Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: 22.09.2026 01:47

Отговори на тема  [ 28 мнения ]  Отиди на страница 1, 2  Следваща
Роджърс Къп 2014 - тема за коментари 
Автор Съобщение

Отговори с цитат
Мнение  Роджърс Къп 2014 - тема за коментари   |   03.08.2014 17:58

Жребият е изтеглен.
За съжаление Дими Кутровски загуби от прекратяващия си тази година кариерата Йодра.

Последна промяна IchWill на 03.08.2014 17:59, променена общо 2 пъти

(Valiant Knights)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Роджърс Къп 2014 - тема за коментари   |   03.08.2014 22:49

еее, много гаден жребий за Григор. Почва с Данчевич, който на тоя турнир винаги е много надъхан, после Нишикори/Райбера/Симон/Тийм, Вава и Джокович?! И всичко това става само до полуфинал.

(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Роджърс Къп 2014 - тема за коментари   |   04.08.2014 00:59

Нишикори се отказа
Иначе жребия е най-гаден за Джокович, а и за Федерер не е никак добър

(Valiant Knights)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Роджърс Къп 2014 - тема за коментари   |   04.08.2014 01:52

Това па лекенце Нишикори от стъкло ли е, бе?!? Може ли на 24 години да си постоянно контузен и да пропускаш турнири непрекъснато..

На Федката жребият колко да е труден - Иснър, Чилич и Раонич могат да го бият, ако не е на макс, но според мен ще е надъхан да гони манго в ранкинга. А пък в четвъртинката му другият топ поставен е Ферер. :helpless:

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Роджърс Къп 2014 - тема за коментари   |   07.08.2014 19:45

Е дискутирайте де, моля! :dunno: :question:
Немам никакво време да гледам тенис тази седмица, моля некъв коментар на мъжкия и женския турнири дотук? :-)

ICQ YIM WWW
(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Роджърс Къп 2014 - тема за коментари   |   07.08.2014 21:33

Когато го няма Надал никъде по света не е активно... 8-)

(Valiant Knights)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Роджърс Къп 2014 - тема за коментари   |   07.08.2014 22:38

Да бе - без манго и грозния му тенис е 100 пъти по-интересно. 8-)

Днеска Цонга разби Ноле 6-2 6-2 след комбинация от вдъхновена игра на Жо и разсеяност на сърбина - явно си е взел почивка след титлата на Уимби и сватбата. Гришо се справи с коравия бот Робредо и сега е с дърваря от Южна Африка Кевин Андерсън - очаквам чиста победа за нашия и нов полуфинал. Путката Гаске се отказал заради контузия в слабините от мача с Мъри, а сега гледам, че Додиг, който е бил по-рано Иснър, започна да наказва Ферер. Аймо! :laugh:

(Thug Slugs)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Роджърс Къп 2014 - тема за коментари   |   08.08.2014 00:29

Може би защото съм отпуска и се случва да следя изкъсо тенис турнира.

По повод контузените. Явно такъв е периода. След Уимбълдън всеки взима почивка и после трудно влизат в ритъм и натоварванията често водят до контузии. А и като цяло много са ми странни тея 2 мастърса през август, особено сегашния, който повече прилича на турнир от АТП 500, като гледаш списъка със състезателите. Освен, това повечето са във видимо слаба форма и не бих казал, че се получават много добри сблъсъци. Изненадите също са налице и според мен ще имаме неочакван победител, дано да е Гришо.

Нашия видимо не е във форма, но пък във важните моменти успява да се мобилизира и да вземе своето.
И аз очаквам да смачка Андерсън, но да видим.
В горната част на схемата, след отпадането на Джоката, Цонга и Гришо ми се вижда, че ще спорят за финала.

А от другата част Раонич ми се вижда сигурен 1/2 финалист и основен претендент за финала. Най-интересен ще ми е двубоя Ферер-Федерер, който се очертава. Нямам си на идея в каква форма са и двамата.

(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Роджърс Къп 2014 - тема за коментари   |   08.08.2014 01:42

преди турнира заложих, че Мъри ще спечели титлата и на там вървят нещата :-P

(Valiant Knights)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Роджърс Къп 2014 - тема за коментари   |   09.08.2014 00:38

Diavolo написа:

Натам вървят ушите ти. Да беше заложил по-добре, че Надал ще се откаже от ЮС-а. :laugh:

Гришо голям зор вижда с дървото от ЮАР. Айдеее Хасково!

(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Роджърс Къп 2014 - тема за коментари   |   09.08.2014 01:56

Хаха не бях виждал такъв чоук.
На втория мачбол на Андерсън, южноафриканецът имаше най-елементарната топка на света (и баба ми щеше да я вкара), а той я забоде в мрежата след което се срина тотално и върна Григор в мача.
И после отново уникален чоук в края на тайбрека.
Отдавна не бях гледал такъв комичен мач. :-D

(Primus Maximus)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Роджърс Къп 2014 - тема за коментари   |   09.08.2014 02:05

Diavolo написа:
Хаха не бях виждал такъв чоук.
На втория мачбол на Андерсън, южноафриканецът имаше най-елементарната топка на света (и баба ми щеше да я вкара), а той я забоде в мрежата след което се срина тотално и върна Григор в мача.
И после отново уникален чоук в края на тайбрека.
Отдавна не бях гледал такъв комичен мач. :-D

Комично беше само това с мачболите, иначе хубав и здрав мач. Но определено тия пропуски на Андерсън ще се помнят.

А Цонги и Мъри също направиха много здрав мач. И когато Григор е на корта, хич и не се сещам, че Надал се чупи вече парче по парче.

