Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: 22.09.2026 02:32

Отговори на тема  [ 235 мнения ]  Отиди на страница 1, 2, 3, 4, 5 ... 12  Следваща
US Open 2014 - тема за коментари 
Автор Съобщение

Отговори с цитат
Мнение  US Open 2014 - тема за коментари   |   21.08.2014 21:48

http://www.usopen.org/en_US/scores/draws/ms/index.html

Ето го жребия при мъжете.

(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: US Open 2014 - тема за коментари   |   22.08.2014 01:11

На Федята направо да му дадат 18 та титла и да не мъчат другите
то бива, бива нагласен жребий, ама това минава всякакви граници :uuu:

от УСО тази година ще гледам само женския турнир, при мъжете без Надал няма никаква тръпа за мен. а младото поколение - 'съкс'

(Thug Slugs)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: US Open 2014 - тема за коментари   |   22.08.2014 15:30

Diavolo написа:
На Федята направо да му дадат 18 та титла и да не мъчат другите
то бива, бива нагласен жребий, ама това минава всякакви граници :uuu:

от УСО тази година ще гледам само женския турнир, при мъжете без Надал няма никаква тръпа за мен. а младото поколение - 'съкс'

Заради такива фенове на Надал искам Федерер наистина да вземе да спечели 18-та титла, макар че според мен вече няма гориво за това. :first:

(Real Green)

Отговори с цитат
Мнение  Re: US Open 2014 - тема за коментари   |   22.08.2014 17:34

Аз също не мога да проумея коментара на Дяволчето за Федерер. Кофти, че го няма Надал, защото е голям тенесист и боец, но е малко хейтърско да обвиниш организаторите за някакъв манипулиран жребий. Като посочиш, че облагодетелстват Федерер, който показа много добра форма на последните два мастерса. Един вид предтекст, ако спечели - организаторите са виновни. Но за съжаление и аз си мисля, че няма да му стигне "горивото". Все пак е на годинки вече.

(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: US Open 2014 - тема за коментари   |   22.08.2014 18:18

Нито един опасен съперник (и на теория и на практика) за Федерер чак до 1/4 финала, където я се класира я не Григор Димитров. А на полуфинал или супер удобния Ферер или Бердих, който преди това има тежки мачове, като се почне още от 1 кръг. Като Бердих - Ферер ще е 1/4 финал. Тук е и Чилич, но и той е в третата четвърт, където са Пикса и Томаш.
С една дума истински парад на дядото до 1/4 финала, където не бих казал, че Григор е кой знае каква заплаха. Единствено ако срещне Бердих (най-вече) или Чилич на полуфинала ще се озори малко повече, друг е въпроса, че един Бердих на 100% ще го утрепа от тупалки.
А виж какво става в горната половина. Истинска касапница.
И всичко това след най-пародийната схема в историята на Уимбълдън, където Фед игра с играчи на ниво клей чаланджър, а на полуфинал с Дърванович.
Пак ще трябва да се стиска палци на Джокович да спасява положението, същия неприятен сценарий за мен от Уимбълдън. :uuu:

Последна промяна Diavolo на 22.08.2014 18:19, променена общо 1 път

(Extreme Zombies)

Отговори с цитат
Мнение  Re: US Open 2014 - тема за коментари   |   23.08.2014 17:18

Diavolo написа:
Нито един опасен съперник (и на теория и на практика) за Федерер чак до 1/4 финала, където я се класира я не Григор Димитров. А на полуфинал или супер удобния Ферер или Бердих, който преди това има тежки мачове, като се почне още от 1 кръг. Като Бердих - Ферер ще е 1/4 финал. Тук е и Чилич, но и той е в третата четвърт, където са Пикса и Томаш.
С една дума истински парад на дядото до 1/4 финала, където не бих казал, че Григор е кой знае каква заплаха. Единствено ако срещне Бердих (най-вече) или Чилич на полуфинала ще се озори малко повече, друг е въпроса, че един Бердих на 100% ще го утрепа от тупалки.
А виж какво става в горната половина. Истинска касапница.
И всичко това след най-пародийната схема в историята на Уимбълдън, където Фед игра с играчи на ниво клей чаланджър, а на полуфинал с Дърванович.
Пак ще трябва да се стиска палци на Джокович да спасява положението, същия неприятен сценарий за мен от Уимбълдън. :uuu:

кофти че джоко ако пак спасява ситуацията ще вземе да понастигне рафа със шлемовете, но при него са мъри или цонго, а на полуфинал вавринка, ако не отпадне рано, който му е доста труден на шлемовете, а при федерер жребия е песен финала му е почти 99% сигурен в бета дават 1,7 да е на финал нищо не може да се вземе за утеха :dunno:

Последна промяна juve на 23.08.2014 17:20, променена общо 1 път

Отговори с цитат
Мнение  Re: US Open 2014 - тема за коментари   |   23.08.2014 19:04

Матс Виландер е заявил, че тази година Федерер печели турнира. Шансовете на останалите се увеличават.

