Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: 28.07.2026 09:27

Правила на форума

-> Само регистрирани потребители на форума могат да пишат в тази секция.
-> Моля, пишете на кирилица и спазвайте културен тон в дискусиите.
-> Мнения, които не са свързани със СП, в които има обиди, заплахи или провокации, ще бъдат изтривани от администраторите или модераторите на форума
-> Теми със сходно съдържание ще бъдат сливани по преценка на администраторите или модераторите на форума
-> Организацията на игри се извършва като всяка игра има отделна собствена тема, в която се провеждат всички кръгове

Отговори на тема  [ 106 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6  Следваща
Бразилия - Колумбия 
Автор Съобщение

Отговори с цитат
Мнение  Re: Бразилия - Колумбия   |   05.07.2014 01:10

oasis написа:
И нещо друго, не съм сигурен, но атаката от която стана дузпата за Колумбия тръгна от неотсъдено нарушение срещу Майкон.

Само не ми казвай, че съдиите подпряли Колумбия. Над 50 фала и само 4 жълти картона, а трябваше да са минимум 10 и половината отбор на Бразилия да изгори за следващия мач, ебаси.

(Red or Dead)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Бразилия - Колумбия   |   05.07.2014 01:10

Бразилските палячовци бяха до тук. Танкове, самолети, пехотинци, резервна армия, всичко тръгва за Бразилия :ludnica: Германия ще спука от бой този разграден двор. Няма да го има Тиаго Силва, мача свършва дами и господа! Все им се разминаваше на тези, но този път няма, намериха си майстора в лицето на Бундестима :music:

(The Grizzlies)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Бразилия - Колумбия   |   05.07.2014 01:11

oasis написа:
На Прототипа кво да му кажа освен че циганопоклоничеството е опасна болест ;-).

Имам чувството, че за последно си бил в Лондон някъде 1991г.

oasis написа:
И нещо друго, не съм сигурен, но атаката от която стана дузпата за Колумбия тръгна от неотсъдено нарушение срещу Майкон.

Освен че дузпата бе 100% то и картона трябваше да е червен.

Отговори с цитат
Мнение  Re: Бразилия - Колумбия   |   05.07.2014 01:11

Пфу, и като си помисля, че тези мърльовци са най-вероятните нови световни шампион- по-добре да си следвах тактиката след отпадането на 'талянците и да си гледах по един от всеки 4 мача. Скука... :sleep:

(The Cursed)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Бразилия - Колумбия   |   05.07.2014 01:12

Bjoern Bo написа:
Ами това е... Остава да се надяваме, че Белгия ще спаси първенството за футболните ценители... :unsure:

Иначе отиваме към възможно най-ботската голяма четворка :uuu: :uuu:

Е, къде най-ботска без Италия. :laugh:

Като цяло доста фантазьорски бяха тия приказки как Колумбия щели да стават шампиони. Че даже някои "експерти" разправяха некви басни как били по-добре без Фалкао. С него и дотука нямало да стигнат. Да, често. :) То се видя накрая с що-годе смислен нападател колко по-добре стоят на терена. С Фалкао може би щяха да имат шанс за нещо повече. Без него - до първия сериозен отбор и чао. Нищо изненадващо.

Що касае Бразилия - очаквам да паднат от Германия.

(Крива Нива)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Бразилия - Колумбия   |   05.07.2014 01:14

Hiksa написа:
oasis написа:

Само не ми казвай, че съдиите подпряли Колумбия. Над 50 фала и само 4 жълти картона, а трябваше да са минимум 10 и половината отбор на Бразилия да изгори за следващия мач, ебаси.

Не ве брато, Бразилия и Италия винаги са ми били най-гадните отбори, просто се опитвам да съм обективен, така ми се стори, не съм гледал повторения.

(Arlito)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Бразилия - Колумбия   |   05.07.2014 01:14

Diavolo написа:
супер дразнещ коментатор.
Ивайло Ангелов си личеше как подкрепя бразилците в ефир. Недопустимо поведение :uuu:

Предубедени сте според мен, тоя път не видях с нещо да показа пристрастие.

(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Бразилия - Колумбия   |   05.07.2014 01:16

въпроса е дали ще отпаднат след продължения или дузпи, съмнявам се, че ще е в редовното време... Много тичат и имат късмет определено, а немците с тази тикитака по-трудно ще ги затруднят. И за мен каските са фаворити особено ако Неймар не играе, но има цели 3 начина да ги победеят, в редовното, след продължения и след дузпи. Отбор домакин от калибъра на Бразилия трудно се бие току-така.

Отговори с цитат
Мнение  Re: Бразилия - Колумбия   |   05.07.2014 01:17

fouls : 31 - 24
yellow cards : 2 - 2

:help: Хълк със сигурност заслужаваше картон, което можеше да го извади за полуфинала.

(Крива Нива)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Бразилия - Колумбия   |   05.07.2014 01:17

Prototype_Iblis написа:
oasis написа:
На Прототипа кво да му кажа освен че циганопоклоничеството е опасна болест ;-).

Имам чувството, че за последно си бил в Лондон някъде 1991г.

oasis написа:

Освен че дузпата бе 100% то и картона трябваше да е червен.

