Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: 21.09.2026 13:08

Отговори на тема  [ 786 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17 ... 40  Следваща
Лудогорец Разград - 2014/2015 
Автор Съобщение
(Крива Нива)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Лудогорец Разград - 2014/2015   |   30.08.2014 00:39

navy написа:
LaVilla написа:
Отварям нов бизнес.... Ще продавам бръснарски ножчета (от тези старите)... Перфектни за рязане на вени... Само от тук ще направя добри пари....

За първия клиент (navy) ще има 10% отстъпка...

Доста глупаво мнение. И не се касае до мене, защото мене ме боли кура за смехогорец и това дали и с кого и къде ще играят - нито ме бригат, нито ги хейтвам. Казвам си мнението както го виждам. Е, ако някой смята, че трябва да падам на колене, щото, видиш ли, били български отбор, сбъркал е адресата - права си секуро поради това.
Също така е глупаво, защото хвърля кал по всички инакомислещи. Всеки си има право на мнение.
А болщинството юзъри ги брига патката за амфетаминец. Показателно е изказването на няколко души, които ще ходят на стадиона да си гледат техните любими отбори, и това, че може би разградчани ще са си точно гости на В Левски - това е само размисъл по другите постове.
Аз няма да съм там, защото не играе Левски. А след като не играе, не ме касае. Бил съм само на мач Звезда- Сампдория, за да гледам Виали и Манчини.

Специално миналата година доста те бригаше, ако си погледнеш постовете Лудогорец беше много по-споменавам отбор от Левски... То бяха едни сравнения едно чудо... Напълно естествено е, че ще има много хора фенове на Реал, Пуул или такива, които не съм им фенове, но искат да ги зърнат от близо... Така бе и през 2008 с Барса и Челси... Но пък гости на В. Левски... едва ли миналата година хората дойдоха само да видят Лацио и Валенсия... просто размисъл по темата...

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Лудогорец Разград - 2014/2015   |   30.08.2014 09:55

LaVilla написа:
едва ли миналата година хората дойдоха само да видят Лацио и Валенсия... просто размисъл по темата...

Прав си, повечето дойдоха да видят София...

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Лудогорец Разград - 2014/2015   |   30.08.2014 10:52

LaVilla написа:
Десето, относно треньорите (някой беше подхванал тази тема). Стоев е един изключително слаб треньор, който беше на път да провали всичко постигнато. Стоев се носи по инерция миналата година и късметът бе с него. Той използва това, което Петев и Дерменджиев направиха. Тази инерция се запази през календарната 2013, през 2014 Лудогорец не направи нито един силен мач и отстрани Лацио с най-слабия си мач в Европа от спортно-техническа гледна точка. Имаше късмет, че "книжните" грандове бяха още по-слаби, за да не застрашат титлата.... Смяната на Стоев закъсня, защото трябваше да е веднага след края на сезона и не трябваше да се допуска да прави втора поредна подготовка... Сега трябва да се прави "ремонт" в движение. Колкото до Дерменджиев... той е чудесен тактик, може да води мачовете и знае какво прави... Има основен проблем, но само от него си зависи дали ще успее да го реши...

Така ли било? Странно, защото нещо не си спомням някой да е критикувал Стоев или отбора през миналия сезон. Не си спомням и някой да е твърдял на всеослушание, че Лацио е отстранен с луд късмет. Напротив, всеки, който имаше нахалството да изкаже подобни мисли, беше нареден до "завистниците" и "злобичките" от "патриотичното" журналистическо войнство на Домуса. То сега като се замисля, май целият епичен европоход от миналия сезон следва да се пише в графата "луд късмет", щом на практика е станал възможен без треньор?!? Инерция, ала-бала... Инерция, събрана от кого? От Петев, който също беше обявен за слаб треньор на изпроводяк? Моля ти се...

Другите неща ще ги коментирам допълнително, ако намеря време и желание за това. Само едно нещо - не е "злобичка", ами напълно справедлив гняв срещу едно изключително уродливо и вредно явление, опаковано в лъскава опаковчица. Когато ти хвръкнат "фактурите" след някой и друг месец, току-виж и ти си дошъл на моето ;)

Жив и здрав, и успех в ПМЛ.

