Правила на форума
-> Само регистрирани потребители на форума могат да пишат в тази секция. -> Моля, пишете на кирилица и спазвайте културен тон в дискусиите. -> Мнения, които не са свързани със СП, в които има обиди, заплахи или провокации, ще бъдат изтривани от администраторите или модераторите на форума -> Теми със сходно съдържание ще бъдат сливани по преценка на администраторите или модераторите на форума -> Организацията на игри се извършва като всяка игра има отделна собствена тема, в която се провеждат всички кръгове
* ФИНАЛ * Германия - Аржентина *
| Автор |
Съобщение |
|
A.Agassi
(Valiant Knights)
|

Re: * ФИНАЛ * Германия - Аржентина * | 14.07.2014 01:11
Меси от година- година и половина не е Меси. не виждам това да е кой знае каква новина и тая бесна истерия и хейт не ги разбирам. аз щях да съм много по-учуден ако беше направил някакви феноменални мачове и чудеса от храброст. с просто око е видно, че я няма необходимата острота и клиничност, която характеризираше играта му. и като прибавим, че в Аржентина никога не са знаели как да го използват картинката е ясна. тука няколко човека обаче си изляха цялата злоба и мъка, която ви е причинил, когато беше на висота, което е показателно 
 |
|
Hiksa
|

Re: * ФИНАЛ * Германия - Аржентина * | 14.07.2014 01:12
Заслужена победа на Германия. Играха повече футбол от Аржентина и успяха най-после да пробият Аржентинската защита. Гаучосите също имаха положения, но Игуаин, Меси и Паласиос се изложиха. Играч на мача беше Месчерано и той трябваше да получи надградата вместо Меси - той беше най-добрият играч на Аржентина през ЦЕЛИЯ турнир. Радвам се за Шурле. 
|
|   |
|
 |
|
Dobril
(The Grizzlies)
|

Re: * ФИНАЛ * Германия - Аржентина * | 14.07.2014 01:13
хахахаха а да се гавря с подобни хейтъри е нечувано удоволствие! 
|
|   |
|
 |
|
alessandron
(Primus Maximus)
|

Re: * ФИНАЛ * Германия - Аржентина * | 14.07.2014 01:14
На мен ли мъка, Андре? Объркал си нещо рейса, пич, както се казваше в една реклама. Меси в най-силните си години игра в поне толкова силни формации на Аржентина, колкото и сега, ама даже гол не вкара - 2010-та визирам. Та така за Меси - коментирай ти защо му дадоха на ГАЛЕНИКА Златната топка, ако си честен пред себе си.
|
|   |
|
 |
|
Shifter
(Thug Slugs)
Регистриран на: 22.07.2012 14:22 Мнения: 3108 Местоположение: София
|

Re: * ФИНАЛ * Германия - Аржентина * | 14.07.2014 01:14
За мен единствената по-груба грешка на съдията беше, че не изгони Масчерано в продълженията, или поне не му каза, че ще го изгони, ако направи още подобни нарушения (а той направи). Доста глупаво беше и отсъждането за фал на Игуаин срещу Нойер, като поне за мен останаха съмнения, че вратарят игра с ръка извън наказателното поле. В останалата част от мача се справи сравнително добре, но пък и отборите не го затрудниха особено - нямаше симулации, препирни и т.н.
 |
|
Hiksa
|

Re: * ФИНАЛ * Германия - Аржентина * | 14.07.2014 01:15
И кога е бил на висота в Аржентинския отбор, Копа Америка 2007 или 2011 или СП 2010 или сега? Не се сещам да е мачкал с Аржентинския отбор както Дон Диего го правеше. НУЛА трофеи на национално ниво - факт.
|
|   |
|
 |
|
alessandron
(Primus Maximus)
|

Абе Лейкърс що останаха ПРЕДПОСЛЕДНИ? Смотани са колкото Меси и затва ли дори не успяха да стигнат до първото място отзад напред? Колко гола вкара днес Месията, колко пъти уцели вратата? 
|
|   |
|
 |
|
Крал Блуфен
(CDLM Blue Power)
Регистриран на: 20.08.2012 20:25 Мнения: 7526 Местоположение: зад ужасно висок зид
|

Евала за обективното мнение. За злобата естествено не си прав и ако помислиш ше се сетиш каква е истинската причина хипофизния гном да търпи критики.
_________________ Maybe I’m a phantom. Then again, maybe not. A phantom can’t hurt you.
|
|   |
|
 |
|
speranza
(Real Green)
|

Re: * ФИНАЛ * Германия - Аржентина * | 14.07.2014 01:16
Съдията си беше почти перфектен, както е бил винаги. Не е Колина, но е достоен негов заместник. Трябва да забранят на оня идиот коментатор по БНТ да влиза в студио до края на живота си, защото избълва толкова простотии, не само по адрес на съдията, не е истина просто... Иначе, Германияяяя!!!!  Много съм щастлива!!! Заслужена титла с оглед на играта и на останалите отбори, а Нойер е велик!!
Последна промяна speranza на 14.07.2014 01:17, променена общо 1 път
|
|   |
|
 |
|
Dobril
(The Grizzlies)
|

Re: * ФИНАЛ * Германия - Аржентина * | 14.07.2014 01:16
хехе, алесандронче, на теб хейтът ти осмисля немалка част от живота хахахахах Ама като дойде пак времето за титлите, съм абсолютно сигурен, че ще поздравиш честно и почтено, нали 
|
|   |
|
 |
|
alessandron
(Primus Maximus)
|

Re: * ФИНАЛ * Германия - Аржентина * | 14.07.2014 01:17
 Всъщност ми отне доста малко - няколко странички само 
Последна промяна alessandron на 14.07.2014 01:18, променена общо 1 път
|
|   |
|
 |
|
A.Agassi
(Valiant Knights)
|

Re: * ФИНАЛ * Германия - Аржентина * | 14.07.2014 01:17
[quote="alessandron" Бацек, какво и на кого отделям аз внимание си е чисто моя работа. Специално за футболно фенство с теб трудно ще се засечем на еднакви позиции. Не от днес съм казвал, че Меси е надценен играч, а Тонзо и Добрил си заслужиха храницата - който търси, намира. На теб ти съчувствам, макар че едва ли чак толкова си се закахърил, все пак май повече предпочитания за Испания имаше ти, но нали Меси е от Барса. Само дето като няма Шави и Иниеста, не е толкова бляскава работата и това не е нещо учудващо.[/quote]
аз съм за Франция на национално ниво, Испания ги уважавам също, но дотам. така че за съчувствие няма место. отдавна съм казал, че Меси ме интересува само в Барселона, за Аржентина не ми дреме хич. това че бил надценен са некакви дребни заяжданици и хейт, но нормално- всеки вижда каквото му отърва. мисълта ми беше, че да се принизява и оплюва така един голям спортист е жалко, каквито и да са личните ни предпочитания.
 |
|
IchWill
|

Re: * ФИНАЛ * Германия - Аржентина * | 14.07.2014 01:18
Как ли пък не! А Швайнщайгер сам се разкървави и Агуеро с нищо не е виновен 
 |
|
A.Agassi
(Valiant Knights)
|

Re: * ФИНАЛ * Германия - Аржентина * | 14.07.2014 01:22
хайде, хайде сега. доста пъти е порил Милан  и не ми вкарвай некви тъпи лафчета точно на мене- не се знаем от вчера.  няма да повтарям повече, че представянето му в националния отбор на Аржентина не ме интересува- да коментират аржентинците и феновете на албиселесте. защо са му дали златната топка не знам, питай тия дето я дават.
 |
|
alessandron
(Primus Maximus)
|

