Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: 21.09.2026 18:55

Отговори на тема  [ 183 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 10  Следваща
Ботев - сезон 2014/2015 
Автор Съобщение
(CDLM Blue Power)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Ботев - сезон 2014/2015   |   24.07.2014 23:00

goro_levskara написа:
Блуфка, честно да ти кажа ми е все тая. Интересува ме само Левски, а това, че Цска, или Ботев са отпаднали не може по никакъв начин да ме грабне. Няма как да заприличвам на тях и да злорадствам, няма как да заприличвам на 99 процента от сектор Б, които на не един важен мач миналата година през половината полувреме пеят к.р за Цска. Този сектор, който заприлича на техния сектор от 90 те, когато те правеха същото и продължават да го правят. В България в огромна част феновете са анти Левски, или анти Цска и се кефят повече на загубата на другия отбор, отколкото от победата на своя. Така че Блуфка, зяпам си сините от Пловдив просто за кеф :-)

Е, ние не можеме да се сравняваме с тях и да искаме. Чак до там не сме стигнали навръх 3ри март да хулиме Апостола или да правиме заря както те организираха като ни вкарваха най-силнит еотбори в Европа в групите на ШЛ.

Винаги е забавно да слушаш Тройчо боклука как реве и се оправдава. Сега пак обяснявал как били отбор на 15 дни, а миналия сезон през цялото време говореше за "оздравителната" година. Абе няма край свинската епизод 8648 :petku: :petku: :petku:

Що се отнася до Левски - този отбор игра на 23 Май вечерта пред 38 000 на националния стадион и това му е единствения мач за последните 4 сезона. Не съм чул и видял да сме играли пак някъде, но ако отново се събират ще присъствам на 100% =)

Maybe I’m a phantom. Then again, maybe not. A phantom can’t hurt you.

(Крива Нива)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Ботев - сезон 2014/2015   |   24.07.2014 23:24

По лошото е че ни надиграват тотално.

бтв. Стори ми се че мернах Игрева в публиката :-)

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Ботев - сезон 2014/2015   |   24.07.2014 23:33

bai Momchil написа:
бтв. Стори ми се че мернах Игрева в публиката :-)

Трябваше и мен да ме мернеш, ама който не си е свършил работата навреме, сега кибичи тъжно от компютъра вкъщи, вместо да са мандахерца айляшката из Централна Европа :( Нека му е!!

Ай дано ботевците обърнат развоя, ама то май и няма много смисъл, като се има предвид кой им е следващият им съперник - хем неприятен, хем непреодолим...

Доста тъжен ден за българския клубен футбол се очертава...

(CDLM Blue Power)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Ботев - сезон 2014/2015   |   24.07.2014 23:42

Bjoern Bo написа:

Аз не се сещам за по прекрасен ден от много години насам. И кво стана сега...всички можело да се осират, да падат от андрешковски отбори, от отбори от Б група и такива дето немат произнасяне (съперника на Личйекс) обаче само един отбор игра в ШЛ и достигна 1.4 финал през 21 век.

Шах с пешка!

(Red or Dead)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Ботев - сезон 2014/2015   |   25.07.2014 16:24

Крал Блуфен написа:
Bjoern Bo написа:

Аз не се сещам за по прекрасен ден от много години насам. И кво стана сега...всички можело да се осират, да падат от андрешковски отбори, от отбори от Б група и такива дето немат произнасяне (съперника на Личйекс) обаче само един отбор игра в ШЛ и достигна 1.4 финал през 21 век.

Шах с пешка!