(Primus Maximus)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Лудогорец Разград - 2014/2015   |   30.08.2014 12:41

Лудогорец се превръща в бизнес модел на футбол - така, както навсякъде от западната ни граница направиха много отбори, че и на изток някои - справка БАТЕ. Щото точно БАТЕ преди Левски си бяха един екзотичен отбор, дори на мача с Левски си бяха пълни лавандули, гледах на живо и много добре помня какво видях тогава. Левски по ония години изпусна уникална инерция и възможност да направи това, което сега прави Лудогорец. Вече казах и пак повтарям - по-миналата година Домуса кого купи, Левски или Славия в последния кръг? Когато ЦСКА и Левски са балъци и се продават за жълти стотинки, тогава не е виновен този, който се възползва и гледа проектът му да се развива. В съвременния футбол, който отдавна стана бизнес, това е моделът - установяваш вътрешна доминация чрез натрупване на капитал - финансов и игрови, а после точиш и се държиш горе чрез ШЛ. За клубове като от нашите държави - толкоз. КЕШ остана в миналото - когато много отбори можеха да спечелят купата. Сега са пряко сили пет-шест - затова и като интерес поне за мен футболът доста надолу отива.

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Лудогорец Разград - 2014/2015   |   30.08.2014 12:57

Това за бизнес модела може да се твърди евентуално след 2-3 сезона. Щото след 1/4-финал в УЕФА и групи в ШЛ всички превъзнасяха и модела "Левски", ама после много добре видяхме какво се случи.

Иначе сравненията с БАТЕ са доста нелепи. Най-малкото, вижте състава на БАТЕ, вижте този на Амфетаминец. Вижте им цялостната политика на БАТЕ - отбор, който се гради от нулата стъпка по стъпка, а не с изхвърлянията на някакъв криминален бос, дето днес е тук, утре го нЕма. Иначе БАТЕ си бяха точно едни екзотични левандури, но Левски и Литекс ги изстреляха в орбитата, а те се оказаха далновидни, за да грабнат вълната и да използват ненадейните моментни условия и да се развият по ЕСТЕСТВЕНИЯ начин. Виждаме резултата - две групи на ШЛ и две групи на ЛЕ (ако не пропускам нещо). Няма почти никакви допирни точки с нашия амфетаминов проект, базиран, както казах, на съмнителните средства на един криминален елемент!

(Primus Maximus)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Лудогорец Разград - 2014/2015   |   30.08.2014 13:03

Разбира се, разбира се, всяка титла на БАТЕ в Беларус е кристално чиста, постигната в силна конкуренция и т.н.

(Red or Dead)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Лудогорец Разград - 2014/2015   |   30.08.2014 13:41

Четох за някаква кифла, направила си тату eMOTIon, или Моци по средата и тва е новина на Гонг, заеби, утре орела ще насере кмета и тва ще е новина :laugh: :rofl: :-D :rofl: :rofl:

(Крива Нива)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Лудогорец Разград - 2014/2015   |   30.08.2014 15:16

Bjoern Bo написа:
LaVilla написа:
Десето, относно треньорите (някой беше подхванал тази тема). Стоев е един изключително слаб треньор, който беше на път да провали всичко постигнато. Стоев се носи по инерция миналата година и късметът бе с него. Той използва това, което Петев и Дерменджиев направиха. Тази инерция се запази през календарната 2013, през 2014 Лудогорец не направи нито един силен мач и отстрани Лацио с най-слабия си мач в Европа от спортно-техническа гледна точка. Имаше късмет, че "книжните" грандове бяха още по-слаби, за да не застрашат титлата.... Смяната на Стоев закъсня, защото трябваше да е веднага след края на сезона и не трябваше да се допуска да прави втора поредна подготовка... Сега трябва да се прави "ремонт" в движение. Колкото до Дерменджиев... той е чудесен тактик, може да води мачовете и знае какво прави... Има основен проблем, но само от него си зависи дали ще успее да го реши...

