Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: 28.07.2026 09:26

Правила на форума

-> Само регистрирани потребители на форума могат да пишат в тази секция.
-> Моля, пишете на кирилица и спазвайте културен тон в дискусиите.
-> Мнения, които не са свързани със СП, в които има обиди, заплахи или провокации, ще бъдат изтривани от администраторите или модераторите на форума
-> Теми със сходно съдържание ще бъдат сливани по преценка на администраторите или модераторите на форума
-> Организацията на игри се извършва като всяка игра има отделна собствена тема, в която се провеждат всички кръгове

Отговори на тема  [ 214 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 7, 8, 9, 10, 11  Следваща
Месия НЕ ЗНАЧИ БОГ ДИЕГО АРМАНДО МАРАДОНА 
Автор Съобщение
(Arlito)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Месия НЕ ЗНАЧИ БОГ ДИЕГО АРМАНДО МАРАДОНА   |   17.07.2014 11:04

Щом се гледат само евроуспехите, значи смело мога да кажа, че в началото на 60-те единственият английски гранд е бил Тотнъм :)

(Arlito)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Месия НЕ ЗНАЧИ БОГ ДИЕГО АРМАНДО МАРАДОНА   |   17.07.2014 11:05

Prototype_Iblis написа:
Stuart написа:
Не ги броим значи панаирните градове. Нищо, че там участват Милан, Интер, Рома, Челси, Лийдс, Валенсия, Фиорентина, Торино и т.н.

А броим ли един други, водещи се за по-престижни турнирчета, в които участват Гвардия Варшава, Саарбрюкен, Спора Люксембург, Рот-Вайс Есен, МТК, Орхус, Норкьопинг, Сервет, Ерцгебирге Ауе, Шамрок Роувърс, Гленавон и т.н.? :)

Тия отбори дето си ги изредил и аз не знам защо са ЗАБЕЛЕЖИ ФУТБОЛНИ ОТБОРИ, които са се класирали за евротурнирите от квотите на съответните си държави, докато Копенхаген XI, Загреб XI, Лайпциг XI, Лондон XI, Франкфурт XI, Базел XI са някакви единадесеторки най-вероятно от служители на фирми от дадените градове презентиращи стоките си на тези панаири, участващи на назнаен ротационен принцип в зависимост къде се провежда панаира в някакъв турнир не признат официално от УЕФА.

Сега прочетох, че по някое време започнали да участват и футболни отбори, че даже били викани на принципа на по-предно класиране в националните първенства т.е. нещо като истински футболен турнир ама не съвсем. Обаче и трите титли на Барса са от преди този момент. :-D

Е нали се разбрахме, че третата не е отпреди този момент, не манипулирай :)

(The Grizzlies)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Месия НЕ ЗНАЧИ БОГ ДИЕГО АРМАНДО МАРАДОНА   |   17.07.2014 11:34

Крал Блуфен написа:
ама за да си истинска легенда и футболен Бог трябва да си направил страната си световен шампион защото това е най-високото отличие в кариерата на всеки футболист. Всички други са на заден план.
[/quote]

Не, не, неее! Нали дадох колкото щеш примери по-рано в темата за футболни богове, които никога не са печелили световна титла. Това не значи, че не са истински легенди! Кройф, Ди Стефано, Пушкаш, Бест... да не ги изброявам всичките... "безтитленици" хехехе

Последна промяна Dobril на 17.07.2014 11:34, променена общо 1 път

(The Grizzlies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Месия НЕ ЗНАЧИ БОГ ДИЕГО АРМАНДО МАРАДОНА   |   17.07.2014 11:38

Крал Блуфен написа:
Vendome написа:
Баце, няма лошо да се бъзикаш за физически качества, ама по отношение на Меси това е не само некоректно, но и е кофти бъзик. Човекът е имал сериозен здравословен проблем с хормоните като дете, Барса и лекарите са положили много усилия да преодолее в някаква степен заболяването.

Е айде сега, те 99% от фитболистите имат сходно с неговото телосложение. Какво толко има да се обижда! Въпроса е,че не е нито легенда нито месия, за каквато искат да го представят болните фенове на УЕФАЛОНА. Тука някой беше писал за Пеле,че имал 3 световни титли май и за тва бил най-великия. Е не знам дали е по-по-най защото не съм го гледал ама за да си истинска легенда и футболен Бог трябва да си направил страната си световен шампион защото това е най-високото отличие в кариерата на всеки футболист. Всички други са на заден план.

Разликата между неговия случай и тези на останалите е, че той е имал сериозен здравословен проблем и е някак кофти да го бъзикаме за ръста му.

(The Grizzlies)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Месия НЕ ЗНАЧИ БОГ ДИЕГО АРМАНДО МАРАДОНА   |   17.07.2014 11:39

А относно това, че Реал, пардон фекал, първи дръпват твърде много като титли и КЕШ - това може да се анулира като тежест предвид франкистските привилегии, с който този обор-тумор-abomination се е ползвал през годините. Оборът на малоумния боклук Франко трябва да бъде презиран и отхвърлен от интелигентните и достойни хора!

Истинският гранд, автентичният, този, който не се е ползвал с никакви лайняни диктаторски привилегии, истински чаровния гранд - това Е БАРСЕЛОНА!

фекал са боклук, диктаторско изпражнение!

(CDLM Blue Power)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Месия НЕ ЗНАЧИ БОГ ДИЕГО АРМАНДО МАРАДОНА   |   17.07.2014 12:36

Само влизам да кажа кур за покемона, който сля темите и ми изчезнаха номинациите за сигнатура и,че вече съм готов с избора си.

наслаждавайте и се :laugh: :laugh: :laugh:

Maybe I’m a phantom. Then again, maybe not. A phantom can’t hurt you.

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Месия НЕ ЗНАЧИ БОГ ДИЕГО АРМАНДО МАРАДОНА   |   17.07.2014 12:55

Крал Блуфен написа:
наслаждавайте и се :laugh: :laugh: :laugh:

Изображение

Ахахахахаха, ОДОБРЯВАМ!!! :-D :-D :-D :moufan: :clown:

Иначе колкото и да им е болно на задръстените сектанти, прехваленият урод Гнуси все още не е успял да направи родината си нито световен, нито континентален шампион. Напомням, че говорим не за Швейцария, Ангола или Ямайка, ами за Аржентина - един от топ 4 на националните отбори за всички времена. Бих добавил, че и Барса не ги е направил носители на ШЛ, защото реално това стана благодарение на истинските майстори Хави и Иниеста в допълнение на интересите на мафиотската структура УЕФА и гравитиращите около нея съмнителни финансови потоци.

Пикайте газ сега, откаченяци! :wave:

(The Grizzlies)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Месия НЕ ЗНАЧИ БОГ ДИЕГО АРМАНДО МАРАДОНА   |   17.07.2014 13:05

Марадона също не е направил Аржентина световни шампиони, а това стана благодарение на майсторите Валдано и Буручага (и в допълнение на мафиотската структура на ФИФА, чийто съдия не отчита играта с ръка) - аналогично на малоумните ви писаници относно Бог Меси и Шави и Иниеста (велики титани на играта като Роналдиньо и Ето`о също играха с Шави и Иниеста и при все това са мноооого далеч от постиженията на БОГ МЕСИ).

Марадона без тях (съотборниците си в националния на Аржентина) не постигна почти нищо в ЕКТ, като изключим Купата на Уефа... Иначе игра пак в много силни отбори. Тези аргументи са аналогични на вашите и дори бих казал много по-силни. :yes: Понеже ШЛ е вече много класи над СП.

Така че... потапяйте се! БОГ МЕСИ Е НАЙ-ВЕЛИКИЯТ ЗА ВСИЧКИ ВРЕМЕНА. Който го критикува и обижда, не е достоен и лайната МУ да яде!

Последна промяна Dobril на 17.07.2014 13:08, променена общо 2 пъти

(The Grizzlies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Месия НЕ ЗНАЧИ БОГ ДИЕГО АРМАНДО МАРАДОНА   |   17.07.2014 13:11

Въпрос към всички пишкомерци по темата - не ви ли омръзна? :question:

(CDLM Blue Power)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Месия НЕ ЗНАЧИ БОГ ДИЕГО АРМАНДО МАРАДОНА   |   17.07.2014 13:11

Bjoern Bo написа:
Иначе колкото и да им е болно на задръстените сектанти, прехваленият урод Гнуси все още не е успял да направи родината си нито световен, нито континентален шампион. Напомням, че говорим не за Швейцария, Ангола или Ямайка, ами за Аржентина - един от топ 4 на националните отбори за всички времена. Бих добавил, че и Барса не ги е направил носители на ШЛ, защото реално това стана благодарение на истинските майстори Хави и Иниеста в допълнение на интересите на мафиотската структура УЕФА и гравитиращите около нея съмнителни финансови потоци.

Пикайте газ сега, откаченяци! :wave:

Споделям, крада и онанирам ЕДНОВРЕМЕННО!

(The Grizzlies)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Месия НЕ ЗНАЧИ БОГ ДИЕГО АРМАНДО МАРАДОНА   |   17.07.2014 13:39

spurs написа:
Prototype_Iblis написа:
Stuart написа:
Не ги броим значи панаирните градове. Нищо, че там участват Милан, Интер, Рома, Челси, Лийдс, Валенсия, Фиорентина, Торино и т.н.

А броим ли един други, водещи се за по-престижни турнирчета, в които участват Гвардия Варшава, Саарбрюкен, Спора Люксембург, Рот-Вайс Есен, МТК, Орхус, Норкьопинг, Сервет, Ерцгебирге Ауе, Шамрок Роувърс, Гленавон и т.н.? :)

Тия отбори дето си ги изредил и аз не знам защо са ЗАБЕЛЕЖИ ФУТБОЛНИ ОТБОРИ, които са се класирали за евротурнирите от квотите на съответните си държави, докато Копенхаген XI, Загреб XI, Лайпциг XI, Лондон XI, Франкфурт XI, Базел XI са някакви единадесеторки най-вероятно от служители на фирми от дадените градове презентиращи стоките си на тези панаири, участващи на назнаен ротационен принцип в зависимост къде се провежда панаира в някакъв турнир не признат официално от УЕФА.

Сега прочетох, че по някое време започнали да участват и футболни отбори, че даже били викани на принципа на по-предно класиране в националните първенства т.е. нещо като истински футболен турнир ама не съвсем. Обаче и трите титли на Барса са от преди този момент. :-D

Е нали се разбрахме, че третата не е отпреди този момент, не манипулирай :)

Аз с никой не съм се разбирал :laugh:
Чета във уикито и какво да видя:
==quote===
След 1968 година в турнира се класират отбори според позицията си в първенството
==unquote==
Гледам също, че и третата панаирджийска купа на Барса е през 1966. Май ти манипулираш. ;-)

(The Grizzlies)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Месия НЕ ЗНАЧИ БОГ ДИЕГО АРМАНДО МАРАДОНА   |   17.07.2014 13:41

Stuart написа:
То по тая логика и Юве не е гранд преди Трапатони, Ливърпул преди Пейсли и т.н.

Виж как полека-лека ти светва. :-)

(The Grizzlies)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Месия НЕ ЗНАЧИ БОГ ДИЕГО АРМАНДО МАРАДОНА   |   17.07.2014 14:16

Добриле,

На човек, като теб който се възхищава на второразредено рекламно турнирче като ШЛ обезценяващо се с главоломна скорост и постоянно натрапващо е за пример просто нямам какво да кажа. Какво му е трудното да бъде спечелено от:
- отборите на adidas
- отборите на nike
- отборите на елцинов олигарх
- отборите на произволен шейх
всичко в името на мърчандайзинга и на бизнеса, не че е нещо лошо напротив печеленето на пари е страхотно опияняващо чувство в което аз също съм влюбен, НО..... просто няма общо с футбола като игра, а ние все пак тука обсъждаме точно тази игра.
Така, че Краля то го каза, когато някой спечели СП и е ограничен до избора на футболисти от една държава или айде в някакви нормални рамки както беше навремето в клубните отбори да кажем трима чужденци за тогавашният КЕШ, то това е успех от неимоверно по-голяма величина от днешната ШЛ финансово-рекламно ограничена за печелене от минимален брой отбори. Лига в която рекордите не значат нищо.
А факта, че подценяваш немският национален отбор, като футболни достойнства показва, колко си далеч от ИГРАТА ФУТБОЛ и колко си заслепен от съвременната и лъскава, но балонна опаковка, на която ако не се сложат някакви финансови ограничения няма начин да не рухне и колкото по-бързо толкова по-добре.
Че говорех за немският национален отбор който в момента е резултат от политиката приета от техният футболен съюз след провала на Евро 2000 за развитие на школите - естественият но бавен начин за създаване на силен отбор, а не начина демонстриран включая и твоят любим отбор напоследък с плащания по 80-100 милки за калпак.