Мат направо ;-) :laugh:

(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Ботев - сезон 2014/2015   |   25.07.2014 21:06

Bjoern Bo написа:

черен четвъртък за българския футбол
докато такива като перуката са начело толкова

От ЦСКА очаквах някаква подобна на Мура издънка в стил Стойчо (ще му простиме ако ни направи шампиони), а и Зимбру са сериозен отбор за нашите клубове като изключим Лудогорец. Истинската издънка беше срещу Мура, това не бих казал, особено на фона на плачевното състояние в което се намира от 2, 3 години насам ЦСКА.
Боте голяма излагация, защото отпаднаха от отбор от втора дивизия... на Австрия, но и това се очакваше.
Но адски наприятно ме изненадаха Литекс. Това от тях точно не съм го очаквал. Много голяма издънка срещу отбор дето не бях го чувал и ще си изкълча езика докато го кажа :uuu:

Последна промяна Diavolo на 25.07.2014 21:06, променена общо 1 път

(The Grizzlies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: AW: Ботев - сезон 2014/2015   |   26.07.2014 08:39

Diavolo написа:
Много голяма издънка срещу отбор дето не бях го чувал и ще си изкълча езика докато го кажа :uuu:

Как може да не си чувал за Дьошгьор? Ти отбори от ИСС Старт не си ли събирал бе? Какъв маниак може да си тогава? Разочароваш ме, Дяволе!

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Ботев - сезон 2014/2015   |   26.07.2014 10:28

Казва се Диошдьор. И в този ред на мисли: кур за Гонг - сигурно единственото място, където форумджиите са поне пет пъти по-умни и знаещи от съответните журналисти :helpless:

Наесен, като бутнем унгарското напред в Ранглистата на потоците, хубаво ще ги научите отборчетата :-D

Последна промяна Medved на 26.07.2014 10:33, променена общо 1 път

(The Grizzlies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: AW: Ботев - сезон 2014/2015   |   26.07.2014 11:06

Хайде да не ми казваш как се чете, че знам прекрасно. И не се чете Д. Нещо средно между Г и ДЖ е. Тук отново стигаме до казуса Гьоко или Джоко Хаджиевски от преди 15-20 години, ако помниш. Написах го Гьор, понеже не само отборът, а и самият град е по-известен с тази вариация. Иначе ако се запичаме за всеки спорен случай няма оправия.

П.П. Ти нали беше голям застъпник на общоприетите транскрибции, какво ти стана изведнъж?

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Ботев - сезон 2014/2015   |   26.07.2014 14:39

Първо, въпросният отбор Диошдьор е от Мишколц, не от Дьор ;)

Второ, градът Дьор, където юношеските национали на България бяха аналени от младите каски преди няколко дни, си е известен и общоприет баш като Дьор. Не знам къде си го срещал като Гьор (освен в статиите на неграмотни журналясти като онези драскачи от Гонг).

И трето, въпросният звук няма точен еквивалент на български, но е най-близък до нашето "д", затова е възприето да се предава именно с "д".

Цитат:
ПРАВИЛА ЗА ТРАНСКРИПЦИЯ И ПРАВОПИС НА УНГАРСКИТЕ ГЕОГРАФСКИ ИМЕНА

2. унгарските палатални съгласни, записвани с буквените съчетания gy, ny и ty, се отразяват на български език само пред а, о и и, както следва:

а) gya (gya), - с дя; напр. (Fuzesgyarmat - Фюзешдярмат, Gyal - Дял);
gyo (gyo), gyo, (gyo); - с дьо; напр. (Gyod - Дьод, Gyor - Дьор);
gyu (gyu), gyu (gyu); - с дю; напр. (Gyula - Дюла, Gyurus - Дюрюш);

...

3. в средисловие пред съгласна, пред e и i и в краесловие gy, ny и ty се предават като д, н и т; напр. (Ketegyhaza - Кетедхаза, Kengyel - Кендел, Egregy - Егред, Bonyhad - Бонхад, Csany - Чан, Bezenye - Безене, Katymar - Катмар, Kety - Кет)

За Гьоко не съм се интересувал, но като гледам, става въпрос за меко "г", което в говор може да звучи близко до "дж". А пък за "дж" си имат отделна буква (џ). Но примерно в сръбския има меко и твърдо "ч" и меко и твърдо "дж", тъй че не се наемам да коментирам. Трябва да питам някоя македонка :)

(The Grizzlies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: AW: Ботев - сезон 2014/2015   |   26.07.2014 14:49

Bjoern Bo написа:
Първо, въпросният отбор Диошдьор е от Мишколц, не от Дьор ;)

Второ, градът Дьор, където юношеските национали на България бяха аналени от младите каски преди няколко дни, си е известен и общоприет баш като Дьор. Не знам къде си го срещал като Гьор (освен в статиите на неграмотни журналясти като онези драскачи от Гонг).

