал, но Рафа и Маша вървят яко в комплект и при победи и загуби още от миналия сезон насам :laugh:

П.П. Халеп е надменно румънче, наблюдавах я доста, ще я видим тук, сега става фаворит при липсата на Маша

(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Уимбълдън 2014 - тема за коментари   |   01.07.2014 23:04

alessandron написа:
Diavolo написа:

Че то това го написах още след третия сет, естествено беше. И ти казвам, че в Мания при мач Федерер - Надал щях да дам точно 3:1 за Роджър с надеждата за такова развитие като мача днес - два тайбрека за Фед, където той е по-класен и винаги е бил по-класен от Надал, после някой сет за Рафа с пробив и леко паднало ниво на сервис на Роджър и накрая четвърти сет с нечовешко сервиране пак. Да, трудно би било, но именно заради липсата на голямото тичане от едно време вече Федерер и Надал влизат в зоната на процентния тенис. А на бърза настилка Федерер винаги ще си има шансове срещу Надал, който вече се приближава към 30-те и е нормално да намалява търчането. Ще видим догодина, както и за Олимпиадата в Рио - на мен ми е интересно дали спадът при Надал ще е постепенен или ще се случи рязко.

Искам ми се дори и не стигне Фед по ГШ да го доближи максимално и да има драма
Надявах се на кота 15 след Уимбълдън, а да не вземе да стане 18 за Фед
Но това е положението де. Прав е Значката, че е смешно така да се кахърим за милионери, които изобщо не ни знаят ама пуста страст и фенщина... :dunno:

(Primus Maximus)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Уимбълдън 2014 - тема за коментари   |   01.07.2014 23:06

Че защо да няма драма и настигане? Самият ти години наред си ми натяквал на мен как погребвам Надал, сега вече броиш 18-та на Федерер. Чакай, тепърва има мач с Вавринка, който тая година отдавна загърби реномето си на лузър, после вероятно със силно сервиращ и уверен Раонич, а на финал Ноле/Мъри - нито един от тези съперници не е лесен и не е кой да е, а Федерер си е най-възрастният в турнира в крайна сметка.

(Valiant Knights)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Уимбълдън 2014 - тема за коментари   |   02.07.2014 13:14

Това видяхте ли го - https://www.youtube.com/watch?v=kZeAQRhb66U ?

Май някой е предрусал тоя път. :rofl:

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Уимбълдън 2014 - тема за коментари   |   02.07.2014 15:19

Henman написа:
Това видяхте ли го - https://www.youtube.com/watch?v=kZeAQRhb66U ?

Май някой е предрусал тоя път. :rofl:

Баси мамата! :helpless: :dunno: :question: Шок и ужасТ!! Чак ТАКА да се натакова (каквото там е таковала), ужасстт. :-D

ICQ YIM WWW
(The Grizzlies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Уимбълдън 2014 - тема за коментари   |   02.07.2014 16:26

Хайде не се скръндзайте и раздувайте какво става при Гришата, че в работата съм само на лайвскор.

Нашият нещо е разпилял Чемпиъна в първия сет и сега гледам, че и във втория го е пробил.

(Valiant Knights)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Уимбълдън 2014 - тема за коментари   |   02.07.2014 16:35

Мъри играе потресаващо слабо засега (има около 20 ънфорса за сет и половина, втория му сервис е като женски и изглежда необяснимо нервен.) Гришата е стабилен на сервис и от основната се държи много добре. в първия сет имаше проблем само в първия си сервис гейм, където спаси брекпойнт. втория сет същата история, но при 4-3 с пробив на нашия му падна нивото и направи 2-3 грешчици, които върнаха шотландеца в мача. сега му е паднало, трябва да държи ниво и да вземе този сет. върне ли се Анди в мача, ще стане много сложно.

(Valiant Knights)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Уимбълдън 2014 - тема за коментари   |   02.07.2014 16:42

измъкна се Мъри от 15-40. еххх виси на косъм, но засега шампионският дух го задържа. дано Гришо удържи и вземе тайбрека :90:

(Valiant Knights)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Уимбълдън 2014 - тема за коментари   |   02.07.2014 16:54

ВАМОООООООООООООООООООООС! 7-4 точки в тайбрека за Григор! умна и разнообразна игра, по-добър сервис и е само на сет от 1/2 финал! БРАВОООООООО! :rock:

(Valiant Knights)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Уимбълдън 2014 - тема за коментари   |   02.07.2014 16:55

на Корт 1, пък току-що Чилич се върна в мача и изравни сетовете. КОНСПИРАЦИЯ?!? :-?

(The Grizzlies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Уимбълдън 2014 - тема за коментари   |   02.07.2014 16:56

Не знам кое е психически по-изцеждащо, честно казано - всичко в звук и картина или само текст и F5 до побъркване.

2-0! YESSSSSSSSS!!!!!!!!!!!!!

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Отговори на тема   [ 725 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20 ... 37  Следваща