Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: 20.09.2026 22:56

Отговори на тема  [ 34 мнения ]  Отиди на страница 1, 2  Следваща
Защо 
Автор Съобщение
(New Mersey Razors)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Защо   |   08.11.2012 01:46

не се коментират мачовете от турнирите тука? Имаше доста интересни моменти вчера и днес, и нито дума!!! Това в ЕФ никога не е било!!! :-o :dunno:

(Синята Лавина)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Защо   |   08.11.2012 01:48

А защо коефициентът за Челси беше ~2?
Не, че биха заслужено, но домакинство срещу Шахтьор и 2.00 за 1ца..
Вярно, че украинците не са лоши, във форма са, но...
както и да е - аз лапнах от тази клизма в 93тата минута :laugh:

(New Mersey Razors)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Защо   |   08.11.2012 01:51

Ami za6toto i 4elsi i Arsenal igraiat mnogo trudno sre6tu ugrainci u doma, takava e statistikata. A kato gosti redovno iadat boi! Az o4akvah X1. To4no taka stana!

(Крива Нива)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Защо   |   08.11.2012 09:09

Специално за мен - тия групи са адски скучни. Да Барса падна от Селтик, но какво от това- ще промени ли нещо това за класирането и? Едва ли.
По-интересно е очертаващото се отпадане на шампиона на Англия, но това предвид групата в която са не може да се каже, че е изненада.

Иначе, квото друго интересно видя като резултат :dunno: . Може би само победата на Галата, беше леко изненадваща - другото си бе резон.

(Dune Warriors)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Защо   |   08.11.2012 10:25

Добре де - къде беше изненадата в мача на комшиите?

А аз рядко коментирам, защото когато са мачовете съм на работа - и после докато си изгледам репортажите (или целите срещи) и всички са спрели да говорят за който и да е от мачовете...

(New Mersey Razors)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Защо   |   08.11.2012 11:16

bai Momchil написа:
Специално за мен - тия групи са адски скучни. Да Барса падна от Селтик, но какво от това- ще промени ли нещо това за класирането и? Едва ли.
По-интересно е очертаващото се отпадане на шампиона на Англия, но това предвид групата в която са не може да се каже, че е изненада.

Иначе, квото друго интересно видя като резултат :dunno: . Може би само победата на Галата, беше леко изненадваща - другото си бе резон.

E da ama, predi vinagi si e bilo pylno s komentarir, dori i v grupite!

(CDLM Blue Power)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Защо   |   08.11.2012 11:24

За мен много по-скандално е,че не се дискутират мачовете от най-престижния турнир на планетата КОПА СУДАМЕРИКАНА!

Maybe I’m a phantom. Then again, maybe not. A phantom can’t hurt you.

Отговори с цитат
Мнение  Re: Защо   |   08.11.2012 12:52

Верно голям мерак беше да се преместим в тези форуми и в крайна сметка за енти пореден път ми се случва да изгледам някой мач, да реша да пусна едно мнение и да видя, че... няма тема.

Иначе ми писна от тия калитари Челси, не им спира късметът и тази година. Два напълно идиотски гола + такъв от корнер в 94-тата на три минутното продължение. От другата страна не бяха греди, мелета и всичко освен двата гола. Шахтьор много ме кефят как играят. Сега трябва да бият в Дания и ако Челси и Ювентус не завършат наравно се класират още преди последния мач в групата.

(Real Green)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Защо   |   08.11.2012 13:03

Nole написа:
Верно голям мерак беше да се преместим в тези форуми и в крайна сметка за енти пореден път ми се случва да изгледам някой мач, да реша да пусна едно мнение и да видя, че... няма тема.

Всъщност тема може да пусне всеки :) Искаш да пишеш - пускаш.. дали ще е мнение или тема, разликата е само една - трябва да сложиш някакво заглавие ;-)

А една лека справка в дира ще покаже че е имало не малко кръгове в ШЛ, за които не е имало тема също.. или ако е имало е била за конкретен мач.
Лично за мен с тези групи, ШЛ губи част от интереса който би имало към турнира. Едни и същи мачове вървят всяка една година почти.

Снощи специално голям респект за братовчедите от Селтик, но мисля че дори и те са наясно, че ако този мач бе важен за Барселона, трудно щяха да го вземат.