И трето, въпросният звук няма точен еквивалент на български, но е най-близък до нашето "д", затова е възприето да се предава именно с "д".

Цитат:
ПРАВИЛА ЗА ТРАНСКРИПЦИЯ И ПРАВОПИС НА УНГАРСКИТЕ ГЕОГРАФСКИ ИМЕНА

2. унгарските палатални съгласни, записвани с буквените съчетания gy, ny и ty, се отразяват на български език само пред а, о и и, както следва:

а) gya (gya), - с дя; напр. (Fuzesgyarmat - Фюзешдярмат, Gyal - Дял);
gyo (gyo), gyo, (gyo); - с дьо; напр. (Gyod - Дьод, Gyor - Дьор);
gyu (gyu), gyu (gyu); - с дю; напр. (Gyula - Дюла, Gyurus - Дюрюш);

...

3. в средисловие пред съгласна, пред e и i и в краесловие gy, ny и ty се предават като д, н и т; напр. (Ketegyhaza - Кетедхаза, Kengyel - Кендел, Egregy - Егред, Bonyhad - Бонхад, Csany - Чан, Bezenye - Безене, Katymar - Катмар, Kety - Кет)

За Гьоко не съм се интересувал, но като гледам, става въпрос за меко "г", което в говор може да звучи близко до "дж". А пък за "дж" си имат отделна буква (џ). Но примерно в сръбския има меко и твърдо "ч" и меко и твърдо "дж", тъй че не се наемам да коментирам. Трябва да питам някоя македонка :)

Знам че отборът и градът нямат нищо общо, просто се пишат по един и същи начин. Гьор или Дьор, все тая, си има друг отбор, и това го знам (също участваха в ЛЕ, не знам само дали продължават). За звука съм писал вече, няма точен еквивалент. Ако искаш можем и да поспорим дали е Джаксън или Джексън, само че нямам желание. За едно съм сигурен обаче - в училище го учихме като Гьор, така го пишеше и в атласа и имах впечатлението, че така възприето навсякъде. Може и да бъркам. А Гонг нито съм слушал, нито съм чел. Не знам какво имаш предвид

(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: AW: Ботев - сезон 2014/2015   |   27.07.2014 00:12

SUBXERO написа:
Diavolo написа:
Много голяма издънка срещу отбор дето не бях го чувал и ще си изкълча езика докато го кажа :uuu:

Как може да не си чувал за Дьошгьор? Ти отбори от ИСС Старт не си ли събирал бе? Какъв маниак може да си тогава? Разочароваш ме, Дяволе!

събирал съм, но никога не е имало постер на този отбор, не си измисляй сега
освен ако не е някакво ново име на някой гранд, което ме съмнява.

(Real Green)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Ботев - сезон 2014/2015   |   28.07.2014 14:40

Относно екипа ---> този нюанс на синьото е в знамето на Пловдив. Поради тази причина, ние и буферите имаме такъв цвят екипи. Мисля, че ни се води като 3-ти екип, резервния трябва да е предимно черен. Иначе вчера на мача с Берое, момчетата играха с новите екипи за сезона. За разлика от миналия екип, този път черното е доста повече от жълтото.