Така ли било? Странно, защото нещо не си спомням някой да е критикувал Стоев или отбора през миналия сезон. Не си спомням и някой да е твърдял на всеослушание, че Лацио е отстранен с луд късмет. Напротив, всеки, който имаше нахалството да изкаже подобни мисли, беше нареден до "завистниците" и "злобичките" от "патриотичното" журналистическо войнство на Домуса. То сега като се замисля, май целият епичен европоход от миналия сезон следва да се пише в графата "луд късмет", щом на практика е станал възможен без треньор?!? Инерция, ала-бала... Инерция, събрана от кого? От Петев, който също беше обявен за слаб треньор на изпроводяк? Моля ти се...

Другите неща ще ги коментирам допълнително, ако намеря време и желание за това. Само едно нещо - не е "злобичка", ами напълно справедлив гняв срещу едно изключително уродливо и вредно явление, опаковано в лъскава опаковчица. Когато ти хвръкнат "фактурите" след някой и друг месец, току-виж и ти си дошъл на моето ;)

Жив и здрав, и успех в ПМЛ.

Само не разбрах... готов ли си да инвестираш 1000 евро???? Щото си много сигурен в твърденията си.... А за мачът с Лацио съм писал и официално, че това е мачът с най-много непредизвикани грешки, които Лудогорец направи в европейски мач... Дори мисля, че и при една дискусия с Нейви около този мач го написах и тук... Петев слаб треньор? айде намери къде съм го писал... Петев е супер треньор, направи една единствена грешка и това му коства всичко в Лудогорец, но тепърва ще го доказва в чужбина... Да миналата година всичко това можеше да стане и без треньор и заставам зад това на 100%... Миналата година всеки с диплома на треньор, който можеше да влезе в съблекалнята и чисто психологически да освободи отбора, да стане приятел с играчите и да свали напрежението постигаше същия резултат.... А ако го нямаше това "уродливо явление" сега щяхме да си гледаме мачове Марек - Хасково, и да се кефим на Димчо Ненов и Тони Велков....

А за Литекс колко си далеч от истината нямаш представа... Такива примери мога да кажа... последният с футболист на 2012 година, ама с теб дискусия никога не е можело да се води било то на тема футбол, ПМЛ или каквото и да било. Така спокойно си живей в собствения свят заврян зад клавиатурата....

(Крива Нива)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Лудогорец Разград - 2014/2015   |   30.08.2014 15:18

tonzos_justice написа:
Четох за някаква кифла, направила си тату eMOTIon, или Моци по средата и тва е новина на Гонг, заеби, утре орела ще насере кмета и тва ще е новина :laugh: :rofl: :-D :rofl: :rofl:

В момента всичко с Моци е новина и то в световен мащаб... Гонг.бг е комерсиален сайт, който се храни на база посещаемостта... Това се чете... Въобще даже не съм сигурен какво е писано, защото съм в Русе и даже не съм отварял сайта днес.... Моци е НОВИНА на Газета, Дейли Мейл, Билд.... само да ти кажа, че има над 100 заявки за интервюта с него от цял свят... дори от Бразилия..

Отговори с цитат
Мнение  Re: Лудогорец Разград - 2014/2015   |   30.08.2014 15:54

LaVilla написа:

Второ, защото ми писна да се повтаря едно и също - безплатни софри, туй-онуй... Готов ли си на следното... Ако ти покажа фактури, които моята медия плаща за пътувания и отразяване на мачовете.... Ти ще поемеш ли разходите по пътуването (да кажем в Мадрид)... Едни 1000 евро... даже рекламка по радиото ще ти пуснем...

Трето, по много изказани тези в темата мога да взема отношение, но спрях да обръщам внимание на озлобени и комплексирани хора (какъвто се убеждавам, че си ти)...

Четвърто, пуснах си мнението предварително, без да изчета темата най-вече заради спор от миналата година с Нейви. Тогава спорът бе за цифри, постижения и т.н... Твоето е чиста злобичка...

Пето, за жалост на теб и много хора, проектът Лудогорец скоро няма да приключи, защото Кирил Домусчиев ще започне да печели пари от футбола и той наистина ще се превърне в бизнес... Със сигурност допълнителен плюс биха били силни Левски, ЦСКА и други отбори. Ботев беше перфектен, но за съжаление за момента няма да успее....