Отговори с цитат
Мнение  Re: Защо   |   08.11.2012 13:15

Направо ви се чудя защо ги направихте тези форуми с бай момчил, при положение, че на вас явно нищо не ви е интересно.

В едната група шампионът на Европа и шампионът на Италия дишат прахта на Шахтьор и правят мега атрактивни мачове... В другата Борусия, която нямаше 10 години победа замалко да бие два пъти Реал, а шампионът на Англия със селекция 1 млрд последните години няма да стигне и до третото място.
БАТЕ-та правят фурор, ПСЖ на Анчелоти играе за пръв път в лигата от маса време насам, Шалке се опъва на Арсенал, Милан бере душа, дори Барселона въпреки че на хартия е в мега лесна група всеки мач бие с по 1 гол (обикновено в края) или пък вчера пада. Ама нищо де, това са рутинни събития, аз така като гледам всичко е рутинно, само тук таме на авантите на Ман Юн се възмущавате.

Както и да е де, дира и той беше в кома, а и ти не си карал никого да се мести, ама имаше няколко човека дето правеха всичко възможно да се "местим" и в крайна сметка, кво става - вместо един форум в кома, сега имаме два мъртвеца. Все тая де, много се отнесох, айде хубав ден на всички ;)

Последна промяна Nole на 08.11.2012 13:15, променена общо 1 път

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Защо   |   08.11.2012 13:24

И на мен не ми е интересно това малоумно подобие на турнир - кво ся, да си изсмуквам от пръстите някакви уонаби анализи, колкото да върви бройката на мненията ли?!? Онзи ден Лилестрьом се спаси от изпадане за 39-ти пореден сезон със звучна "шестичка" срещу Стабек на Митичния и аз още не съм пуснал тема, а ще тръгна да ти пиша зорлем за тази комерсиална плюнка ШЛ. Айде нема нужда! ;)

(Real Green)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Защо   |   08.11.2012 13:33

Nole написа:
Направо ви се чудя защо ги направихте тези форуми с бай момчил, при положение, че на вас явно нищо не ви е интересно.

Е, не е точно така. Няма нищо общо нашия интерес към ШЛ с форумите. Реално този тук бе направен основно заради ПМЛ. Причините са дъвкани и дъвкани.
Никъде не пише че аз и Момчил трябва да пускаме теми за всичко. Аз имам интерес към английския футбол и пускам там теми за всеки по-голям мач. За някои мачове има интерес, за други няма. Нормално.. не мога да се сърдя на хората че пишат или не пишат.

Иначе и снощи имаше аванта за Манчо, но никой нищо не е писал ;-)

Ще пиша и тук, нещо което писах преди - един форум се прави от хората и за хората пишещи в него. Не е хубаво да се сърдим че няма теми за едно или друго, защото реално в дира Киро не пускаше теми за Милан, БАТЕ и Ман Сити, нали така ;-)

За чисто футболните неща си много прав и дори само ти изреди поне 3-4 неща, на които съм убеден че някой щеше да отговори ако бяха пуснати в тема. Ти специално има много какво да напишеш и както казах, за много неща си прав. Не ме разбирай че се заяждам с отговорите си, напротив... :cheers:

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Защо   |   08.11.2012 15:13

Снощи БАТЕ бяха брутално ощетени във Валенсия, мизерника Солдадо трябваше да изхвърчи още в 13 минута за удар в корема на играч на БАТЕ без топка, ако това беше на мач на Реал и Барса щеше да има мамма миа.
Иначе снощи беше интересно и аз се учудих, че никой не коментира, Байерн водеше 5:0 в 33 минута, на Брага - Манчо тока спря и го прекъснаха, после чудовищният им късмет проработи и Пърси вкара малко след като влезе, после дузпичка и ботщината се върна. На другите калитари (които досега трябваше да имат поне 4-5 загуби, ама идиотски отбори чоукваха или се намисаше съдия) най накрая паднаха - иначе Тито вече е с най-добър старт за Барса в историята - бухахаха, ще падна, айде правете и от него великан-треньор :rofl:
Таман щях да се бъзикам с Девола за руско/украинските отбори и Челсито взеха, че биха. :-) Оня ден Реал пак нищо не игра, а Моу сбърка тотално състава оставяйки Мората извън групата при контузен Бензема - Игуаин се контузи първото полувреме и Реал остана без нападател - Моу официално си призна след мача, че е сбъркал. Иначе отменения ни гол си беше редовен, ама тънко положение, няма какво да се сърдим, съдиите не са видеороботи.
А иначе Ноле не знам какво се чуди, ако не зачекнем спора Реал - Барса, тук се говори основно за английски футбол, добре, че рекорда на Милан остана и Девола се въодушеви и взе пуска тема след тема за по-по и най отбори от близкото и далечно минало :-D Не, че изобщо на някой (дори на останалите миланисти) му пукаше за тоя рекорд ;-)