Последна промяна Prototype_Iblis на 17.07.2014 14:17, променена общо 1 път

(Крива Нива)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Месия НЕ ЗНАЧИ БОГ ДИЕГО АРМАНДО МАРАДОНА   |   17.07.2014 14:20

Diavolo написа:
oasis написа:
Еми точно това е най-смешното че Уеа бил по-добър футболист от Роналдо и ако има някой в този форум който е с фенски очила то това си ти и е ясно на всички. Колкото до това колко съм гледал футбол ще ти кажа че съм 74 и първото световно което съм гледал е 82. Дълги години се издържах от залози и съм гледал какъв ли не футбол, като винаги съм се опитвал да оставя на заден план фенските пристрастия, което при теб явно е невъзможно. Няма смисъл да продължаваме спора, всеки си има право на мнение.

прави разлика Оейзисе
межди по-велик или комплексен футболист и по-техничен и по-добър според моите лични убеждения какъв трябва да е моя футболист (образно казано)

Дяволе, аз правя разлика и твърдя че във всяко едно отношение, Кристиано Ронолдо е по-добър и от Уеа и от Савичевич, това си е моето мнение и едва ли нещо може да го промени, гледал съм ги и тримата достатъчно, че да знам какво говоря. Пак казвам всеки си има право на мнение.

(Red or Dead)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Месия НЕ ЗНАЧИ БОГ ДИЕГО АРМАНДО МАРАДОНА   |   17.07.2014 14:52

Още ли коментирате хора, употребяващи наркотици и великия Лео МЕСИ??? :-o

(Red or Dead)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Месия НЕ ЗНАЧИ БОГ ДИЕГО АРМАНДО МАРАДОНА   |   17.07.2014 14:55

Блуфи,

винаги си слагал оригинални сигнатури. С тази обаче слизаш надолу до нивото на народонаселението! :cow:

(CDLM Blue Power)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Месия НЕ ЗНАЧИ БОГ ДИЕГО АРМАНДО МАРАДОНА   |   17.07.2014 15:07

what about this one?

https://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xpa1/t1.0-9/10505486_1109130329127182_8865114823196193240_n.jpg

(The Cursed)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Месия НЕ ЗНАЧИ БОГ ДИЕГО АРМАНДО МАРАДОНА   |   17.07.2014 15:33

SUBXERO написа:
Въпрос към всички пишкомерци по темата - не ви ли омръзна? :question:

НЕ! :laugh:

Prototype_Iblis написа:
Stuart написа:
То по тая логика и Юве не е гранд преди Трапатони, Ливърпул преди Пейсли и т.н.

Виж как полека-лека ти светва. :-)

Ясна ми е вашата логика на мене. Изконен гранд е само Реал Мадрид, останалите станали грандове чак след "ерата Х". :)

(Red or Dead)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Месия НЕ ЗНАЧИ БОГ ДИЕГО АРМАНДО МАРАДОНА   |   17.07.2014 16:44

Видях някакви подобни сравнения, които са плод на някой абсолютен неталнтливко.

(The Grizzlies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Месия НЕ ЗНАЧИ БОГ ДИЕГО АРМАНДО МАРАДОНА   |   17.07.2014 18:06

Цитат:
Ясна ми е вашата логика на мене. Изконен гранд е само Реал Мадрид, останалите станали грандове чак след "ерата Х". :)

Не, Реал става гранд дори на местно и международно ниво чак през 50-те с появата на Алфредо Ди Стефано с титлите и КЕШ, спечелени през този период.

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Отговори на тема   [ 214 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 7, 8, 9, 10, 11  Следваща