Шесто (това по едно мнение за бюджета и парите), бюджетът на Лудогорец не е колосално по-висок от този на ЦСКА да кажем... и ще ви кажа малко цифри... Най-високата заплата е 20 000 евро и е единичен случай.... Средните заплати на футболистите не са повече от 10-12 000 евро... Заплатите на повечето служители в клуба са ТРИЦИФРЕНИ.... В момента финансирането на Лудогорец от фирми на Домусчиев е минимално, клуба работи с много други спонсори.... Премиите за победите в ЛЕ миналата година бяха изключително скромни за такъв турнир.... Да! Сега премията за влизане в ШЛ е колосална, но това е единичен случай...

Седмо, държал съм по същия начин и със същия плам за всички български отбори в Европа... Коментирал съм мачове на Локо Пд, ЦСКА, Черноморец и дори няколко на Левски... Заставам си зад отборите, с които работя и отразявам.... Когато има защо си носят и критика (както бе след мача в Букурещ, както беше след един мач на Локо Пд в Белград, както и след срамни неща на ЦСКА) това е... кой каквото си е заслужил...

Осмо, относно стадиона, държавата отпуска пари, но и срещу задължението Лудогорец да инвестира 4 пъти повече пари... Няма смисъл да казваме с какви пари започна трибуната на Герена нали? Държавата трябва да помогне на всички и съм сигурен, че когато ЦСКА си намерят истински, а не измислен, инвеститор, който да иска да строи стадион, ще получи нужната помощ....

Успех на всички във всичко, с което се захванат и хубав сезон в ПМЛ

1000 евро е смешна сума, моля ти се - ако за такива пари ще ме превъзнасяте като спомоществовател, представям си за 5-10 хил какво ще е... Един журналист професионално не трябва да има пристрастия, за да може да е обективен! Ей го на време оно Мичмана, на Парк де Пренс само промълви "Господ е българин" - ти представяш ли си Смукачев щеше да се насере, напикае и изпразни и роди тризнаци едновременно!
Знам аз защо се послагвате на ресорните ви отбори, нали и аз съм бил в този цирк, макар и за малко. Но съм имал ресор и Локо Сф, и ЦСКА, и Левски - никъде не съм бил пристрастен, но ми е било най-трудно с Левски. С чорбата направих най-силните си материали.
Без силна икономика в Бг не може да се направи силен отбор, и от футбол не може да се печели. В началото на годината бюджета на Разград бе обявен за 10 млн лв, сега чета бил вече 12 млн, до края на година може и да го окръглят на 15, а всъщност ще е 20. На Левски сега май е около 4-5 млн лева, 3 пъти не е колосално, но като стане 5-6 пъти по-голям? Сравненията с БАТЕ са нелепи, защото там е друга страна, а и играят основно местни играчи. Мисля имат 1-2а чужденци БАТЕ. Хамза се подписва под повече от 50 хил лв, няма начин онзи за 1.5 млн евра дето го взеха да е за по-малко; колко взимат служителите не е тема, техните пари никога не са били перо. Сега като ги опляскат атовете в ШЛ, ще се изхарчи още доста. Само с пари дори и от ШЛ не може да се направи силен отбор - искат се ТВ права за местен шампионат, търговия с фен-артикули, зрителски интерес и реклами от силен бизнес, да продава скъпи играчи. Кое от тези го има у нас, че и Разград?
Т. нар "проект" ще съществува само докато на Домуса му е кеф, или е жив. Няма да имат такава фенска маса като Левски, ЦСКА, Ботев Пд, Локо Пд и Берое. Нейвибулгар е 100 % фирма на Домусчиев, Хювефарма - също 100 %, като гледам на стадиона пак почти само негови фирми рекламират. Е, сега в ШЛ ще дойде някой и друг, сигура.
С кое съм съгласен - ами за късмета в ЛЕ миналата година, почти всеки мач. Съгласен съм, че Стоев не е нищо особено, и аз да бях сложен фигуративно и да ми напазаруват една дузина мачове няма как да не стана шампион.
Дерменджиев е същата плюнка - игра като путка в Букурещ, тука на 10 пъти го покри късмета. Стоев поне поатакуваше като гост... Само да попитам, ако не бе хипермега късмета на 90а минута и дузпите, и се нахендреха в някоя корава група на ЛЕ и останат последни, какво тогава? Или викаш - не е възможно?
Ето и Левски - говорят за БАТЕ и Тампере, ама имаше недадена дузпа и голове с късмет рикошети и т.н.... Всичко е възможно. Не ги превъзнасяй(те), моля! Играта гледайте! А тя не е нищо особено!