(Primus Maximus)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Роджърс Къп 2014 - тема за коментари   |   09.08.2014 02:07

Henman написа:
Diavolo написа:

Натам вървят ушите ти. Да беше заложил по-добре, че Надал ще се откаже от ЮС-а. :laugh:

Гришо голям зор вижда с дървото от ЮАР. Айдеее Хасково!

Гледах Андерсън с Вава и игра отлично просто, при положение че Стан също показа силна игра. Честно казано очаквах днес Андерсън да бие, ама кой да предположи, че ще има такова осиране първо от тето, после и до мрежата, дето не знам от тая позиция как се вкарва топката в мрежата, а не се прави печеливш удар - то първото беше по-трудно, ебати !!!

(Primus Maximus)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Роджърс Къп 2014 - тема за коментари   |   09.08.2014 02:10

falkenbach написа:
Може би защото съм отпуска и се случва да следя изкъсо тенис турнира.

По повод контузените. Явно такъв е периода. След Уимбълдън всеки взима почивка и после трудно влизат в ритъм и натоварванията често водят до контузии. А и като цяло много са ми странни тея 2 мастърса през август, особено сегашния, който повече прилича на турнир от АТП 500, като гледаш списъка със състезателите. Освен, това повечето са във видимо слаба форма и не бих казал, че се получават много добри сблъсъци. Изненадите също са налице и според мен ще имаме неочакван победител, дано да е Гришо.

Нашия видимо не е във форма, но пък във важните моменти успява да се мобилизира и да вземе своето.
И аз очаквам да смачка Андерсън, но да видим.
В горната част на схемата, след отпадането на Джоката, Цонга и Гришо ми се вижда, че ще спорят за финала.

А от другата част Раонич ми се вижда сигурен 1/2 финалист и основен претендент за финала. Най-интересен ще ми е двубоя Ферер-Федерер, който се очертава. Нямам си на идея в каква форма са и двамата.

Ще се учудя, ако Федерер не спечели срещу Ферер, ще съм учуден и ако не стигне финала честно казано. Надявам се там да е с Григор. Иначе не бих казал, че Димитров не е във форма, по-скоро няма сервис - това му е проблемът, което е хубаво де, щото е липса на игрова практика според мен след почивката от Уимби насам. Надяваме се за У СО да сервира по 60-65% първи сервис и да гази.

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Роджърс Къп 2014 - тема за коментари   |   09.08.2014 10:33

Henman написа:
еее, много гаден жребий за Григор. Почва с Данчевич, който на тоя турнир винаги е много надъхан, после Нишикори/Райбера/Симон/Тийм, Вава и Джокович?! И всичко това става само до полуфинал.

Не видях Григор да играе с никакъв Данчевич? ;-)

ICQ YIM WWW
(Thug Slugs)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Роджърс Къп 2014 - тема за коментари   |   09.08.2014 14:32

Naki написа:
Henman написа:

Не видях Григор да играе с никакъв Данчевич? ;-)

Хенман тотално осра прогнозите тоя път :laugh:

(Thug Slugs)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Роджърс Къп 2014 - тема за коментари   |   09.08.2014 14:36

Някаква нечовешка драма се получи срещу Андерсън.
Честно казано, нашия заслужаваше да го загуби тоя мач, но на африканеца не му издържа психиката и загуби в най-важните моменти - непростимо за тенесист от неговия ранк.

Цонга много добре играе. Мисля, че ще бие нашия днес и ще играе срещу Федерер на финала, който си показва стабилна игра.

Раонич отпадна от Лопес. Според мен е време Гришо да минава пред него в ранклистата.

(Primus Maximus)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Роджърс Къп 2014 - тема за коментари   |   09.08.2014 15:33

falkenbach написа:
Някаква нечовешка драма се получи срещу Андерсън.
Честно казано, нашия заслужаваше да го загуби тоя мач, но на африканеца не му издържа психиката и загуби в най-важните моменти - непростимо за тенесист от неговия ранк.

Цонга много добре играе. Мисля, че ще бие нашия днес и ще играе срещу Федерер на финала, който си показва стабилна игра.

Раонич отпадна от Лопес. Според мен е време Гришо да минава пред него в ранклистата.

След снощната целувка от съдбата не бързам да отписвам Григор и срещу Цонга. Да, франсето е в по-добро моментно състояние и то главно на сервис, това е големият му плюс, но Григор определено държи психически - нещо, което многократно беше казвано като негова слабост и за което аз съм спорил много пъти.

(Крива Нива)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Роджърс Къп 2014 - тема за коментари   |   09.08.2014 15:38

Не знам как Мейджъра не е писал все още, но начина по който Андерсън изгуби мача си е меко казано криминален :laugh:

(Valiant Knights)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Роджърс Къп 2014 - тема за коментари   |   09.08.2014 17:37

oasis написа:
Не знам как Мейджъра не е писал все още, но начина по който Андерсън изгуби мача си е меко казано криминален :laugh:

Той Мейджъра рядко гледа каквито и да е спортни събития, през повечето време е зает да плюе по розовите гейове и да громи конспирации и неправди. :laugh:

Иначе не съм осрал прогнози, това бяха опонентите за Григор според поставянето, а за Данчевич изобщо не се знаеше, че ще играе точно с Йънг, когато писах. Иначе не знам дали вчера някой е гледал шоуто между Лопес и Раонич, но Лало направо го насра с тоя бекхенд слайс. Сигурно 100 пъти му я пусна сечена на бекхенда преди да тръгне към мрежата и 100 пъти Милош сгреши. :laugh: Имаше един нечовешки гейм, в който Феле спаси 9 точки за пробив и в крайна сметка така и не пусна пробив за целия мач.

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Отговори на тема   [ 28 мнения ]  Отиди на страница 1, 2  Следваща