Момчиле, може да си ме видял, защото бях доста напред в сектора и пред мен нямаше никой :)

Мейджъре, Цецо тези 3 седмици доста пообиколи... ама като не искаш да пътуваш с нас, така се получава :)

пп. 3-ти и 4-ти кръг ще ги гледаме пак на видеостената пред стадиона, а за жалост 5-тия кръг пак ще съживяваме говедата. Със здраве да си ги ползвате Минев, Педро, Домо и Сърмата!!! КУРтеан и него може да вземете :)
А ние ще се радваме на момчетата от нашата школа - Айтов, Марин и Серкан :) Благодаря Ви, че ни отървахте от товара :) А и Минев си ви показа в Коматево, какви сте :) Щом не го съблякохте, явно си признавате, че момчето е било право :)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Ботев - сезон 2014/2015   |   14.08.2014 13:14

izgrev_lamerz написа:
Относно екипа ---> този нюанс на синьото е в знамето на Пловдив. Поради тази причина, ние и буферите имаме такъв цвят екипи. Мисля, че ни се води като 3-ти екип, резервния трябва да е предимно черен. Иначе вчера на мача с Берое, момчетата играха с новите екипи за сезона. За разлика от миналия екип, този път черното е доста повече от жълтото.

Момчиле, може да си ме видял, защото бях доста напред в сектора и пред мен нямаше никой :)

Мейджъре, Цецо тези 3 седмици доста пообиколи... ама като не искаш да пътуваш с нас, така се получава :)

пп. 3-ти и 4-ти кръг ще ги гледаме пак на видеостената пред стадиона, а за жалост 5-тия кръг пак ще съживяваме говедата. Със здраве да си ги ползвате Минев, Педро, Домо и Сърмата!!! КУРтеан и него може да вземете :)
А ние ще се радваме на момчетата от нашата школа - Айтов, Марин и Серкан :) Благодаря Ви, че ни отървахте от товара :) А и Минев си ви показа в Коматево, какви сте :) Щом не го съблякохте, явно си признавате, че момчето е било право :)

Добро отборче е спретнал Вуцов, и като чета за изгонения от Литекс Цветанов + човек от Босна -> ще е як отбора!
Обаче това вчера "Цецоо Васиилев" ме същиса!

(CDLM Blue Power)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Ботев - сезон 2014/2015   |   14.08.2014 13:25

izgrev_lamerz написа:
А и Минев си ви показа в Коматево, какви сте :) Щом не го съблякохте, явно си признавате, че момчето е било право :)

Абе то и ние на финала за купата за пореден път видяхме,че феновете на Путяф на 90% са безработни отрепки,наркомани,клошари и алкохолици. Онова кюфте дето се търкаляше в несвяст на пистата олицетворява средностатистическия бултрас :laugh:

(Red or Dead)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Ботев - сезон 2014/2015   |   14.08.2014 13:28

navy написа:

Сериозно ли са скандирали това? Нямах възможност да гледам мача, не съм чел и спортни издания. Ай сиктир бе :laugh:

Последна промяна tonzos_justice на 14.08.2014 13:31, променена общо 1 път

(CDLM Blue Power)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Ботев - сезон 2014/2015   |   14.08.2014 13:42

tonzos_justice написа:
navy написа:

Сериозно ли са скандирали това? Нямах възможност да гледам мача, не съм чел и спортни издания. Ай сиктир бе :laugh:

Е то да не им е за сефте? Те от 2-3г му лижат гъза!

(Arlito)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Ботев - сезон 2014/2015   |   14.08.2014 15:42

Е вие пък от какво се изненадвате, те отдавна му скандират името (миналата година на евротурнирите в Бургас го скандираха на всеки мач и когато хора тук се възмутиха, бай Момчил каза, че нямало явни признаци да е олигарх бай Цецо :-D ), а сега след скандалите постоянно опъват разни плакати в негова защита :)

(Real Green)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Ботев - сезон 2014/2015   |   14.08.2014 17:45

navy написа:
Добро отборче е спретнал Вуцов, и като чета за изгонения от Литекс Цветанов + човек от Босна -> ще е як отбора!

Това за играча от Босна има ли го тиражирано някъде...Защото и на мен ми казаха и едва ли е съвпадение.

(Thug Slugs)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Ботев - сезон 2014/2015   |   14.08.2014 18:31

Съдията от мача за Суперкупата е със спрени права, заради незадоволително представяне.

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Отговори на тема   [ 183 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 10  Следваща