(Крива Нива)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Лудогорец Разград - 2014/2015   |   30.08.2014 16:05

navy написа:

Един журналист професионално не трябва да има пристрастия, за да може да е обективен! Ей го на време оно Мичмана, на Парк де Пренс само промълви "Господ е българин" - ти представяш ли си Смукачев щеше да се насере, напикае и изпразни и роди тризнаци едновременно!

Ти обаче продължаваш да си пишеш глупости и да си вярваш. Мичмана никога не е бил безпристрастен, че той като коментираше мачове на Левски ги наричаше "наште".

Отговори с цитат
Мнение  Re: Лудогорец Разград - 2014/2015   |   30.08.2014 17:13

oasis написа:
navy написа:

Един журналист професионално не трябва да има пристрастия, за да може да е обективен! Ей го на време оно Мичмана, на Парк де Пренс само промълви "Господ е българин" - ти представяш ли си Смукачев щеше да се насере, напикае и изпразни и роди тризнаци едновременно!

Ти обаче продължаваш да си пишеш глупости и да си вярваш. Мичмана никога не е бил безпристрастен, че той като коментираше мачове на Левски ги наричаше "наште".

Ми не ме чети! Ай сиктир!

(The Cursed)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Лудогорец Разград - 2014/2015   |   30.08.2014 18:34

LaVilla написа:
ама с теб дискусия никога не е можело да се води било то на тема футбол, ПМЛ или каквото и да било. Така спокойно си живей в собствения свят заврян зад клавиатурата....

Е ти пък за толкова години сега ли го установи това? :laugh: Магер и нормална дискусия - магаре и космос.

(Крива Нива)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Лудогорец Разград - 2014/2015   |   30.08.2014 19:30

navy написа:
LaVilla написа:

Второ, защото ми писна да се повтаря едно и също - безплатни софри, туй-онуй... Готов ли си на следното... Ако ти покажа фактури, които моята медия плаща за пътувания и отразяване на мачовете.... Ти ще поемеш ли разходите по пътуването (да кажем в Мадрид)... Едни 1000 евро... даже рекламка по радиото ще ти пуснем...

Трето, по много изказани тези в темата мога да взема отношение, но спрях да обръщам внимание на озлобени и комплексирани хора (какъвто се убеждавам, че си ти)...

Четвърто, пуснах си мнението предварително, без да изчета темата най-вече заради спор от миналата година с Нейви. Тогава спорът бе за цифри, постижения и т.н... Твоето е чиста злобичка...

Пето, за жалост на теб и много хора, проектът Лудогорец скоро няма да приключи, защото Кирил Домусчиев ще започне да печели пари от футбола и той наистина ще се превърне в бизнес... Със сигурност допълнителен плюс биха били силни Левски, ЦСКА и други отбори. Ботев беше перфектен, но за съжаление за момента няма да успее....

Шесто (това по едно мнение за бюджета и парите), бюджетът на Лудогорец не е колосално по-висок от този на ЦСКА да кажем... и ще ви кажа малко цифри... Най-високата заплата е 20 000 евро и е единичен случай.... Средните заплати на футболистите не са повече от 10-12 000 евро... Заплатите на повечето служители в клуба са ТРИЦИФРЕНИ.... В момента финансирането на Лудогорец от фирми на Домусчиев е минимално, клуба работи с много други спонсори.... Премиите за победите в ЛЕ миналата година бяха изключително скромни за такъв турнир.... Да! Сега премията за влизане в ШЛ е колосална, но това е единичен случай...

Седмо, държал съм по същия начин и със същия плам за всички български отбори в Европа... Коментирал съм мачове на Локо Пд, ЦСКА, Черноморец и дори няколко на Левски... Заставам си зад отборите, с които работя и отразявам.... Когато има защо си носят и критика (както бе след мача в Букурещ, както беше след един мач на Локо Пд в Белград, както и след срамни неща на ЦСКА) това е... кой каквото си е заслужил...