(Valiant Knights)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: US Open 2014 - тема за коментари   |   23.08.2014 19:33

Бердих според мен изобщо няма да стигне 1/4 финал, в трагична форма е напоследък, освен това от 2004 насам пада поне по веднъж на година в 1 кръг в ГШ, така че ако следваме тази логика, Лейтън би следвало да го торпилира. :-D Ферер също не ми вдъхва вяра, така че защо да не се получи някакво рънче на Чилич или Лопес?

Иначе не виждам какво реват всички за жребия и късмета. Федерер не е виновен, че много от топ играчите не са във форма или, че не могат да играят срещу него. Реално единственият човек, който натежава в половината на Ноле е Цонга, но той е трагичен тая година, като изключим Торонто. Дори в Синсинати, баш след титлата, Полковника го разгроми набързо и няма да се учудя и сега да падне рано-рано от Монако или Бенето, макар че ще викам за него в тая половина на схемата. Другият дарк хорс е Иснър, но той се отказа заради травма преди 2-3 дни в Уинстън-Сейлъм и не се знае изобщо как ще изглежда. От останалите - Бердих е същата работа като Вава. И двамата могат да бият фаворитите, но са много непостоянни този сезон и като нищо ще изгърмят преди 1/2 финал. Даже чехът за мен е по-неудобен за Федерер, има по-добър баланс и го е бил два пъти в ГШ. Ферер също не е по-труден от Раонич, дори напротив - ще има разигравания и може да се заяде поне за сет, както стана в Синси, докато срещу Милош, Роджър щеше да си направи тренировка на ретурите. Друг кой остана при Ноле - Мъри не е играл финал на никакъв турнир от 14 месеца, освен това има лош баланс срещу Федерер в ГШ и освен това видяхме как Маестрото се изгаври с него в Синсинати, след като го обърна от два пробива пасив за 7-5 във втория сет. А и Джокович ще играе само с единия измежду Мъри и Цонга. Гришо може да не е нивото от Уимби, но поне се движи по възходяща линия, по-високо ранкиран е от Мърльо и няма да има никаква психологическа обремененост.

(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: US Open 2014 - тема за коментари   |   23.08.2014 22:57

juve написа:
кофти че джоко ако пак спасява ситуацията ще вземе да понастигне рафа със шлемовете, но при него са мъри или цонго, а на полуфинал вавринка, ако не отпадне рано, който му е доста труден на шлемовете, а при федерер жребия е песен финала му е почти 99% сигурен в бета дават 1,7 да е на финал нищо не може да се вземе за утеха :dunno:

Джокович е на огромна разлика от Надал, няма шансове тепърва да го настига дори и да спечели УСО, а след него и АО. И при него годинките не прощават, а младите ще стават все по-уверени. Освен това Надал и Мъри също все още ще печелят, поне за Надал съм сигурен.
Въпросът е любимецът на всички организации, медии и агенции да не трупа нови.

(Primus Maximus)

Отговори с цитат
Мнение  Re: US Open 2014 - тема за коментари   |   24.08.2014 10:01

Diavolo написа:

Пак ли злоба тече от устата и хвърляш отрова? Помисли си защо Надал все се чупи и дали вечното ти плюене не допринася.

(Primus Maximus)

Отговори с цитат
Мнение  Re: US Open 2014 - тема за коментари   |   24.08.2014 10:12

Тъй като вече и без това писах, ще си сложа само линковете към генералните прогнози:

МЪЖЕ

ЖЕНИ

В обобщение естествено, че жребият на Федерер изглежда най-добър, но е и факт, че на 33 години в US Open сериите точно "Дядото" показа най-голямо постоянство, което си е жив срам за останалите - то затва и Дявола реве от мъка и се мъчи да го урочасва, като забравя вечният фактор при уроките - винаги се връща върху теб а.к.а върху тези, на които държиш. И тъй като Дявола отдавна се показа като болен държач на гащите на Рафо, сега Надал разпуска на яхтата. Предвид липсата на Надал за мен турнирът ще е крайно интересен и непредвидим, описал съм в горните линкове защо - Роджър е в най-добро състояние, но е на 33 и при него има спадове в представянето, при това понякога доста резки. Много интересен ще ми е Мъри - цяла година дори финал няма, а го гледах в Торонто, по-малко в Синси, и чисто игрово си изглежда окей, но необяснимо изпуска огромни аванси, след като ги натрупва с добра игра. Точно на У СО обаче той би Джокович, да не забравяме, затова при четвъртфинал с него ще е крайно интересно, щото на Ноле в момента нещо не му е до тенис - идва наследник от Йелена септември и нормално да се вълнува повече от това. В Tennis Magazine прочетох анализ на схемата и там интересно от частта на Вавринка и Раонич дават Робредо за полуфиналист, но си мисля, че ще му е множко - да, в добра форма е, жребият му съответно не е някакъв кошмар, ама да навърти три поредни турнира с много силно представяне ... де да знам.

п.п. Тезата, че Джокович повече едва ли не нямало да печели Шлемове, ама Надал и Мъри щели без проблеми, само ме развеселява. Надал му остава единствено Париж и всяка година е все по-трудно, защото заради хвърляните там усилия после седи извън играта за Уимби и У СО. Имежду Надал, Джокович и Мъри точно Надал е най-възрастният, така че ако ще си говорим за годинки и амортизация, при него е най-голяма. А колкото и да му "съква" на Дявола новото поколение, то си израства и догодина ще е още по-силно - със сигурност поне Григор, да е жив и здрав. Така че колкото Джокович е застрашен да му намаляват успехите, толкова е и Надал. Мъри па съвсем - грешка беше да се разделя с Лендъл, той поне му слагаше в ред бръмбарите в главата. Да се очаква точно Моресмо да го прави си мисля, че е наивно.

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: US Open 2014 - тема за коментари   |   24.08.2014 14:18

alessandron написа:
Diavolo написа:

Пак ли злоба тече от устата и хвърляш отрова? Помисли си защо Надал все се чупи и дали вечното ти плюене не допринася.

+1. И като добавка: даже твърде леко му се отразяват "страничните ефекти" на Манафчо, с оглед на интензивните странични манипулации, на които е подложен дълги години. Реално погледнато, отдавна трябваше да е сдал багажа тотално, но явно възможностите на съвременната фармацевтична индустрия са безгранични. Или поооочти безгранични.

п.п. Джоката печели РГ догодина и приключва с тениса. Къде въобще го пишете в бройкаджийските си сметки?!? :dunno:

Отговори с цитат
Мнение  Re: US Open 2014 - тема за коментари   |   24.08.2014 14:34

Супер назобения Надал вече пропуска пети или шести турнир от шлема,а чистите като сълзичка конкуренти досега и един изтърван турнир нямат.

(Thug Slugs)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: US Open 2014 - тема за коментари   |   24.08.2014 15:13

Christianssen написа:
Супер назобения Надал вече пропуска пети или шести турнир от шлема,а чистите като сълзичка конкуренти досега и един изтърван турнир нямат.

Признавам, че въобще не следя изкъсо тениса, но според мен това има нещо общо с факта, че Надал е рекордьор по титли в АТП 500 и 1000 турнирите - по едно време имах чувството, че играе буквално навсякъде и за всичко. Със или без зоб, това огромно физическо натоварване няма как да не му се отразява.

(The Grizzlies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: AW: US Open 2014 - тема за коментари   |   24.08.2014 15:18

Christianssen написа:

Много на място казано, само сарказмът ти не е на място, щото си е наистина така, колкото и да не ви харесва на вас, надалчовците. Както вече казах, дрогите не прощават никому. Като си е продал душата на дявола (ееех, каква игра на думи само), да му бере гайлето сега (или отсега нататък, по-точно).

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: US Open 2014 - тема за коментари   |   25.08.2014 19:01

Боят настана! :tennis: :tennis:

ICQ YIM WWW
(Primus Maximus)

Отговори с цитат
Мнение  Re: US Open 2014 - тема за коментари   |   25.08.2014 21:36

Пирона най-после прекъсна черната серия, браво на нея. Иначе гледам Мъри с Хаасе - Мърльо си е Мърльо и ако Цонга е опазил сервиса от Торонто, ще го порне много мощно на осминафинала. Толкова мъка е на втори сервис Анди, колкото е Левски на футбол. Мъчи да се играе агресивно и повечко с форхенд и не става - просто като си се научил от малък със защитна постановка, няма отучване.

(Extreme Zombies)

Отговори с цитат
Мнение  Re: US Open 2014 - тема за коментари   |   25.08.2014 21:46

по-скоро мъри има проблеми, най-вероятно здравословни, освен психически, не е на себе си тоя сезон и остава хаасе да го обърне от 0:2 и провала ще е пълен, жалко :outofspace:

(Primus Maximus)

Отговори с цитат
Мнение  Re: US Open 2014 - тема за коментари   |   25.08.2014 21:58

Никакви здравословни проблеми няма, айде стига оправдания. Слаб е, това е истината - физически си е добре, но няма грам увереност.

(Valiant Knights)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: US Open 2014 - тема за коментари   |   26.08.2014 16:24

Айде сега. Дядо ви Фед е виновен, че
1) играе правилен тенис и се предпазва от контузии
2) Рафа си суче ръцете, кръста, гащите... Цяло чудо е, как още не се е контузил трайно
3) другите били слаби за дядо... ами слаби са, цял живот си тренират, ама нямат талант като него хората. На 10 години един такъв техник се ражда - Сампрас, Фед, сега Гришко :innocent:

Последна промяна msafinx на 26.08.2014 16:25, променена общо 1 път

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Отговори на тема   [ 235 мнения ]  Отиди на страница 1, 2, 3, 4, 5 ... 12  Следваща