Re: * ФИНАЛ * Германия - Аржентина * | 14.07.2014 01:23
Да, вярно, Франция беше, сори, забравям. Иначе за мен Меси не е голям спортист и многократно съм казвал защо - далеч преди това първенство. По мое мнение Меси е тиха водица, но от тия, които гледат да кълват злобно зад камера, а не да си излеят мъжки пред всички каквото му е на сърцето. През годините имаше куп случки, които му показваха характера, върхът беше това световно и онова хлапе, на което не подаде ръка. Спортист не значи само умения, знаеш го. Като умения естествено, че е един от най-добрите в играта и най-добрият за последните 7-8 години, но в моите възприятия това далеч не е достатъчно. Вече твърде често при него се повтарят някои неща, както в Барселона елиминира всичко в нападение, което можеше да го засенчи - Ето'о, Вия, Ибрахимович, така и сега, в национала на Аржентина си задай въпроса защо Тевес го нямаше, след като не се чу за никакъв конфликт със Сабея. Може би не съм прав, но така го чувствам и така ми изглежда Меси. За другото в националния отбор цифрите сами говорят.
|
|   |
|
 |
|
Крал Блуфен
(CDLM Blue Power)
Регистриран на: 20.08.2012 20:25 Мнения: 7526 Местоположение: зад ужасно висок зид
|

Re: * ФИНАЛ * Германия - Аржентина * | 14.07.2014 01:23
Интересно защо не говориш така като се плюе най-великият треньор на нашето време и доказан гений като Жозе Моуриньо! Хипофизния гном си заслужи подигравките заради сектантите, които го боготворят. А точно такива златни топки като тая дето му подариха днеска засилват още повече негативите! Като се е осрал се прибира дома, а не му се дават награди!
_________________ Maybe I’m a phantom. Then again, maybe not. A phantom can’t hurt you.
|
|   |
|
 |
|
joy_r
|

Re: * ФИНАЛ * Германия - Аржентина * | 14.07.2014 01:24
Добре, като е видно с просто око, защо, За Бога, му дадоха наградата за играч на първенството? Ето заради такова нелогично идолизиране и пренебрегване на по-заслужили, но не така медийно подплатени играчи много хора не го обичаме Меси. Честно, писна ми в края на тази хубава вечер да гледам неговата намръщена миша физиономия, вместо щастливите лица на победителите. (сигурно и аз се излагам според вас, феновете, но не обичам да премълчавам и най-вече не обичам несправедливости)
 |
|
redo
(The Thracian Orphics)
|

Re: * ФИНАЛ * Германия - Аржентина * | 14.07.2014 01:25
без най-добрия си футболист толкова могат аржентина. а положение, което 'златната топка' вкарва 100 от 100 на хетафе и гранада, но изпуска на финал на световно достатъчно обяснява за какво става дума.
|
|   |
|
 |
|
Shifter
(Thug Slugs)
Регистриран на: 22.07.2012 14:22 Мнения: 3108 Местоположение: София
|

Re: * ФИНАЛ * Германия - Аржентина * | 14.07.2014 01:26
Ами виновен е за извършването на фала, но ако го бяха изгонили заради това, щеше да е малко пресилено. Но дори и да приемем тази ситуация, пак стават три грешки - една в полза на Германия в редовното време и две в полза на Аржентина в продълженията - виждали сме доста по-безобразно съдийство.
 |
|
alessandron
(Primus Maximus)
|

Re: * ФИНАЛ * Германия - Аржентина * | 14.07.2014 01:26
Хех, Милан от години не е това, което беше до 2007, така че Милан не можа да се засече с Барселона в наистина силни формации и с двата отбора - така беше 1994 година. Дори и в жалките ни състави пак успяхме да ви бием веднъж и добре че бяхме с Алегри и малкото негърче в Каен на Ноу Камп удари греда, а Меси вкара от 100% засада втория гол - даже бяха изкарали снимки и тук, което в реално време не се видя, но след това 0:7 от Байерн. И отдавна футболът не ми е такава тръпка, както тенисът - това ако не си го усетил ...
|
|   |
|
|