Осмо, относно стадиона, държавата отпуска пари, но и срещу задължението Лудогорец да инвестира 4 пъти повече пари... Няма смисъл да казваме с какви пари започна трибуната на Герена нали? Държавата трябва да помогне на всички и съм сигурен, че когато ЦСКА си намерят истински, а не измислен, инвеститор, който да иска да строи стадион, ще получи нужната помощ....

Успех на всички във всичко, с което се захванат и хубав сезон в ПМЛ

1000 евро е смешна сума, моля ти се - ако за такива пари ще ме превъзнасяте като спомоществовател, представям си за 5-10 хил какво ще е... Един журналист професионално не трябва да има пристрастия, за да може да е обективен! Ей го на време оно Мичмана, на Парк де Пренс само промълви "Господ е българин" - ти представяш ли си Смукачев щеше да се насере, напикае и изпразни и роди тризнаци едновременно!
Знам аз защо се послагвате на ресорните ви отбори, нали и аз съм бил в този цирк, макар и за малко. Но съм имал ресор и Локо Сф, и ЦСКА, и Левски - никъде не съм бил пристрастен, но ми е било най-трудно с Левски. С чорбата направих най-силните си материали.
Без силна икономика в Бг не може да се направи силен отбор, и от футбол не може да се печели. В началото на годината бюджета на Разград бе обявен за 10 млн лв, сега чета бил вече 12 млн, до края на година може и да го окръглят на 15, а всъщност ще е 20. На Левски сега май е около 4-5 млн лева, 3 пъти не е колосално, но като стане 5-6 пъти по-голям? Сравненията с БАТЕ са нелепи, защото там е друга страна, а и играят основно местни играчи. Мисля имат 1-2а чужденци БАТЕ. Хамза се подписва под повече от 50 хил лв, няма начин онзи за 1.5 млн евра дето го взеха да е за по-малко; колко взимат служителите не е тема, техните пари никога не са били перо. Сега като ги опляскат атовете в ШЛ, ще се изхарчи още доста. Само с пари дори и от ШЛ не може да се направи силен отбор - искат се ТВ права за местен шампионат, търговия с фен-артикули, зрителски интерес и реклами от силен бизнес, да продава скъпи играчи. Кое от тези го има у нас, че и Разград?
Т. нар "проект" ще съществува само докато на Домуса му е кеф, или е жив. Няма да имат такава фенска маса като Левски, ЦСКА, Ботев Пд, Локо Пд и Берое. Нейвибулгар е 100 % фирма на Домусчиев, Хювефарма - също 100 %, като гледам на стадиона пак почти само негови фирми рекламират. Е, сега в ШЛ ще дойде някой и друг, сигура.
С кое съм съгласен - ами за късмета в ЛЕ миналата година, почти всеки мач. Съгласен съм, че Стоев не е нищо особено, и аз да бях сложен фигуративно и да ми напазаруват една дузина мачове няма как да не стана шампион.
Дерменджиев е същата плюнка - игра като путка в Букурещ, тука на 10 пъти го покри късмета. Стоев поне поатакуваше като гост... Само да попитам, ако не бе хипермега късмета на 90а минута и дузпите, и се нахендреха в някоя корава група на ЛЕ и останат последни, какво тогава? Или викаш - не е възможно?
Ето и Левски - говорят за БАТЕ и Тампере, ама имаше недадена дузпа и голове с късмет рикошети и т.н.... Всичко е възможно. Не ги превъзнасяй(те), моля! Играта гледайте! А тя не е нищо особено!

1. Безпристрастен съм когато коментирам мачовете от БГ шампионата.... Когато отборите играят в Европа, било Левски, Литекс, Лудогорец, национелно отбор, ЦСКА, Черноморец съм пристрастен и ще си изразявам пристрастията колкото си пожелая.... Само не искам сравнения с колегите от миналото.... Един такъв при 3:0 за ЦСКА срещу Байерн в 18-ата минута (слушал съм го) коментираше така, все едно Беласица води на Черно море.... Айде сектир, айде да се върнем да чуем как се коментираше влизането на Левски в ШЛ..... по същия начин....

2. Гриша Ганчев е президент, който е на плюс от футбола, защото направи един куп супер трансфери... И това го имаме...

3. Само да ти кажа, че миналата година футолист на Левски... казваше се Кевин Бру, вземаше по-висока заплата от всеки един в Лудогорец.... бюджета на Левски в този момент е такъв, но до преди няколко месеца бе същия...

4. Само от билетите за трите мача в ШЛ Лудогорец ще изкара 5-6 млн. лева.. тези пари не дели с никой... и са отделни от тези, които влизат по заслуги... Сметни си ги сам...

5. 1000 евро струва една командировка за мач от евротурнирите... нещо не ме разбра... Всеки който внася реклама за 100 или за 1000000 лева получава определено рекламно време.

6. Айде малко да съм по-запознат от теб кой колко взема в Лудогорец... не се правете, че от всичко разбирате... Аз не знам какви заплати вземат IT специалистите и за това няма как да ги коментирам, но знам какви са заплатите в Лудогорец. Да Ангуло е най-висока, Марсело е втори.... другите са под тях... в това число и Хамза...

Отговори с цитат
Мнение  Re: Лудогорец Разград - 2014/2015   |   30.08.2014 20:08

LaVilla написа:

1. Безпристрастен съм когато коментирам мачовете от БГ шампионата.... Когато отборите играят в Европа, било Левски, Литекс, Лудогорец, национелно отбор, ЦСКА, Черноморец съм пристрастен и ще си изразявам пристрастията колкото си пожелая.... Само не искам сравнения с колегите от миналото.... Един такъв при 3:0 за ЦСКА срещу Байерн в 18-ата минута (слушал съм го) коментираше така, все едно Беласица води на Черно море.... Айде сектир, айде да се върнем да чуем как се коментираше влизането на Левски в ШЛ..... по същия начин....

2. Гриша Ганчев е президент, който е на плюс от футбола, защото направи един куп супер трансфери... И това го имаме...

3. Само да ти кажа, че миналата година футолист на Левски... казваше се Кевин Бру, вземаше по-висока заплата от всеки един в Лудогорец.... бюджета на Левски в този момент е такъв, но до преди няколко месеца бе същия...

4. Само от билетите за трите мача в ШЛ Лудогорец ще изкара 5-6 млн. лева.. тези пари не дели с никой... и са отделни от тези, които влизат по заслуги... Сметни си ги сам...

5. 1000 евро струва една командировка за мач от евротурнирите... нещо не ме разбра... Всеки който внася реклама за 100 или за 1000000 лева получава определено рекламно време.

6. Айде малко да съм по-запознат от теб кой колко взема в Лудогорец... не се правете, че от всичко разбирате... Аз не знам какви заплати вземат IT специалистите и за това няма как да ги коментирам, но знам какви са заплатите в Лудогорец. Да Ангуло е най-висока, Марсело е втори.... другите са под тях... в това число и Хамза...

Виж сега, за мен еталон са немските коментатори - винаги обективни. Да, мога да се съглася с известно въодушевление, но не и като смукачев - беше грозна работа да се слуша първия мач, за реванша бе пълно муте. Все пак това е моето мнение, всеки си има свое такова. А аз - право на избор с дистанционното.
Като говоря за скъпи играчи, имам предвид за 5 млн евро и нагоре. Да, Ганчев пласира всяка година по 1 добър трансфер, това го писах няколко пъти. За средноевропейски отбор това не е категория. Защото пак да се повторя - сега ще ги опляскат в ШЛ, и Домуса ще закупи 2-3-4 за по 1.5- 2 млн евро, вече и с порядъчни заплати. Четох и за приходите от ШЛ за мин година на най-слабите отбори, по около 12 млн евро са. Та ако го споходи кутсуза на Левски, какво ще ги прави тези играчи, като бюджета му ще бъде осемцифрен в евро - за БГ само? Към момента няма как да изкара свои кадри. И да не могат да се вработят 2 от тези - нали знаеш, че и прекратяване на договорите струва пари. Та пари лесно се пустосват.
Също така писах тук, че за да има успех Разград трябва да има поне 2 декади стабилни изяви в Бг и навън - аз не го вярвам това.
Истината, поне според мен е, че една структура иска поне 3 крака, за да е стабилна. Спонсор, ЕКТ и още нещо, както се пееше в една песен.
Иначе знам много добре колко излиза една командировка в Европа, така е, 1000 евраци.
Кевин Бру, да бе само той... Със сигурност са над 50 такива... Последният добър трансфер бе Гарра Дембеле.