Аз и преди го казах и пак го повтарям фен съм на английския футбол и музика, а не на англичаните, но колкото и Лондон да е пълен с цигани, англичаните не са такива ;-) , може да са розови гейове,но не и цигани :laugh:
Найстина беше по-правилно да е червен картона, но пък ако е имало нарушение нямаше да се стигне до дузпата ;-)

Последна промяна oasis на 05.07.2014 01:18, променена общо 1 път

(The Cursed)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Бразилия - Колумбия   |   05.07.2014 01:19

Hiksa написа:
fouls : 31 - 24
yellow cards : 2 - 2

:help: Хълк със сигурност заслужаваше картон, което можеше да го извади за полуфинала.

Абе то и доста колумбийци заслужаваха картони. Сунига на няколко пъти при това. :)

(The Grizzlies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Бразилия - Колумбия   |   05.07.2014 01:20

Блуфена е англофил, да не се прави :)

(Arlito)

Отговори с цитат

[quote="oasis",Спърсе, ти за Куадрадо или както там се казва ми говореше колко добър бил, тоя като го гледам и Фиорентина му е много, от музика разбираш, но от футбол явно не много :laugh: .[/quote]
Е днес беше слаб, но все още има най-много асистенции на първенството - 4. Стърлинг колко има?:)

(Крива Нива)
Аватар

Отговори с цитат

Diavolo написа:
въпроса е дали ще отпаднат след продължения или дузпи, съмнявам се, че ще е в редовното време... Много тичат и имат късмет определено, а немците с тази тикитака по-трудно ще ги затруднят. И за мен каските са фаворити особено ако Неймар не играе, но има цели 3 начина да ги победеят, в редовното, след продължения и след дузпи. Отбор домакин от калибъра на Бразилия трудно се бие току-така.

Дяволе ти си по статистиките, но на мен ми се струва че немците играят много трудно срещу Бразилия.

Отговори с цитат
Мнение  Re: Бразилия - Колумбия   |   05.07.2014 01:22

Diavolo написа:

Най-голямото оръжие на Бразилците - статичните положения, ще бъде неутрализирано. Ако Неймар наистина е контyзен, то не знам как ще създават опасности. Този отбор на Бразилия е дърводелски, според мен ще се затворят и ще чакат някой грешен пас или отнета топка, за да направят някоя контраатака. Но пък и немците не виждам как могат да пробият защитата на Бразилия с фалшива девятка като Мюлер, според мен Клозе е наложително да играе.

(Arlito)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Бразилия - Колумбия   |   05.07.2014 01:22

Hiksa написа:
Колумбийците не са дорасли все още за такива сблъсъци. Както предположих, халфовете на кариоките задушиха средната линия на Колумбия. И двата гола бяха грешки на защитата или вратаря (втория гол). Недопустимо!! И все пак според мен нямаше фал срещу Хълк за пряк свободния при втория гол.

Липсата на Силва няма да е проблемна - Данте е от неговата класа.

Нямаше фал срещу Хълк? Ти сериозно ли, какво има да се спори въобще там, фала си беше 100%, даже и заслужен картон даде съдията.

(Крива Нива)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Бразилия - Колумбия   |   05.07.2014 01:23

spurs написа:
Е днес беше слаб, но все още има най-много асистенции на първенството - 4. Стърлинг колко има?:)

Тия асистенции срещу антични отбори кво ми ги броиш, по твоята логика Бербатов трябва да е легенда в Юнайтед :laugh:

(New Mersey Razors)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Бразилия - Колумбия   |   05.07.2014 01:23

Не играя в игрите и букви хвалене няма тука, но точно 2-1 мислех, ще свърши този. Швабите го мислех 1-1. Иначе много исках мач Колумбия - Холандия ( производителите срещу продавачите ).

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Бразилия - Колумбия   |   05.07.2014 10:04

Казват, че Неймар пропускал мачовете докрая на мондиала заради някакво счупване... Айде, вече само тежката фифаджийска артилерия може да ги добута до титлата бразилетата...

Отговори с цитат
Мнение  Re: Бразилия - Колумбия   |   05.07.2014 11:02

Виждам, че голяма част от потребителите са гледали друг мач. Бразилия трябваше да води около 3-4 на нула след първото полувреме и показа играта, която всичките им фенове искаме да гледаме. След това очевидно Фелипао им беше казал да пазят резултат, което беше най-голямата глупост. Голът на Колумбия дойде след фаул срещу Майкон. Лайненцето Хамес трябваше да бъде изгонен, не знам какво го превъзнасяте тоя "wannabe" Кристияно. Гледал съм му поне 10 мача с Монако, там Бербатов ги носи на гръб, а Хамес опропастява 60-70 процента от положенията. И то като се има предвид, че първенството е ужасно слабо, играе се на около 2/3 от скоростта в Германия/Англия/Испания/Италия и има само един отбор - ПСЖ, един полуотбор - Монако и миманс. Неймар определено е голяма загуба, както и Тиаго Силва, но заместниците им ще се хвърлят на кръв, Бразилия играе у дома, черна котка е на Германия и мачът е 1Х2 отвсякъде. Плюс това капитанът пресметливо си изкара картона сега, за да почива и тренира вкъщи вдигането на трофея. 1:1 до 120-тата, гол на Клозе, Бразилия на финала с дузпи:)))))))))

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Отговори на тема   [ 106 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6  Следваща