-> Само регистрирани потребители на форума могат да пишат в тази секция. -> Моля, пишете на кирилица и спазвайте културен тон в дискусиите. -> Мнения, които не са свързани със СП, в които има обиди, заплахи или провокации, ще бъдат изтривани от администраторите или модераторите на форума -> Теми със сходно съдържание ще бъдат сливани по преценка на администраторите или модераторите на форума -> Организацията на игри се извършва като всяка игра има отделна собствена тема, в която се провеждат всички кръгове
след тоя мач сигурно има доста фенове на фифата, те немците на това играха, иначе краля тия дни може да ми пише ако иска ЛС да подновим съперничеството, когато е свободен. дано утрешния полуфинал е по-интересен и да има интрига

Prototype_Iblis
(The Grizzlies)
Re: Бразилия - Германия | 09.07.2014 01:13
заслужиха си комплиментите за вечерта.

Крал Блуфен
(CDLM Blue Power)
Регистриран на: 20.08.2012 20:25 Мнения: 7526 Местоположение: зад ужасно висок зид
Re: Бразилия - Германия | 09.07.2014 01:20
juve написа:
след тоя мач сигурно има доста фенове на фифата, те немците на това играха, иначе краля тия дни може да ми пише ако иска ЛС да подновим съперничеството, когато е свободен. дано утрешния полуфинал е по-интересен и да има интрига
Между другото аз на сингъл плеър бех тренер на Уелс и след като станах световен шампион, на Еврото биех всички наред, а на финала ме биха пак каските с 5-0 и то на Semi Pro. Още не знам как се случи...малко като днешния мач =))
Тия дни може да разцъкаме пак, ше се разбереме

navy
Re: Бразилия - Германия | 09.07.2014 01:25
Prototype_Iblis написа:
заслужиха си комплиментите за вечерта.
Всъщност, Льов го чака много тежко време до финала, след такъв резултат спада мотивацията и хъса. Немците по ZDF много добре си анализират воглаве с Оли Кан, че насреща са имали разпасана команда.

Vendome
(The Grizzlies)
Re: Бразилия - Германия | 09.07.2014 01:27
Prototype_Iblis написа:
Bjoern Bo написа:
Между другото, една интересна статистика за тетрадките на Дяволето (непроверена): Германия вече е първенец по отбелязани голове на световни първенства (223), изпреварвайки Бразилия (221).
И ако не се лъжа Бразилия няма изпуснато световно за разлика от Германия, които имат един или два пропуска.
Германия няма отпадане в група, Бразилия има. Немците не играят само на два Мондиала - 1930 (нормално, само шест отбора от Европа отиват) и следвоенния през 1950г., пак логично.
Между другото, една интересна статистика за тетрадките на Дяволето (непроверена): Германия вече е първенец по отбелязани голове на световни първенства (223), изпреварвайки Бразилия (221).
И ако не се лъжа Бразилия няма изпуснато световно за разлика от Германия, които имат един или два пропуска.
Германия няма отпадане в група, Бразилия има. Немците не играят само на два Мондиала - 1930 (нормално, само шест отбора от Европа отиват) и следвоенния през 1950г., пак логично.
И то 50-та година не играят поради забрана, а не защото не са се класирали

oasis
(Крива Нива)
Re: Бразилия - Германия | 09.07.2014 02:13
И остана още две неща да се случат на това световно, утре Холандия да бие и Мюлер( колкото и да ми е неприятен) да вкара още два гола и за циганите нищо да не остане, нито титла, нито голмайстор

TheExorcist
(New Mersey Razors)
Re: Бразилия - Германия | 09.07.2014 02:15
Честито на Надето, най-големия фен на на Германия. Но на финала ще е друго. HOLLAND FIRST!

Diavolo
(Extreme Zombies)
Регистриран на: 30.05.2012 16:09 Мнения: 32167 Местоположение: Адът, казват е навсякъде около нас...
Re: Бразилия - Германия | 09.07.2014 02:47
Интересно къде изчезна Надето

Diavolo
(Extreme Zombies)
Регистриран на: 30.05.2012 16:09 Мнения: 32167 Местоположение: Адът, казват е навсякъде около нас...
Последна промяна msafinx на 09.07.2014 07:51, променена общо 1 път

msafinx
(Valiant Knights)
Re: Бразилия - Германия | 09.07.2014 08:18
Balleta написа:
е да, тя Холандия една Коста Рика не можа да бие ...
Напълно подкрепям мнението на Дяволето, Те и Германия един Алжир не можаха да бият, но е въпрос на стилове - латиноамериканците залагат прекалено много на нападението и срещу по-слаби отбори ги принуждават да се защитават. Като срещнат обаче достатъчно стабилен отбор във всички звена и се наложи и да се защитават са готови да поемат по няколко парчока. Въпрос на развитие на мача е. Нещо подобно се случи и първият мач с Испания. Отбор тръгващ да се надиграва срещу силен прагматичен опонент ей така, както 60 години да няма загуба у дома или мачка на 3 поредни форума е готов да поеме 5 ца +

msafinx
(Valiant Knights)
Re: Бразилия - Германия | 09.07.2014 08:28
Bjoern Bo написа:
Ама ебете го резултата, вижте какво казва показателят DANGEROUS ATTACKS: BRAZIL 44 GERMANY 31. Или пък показателят "тики-така", известен още и като POSSESSION: BRAZIL 56% GERMANY 44%. Какво незаслужено отпадане - а, бай Момчи? :(
ХАААХ! Това ме подсеща за онея прословути точки в ПМЛ за най-полезен играч където бях 46ти

Руиз
Re: Бразилия - Германия | 09.07.2014 08:55
Никой не е очаквал такъв резултат! Това ще се запомни завинаги! Унижение за Бразилия! Те стигнаха неубедително до полуфинала. Латиноамериканските отбори имат комплекси от Бразилия и макар че Чили, Колумбия и Мексико да играят по-добре, губят. Ако домакините бяха срещнали европейски отбор на осминафинала, можеха да отпаднат там. Бразилците показаха и психическа неустойчивост. След втория гол на немците рухнаха и бяха тотално фигуранти. Направи ми добро впечатление Сколари ,който прегръщаше подред немските играчи и Льов.
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения