Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: 21.09.2026 11:18

Отговори на тема  [ 786 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 40  Следваща
Лудогорец Разград - 2014/2015 
Автор Съобщение
(Red or Dead)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Лудогорец Разград - 2014/2015   |   09.08.2014 11:49

На Враца написа:
Хайнекенът е около 1000 пъти по - добър.От българските - Пиринско и Бургаско - около 5 пъти по - добри.

Българските бири са мега зле. Не знам изобщо какво ми се пъчат някакви селс и маркетинг директори на Каменици, Загорки и т.н. Качеството е на ниво пиклива бира Кен в Пени за 60 ст, обаче БГ бира мина 1 лев, което е необосновано. Лично аз спирам да купувам БГ бира, даже съм спрял от известно време, както казах поради една проста истина - дали Кен за 60 ст в Пени или БГ бира за над 1 лв. - едно и също нещо. Примерно Argus в друга верига Лидл е много добра бира, на отлична цена и лично аз я препоръчвам на потребителите.

(Thug Slugs)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Лудогорец Разград - 2014/2015   |   09.08.2014 13:40

Bjoern Bo написа:
На Враца написа:
Хайнекенът е около 1000 пъти по - добър.От българските - Пиринско и Бургаско - около 5 пъти по - добри.

Избра ли си коя ще е бирата, защото идва време да се разплащаме ;)

Аз тебе те чакам. :-)

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Лудогорец Разград - 2014/2015   |   10.08.2014 12:15

Diavolo написа:
Bjoern Bo написа:
амфетките минават поставени в плейофа.

Напълно логично е да са поставени. Те сами си постлаха така и сега обират плодовете на добре свършената работа през последните 2/3 години.

И какво точно е логичното да са поставени, след като по-горно поставеният отбор (БАТЕ Борисов) е с близо два пъти по-висок коефициент и очевидно Амфетаминеца спада към втората група. Ето ти го за онагледяване:

Seeded teams                   coef.              Unseeded teams                 coef.
------------------------ --- ---------------- ------------------------ --- ----------------
FC Salzburg *3 Aut 46.185 Ludogorets Razgrad ** Bul 18.125
Steaua Bucuresti ** Rom 39.451 NK Maribor ** Slo 16.200
APOEL Nicosia *3 Cyp 37.650 Slovan Bratislava ** Svk 8.700
Celtic ** Sco 36.813 Malmö FF ** Swe 6.265
BATE Borisov ** Bls 33.725 AaB Aalborg *3 Den 5.260

За справка - шампионският поток:

Seeded teams                   coef.              Unseeded teams                 coef.
------------------------ --- ---------------- ------------------------ --- ----------------
Arsenal Eng 112.949 Athletic Bilbao Esp 54.542
FC Porto Por 105.459 Lille OSC *3 Fra 45.300
Zenit St. Petersburg *3 Rus 73.899 FC København *3 Den 45.260
Bayer Leverkusen Ger 70.328 Standard Liège *3 Bel 38.260
Napoli Ita 61.387 Besiktas *3 Tur 32.840

Та, от 20 отбора, участници в плейофния кръг, амфетките са 15-и по коефициент (преди да изхвърлят престъпно Легия) и ти ми говориш, че било логично да са поставени. Даже правиш някакви нелепи аналогии със сезона на Левски, когато въобще не съществуваше това популистко разделение на шампионски и нешампионски поток, а Левски влезе тогава като поставен с два пъти по-висок коефициент (~35.00) - разбира се, не "плод на добре свършената работа", ами на бесен късмет навярно. Мдам, обективен си, както винаги... :unsure:

Последна промяна Medved на 10.08.2014 12:16, променена общо 1 път

Отговори с цитат
Мнение  Re: Лудогорец Разград - 2014/2015   |   10.08.2014 13:27

Bjoern Bo написа:
Bjoern Bo написа:
амфетките минават поставени в плейофа.

Напълно логично е да са поставени. Те сами си постлаха така и сега обират плодовете на добре свършената работа през последните 2/3 години.

И какво точно е логичното да са поставени, след като по-горно поставеният отбор (БАТЕ Борисов) е с близо два пъти по-висок коефициент и очевидно Амфетаминеца спада към втората група. Ето ти го за онагледяване:

FC Salzburg *3 Aut 46.185 Ludogorets Razgrad ** Bul 18.125
Steaua Bucuresti ** Rom 39.451 NK Maribor ** Slo 16.200
APOEL Nicosia *3 Cyp 37.650 Slovan Bratislava ** Svk 8.700
Celtic ** Sco 36.813 Malmö FF ** Swe 6.265
BATE Borisov ** Bls 33.725 AaB Aalborg *3 Den 5.260

За справка - шампионският поток:

Arsenal Eng 112.949 Athletic Bilbao Esp 54.542
FC Porto Por 105.459 Lille OSC *3 Fra 45.300
Zenit St. Petersburg *3 Rus 73.899 FC København *3 Den 45.260
Bayer Leverkusen Ger 70.328 Standard Liège *3 Bel 38.260
Napoli Ita 61.387 Besiktas *3 Tur 32.840

Та, от 20 отбора, участници в плейофния кръг, амфетките са 15-и по коефициент (преди да изхвърлят престъпно Легия) и ти ми говориш, че било логично да са поставени. Даже правиш някакви нелепи аналогии със сезона на Левски, когато въобще не съществуваше това популистко разделение на шампионски и нешампионски поток, а Левски влезе тогава като поставен с два пъти по-висок коефициент (~35.00) - разбира се, не "плод на добре свършената работа", ами на бесен късмет навярно. Мдам, обективен си, както винаги... :unsure:

Мдам, ако мога да допълня относно ЕКТ и променящите се правила - имаше период, ако не се лъжа от 3 години, 1995-1997/8, когато нашия шампион въобще не се допускаше в ШЛ, а в УЕФА, май по него време беше и Олимпия.
Вчера Домусага бе взел мерки да не се издъни нещо раутата... и ще е така до откат.
Стяуа са си останали само с коефициента, щом драпат като гламави за играчи на Ботяв...
Интересно е друго, хипотетично все пак, ако Легия спечелят на обжалването...

(Real Green)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Лудогорец Разград - 2014/2015   |   10.08.2014 18:40

Тези играчи, които миналата година ви отстраниха за Купата на България или за тези, които вие драпахте и взехте това лято от нас.

И точно от теб не смятах, да напишеш по този начин името на отбора... ама явно всичките говедца сте си еднакви...

Отговори с цитат
Мнение  Re: Лудогорец Разград - 2014/2015   |   10.08.2014 19:55

izgrev_lamerz написа:
Тези играчи, които миналата година ви отстраниха за Купата на България или за тези, които вие драпахте и взехте това лято от нас.

И точно от теб не смятах, да напишеш по този начин името на отбора... ама явно всичките говедца сте си еднакви...

Я пак? Как ни отстранихте за Купата? Бих мълчал, ако не съм нагляр!
Името ви ще го пиша както си поискам, аз все пак съм фен на най-големия клуб, оплакванията- по реда си и без последствия!
Безсрамно е феньове на Кромитьово да се обясняват! КТБ и ЦВВ вече не пеят в хора, вие сте си там.

(Real Green)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Лудогорец Разград - 2014/2015   |   10.08.2014 20:09

Обясня ми ти, как сме ви отстранили, щом аз не разбирам или незнам...

Аз все още немога да ви разбера, какви фенове сте, след като не ходите на мачовете на отбора. Как може да имате такова хубаво гостуване под Аязмото, а ти да си седиш и да чешиш езиците/пръстите с някви глупости, за най-големия отбор?

С или без Цецо, Ботев ще го има, колкото и да не ви се иска говедца!!!

Отговори с цитат
Мнение  Re: Лудогорец Разград - 2014/2015   |   11.08.2014 12:22

izgrev_lamerz написа:
Обясня ми ти, как сме ви отстранили, щом аз не разбирам или незнам...

Аз все още немога да ви разбера, какви фенове сте, след като не ходите на мачовете на отбора. Как може да имате такова хубаво гостуване под Аязмото, а ти да си седиш и да чешиш езиците/пръстите с някви глупости, за най-големия отбор?

С или без Цецо, Ботев ще го има, колкото и да не ви се иска говедца!!!

а, удобно си "забравил"... 2 отменени гола на Бастос, като особено втория нямаше никаква засада, втория гол на Доре от също положение, както първото на Бастос, а да не говорим, че на този трябваше да му вдигнат червен картон за безумната контузия на Старокин...
Отделно и в първия мач в София се позволи да се играе кеч от страна на "канарчетата", Белаид бе сериозно потърпевш...

(Arlito)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Лудогорец Разград - 2014/2015   |   11.08.2014 12:38

izgrev_lamerz написа:

Един от малкото случаи, в които съм съгласен с теб - и аз не мисля, че името на отбора ви трябва да се пише по такъв начин. Но както винаги при теб омразата към "говедцата" е водеща - не знам кои са тия всички, които са си еднакви, ама ти препоръчвам да влезеш в официалния форум на Левски и да напишеш Ботяв, или нещо подобно, за да видиш каква ще е масовата реакция на еднаквите говедца...

(Real Green)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Лудогорец Разград - 2014/2015   |   11.08.2014 13:42

Спърс, аз заради това се учудих, че именно Нейви го изписва така. Повечето фенове се стремят вече да избягват този начин на изписване. Основно малките лекенца, още пишат имената на отборите по всевъзможен начин. От 3-4 години даже се избягва пеенето на К*р за ****** и се запява единствено от разни малки групички или някой пиян фен. Вашите фенове също са спрели да ползват този рефрен към нашия отбор. Докато в Зарата, редовно си раздават к*рове, няма значение на нас или на вас. Използването на израза "говеда" е в отговор на начина, по който Нейви изписва Ботев!!! Когато няма уважение от едната страна, няма да получите такова и от другата :)

пп. Айде да ви видим, да ли пак ще ви се размине, или ще сте пак богопомазани и няма да ви накажат.

Отговори с цитат
Мнение  Re: Лудогорец Разград - 2014/2015   |   11.08.2014 14:26

izgrev_lamerz написа:
Спърс, аз заради това се учудих, че именно Нейви го изписва така. Повечето фенове се стремят вече да избягват този начин на изписване. Основно малките лекенца, още пишат имената на отборите по всевъзможен начин. От 3-4 години даже се избягва пеенето на К*р за ****** и се запява единствено от разни малки групички или някой пиян фен. Вашите фенове също са спрели да ползват този рефрен към нашия отбор. Докато в Зарата, редовно си раздават к*рове, няма значение на нас или на вас. Използването на израза "говеда" е в отговор на начина, по който Нейви изписва Ботев!!! Когато няма уважение от едната страна, няма да получите такова и от другата :)

пп. Айде да ви видим, да ли пак ще ви се размине, или ще сте пак богопомазани и няма да ви накажат.

Хайде и от мене едно "заравяне на томахавката" - написах го в един майтапчийски вид, но не бях прав. Тук Спърса е коректен.
Принципно уважавам старите български клубове, с традиции и дали много за родния футбол.
За съжаление днешното дередже на всички в този спорт е плачевно, а отборът, който е топик на тази тема, и за който днес чета Сираков, че било редно да се следва модела му, е просто балон - липсва и никога няма да има здравата спойка с хората, които наричат незнайно защо фенове, а не поддръжници.
ПП Държа си обаче на фактите, че в 1/4 финала Ботев бе подбутнат сериозно срещу Левски!
Нещо, от което нямаха нужда!
Лично за мен най-голямата услуга за "жълто-черните", ерго най-тъпото на Левски, бе, че освободихме Иван Цветков!

Последна промяна navy на 11.08.2014 14:29, променена общо 1 път

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Лудогорец Разград - 2014/2015   |   12.08.2014 00:08

Следите ли самозабравилата се зализана мутра какви ги сере тези дни? Някакъв коментатор си позволил невижданото нахалството да не припада в екстаз пред фантастичния подвиг на "българската гордост", нещо повече - съвсем се отклонил от зададената медийна линия за превъзнасяне на "българския проект" (вероятно не са го мъкнали достатъчно по софри и гостувания като обгрижваните му колеги) и амфетаминовата принцеса пощръкляла: http://www.blitz.bg/sport/article/239460

В отговор на тази мутренска варварщина спортните журналисти излезли с изрична декларация, в която осъждат грозните опити за цензура: http://dartsnews.bg/News/76598

Добре са го казали, само ми е интересно повлеканите прЕститутки, дето лапат от безплатните софри и се мъкнат наляво и надясно на сметката на домуса, дали са подписали декларация на колегите, а? :D

Дееба и самозабравилия се деребей! Тръгнал да се изживява като вся и всьо в българския футбол и да се разпорежда кой какво да мисли и говори! Не можеш да купиш всички с въшливите си пари, нещастнико!!!!!!!

Последна промяна Medved на 12.08.2014 00:08, променена общо 1 път

(Real Green)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Лудогорец Разград - 2014/2015   |   12.08.2014 10:13

Пичове, абе какво толкова е направил Митко Тренев? Гледах първото полувреме, нямаше нищо кой знае какво, нормален коментар в неговия си стил, доста коментари съм му слушал, нищо по-различно от друг път. И после с изненада слушам и чета, че Домусчиев е супер недоволен. Ама защо?

(Real Green)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Лудогорец Разград - 2014/2015   |   12.08.2014 10:37

Todoroff написа:
Пичове, абе какво толкова е направил Митко Тренев? Гледах първото полувреме, нямаше нищо кой знае какво, нормален коментар в неговия си стил, доста коментари съм му слушал, нищо по-различно от друг път. И после с изненада слушам и чета, че Домусчиев е супер недоволен. Ама защо?

Тренев си коментира повече от прилично. За разлика от Домуса, коментаторът (който и да е той) коментира ситуацията в момента, в който се случва и така както гледната му точка му е позволила. Дори и да има някои неточности, мисля че са допустими. Но за тенденция и антибългарски коментар е абсурдно да се говори.

(Arlito)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Лудогорец Разград - 2014/2015   |   12.08.2014 10:54

Аз гледах по-голяма част от мача (това с червения картон го пропуснах де), и коментарът си беше съвсем нормален. Ама явно Домуса е свикнал с истериите на Иво Ангелов от миналата година и очаква коментаторът да говори на "ние" ("трябва да сме по-внимателни в защита", "добре започваме второто полувреме" и т.н.) и да получава минимум инфаркт при всяко минаване на центъра :)

(Real Green)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Лудогорец Разград - 2014/2015   |   12.08.2014 12:35

Интересна информация:

http://www.dnevnik.bg/sport/2014/08/12/2360131_nova_televiziia_e_blizo_do_izluchvane_na_a_grupa/?ref=miniurl

предполагам няма нищо общо, ама съвсеееем нищо общо с дебелашкото изказване на Домуса......

(Real Green)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Лудогорец Разград - 2014/2015   |   12.08.2014 16:51

Благодаря за информацията. :-D
Явно е заради безпристрастния коментар цялото чудо, не е ревал като луд за всяка спорна ситуация в полза на Лудогорец. Що се отнася до дузпата, Тренев коментираше малко и в посоката как Безяк е напълно възможно да е изпраскал някоя цветиста сръбска псувня(е не с тия думи де :-) ). Много шум за нищо, да се пълнят вестниците...
А за Нова и излъчването на А група и аз го видях, по-скоро си мисля че ще се случи казаното в последния абзац - да си разделят мачовете.

Отговори с цитат
Мнение  Re: Лудогорец Разград - 2014/2015   |   13.08.2014 23:21

Сега да видим дали ще е доволен Домус ага, като коментаторите от ТВ7 бяха в потрес от червения картон. Тука какво ще каже, като противника бе български отбор!

Отговори с цитат
Мнение  Re: Лудогорец Разград - 2014/2015   |   14.08.2014 00:15

Бай Вуцан кърти. :laugh: :laugh: :laugh:

Изображение

Изображение

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Лудогорец Разград - 2014/2015   |   19.08.2014 13:08

Феновете на Ботев (Пд): Викай за Лудогорец, за да не ядосаш чорбаджията!

Феновете на Ботев (Пд) излязоха с официална позиция по темата "Анти Лудогорец" и коментираха, че това е измислена кампания, която съществува само в главите на журналистите. Вижте официалното съощение на привържениците на "канарчетата".

Със сигурност стотици хиляди, та ако не и над милион зрители, ще гледат Стяуа – Лудогорец утре. Със сигурност всички ще викат за разградчани в първия плейоф за влизане в групите на мечтите. И пак със сигурност един ще следи под лупа коментатора на мача. По начина, по който го направи и на реванша с Партизан в Белград.

Така, че колега – ти, който ще си на пангара утре вечер от 21.45 часа, стягай се! Бъди българин, бъди националист, коментирай за Родину, за да не ядосаш чорбаджията. Запей химна на България в ефир преди началото на мача, нищо че на стадиона ще пуснат този на Шампионската лига. Да не ти пука - пей си "Мила, родино" и толкоз! На всяка десета минута от двубоя извиквай мощно: “Хайде, наш’те!”. Подготви си най-сочните епитети за съдията и за румънците. Обвини ги за Северна Добруджа и за Онгъла! Поискай ги, те са си наши! Хули врага! Смело и безотговорно – хич да не ти дреме!

Изреждай с патос и емоционалност имената на героите в зелено, нищо че повечето от тях не са българи. Те все пак защитават багрите на българския клубен футбол. Викай и крещи. Силно и мощно, та да събудиш кака Пенка от долния етаж, която по това време ще си е легнала и хич няма да й е нито до Лудогорец, нито до “Левски” и ЦСКА. Накарай я вместо да те хока, да стане от леглото и да се залепи за телевизора. При гол изпадни в екстаз и постави в малкия си джоб Маша Шарапова по мощността на децибелите.

Всичко друго е без значение за теб. Така хем ще си запазиш хляба, хем и ще се харесаш на този, който плаща, за да гледаме футболните зрелища.

Остава един ден. Зрителите тръпнат в очакване не само за мача, но и за телевизионния коментар. Не разочаровай не само чорбаджията, но и тях!

Ех, ако можеше и ние да помагаме. Всички да ни включат в ефир и заедно да викаме... И ако румънците можеха да ни чуват, щяха да се ококорят от страх и да развеят белия байрак още по средата на полувремето.

Позволяваме си волно да публикуваме този ироничен коментар преди предстоящия мач на българския Лудогорец срещу румънския Стяуа утре вечер. Ако не сте разбрали, той е насочен към всички, които бият толкова усърдно гонга за измислената кампания "Анти Лудогорец", която съществува само в болните мозъци на някои журналисти, вкопчили се здраво в шалварите на чорбаджията от Разград.

Омраза към зеления отбор няма! Има недоволство срещу методите на постигане на победите, в някои от срещите от родното първенство. От тях не печели никой, а губи футболът в България. Но това как да го разберете, важното е да има кампании!

Да ви припомним ли как ботевистите посрещаха съперника си след постигнатите от него добри резултати в Европа през изминалите две години - на крака и с аплодисменти. Това сигурно пак е било част от кампанията "Анти Лудогорец", нали?

Евала, великани!!! :moufan: :moufan: :moufan: :moufan: :moufan: :moufan: :moufan: :moufan: :moufan: :moufan: :moufan:

п.п. От "флагмана на родната спИртна журналистика", които основно нагнетяват напрежението с измислената кампания "Анти Лудогорец", нещо са попропуснали да дадат трибуна на ответната гледна точка. Защо ли? Може би от притеснение да не им литне някое кюфте от безплатната софра?! :dunno:

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Отговори на тема   [ 786 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 40  Следваща