Ето написах си каквото имах да пиша за предните два дена :celebrate: :-P

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Защо   |   08.11.2012 15:50

Balleta написа:
Иначе отменения ни гол си беше редовен, ама тънко положение, няма какво да се сърдим, съдиите не са видеороботи.

Съдиите нямат никакво оправдание в конкретния случай. Подобни спорни ситуации на скорост трябва да се пускат в духа на играта, а не да се развяват флагове като застраховка за евентуална 20-сантиметрова засада. За мен лично е допустимо да се пусне някоя тънка засада (като гола на Чичарито срещу Челски), когато ситуацията се е разиграла много бързо, но да се спират редовни атаки заради съмнение за засада, си е чист пладнешки грабеж и съдиите нямат капка оправдание за това!

Отговори с цитат
Мнение  Re: Защо   |   08.11.2012 16:57

На Моуриньо основната грешка беше, че почна с Модрич до Шаби Алонсо, така се разваля целият баланс в отбора, и като добавим проблемите с контузии в защита, то не е изненадващо че Борусия вкара два гола при тази класа, която има в нападение. Второто полувреме с влизането на Есиен нещата си дойдоха по местата.
Като цяло този трансфер на Модрич беше малко ненужен предвид и на това, че не можахте да продадете Кака. Дано след този гол на Озил, най-накрая малко му понамалят фаловете на КР7. Балет, кога за последно е вкарвал Роналдо от фаул ?

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Защо   |   08.11.2012 18:12

Nole написа:
Балет, кога за последно е вкарвал Роналдо от фаул ?

Много, много отдавна (за неговите стандарти), миналия сезон вкара на Атлетико. :-)

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Защо   |   08.11.2012 20:43

Balleta написа:
Nole написа:
Балет, кога за последно е вкарвал Роналдо от фаул ?

Много, много отдавна (за неговите стандарти), миналия сезон вкара на Атлетико. :-)

Ей сега проверих по обстойно. За два сезона(60 гола миналия сезон и 18 гола този сезон), головете му от пряк-свободен са:

Date: 02-11-2011
Match: Lyon vs Real Madrid
Final score: 0-2
Stadium: Gerland
Competition: UEFA Champions League

Date: 04-04-2012
Match: Real Madrid vs APOEL
Final score: 5-2
Stadium: Santiago Bernabeu
Competition: UEFA Champions League

Date: 11-04-2012
Match: Atletico Madrid vs Real Madrid
Final score: 1-4
Stadium: Vicente Calderón
Competition: La Liga

Тоест не е вкарвал от пряк-свободен точно от 7 месеца ;-)

:celebrate: :football: :fan:

Последна промяна Balleta на 08.11.2012 20:44, променена общо 1 път

(The Grizzlies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Защо   |   08.11.2012 21:54

bai Momchil написа:

И аз така, трудно гледам повече от 45 минути в груповата фаза.

(The Grizzlies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Защо   |   08.11.2012 21:55

Крал Блуфен написа:
За мен много по-скандално е,че не се дискутират мачовете от най-престижния турнир на планетата КОПА СУДАМЕРИКАНА!

Ако ще дискутираме Милионариос - ДА, иначе няма смисъл.

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Защо   |   08.11.2012 21:58

Vendome написа:
bai Momchil написа:

И аз така, трудно гледам повече от 45 минути в груповата фаза.

има си хас да не са ви скучни и двата ливърпулски отбори не участват в тоя формат :whistle: :-D

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Отговори на тема   [ 34 мнения ]  Отиди на страница 1, 2  Следваща