(Real Green)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Лудогорец Разград - 2014/2015   |   30.08.2014 22:45

Само да уточня, че само митичния ЦСКА може да победи митичния Ливърпул на митичния Анфийлд

Мощен :finger: за :fan: в тия два мача

Последна промяна Keanu на 30.08.2014 22:48, променена общо 1 път

(Red or Dead)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Лудогорец Разград - 2014/2015   |   30.08.2014 23:04

Keanu написа:
Само да уточня, че само митичния ЦСКА може да победи митичния Ливърпул на митичния Анфийлд

Мощен :finger: за :fan: в тия два мача

Току що научавам, че митичния Стойчо Младенов 82 ще покаже :finger: на Лудогорец срещу Ливърпул ;-)

(Red or Dead)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Лудогорец Разград - 2014/2015   |   31.08.2014 13:00

Много националисти се навъдиха, деаба, как трябвало задължително да се подкрепя Лудогорец!? Това националния отбор на България? А в община Разград защо се говори само на турски?

Аз веднага казвам, че ще подкрепям Лудогорец в ШЛ, но това е въпрос на личен избор. Играят срещу Реал Мадрид, е как да съм за Реал М? :laugh: Или как да бъда за Базел? :outofspace:

Ако идваха Барселона с Меси, много ясно, че съм в гостуващия сектор, Барселона е втората ми голяма любов след ЦСКА? Кой може да ме накара да викам срещу великата Барселона? Домусчиев ли? :laugh: Ай сиктиррррррр бе!

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Лудогорец Разград - 2014/2015   |   31.08.2014 13:42

Баче Весе, дали не си се олял лекичко: http://gong.bg/bg-football/evrouchastnici/kolko-shte-struvat-biletite-za-real-i-livyrpul-294900?!? :helpless:

Добре си се постарал, Петричката сигурно ще те потупа по рамото с някоя фактурка :))) Ама вземи си проверявай малко източниците, преди да цитираш някакви хвърчащи цифрички. Ей така, от уважение към неутралния читател. Какви ти 133 лева най-евтин билет за мач Реал-Амфетаминец, ахаха, къде летиш ти, може би?!? Ето ти цените за мача с Базел на "Сантяго Бернабеу" от официалния сайт на Реал Мадрид (за мача с амфетките още не са обявени, но едва ли ще са три пъти по-скъпи, колкото и да е незаменимо удоволствието за мадридските фенове да видят на живо чудото на европейския футбол от Разград):

http://www.realmadrid.com/entradas/real-madrid-basilea-2014-09-16

Цифром и словом 25 евро, което по днешен курс е малко под 49 лева. В Испания, на храма "Сантяго Бернабеу", а не на кочината "Васил Левски" в центъра на село София! И в този ред на мисли, като си тръгнал със сравненията, да беше сравнил и стадионите - например нашия национален и Арена Национала в Букурещ, че е по-сравнимо, пък и имаш още неизбледнели преки впечатления какви точно условия за зрителите предоставят двете съоръжения. Какво ще кажеш? Нали се сещаш колко си струва да метнеш 40 кинта, за да те плющи ноемврийският дъжд 90 минути и да гледаш мача през решетки, рекламни пана и кордони куки?!?

Иначе за мен е абсолютно ясно, че Домуса ще надуе мощно цените на билетите, за да изгони или поне оскубе подобаващо феновете, които ще отидат на стадиона само заради Ливърпул или Реал Мадрид, за да не изпадне в конфузната ситуация отборчето му да е гост на своя стадион. Пък посещаемостта ще се компенсира с платената корпоративна публика с купончетата, за която стана дума в съседната тема.

(Red or Dead)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Лудогорец Разград - 2014/2015   |   31.08.2014 14:06

Bjoern Bo написа:
Баче Весе, дали не си се олял лекичко: http://gong.bg/bg-football/evrouchastnici/kolko-shte-struvat-biletite-za-real-i-livyrpul-294900?!? :helpless:

За Реал Домуса ще ги направи:

сектор А: 90.00
сектор В: 60.00
Б и Г: 40.00

За Ливърпул и Базел:

сектор А: 80.00
сектор В: 50.00
Б и Г: 30.00

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Отговори на тема   [ 786 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17 ... 40  Следваща